![]() |
#31 | |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 5 762
|
Dot.: Ch³opak m³odszy o...
Cytat:
Je¿eli pisze, ¿e"kocha" to siê nie pakuj. Gdyby by³o inaczej to mo¿esz spróbowaæ. To czy kto¶ jest dojrza³y czy nie bardziej zale¿y od jego do¶wiadczeñ ¿yciowych i ¶rodowiska ni¿ od tego ile ma lat. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 76
|
Cytat:
![]() Czyli ja wg Twojej teorii jestem dojrza³a. Szczerze, po tylu pora¿kach przy nim czujê siê wyj±tkowa. Nie pomy¶la³abym, ¿e kto¶ taki m³ody mo¿e mieæ takie podej¶cie do ¿ycia i do p³ci przeciwnej. Tu wcale nie chodzi o s³owo: kocham. On po prostu jest inny, jest pod tym wzglêdem lepszy od swoich rówie¶ników. Takich ch³opaków ze ¶wiec± szukaæ. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
BAN sta³y
|
Cytat:
![]() Ale tak na serio to mo¿e opisz jego podej¶cie do ¿ycia i kobiet. Ciekawy jestem tego ![]() Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2013-10-17 o 21:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mimo m³odego wieku pracuje i uczy siê zaocznie. Jest odpowiedzialny, na razie mieszka z rodzicami, ale szuka sobie mieszkania. Szuka kogo¶ na sta³e, my¶li o za³o¿eniu rodziny. Zatka³o mnie jak to powiedzia³. Zwykle ch³opcy w jego wieku my¶l± o zabawie, o tym, ¿eby wyrwaæ sobie panienkê na 1 noc. On szanuje kobiety, nie licz± siê dla niego przygody na 1 noc. Po prostu idea³. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
BAN sta³y
|
Cytat:
Gdybym by³ m³od± dziewczyn± która szuka kogo¶ na sta³e to poszed³bym do szko³y ¶redniej do technikum gdzie du¿o facetów doje¿d¿a z okolicznych wiosek. Du¿o wiêcej jest facetów jakich ty opisujesz na wsiach. I ogólnie jest bardzo du¿o facetów. Jeden z nich ¿eni siê na pocz±tku wakacji i ma 19 lat a jego dziewczyna 20 ( nie ¿adna wpadka) Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2013-10-17 o 22:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
BAN sta³y
|
Oboje dojrzali i s± ze sob± dwa lata. Ja na jego miejscu nie chcialbym czekaæ 10 lat.
Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2013-10-18 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 439
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
Blog o ¿yciu w Walii z przymru¿eniem oka: #23. Cieszê siê ze z³ej pogody i wrzucam moje motywuj±ce linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 298
|
Te¿ kiedy¶ nie wyobra¿a³am sobie, ¿e mog³abym siê spotykaæ z ch³opakiem m³odszym od siebie, a tu klops
![]() Jednak co do szybkiego "kocham ciê" to chyba ju¿ sprawa indywidualna. Pamiêtam jak który¶ mój by³y po miesi±cu powiedzia³ mi te s³owa i moja reakcja by³a koszmarna - co¶ w stylu "taaa, a we¼ nie gadaj farmazonów" :P A to dlatego, ¿e jestem nieufna i uwa¿am, ¿e przez krótki czas nie mo¿na tak poznaæ cz³owieka, by powiedzieæ te s³owa. Dla mnie to etap motyli w brzuchu, zakochania, a gdy to przechodzi i ludzie chc± nadal ze sob± byæ, ciesz± siê sob±, to wtedy wed³ug mnie mowa o tym wy¿szym uczuciu. Oczywi¶cie, to moje zdanie ![]() ![]() Je¶li chodzi o samego 19-latka, to ja bym siê pewnie trochê ba³a, ¿e on sie zach³ysn±³ zwi±zkiem i jest super, a potem obudzi siê jego m³odo¶æ i chêæ poznawania ![]()
Postanowienie: je¼dziæ, lataæ, zwiedzaæ za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podró¿e 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podró¿e 2014: Wiedeñ, Bratys³awa, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Pary¿ K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
W moim zwi±zku ró¿nica, to tak¿e 3 lata tylko ¿e ja mam 20, on 17... Na pocz±tku by³o kiepsko bo nie czu³am ¿e to co¶ powa¿nego, ale z czasem ch³opak wykaza³ siê tak± dojrza³o¶ci± jakiej nie posiadaj± niektórzy trzydziestolatkowie. Jestem z nim kilka miesiêcy i póki co jestem zachwycona i niesamowicie szczê¶liwa.
Konkluzja: Wszystko zale¿y od cz³owieka, wiek to tylko liczby i nie nale¿y siê nimi sugerowaæ. Jak Ciê ci±gnie, to z nim b±d¼ i tyle. Spróbowaæ nie wadzi... Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 792
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.