Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10 - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-17, 21:34   #4021
Paula_32
Raczkowanie

Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
uwazaj bo mozna osiagnac efekt tlustych oklaplych wlosow, wszystko zalezy od wlosow, od uzytego produktu i fryzjera....pisz do Celinki

Bylam dzis u Doktora moje implanty sa juz na swoim miejscu moge spac na boku, nosic staniki bez fizbin, topiki, plastry silikonowe na blizny jak najbardziej zalecane, wygoda i lepsze efekty niz masci,bardziej ekonomiczne, nadal uwazac z podnoszeniem, nie naciagac sie zeby po cos siegnac tak do poltorej mca przynajmniej
To świetnie,
Stary 2013-10-17, 21:36   #4022
Sandy24
Raczkowanie

Paula gratulacje!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-10-17, 21:41   #4023
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Miłej nocki Laseczki...Mężuś ma ok.100 km do domku,wraca po 4 dniach,bo jeździł po auta i stwierdzam,że matka natura jest złośliwa,bo dziś dostałam miesiączkę
Rano wkleję wyliczankę
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 21:42   #4024
gosiek78
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Dziewczynki ktore wysyaja mi zaproszenia prosze wpisujcie sie u mnie w profilu bo mam praktycznie 30 zaproszen i ciezko mi sie polapac

A ja zapytam czy ktoras z Was robila moze kreatynowe prostowanie wlosow? czy jest zadowolona badz tez nie?
Olivko, ja robiłam keratynowe prostowanie końcem czerwca. Efekt bardzo fajny- włosy idealnie gładkie, ale niestety u nasady plaskacz przez jakieś 3 tygodnie. Mnie ten plaskacz trochę denerwował
Stary 2013-10-17, 21:44   #4025
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dziewczyny chyba sie skusze na ta kreatyne choc troche sie obawiam, w moim salone znalazlam jakies prostowanie na 4 miesiace z użyciem olejkow i nie wiem czy to bedzie dobre bo o kreatynie nic nie pisza chyba musze przejsc sie i zapytac

Tysiaczku wyliczanka byla tak jak mowisz widzialam ja mozesz ja dodawac kiedy chcesz jezeli pasuje Ci godzina 00 to jak najbardzej jest to kolejny dzien

Amorcio dziekuje ze zapytalas

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 21:46   #4026
gosiek78
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Inez_1990 Pokaż wiadomość
Moja siostra robiła i nie wiem, czy to zależy od włosa ale trzymało jej fajny efekt do pierwszego - drugiego umycia...
Włosy owszem, odżywione, gładkie i w ogóle, ale efekt idealnie prostych włosów zniknął wraz z myciem...
Mi się efekt trzymał prawie 3 miesiące, ale do tak wyprostowanych włosów trzeba używać specjalnego szamponu i odżywki. Kupiłam sobie też serum po umyciu i może dlatego tyle czasu mi się trzymały.
Stary 2013-10-17, 21:53   #4027
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiek78 Pokaż wiadomość
Mi się efekt trzymał prawie 3 miesiące, ale do tak wyprostowanych włosów trzeba używać specjalnego szamponu i odżywki. Kupiłam sobie też serum po umyciu i może dlatego tyle czasu mi się trzymały.
ile kosztyja takie gadżety do pielęgnacji ?

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 22:01   #4028
goddessss
Raczkowanie

GG do goddessss

Cytat:
Dziewczyny chyba sie skusze na ta kreatyne choc troche sie obawiam, w moim salone znalazlam jakies prostowanie na 4 miesiace z użyciem olejkow i nie wiem czy to bedzie dobre bo o kreatynie nic nie pisza chyba musze przejsc sie i zapytac

Tysiaczku wyliczanka byla tak jak mowisz widzialam ja mozesz ja dodawac kiedy chcesz jezeli pasuje Ci godzina 00 to jak najbardzej jest to kolejny dzien

Amorcio dziekuje ze zapytalas
Kochana moja ! Prostowanie włosów jest keratynowe a nie kreatynowe . Keratyna a kreatyna to dwie różne bajki hehe
Keratyna to podstawowe białko budulcowe włosów, paznokci i naskórka
Kreatyna natomiast jest to organiczny związek chemiczny, występujący głównie w mięśniach i ścięgnach. I właśnie do odżywek dla kulturystów jest dodawana kreatyna

Buźka : *
Stary 2013-10-17, 22:02   #4029
gosiek78
Raczkowanie

Cytat:
ile kosztyja takie gadżety do pielęgnacji ?
Nie pamiętam już dokładnie, ale za zestaw, tj.szampon + odżywka + serum było chyba niecałe 200zł. Ale tak, jak napisała Star- loków później na głowie nie zrobisz
Stary 2013-10-17, 22:08   #4030
madlen666
Zadomowienie

goddessss-nie moge sie doczekac co nasz doktorek zrobi z moimi piersiakami

co do noszenia aparatów nosze durgi rok jestem mega zadowolona z efektów zdejmuje w grudniu tego roku ale bardzo obawiam sie wlasnie tego nawrotu cofniecia sie wady

KOREKTA NOSA
madlen666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 22:11   #4031
goddessss
Raczkowanie

GG do goddessss

Cytat:
Napisane przez madlen666 Pokaż wiadomość
goddessss-nie moge sie doczekac co nasz doktorek zrobi z moimi piersiakami
Ja też hihi
Ale na pewno beda piekne !!!
Szkoda ,że jeszcze tyle czasu trzeba czekać ;(

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 22:15   #4032
madlen666
Zadomowienie

szybko zleci nei moge sie doczekac efektu pracy doktorka

KOREKTA NOSA
madlen666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 22:31   #4033
goddessss
Raczkowanie

GG do goddessss

Dobranoc kochane moje !
Stary 2013-10-17, 23:16   #4034
aniolek199007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _szczesliwa_ Pokaż wiadomość
Hah, to raczej czeka Cię endokrynolog... nie dermatolog. Ja mam to samo, mam diagnozę postawioną ale leczyć obecnie tego nie mogę bo mam jeszcze inne badziewie przy którym nie wolno mi się leczyć hormonalnie. Bedę na nowy rok szukała Dr który będzie mnie leczył bez użycia hormonów.
ALE!!! Ten acne-derm mi to pousuwał w jakichś 80%!!! Różnica jest kolosalna, spróbuj koniecznie bo wydaje mi się z opisów, że masz to samo co ja.

Ok dziewczynki, ja nie jestem z nocnych marków więc zmykam spać bo później na drugi dzień nie mam siły do życia wcale, jeszcze przy tej pogodzie i moim ciśnieniu.
Dobranoc dziewczyny
powiem tobie że rok temu uzywalam i był cudowny, teraz czoło mam czyste tylko ta broda jeszcze zostaje, smaruje dwa razy dziennie i coś sie rusza mam nadzieję że znikną całkiem, do tego kupiłam sobie sprzecior taki jakby

Antybakteryjny darnsonval i powiem ci że działa jak narazie kremiki i masci szybciej sie wchlaniaja i wydaje mi sie że napięcie skóry sie zwiekszylo

20.11.2013
Juz sa!
260cc CPG 322 anatomy mentor
Doktor M.K Poznań
aniolek199007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 04:55   #4035
Paula_32
Raczkowanie

Witam się z rana, bo już nie mogę spać. Idę zaraz na szybki prysznic. Odcwczorajszego wieczora nie biorę nic przeciwbólowego i sama dzisiaj wstałam

Dziękuję Wam Kochane za gratulacje

Amorcio dziękuję Ci jeszcze raz za mądre słowa przed operacją Posłuchałam i strasznie się z tego cieszę
Stary 2013-10-18, 06:05   #4036
Saba08
Zadomowienie

Paula gratulacje bo jeszcze nie gratulowalam i miłego dnia dla wszystkich
Stary 2013-10-18, 06:43   #4037
Tulitka
Raczkowanie

Paula - ja też gratuluje i ciesze sie ze tak super to wszystko znosisz
Stary 2013-10-18, 06:49   #4038
gawisz
Raczkowanie

Witam się piątkowo ależ tu ruch... nie codzień piszę, ale zaglądam regularnie.
Amorcio - cieszę się, że wszystko zgodnie z planem Teraz same najprzyjemniejsze zmiany - więcej miękkości i naturalności.

Paula - gratuluję! Dbaj o siebie i pamiętaj, że nawet jeśli nie odczuwasz silnego bólu musisz sie teraz bardzo oszczędzać!

Jakiś cyckowy meeting jak najbardziej wskazany Łódź to optymalne miejsce. Z południa mamy dobry dojazd - Unsafe, Gosiek - kto jeszcze ze śląskiego? Chyba, że macie ochotę na jakiś góralski klimat to my Was chętnie w Bielsku/Wiśle/Szczyrku czy Żywcu ugościmy

Byłam na rezonansie magnetycznym. Okazało się, że nasze centrum onkologiczne zakupiło super nowy sprzet do badań i potrzebowali przebadac jedną zdrową pacjentkę z implantami, żeby amerykańscy specjaliści mogli ustawić wzorzec. Ehmm.. i posłużyłam za królika, trochę się denerwowałam, bo zamiast 20 minut - w tunelu leżałam bez ruchu pół goła godzinę! Oczywiście dowiedziałam się po fakcie.. ale darmowe badanie bez kolejki to w PL przecież wieeelka łaska, więc po co wogóle pacjenta informować? Za 2 tygodnie pełny opis i konsultacja.

Byłam u braffitierki kupic biustonosz. Rozmiar 65F i nie utopiłam się. Fiszbiny nawet nie dotykają implantu, bo miska jest szeroko zakrojona. Nie podnoszą, ale lekko zbliżają do siebie piersi. Choć do niektórych ubrań to takie okrąglaski by się przydały hmmm... bo u mnie to jednak nie to samo. Dziewczyny z anatomicznymi - jak z Waszym dekoldem?

Temat włosów się pojawił widzę.. oj drażliwy ostatnio dla mnie zapuszczam i odrastająca grzywka mnie dobija. Weszlam w etap spinania jej byle tylko zobaczyć świat. brrr... a poza tym jakoś się nie lubimy. Niby tłuste - codziennie więc myję rano odpowiednim szamponem - to się wysuszają - to ja je odzywką - to one znów tłuste i w pracy juz tragicznie wyglądają. Nie wiem czy się nie złamię i znów na 2 cm nie zetnę :/ ale tak mi się Wasze piękne długości podobają

Miłego dnia i weekendu! Mam nadzieję, że śnieg jeszcze nie spadnie
gawisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 06:59   #4039
aniolek199007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gawisz Pokaż wiadomość
Witam się piątkowo ależ tu ruch... nie codzień piszę, ale zaglądam regularnie.
Amorcio - cieszę się, że wszystko zgodnie z planem Teraz same najprzyjemniejsze zmiany - więcej miękkości i naturalności.

Paula - gratuluję! Dbaj o siebie i pamiętaj, że nawet jeśli nie odczuwasz silnego bólu musisz sie teraz bardzo oszczędzać!

Jakiś cyckowy meeting jak najbardziej wskazany Łódź to optymalne miejsce. Z południa mamy dobry dojazd - Unsafe, Gosiek - kto jeszcze ze śląskiego? Chyba, że macie ochotę na jakiś góralski klimat to my Was chętnie w Bielsku/Wiśle/Szczyrku czy Żywcu ugościmy

Byłam na rezonansie magnetycznym. Okazało się, że nasze centrum onkologiczne zakupiło super nowy sprzet do badań i potrzebowali przebadac jedną zdrową pacjentkę z implantami, żeby amerykańscy specjaliści mogli ustawić wzorzec. Ehmm.. i posłużyłam za królika, trochę się denerwowałam, bo zamiast 20 minut - w tunelu leżałam bez ruchu pół goła godzinę! Oczywiście dowiedziałam się po fakcie.. ale darmowe badanie bez kolejki to w PL przecież wieeelka łaska, więc po co wogóle pacjenta informować? Za 2 tygodnie pełny opis i konsultacja.

Byłam u braffitierki kupic biustonosz. Rozmiar 65F i nie utopiłam się. Fiszbiny nawet nie dotykają implantu, bo miska jest szeroko zakrojona. Nie podnoszą, ale lekko zbliżają do siebie piersi. Choć do niektórych ubrań to takie okrąglaski by się przydały hmmm... bo u mnie to jednak nie to samo. Dziewczyny z anatomicznymi - jak z Waszym dekoldem?

Temat włosów się pojawił widzę.. oj drażliwy ostatnio dla mnie zapuszczam i odrastająca grzywka mnie dobija. Weszlam w etap spinania jej byle tylko zobaczyć świat. brrr... a poza tym jakoś się nie lubimy. Niby tłuste - codziennie więc myję rano odpowiednim szamponem - to się wysuszają - to ja je odzywką - to one znów tłuste i w pracy juz tragicznie wyglądają. Nie wiem czy się nie złamię i znów na 2 cm nie zetnę :/ ale tak mi się Wasze piękne długości podobają

Miłego dnia i weekendu! Mam nadzieję, że śnieg jeszcze nie spadnie
Nie ścinaj! To najlepszy okres by zapuscic grzywnę, nie ma upałów i możesz kombinować z upieciami rok temu zapuszczalam myślałam że też wymiekne ale wytrwalam najlepszą decyzja to byla z wiosną teraz można kombinować na rozne spisoby kręcić, całować, upinac całe w wielkiego koka u gory popatrz na yout. ...jak dziewczyny upinaja mi to bardzo pomogło

20.11.2013
Juz sa!
260cc CPG 322 anatomy mentor
Doktor M.K Poznań
aniolek199007 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-18, 07:12   #4040
unsafe_girl
Rozeznanie

Gawisz witaj
Ja najgorszy etap zapuszczania grzywki na szczęście mam już zasobą, kilka razy wymiękłam i znów obcinałam, ale w końcu się udało, niestety trzeba przeżyć, że przez kilka miesięcy nie wygląda się za dobrze..
Przede mną jeszcze długa droga do wyrównania, ale etap krytyczny daleko za mną
A co do mycia to spróbój zwykły szampon pokrzywowy, ja mam z Barwy. Zdziałał u mnie cuda Choć półka w łaziece ugina się od tych super hiper reklamowanych specyfików, to po niego sięgam najchętniej
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 07:37   #4041
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Paula_32 Pokaż wiadomość
Witam się z rana, bo już nie mogę spać. Idę zaraz na szybki prysznic. Odcwczorajszego wieczora nie biorę nic przeciwbólowego i sama dzisiaj wstałam

Dziękuję Wam Kochane za gratulacje

Amorcio dziękuję Ci jeszcze raz za mądre słowa przed operacją Posłuchałam i strasznie się z tego cieszę
Super, ze dobrze znosisz pierwsze doby po operacji odpoczywaj ile sie da, nie nawyrezaj sie choc dobrze sie czujesz. Ja troche "poszalalam" i pozniej piersi bolaly w nocy i to mocno. Pamietaj zeby rak nie podnosci powyzej barkow nawet gdy mozesz bo miesnie musza przyrosnac na nowo i jest ryzyko, ze "uciekna" z implantow.

Ciesze sie, ze jestes zadowolona, ja tylko podzielilam sie z Toba tym co sama wiem, decyzje podejmowals sama i sama sobie podziekuj

Gawisz, dziekuje

Unsafe, tez mam takie przygody z grzywka, teraz kolejne podejscie

Ja juz o 6.30 stado nalesnikow nasmazylam, corcia prosila o takie sniadanko do szkoly to i reszta rodziny sie zalapala

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-10-18 o 07:47
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 07:51   #4042
Saba08
Zadomowienie

Gawisz fajnie,daj znać co Ci napiszą.A skąd wiedzialas o czymś takim?sama się zglosilas?
Co do grzywki to ja niestety mam za cienkie wlosy ale podobają mi się fryzury z grzywka

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

gawisz napisz do szczęśliwej. ona ma anatomy a super delkot wygląda w stanikach. Bez jeszcze lepiej :P

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Cytat:
Super, ze dobrze znosisz pierwsze doby po operacji odpoczywaj ile sie da, nie nawyrezaj sie choc dobrze sie czujesz. Ja troche "poszalalam" i pozniej piersi bolaly w nocy i to mocno. Pamietaj zeby rak nie podnosci powyzej barkow nawet gdy mozesz bo miesnie musza przyrosnac na nowo i jest ryzyko, ze "uciekna" z implantow.

Ciesze sie, ze jestes zadowolona, ja tylko podzielilam sie z Toba tym co sama wiem, decyzje podejmowals sama i sama sobie podziekuj

Gawisz, dziekuje

Unsafe, tez mam takie przygody z grzywka, teraz kolejne podejscie

Ja juz o 6.30 stado nalesnikow nasmazylam, corcia prosila o takie sniadanko do szkoly to i reszta rodziny sie zalapala
mmmm nalesniki
Stary 2013-10-18, 07:52   #4043
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Gawisz fajnie,daj znać co Ci napiszą.A skąd wiedzialas o czymś takim?sama się zglosilas?
Co do grzywki to ja niestety mam za cienkie wlosy ale podobają mi się fryzury z grzywka
Sabciu, Ty masz krecone wlosy to bys chyba musiala prostowac zeby grzywka dobrze wygladala a to szkoda wlosow

Wiecie te plastry sutricon chyba najtaniej wychodza na stronie dystrybutora
Stary 2013-10-18, 07:56   #4044
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Slyszalam ze to pali wlosy ale jak piszecie ze one odzywiaja to ktos glupoty mi gadal chyba sie skusze bo swoje mam moze nie krecone ale podkrecane widac na zdjeciu w albumie z ustami. A ja lubie miec proste wloski

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Ja tez polecam oleje!!
ale olivka chce wyprostowac wloski na stałe wiec to tylko keratyną a przy okazji ona odbudowywuje wlos takze dwa w jednym
to ja już nic nie wiem Też chciałam wyprostować, pytałam o ten zabieg moją fryzjerkę i odradziła Powiedziała mi, że bardzo brzydko włosy po tym wyglądają jak zaczynają odrastać, przy głowie robi się puch a te proste są proste, odwrotny efet niż przy trwałej odrastającej i ja też myślałam, że to odżywi i odbuduje włos a ona mi mówi tak jak ktoś Olivce powiedział, że końcowy efekt to wysuszenie i przepalenie włosów i teraz nie wiem czy mi głupot mi nagadała? No ale w końcu by na tym zarobiła to po co odradzała?

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Cytat:
sprobuj na umyte wlosy, efekty sa lepsze bo wlos czysty tak mi radzila nasza Celinka a ona fachowiec w temacie wlosow
Amorcio czyli myję włosy, suszę, olejuje na kilka godzin i znowu myje? I tak za każdym razem? Podwójne mycie?

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Cytat:
....
Bylam dzis u Doktora moje implanty sa juz na swoim miejscu moge spac na boku, nosic staniki bez fizbin, topiki, plastry silikonowe na blizny jak najbardziej zalecane, wygoda i lepsze efekty niz masci,bardziej ekonomiczne, nadal uwazac z podnoszeniem, nie naciagac sie zeby po cos siegnac tak do poltorej mca przynajmniej
Piękne cycki cieszą ale piękne i zdrowe cycki to już pełnia szczęścia

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-10-18 o 07:53
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 07:57   #4045
Amorcio
Wtajemniczenie

Nie musisz suszyc ale wlasnie tak, podwojna robota, Celinka mowila mi, ze efekt duzo leszy i logicznie to brzmi bo wlosy umyte lepiej przyjmuja skladniki
Stary 2013-10-18, 08:02   #4046
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Nie pamiętam już dokładnie, ale za zestaw, tj.szampon + odżywka + serum było chyba niecałe 200zł. Ale tak, jak napisała Star- loków później na głowie nie zrobisz

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Ja olivko robilam sobie zabieg sama, keratyna jest budulcem wlosa takze spalic nie spali wlosow moje byly wrecz odzywione ale nie robie drugi raz bo lubie czasem nakrecic wloski na lokowke.. A po tym prostowaniu krotko loki sie trzymaja
no a jaki był u Was efekt jak włosy odrastały? Czy ta keratyna się z czasem wypłukuje czy odrasta razem z włosem? Widać granicę między odrastającym naturalnym a tym keratynowanym?

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Cytat:
Nie musisz suszyc ale wlasnie tak, podwojna robota, Celinka mowila mi, ze efekt duzo leszy i logicznie to brzmi bo wlosy umyte lepiej przyjmuja skladniki
czyli mogę olej nakładać na mokre? Spróbuję przy następnej akcji...bo właśnie wczoraj robiłam olejowanie ale przed myciem potem jeszcze maska biovaxu na 30 min ale kiedyś po olejach miałam fajniejszy efekt, takie lejące się sypkie włosy a teraz są suche i jakieś takie spuszone

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-10-18 o 08:00
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 08:08   #4047
Amorcio
Wtajemniczenie

Ja musze zuzyc te oleje ktore kupilam latem niby to samo co z helfy ale widze, ze takiego dobrego efektu nie daja.

Masz racje Belseno, ze sliczne i zdrowe piersi to radosc wielka, wiec czekam cierpliwie zeby sie wygoily, nie spieszy mi sie do fizbinw kappahl jest spory wybor staniczkow bez i nie koniecznie dla mam karmiacych

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-10-18 o 08:20
Stary 2013-10-18, 08:20   #4048
szann
Zakorzenienie

Cytat:

To ja z Wami dziewczyny
Ua, śląsk, Wisła i Gołębiewski i AQUAPARK ?
Jasne, zapraszamy!

Ale Łódź wydaje się naprawdę na środku

Elminio 420 lewy (13,5x12,5x5,3) i 400 prawy (13,5x12,5x5,0) będzie bosko

jaa właśnie zastanawiam się nie obciąć włosów
są do końcaa tatuażu, czyli do... końca łopatki?

Cytat:
Nie pamiętam już dokładnie, ale za zestaw, tj.szampon + odżywka + serum było chyba niecałe 200zł.
jakiej firmy?

teraz kupiłam sobie ALFAPARF Lisse Design, szampon + odżywka = noo... sa efekty, ale nie takie jaak po KERASTASE RESISTANCE. Boże, mialam tak zniszczone końcówki, aa twardo zapuszczam, więc 1cm podcięcia nie wchodził w grę.. a te Kerastase ... warte swojej ceny.
generalnie wszystko na odbudowę i odżywianie, to uściślanie wiązań keratynowych, ceramidów, dostarczanie naturalnych protein i aktywnych kationów, bez których ni ma włosa, ino siara :P

btw. Nagle mnie ciągnie obciąć się na boba, ale szkodaa mi tych pieniędzy wydanych na włosy żeby je teraz tak beztrosko obciąć
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 08:25   #4049
Saba08
Zadomowienie

No tak Amorcio, racja.

Powiem Wam, dzisiaj pod sweter założyłam miękki stanik i NIKT by się nie zorientował nawet gdyby się dokładnie przyglądał. Więc bez obaw Dominiko. Ukryjesz bez problemu.
Stary 2013-10-18, 08:30   #4050
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
No tak Amorcio, racja.

Powiem Wam, dzisiaj pod sweter założyłam miękki stanik i NIKT by się nie zorientował nawet gdyby się dokładnie przyglądał. Więc bez obaw Dominiko. Ukryjesz bez problemu.
Sabciu jak to ciezko, ze teraz zimno jest, wieczorami dekoltem przed mezem "swiece" gesia skora mi sie robi bo jeszcze chora jestem ale co tam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości