Miłośniczki Zary część XXVIII - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-18, 01:06   #2431
fantastic
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary część XXVIII

Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
Przepraszam że nie na temat ale w sklepie: top secret jest zniżka do 6:00 rano na nocne zakupy -30% na Nową kolekcję. piszę bo są dostępne te białe bluzki podobne do zary co kiedyś była o nich mowa
Zamówiłam sobie ten płaszcz bo spodobał mi się na zdjęciu, skład super bo 75% wełna i po zniżce wychodzi za 174 zł. Tylko ciekawe jak na żywo

Kod: NOCNE30
własnie 2 dni temu też wpadł mi w oko i odłożyłam go do jutra i miałam po niego iść, dzięki za ten cynk - kupiłam on-line wyszedł dużo taniej widziałam go na żywo - fajny taki płaszcz-narzutka, z wełny ładnie się układa, szkoda że nie ma podszewki ale chyba poproszę teściową o doszycie

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

fantastic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 07:19   #2432
cremova
Zasiedzenie

Cytat:
Napisane przez justytynka Pokaż wiadomość
Corii, sukienka super, wyglądasz jak laska!
Kasiula- Ja teraz mam tak samo. Stawiam na klasyczne zestawy, proste fasony i tylko pasujące do mnie kolory. Lepiej zestawić mi ubrania ze sobą

Kiedy pojawi się moja parka Nie rozumiem tego, parka za 500 zł, czyli nie taka tania rozeszła się w raptem kilka dni, kurczaki!!
Parka i inne puchowe kurtki, ktore sa bestsellerami w PL pojawia sie ponownie w sklepach na poczatku/w polowie listopada, Hiszpania nie nadaza z produkcja

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Cremova ma dobre serce
Madzia ja Cie proszee

cremova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 07:54   #2433
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 20stokrotka20 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak ten shopper?? Fajny??http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/to...0p1295061.html
Całkiem fajny

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Podoba mi sie parę rzeczy z nowości:

http://www.zara.com/pl/pl/nowo%C5%9B...2p1568535.html ciekawe, czy abrdzo luźna

http://www.zara.com/pl/pl/nowo%C5%9B...2p1598509.html - szkoda, ze to wiskoza

http://www.zara.com/pl/pl/nowo%C5%9B...4p1579004.html - ubrałabym do rajtuz i cienkiej bluzki jasnej z długimi rekawami i wyoskich botków

http://www.zara.com/pl/pl/trf/sukien...0p1570006.html ciekawe, jak leży na zywo
Kombinezon świetny Ale jeszcze bardziej podoba mi się ta narzutka, którą ma na sobie modelka od kombinezonu Tylko nie mogę jej nigdzie zlokalizować

Cytat:
Napisane przez Kashaya Pokaż wiadomość
Muszę się do SB wybrać, ale zupełnie nie mam kiedy Do Plazy z pracy mam po drodze, więc najczęściej tam bywam.
Gdyby w PCC była ZARA miałybyśmy galerię idealną[COLOR="Silver"]
Wybierz się koniecznie, bo naprawdę Zarę nam am zrobili, że hohoh

Dokładnie, w jednym miejscu by można było zrobić wszystkie zakupy A tak będziemy musiały latać między galeriami

Cytat:
A ja się odważe powiedzieć, ze ona mi się nie podoba w tym misiu
Ale generalnie szarliza w niczym mi sie nie podoba
Mi cosik przeszkadza w jej twarzy

Ostatnio w necie czytałam, jak ją obsmarowali, że kopiuje projektantów i wprowadza na blogu w błąd czytelników pisząc, że ciuch jest od projektanta choć w rzeczywistości kupiony był na Romwe
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 08:04   #2434
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aroniasty Pokaż wiadomość
Wrzucam zdjęcie spodni z eko-skóry z Reserved. Ciągle się zastanawiam nad nimi.

Dopiero teraz zauważyłam jakie mam brudne lustro wstyd!
Fajnie w nich wyglądasz W ogóle masz fajne nogi

Cytat:
Kochana, nie ma za co, mówiłam, ze to kamizelka nie dla mnie

Zycie jest takie szare, wiec nieco zartów, aby sie posmiać nie zaszkodzi
Ja fotki nie mam, bo aparat w telefonie odmówił mi posłuszeństwa, ale uwierz, że Ty w nim w porównaniu ze mną wyglądasz bajkowo Ze mnie to dopiero był Flintstone

Masz rację, ale w pracy później dziwnie się patrzą, jak się śmieję do monitora

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, futrzak już w drodze to sama się przekonam.

Corii, no mam nadzieję, że będzie dobrze na mnie wyglądać, bo jestem napalona jak dzik na trufle. Z tym, że będę mieć M a powinnam mieć chyba S jednak ;/

Forget, niestety podobnie, ale mam nadzieję, że efekt nie zależy od wzrostu jednak [COLOR="Silver"]
Mari, dokładnie, najlepiej samemu się przekonać, co może Tobie będzie w nim dobrze mimo tej dziwacznej długości Tego Ci życzę

Cytat:
Napisane przez zogurt Pokaż wiadomość
Wrzucam zdjęcia butów, gdyby ktoś jeszcze się nad nimi zastanawiał

Moim zdaniem przy mniejszej stopie całkiem nieźle wyglądają. Trochę za bardzo się marszczą (nagimnastykowałam żeby zrobić zdjęcia ) ale póki co to i tak najlepsze buty jakie do tej pory znalałam. Zostają ze mną z braku alternatyw, ale jeszcze przemyślę zakup. Są z bardzo fajnej, mięciutkie skóry, na moich nie widać żadnych skaz czy plam więc może fantastic trafiła na felerny egzemplarz?

Ostatnio szukałam sukienki na obronę - chciałam kupić coś mniej standardowego niż biała/czarna/granatowa kiecka i padło na niebieską z Zary. Dorzucam zdjęcia z przymierzalni.

Aaach i tak a propos obrony - jakiś czas temu wypełnialyście moją ankietę dotyczącą percepcji Zary. Jeszcze raz dziękuję! bronię się w poniedziałek
Po pierwsze, powodzenia na obronie A co do zdjęć, to buty jakoś mnie nie przekonują A sukienka jest absolutnie piękna Mam ją dodaną w zakładkach, ale niestety w Poznaniu jej nigdzie nie widziałam, żeby przymierzyć

Cytat:
Napisane przez kaszanka85 Pokaż wiadomość
kupiłam dziś ten naszyjnik http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ak...7p1402103.html, super wyglądał i się w końcu na niego zdecydowałam jeszcze męczy mnie ten http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/akcesoria/bizuteria/naszyjnik-z-kamieni-i-kwiat%C3%B3w-c499007p1430003.html

Drugi załącznik nie działa

Cytat:
Napisane przez klaudyjka Pokaż wiadomość
Dzisiaj przyszła moja sukienka ta czarna z kontrafałdami. Mam rozmiar L - największy jaki był i niestety w cyckach i w korusie jest za bardzo opięta - źle się w niej czuję, mam wrażenie, że wpija mi sie w plecy i w boczki.
Pomijając fakt, że jest na mnie za mała to ogólnie jest super. Materiał grubszy, elastyczny, taki jakby "gumowany"bardzo fajny, układa sie też extra i długość jest odpowiednia.
Będę ja zwracać a widziałam, że już L nie ma na stronie - to jak ktoś chce -to proszę pw.
Wg. mnie powinna być dobra na osobę noszącą M.

Kliknęłam jeszcze taką zwykła, niebieską koszulkę z długimi rękawami - rozmiar M (była tylko S,M). Jest na mnie dobra. Materiał raczej cienki ale bardzo miły. Zostaje ze mną
Podzielam zdanie dziewczyn, że świetnie wyglądasz w tej sukience Szkoda, że się w niej nie czujesz

Cytat:
Mój naszyjnik- chomąto z kwiatami miał dziś swoją premierę przed najostrzejszym krytykiem- mamusią i przeszedł pozytywnie. Mama chce pożyczyć hah
Który, który?
Stary 2013-10-18, 08:06   #2435
martitkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fantastic Pokaż wiadomość
własnie 2 dni temu też wpadł mi w oko i odłożyłam go do jutra i miałam po niego iść, dzięki za ten cynk - kupiłam on-line wyszedł dużo taniej widziałam go na żywo - fajny taki płaszcz-narzutka, z wełny ładnie się układa, szkoda że nie ma podszewki ale chyba poproszę teściową o doszycie
To super że jest fajny na żywo, ja właśnie o to się obawiałam. Też uwielbiam takie fasony i jeszcze ta wełna 75% mnie przekonała, a z kodem wyszedł 75 zł mniej
Cieszę się że przydała się informacja
martitkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 08:29   #2436
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Fajnie w nich wyglądasz W ogóle masz fajne nogi

Ja fotki nie mam, bo aparat w telefonie odmówił mi posłuszeństwa, ale uwierz, że Ty w nim w porównaniu ze mną wyglądasz bajkowo Ze mnie to dopiero był Flintstone

Masz rację, ale w pracy później dziwnie się patrzą, jak się śmieję do monitora

Mari, dokładnie, najlepiej samemu się przekonać, co może Tobie będzie w nim dobrze mimo tej dziwacznej długości Tego Ci życzę

Po pierwsze, powodzenia na obronie A co do zdjęć, to buty jakoś mnie nie przekonują A sukienka jest absolutnie piękna Mam ją dodaną w zakładkach, ale niestety w Poznaniu jej nigdzie nie widziałam, żeby przymierzyć

Drugi załącznik nie działa

Podzielam zdanie dziewczyn, że świetnie wyglądasz w tej sukience Szkoda, że się w niej nie czujesz

Który, który?
Łańcuch dla psa a la Zośka Ślotała
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 45867.jpg (66,1 KB, 93 załadowań)

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 08:32   #2437
klaudyjka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
dziewczyny jak wy to robicie że zmieściłyście się w tą koronkową i z kontrafałdami kieckę S? Biust to mi dopiero na M przeszedł
widzicie? mówiłam, że jest mała, zresztą Corii jak przymierzała to sama stwierdziła, że w XS się nie zmieściła i mierzyła S-kę.
A Wy mi nie wierzycie, że jest na mnie za mała .

Mari - dzięki za cynk dot. sukienki z RE ale jednak zdecydowałam się za tą kasę kupić fifi

instagram: https://instagram.com/klaudyjkaluna/
klaudyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 08:41   #2438
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość

Czekam na fotki tych butów jak dorwiecie
Też mi wpadły w oko Inne, kolejne ażurowe

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
widziałam je, swietne wygladaja nie gorzej niż na foto
szkoda że zima idzie

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
Ja ich chyba nie chcę widzieć, skoro takie świetne
Ciekawi mnie czy te woski wrócą na stronkę, jak nie to kolejne 200zł do przodu będę
Chyba też wolałabym szpil azurowych nie widzieć
Obawiam się że woski mogą już nie wrócić na stronę

Cytat:
Napisane przez eleonorka cyrolka Pokaż wiadomość
mnie sie na charlize tez nie podoba!
przeciez czlowiek wyglada w tym tak, jakby wciągnal na plecy to co upolowal a ze srodka zjadl!
Dawno tak się nie uśmiałam Jaskiniowcy tak mieli

Cytat:
Napisane przez steam_engine Pokaż wiadomość
To dzisiaj jakiś wyjątkowy dzień dla awarii, bo jak byłam tam koło 15 to 25% sklepów było zamkniętych z powodu braku prądu, a jak wychodziłam to wydawało mi sie, ze w co drugim jest ciemno. Ogólnie na dworze było jaśniej niż w środku

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ----------

Po czym to poznajesz? Tez tak czasem mam, widzę kobietę i "czuję", że to jakaś wizażanka

Awaria awarią ale udało mi się ostatecznie zadzwonić wieczorem do SCC i już wszystko działało - system też

Cytat:
Już ją widzę któryś raz- zawsze ma coś z Wizażowych hitów. Musimy "chodzić w te same miejsca" na internecie

Chciałam Wam tylko powiedzieć, bo tak mi kochane życzyłyście zdrowia, że dziś byłam w szpitalu na konsultacji i oglądało mnie trzech lekarzy (w tym dwóch młodych i całkiem przystojnych- OLA wykrakałaś!!!!) i ponoć umierać nie będę, ale do szpitala i tak muszę iść na 3 dni na badania, więc nie ucieknę od tematu ;/ A pani doktor skomplementowała moją torebkę muahaha (i jeszcze w temacie torebek- moja gin nosi szarą torebkę Prady )
Mari, będzie wszystko dobrze!

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
dziewczyny jak wy to robicie że zmieściłyście się w tą koronkową i z kontrafałdami kieckę S? Biust to mi dopiero na M przeszedł
Takie małe uszyli? No Chińczycy przegięli z rozmiarówką
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 08:45   #2439
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Łańcuch dla psa a la Zośka Ślotała
Piękny
Niestety już go nigdzie nie ma
Czemu ja muszę mieć taki zapłon, że jak mi się cosik podoba, to znika to ze sklepów
Stary 2013-10-18, 08:56   #2440
Marigold19
🦄

Cytat:
widzicie? mówiłam, że jest mała, zresztą Corii jak przymierzała to sama stwierdziła, że w XS się nie zmieściła i mierzyła S-kę.

Mari - dzięki za cynk dot. sukienki z RE ale jednak zdecydowałam się za tą kasę kupić fifi
Spoko, nie namawiam, ale jak będziesz koło Re to sobie ją chociaż przymierz, bo na żywo powala, TŻ cmokał

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43319465]Też mi wpadły w oko Inne, kolejne ażurowe

szkoda że zima idzie

Awaria awarią ale udało mi się ostatecznie zadzwonić wieczorem do SCC i już wszystko działało - system też

Takie małe uszyli? No Chińczycy przegięli z rozmiarówką [/QUOTE]

Cytat:
Piękny
Niestety już go nigdzie nie ma
Czemu ja muszę mieć taki zapłon, że jak mi się cosik podoba, to znika to ze sklepów
No ja u siebie wzięłam ostatni albo przedostatni, bo miałam odłożony. Jak już moja mama nie padła trupem na jego widok, ani na info odnośnie ceny to oznacza, że jest super

Stary 2013-10-18, 08:59   #2441
tishka
Zakorzenienie

Cytat:
Hahah sorki, z emocji nie zauważyłam.

Dziewczyny, a propos kamizelki ja się nie obrażam ani nic. Ona mi się strasznie wizualnie podoba, ale nie gwarantuję że będę w niej powalać, przyjdzie to zobaczę A muszę sobie z Wami pożartować i trochę Was uspokoić z jaskiniowcami, bo jest duża szansa że ją będę nosić, a nie przeżyję jak ktoś z Wizażu zawoła za mną "Wilma" ;p hahaha

A propos- widuję na mieście dziewczynę u siebie, która na 100% wizażuje. Może to Tishka? Dziś z torebką MK
nie to na pewno nie ja
nie mam MK
tishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 09:05   #2442
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez tishka Pokaż wiadomość
nie to na pewno nie ja
nie mam MK
Ajj, no to muszę szukać dalej ;p

Klaudyjka, zamówiłam wczoraj tę sukienkę z koronką i fałdami w rozm. M (faktycznie dziwne, że L zniknęło ze strony) i coś czuję, że będzie za mała

Stary 2013-10-18, 09:11   #2443
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
No ja u siebie wzięłam ostatni albo przedostatni, bo miałam odłożony. Jak już moja mama nie padła trupem na jego widok, ani na info odnośnie ceny to oznacza, że jest super
Jest super Jest bardzo super
Muszę się nauczyć kupować od razu rzeczy, które mi się podobają, bo myślę nie wiem nad czym, a potem te rzeczy znikają i się wkurzam To samo było z perłami Też tak myślałam i perły poznikały
Stary 2013-10-18, 09:12   #2444
klaudyjka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ajj, no to muszę szukać dalej ;p

Klaudyjka, zamówiłam wczoraj tę sukienkę z koronką i fałdami w rozm. M (faktycznie dziwne, że L zniknęło ze strony) i coś czuję, że będzie za mała
na razie się nie nakręcaj - jak przyjdzie -przymierzysz a jak będzie za mała to masz jeszcze "wyjście awaryjne" w postaci mojej L-ki. Także się nie martw. Będzie dobrze

jakoś nie mogę kasy odłożyć z myślą o % zawsze jak coś juz uciułam to zawsze coś muszę kupić. Ech - nie mam silnej woli, niestety...

Edytowane przez klaudyjka
Czas edycji: 2013-10-18 o 09:14
Stary 2013-10-18, 09:41   #2445
Lukardis
Zaczytanie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43319465]Też mi wpadły w oko Inne, kolejne ażurowe

szkoda że zima idzie

Takie małe uszyli? No Chińczycy przegięli z rozmiarówką [/QUOTE]

No to widocznie nie były mi pisane. Szkoda trochę, bo ostatnie moje woski umarły śmiercią tragiczną przed wakacjami

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Cytat:
na razie się nie nakręcaj - jak przyjdzie -przymierzysz a jak będzie za mała to masz jeszcze "wyjście awaryjne" w postaci mojej L-ki. Także się nie martw. Będzie dobrze

jakoś nie mogę kasy odłożyć z myślą o % zawsze jak coś juz uciułam to zawsze coś muszę kupić. Ech - nie mam silnej woli, niestety...
A ja sobie wyrabiam. Niestety oddałam motylową chustę, bo wkurzał mnie jej kolor. W Zarze przy jarzeniówkach wyglądała znośnie, a w domu do białej bluzki po prostu strasznie

O ile wrócą woski to chociaż połowa będzie na nie

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 09:43   #2446
Marigold19
🦄

Cytat:
Jest super Jest bardzo super
Muszę się nauczyć kupować od razu rzeczy, które mi się podobają, bo myślę nie wiem nad czym, a potem te rzeczy znikają i się wkurzam To samo było z perłami Też tak myślałam i perły poznikały

No ja tak zrobiłam, nawet wolę już więcej zapłacić niż żeby potem żałować ;/ Chociaż na naszyjnik bym się pewnie nie zdecydowała gdyby nie mój "idiotyzm" sprzed kilku stron kiedy stwierdziłam, że wiele życia mi nie zostało Ale cieszę się, że go kupiłam.

A jakie perły?

Cytat:

Dzięki, że dla mnie trzymasz, jak M będzie za małe to na pewno to L od Ciebie wezmę. Co do odkładania to mam to samo... Widzisz mój podpis? Skwituję to tak- nawet nie jestem blisko Bo ciągle coś nowego kupuję

Stary 2013-10-18, 09:51   #2447
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Cytat:
Nudne już jesteście z tą kamizelką ;p Charlize wygląda w niej zawaliście ;p
Będę taka sama jak wszystkie mi sie ten wzór laciaty nie podoba wole jenolite ale pokażesz sie i ocenimy

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
Hahah sorki, z emocji nie zauważyłam.

Dziewczyny, a propos kamizelki ja się nie obrażam ani nic. Ona mi się strasznie wizualnie podoba, ale nie gwarantuję że będę w niej powalać, przyjdzie to zobaczę A muszę sobie z Wami pożartować i trochę Was uspokoić z jaskiniowcami, bo jest duża szansa że ją będę nosić, a nie przeżyję jak ktoś z Wizażu zawoła za mną "Wilma" ;p hahaha

A propos- widuję na mieście dziewczynę u siebie, która na 100% wizażuje. Może to Tishka? Dziś z torebką MK
Hahahaha padlam z ta wilma

kama-hh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 09:51   #2448
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez cremova Pokaż wiadomość
Parka i inne puchowe kurtki, ktore sa bestsellerami w PL pojawia sie ponownie w sklepach na poczatku/w polowie listopada, Hiszpania nie nadaza z produkcja
Cremova, a nie wiesz, czy "szlafrokowy" płaszcz z kapturem tez wznowią??

Cytat:
Ekhm ... muszę tutaj trochę sprostować ... przymierzałam tylko S-kę, bo XS nigdzie w sklepie w okolicy u mnie nie ma. I w sumie owszem góra dopasowana, ale w pasie uważam,m ze XS lepiej by sie na mnie prezentowała, obastawiałam jednak, ze w przy takim dopasowaniu góry i sztywności materiału w XS bym sie nie wbiła. A jak by było naprawdę to nie wiem, nie mam jak sprawdzić, a nie chce mi sie zamawiać ze strony XS i zamrazac kase na ponad tydzień

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2013-10-18 o 09:52
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 09:54   #2449
Marigold19
🦄

Cytat:
Cremova, a nie wiesz, czy "szlafrokowy" płaszcz z kapturem tez wznowią??

Ekhm ... muszę tutaj trochę sprostować ... przymierzałam tylko S-kę, bo XS nigdzie w sklepie w okolicy u mnie nie ma. I w sumie owszem góra dopasowana, ale w pasie uważam,m ze XS lepiej by sie na mnie prezentowała, obastawiałam jednak, ze w przy takim dopasowaniu góry i sztywności materiału w XS bym sie nie wbiła. A jak by było naprawdę to nie wiem, nie mam jak sprawdzić, a nie chce mi sie zamawiać ze strony XS i zamrazac kase na ponad tydzień
Odpowiem za Cremovą, bo chyba mamy to samo info- mi kobitka w sklepie powiedziała, że wznowią te płaszcze/kurtki, które się sprzedały i mają być w listopadzie i skoro w stacjonarnych to sklepie internetowym zapewne też

Stary 2013-10-18, 09:55   #2450
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Odpowiem za Cremovą, bo chyba mamy to samo info- mi kobitka w sklepie powiedziała, że wznowią te płaszcze/kurtki, które się sprzedały i mają być w listopadzie i skoro w stacjonarnych to sklepie internetowym zapewne też
Dzięki, to se musze wytrzasnąc skądś 4 stówy

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-10-18, 10:02   #2451
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
No ja tak zrobiłam, nawet wolę już więcej zapłacić niż żeby potem żałować ;/ Chociaż na naszyjnik bym się pewnie nie zdecydowała gdyby nie mój "idiotyzm" sprzed kilku stron kiedy stwierdziłam, że wiele życia mi nie zostało Ale cieszę się, że go kupiłam.

A jakie perły?
Jak perły mi się sprzedały z powodu bezsensownego oczekiwania powiedziałam sobie, że już nigdy, przenigdy nie zrobię czegoś takiego, że odłożę zakup, bo może jeszcze to przemyślę i w razie co kupię później Ale niestety, postąpiłam już tak z dwoma kolejnymi rzeczami
Muszę się tego wyzbyć Chcę, kupuję, bo skoro mi się cosik podoba, to i tak będę to chciała zakupić. Dumanie nad zakupem nie ma sensu

A perły takie, jak na zdjęciu. One pojawiły się jakoś podczas wyprzedaży. Niestety wtedy się na zakup nie zdecydowałam twierdząc, że jak wrócę z wakacji ze spokojem nie kupię. Po powrocie z wakacji już ich nie było

Cytat:
Napisane przez kama-hh Pokaż wiadomość
Będę taka sama jak wszystkie mi sie ten wzór laciaty nie podoba wole jenolite ale pokażesz sie i ocenimy

Najlepsze jest to, że wzór nikomu się nie podoba, a rozeszła się jak świeże bułeczki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1856013823_1_1_3.jpg (21,1 KB, 34 załadowań)
Stary 2013-10-18, 10:03   #2452
klaudyjka
Wtajemniczenie

Cytat:

to widocznie coś źle zakodowałam ale jarzyłam, że pisałaś, że S-ka jest dobra w cyckach i przypuszczasz, że w XS-kę byś ich nie wcisnęła (zabrzmiało to tak jakbyś miała super ogromny biust)
Co nie zmienia faktu, że te sukienki mają jakieś bardzo szczupłe te góry

Stary 2013-10-18, 10:06   #2453
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Kurka tak samo daje ciała : nie kupuje a potem jak cos chce to nie ma .. :pała:
Nie chce żadna z Was sprzedać złotego naszyjnika z kamieniami czarnymi?

Stary 2013-10-18, 10:08   #2454
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
to widocznie coś źle zakodowałam ale jarzyłam, że pisałaś, że S-ka jest dobra w cyckach i przypuszczasz, że w XS-kę byś ich nie wcisnęła (zabrzmiało to tak jakbyś miała super ogromny biust)
Co nie zmienia faktu, że te sukienki mają jakieś bardzo szczupłe te góry
Nie, nie, bardzo dobrze zakodowałas
Ale w sumie jestem prawie pewna, ze w tą XS nie wbiłabym się. Jednakże te pare % niepewności mnie nieco zbija z pantałyku

Powiedz mi Kochana, czy ta L-ka jest tak ciasna na Tobie, ze cięzko Ci sie w niej ruszac? Bo na zdjeciu tego nie widac, lezy pięknie i chce Cię namawaić abyś ja zostawiła

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-10-18, 10:08   #2455
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Cytat:
Jak perły mi się sprzedały z powodu bezsensownego oczekiwania powiedziałam sobie, że już nigdy, przenigdy nie zrobię czegoś takiego, że odłożę zakup, bo może jeszcze to przemyślę i w razie co kupię później Ale niestety, postąpiłam już tak z dwoma kolejnymi rzeczami
Muszę się tego wyzbyć Chcę, kupuję, bo skoro mi się cosik podoba, to i tak będę to chciała zakupić. Dumanie nad zakupem nie ma sensu

A perły takie, jak na zdjęciu. One pojawiły się jakoś podczas wyprzedaży. Niestety wtedy się na zakup nie zdecydowałam twierdząc, że jak wrócę z wakacji ze spokojem nie kupię. Po powrocie z wakacji już ich nie było

Najlepsze jest to, że wzór nikomu się nie podoba, a rozeszła się jak świeże bułeczki
Widziałam te perły na Allegro bo szukałam swojego naszyjnika z którym zwlekalam jak Ty :pała:
Jak zobaczymy kogoś w tej kamizelce to bedzie to albo Mari albo nikt z wizazanek

Stary 2013-10-18, 10:10   #2456
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Szybka pożyczka?

Cytat:
Zerkałaś na jakiś portal aukcyjny? Często się tam pojawiają.

Egg, a Ty nosisz nasze perły? On jest taki trochę bardzo duży.

Dziewczyny, które posiadają 'kaszmirowy ' szalik : jak go odmechacić? Tak normalnie za pomocą sprzętu? Nic mu nie będzie? Boje się, bo to mój najulubieńszy szalik zimowy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zara-dotyk-kaszmiru.jpg (31,1 KB, 21 załadowań)

Edytowane przez Phoebee
Czas edycji: 2013-10-18 o 10:15
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 10:10   #2457
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Kurka tak samo daje ciała : nie kupuje a potem jak cos chce to nie ma .. :pała:

Podpisuję się pod tym, chociaz ciągle sobie obiecuje to samo w kółko, ze zastanawiać się nie będę i co mi sie pdooba to wezmę, ewentualnie oddam, a potem wyglada to tak, ze załuje ze cos nie wziełam, a jak juz sie zdecyduje, to tego oczywista nie ma Mój małż twierdzi, ze takie neizdecydowanie to jest dziecinne

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-10-18, 10:12   #2458
Marigold19
🦄

Cytat:
Wytrzaśniesz mi też trochę?

Cytat:

Dokładnie, a potem ktoś się pokaże i będzie och i ach na wszystkich forach i blogach, ja tam nie ufam opiniom, poza tym no kurcze- nie wszystko się nam musi kolegialnie podobać

A masz numer ref do pereł? Może u mnie są? U mnie takie dziwne rzeczy się ostają

Stary 2013-10-18, 10:12   #2459
magda20003
ex Moderator

Ale tu się duuużo dzieje!

Mari, czekam na Twoją opinię o wdzianku jaskiniowca, nie ukrywam, że też bym chętnie przymierzyła

Nie lubię nosić naszyjników zbytnio ale ostatnio zakupiłam jeden, z Asosa, na dodatek robaczywy (tzn. z robaczkami). Pomyślałam, że będzie mi wesoło jak go założę

Poza tym zdradam Zarę z Massimo

I nie wiem, czy pisałam, bo się zapominam ostatnio, ale znalazłam w Wiedniu outlet Zary
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg robaczki.jpg (12,7 KB, 49 załadowań)

magda20003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 10:13   #2460
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałam te perły na Allegro bo szukałam swojego naszyjnika z którym zwlekalam jak Ty :pała:
Jak zobaczymy kogoś w tej kamizelce to bedzie to albo Mari albo nikt z wizazanek

Też je widziałam i już obserwuję tę aukcję Szkoda tylko, że kończy się jakoś ok. 24:30 bo niestety o 5:30 mam codziennie pobudkę Ale trudno, poświęcę się dla sprawy

Mari jest jak na razie jedyną tak nagrzaną na tego futrzaka wizażanką, więc jeśli ktoś będzie w nim pomykał, to będzie to ona Chyba, że stwierdzi to samo, co ja, że futrzak+ niska osoba= porażka
Ja jak szukałam futrzaka do przymierzenia, to w poznańskich zarach znalazłam tylko w jednej i to ostatnią emkę!!! Jak zapytałam o eski, to usłyszałam, że nie widziano tego rozmiaru już od dawna Nie myślałam, że takie wzięcie będą miały
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości