Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 13 - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-18, 07:54   #931
beeets
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 13

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość

A poza tym moim zdaniem to pierwsze wrażenie często się sprawdza.

Dziwi mnie, że komuś się takimi 'gwiazdami' chce interesować. Zachciało się być Kardashian albo Hilton czy co?

Też bym wolała spytać niż stać 15 na darmo, z tym że zamiast się drzeć starałabym się podejść bliżej.
A ogólnie to nie lubię sklepów, które nie są samoobsługowe, więc ten problem mnie nie dotyczy.

często pozory mylą

myślę, że pudelek lubi się interesować takimi 'gwiazdami', a ludzie też, bo to oni jej (Patty) nabili ponad 10 mln wyświetleń na youtube

stoi kolejka 20 osobowa i każdy, kto wchodzi to pyta o swoje produkty, a pani zamiast obsługiwać odpowiada. nie wiem, komu by się szybciej cierpliwość skończyła - obsłudze sklepu czy klientom

nie chodzisz nawet rano do piekarni po świeże, pachnące bułeczki i chrupiacy chlebek prosto z pieca

---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ----------

Cytat:
ale, że ludziom to nie przeszkadza Ok, mogę nie mieć siły na balsam, krem, długą kąpiel. Ale jednak wolę szybki prysznic niż uczucie lepienia się.

No czasem tak ból głowy mnie powalał, że ledwo leżałam, ale żeby tak normalnie to ja nie wiem jak tak można.

Niektórzy się tłumaczą kiepskim nastrojem, ale skoro nawet osoby z depresją często są w stanie dbać o higienę to...

O, albo brak czasu, ale sprawdzić rano kwejka czy zalogować się na fb to już mają czas.
potrafiłam wrócić po 4 rano z imprezy padnięta, ale musiałam się odświeżyć łącznie z umyciem włosów (mam bardz długi), bo inaczej bym nie zasnęła

---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ----------

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Moje osobiste podejrzenia co do śmierdzenia są takie, poza lenistewm, alkoholem i niedbalstwem jest to w pewien sposób wina wychowania

- tradycja cosobotnich i tylko sobotnich kąpieli
-ubieranie siebie bez dostosowania do pogody i coś czego NIGDY nie zrozumiem, w ciepłym tramwaju, którym dojeżdża się 40 minut nikt nie ściągnie nawet czapki- no bo zima jest, a że zimno nie jest to nie ważne. Tak samo podczas godzinnych zakupów w supermarkecie.
czyli bycie brudasem przechodzi z pokolenia na pokolenie. rodzice brudasy, to dziecko też
ale pewnie tłumaczą to sobie, że dużo zaoszczędzają i uważają, że wcale nie śmierdzą

Jestem Naturalna Dusza
Podróże Duszy

Wybierz Zielone z CCL
beeets jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 08:12   #932
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez beeets Pokaż wiadomość

nie chodzisz nawet rano do piekarni po świeże, pachnące bułeczki i chrupiacy chlebek prosto z pieca

-
Nie Mam bardzo dobre pieczywo w najbliższych sklepie, gdzie jest reszta rzeczy(no większość, bo po 'wypaśniejsze' owoce i warzywa chodzę gdzie indziej). I nie muszę nawet chodzić rano, bo z poprzedniego dnia spokojnie jest dobre.
A rano do sklepu to potrafi mnie wyciągnąć tylko nowa babska gazeta mój życiowy nałóg.

Więc zostają jedynie apteki, ale zwykle jeśli chodzi o nie to zamawiam sobie wcześniej przez neta i odbieram.

--
A na pudelka nie wchodzę, bo mam wrażenie że za sznurki pociąga tam nie wiadomo kto od wyborczej i tvnu (yep, brzmię jak osoba 70+)
A nasze 'gwiazdy' są tak nudne, że koniec świata. Albo takie do porzygu nudne jak Kożuchowska (jak widze jej dobrotliwy wyraz twarzy to odpadam) albo wymyślone na siłę jak jakieś niemodne już Grycanki czy takie Patty.

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------

Cytat:

- tradycja cosobotnich i tylko sobotnich kąpieli
.
A włosy to i według niektórych można myć raz na 10 dni, czyli np (aż wstyd pisać) pogląd mojej babci.
Ale kto chce to przełamie swoje 'wspaniałe' nawyki.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2013-10-18 o 08:11
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 08:18   #933
beeets
Zakorzenienie

Cytat:
A rano do sklepu to potrafi mnie wyciągnąć tylko nowa babska gazeta mój życiowy nałóg.

A na pudelka nie wchodzę, bo mam wrażenie że za sznurki pociąga tam nie wiadomo kto od wyborczej i tvnu (yep, brzmię jak osoba 70+)
jaka?

ja wchodzę na interia.pl czy wp.pl i często tam są odnośniki do pudla, to jak mnie temat zaciekawi, to wejdę.
choć pudel ma czasem piękne zdjęcia zagranicznych gwiazd z sesji modowych i to go ratuje w moich oczach
pudel należy do grupy 02.pl, ci którzy mają portal o2.pl
plotek też nie jest "gorszy" od pudla, a należy do Agory, która ma prawie cały rynek wydawniczy w Pl

Jestem Naturalna Dusza
Podróże Duszy

Wybierz Zielone z CCL

Edytowane przez beeets
Czas edycji: 2013-10-18 o 08:35
Stary 2013-10-18, 09:05   #934
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Ło matko, za długa lista do wymieniania, czytam chyba prawie wszystkie babskie miesięczniki- od jakiś typu dobre rady() przez claudię, olivię, cosmo, twój styl po jakiś shape i harpen's bazar. No i wnętrzarskie. Pierwsze co robię jak wróce do kraju po nieobecności jakiejś to myślę gdzie dostać gazety w środku nocy
Tż już nie może patrzeć na te tony makulatury, które znoszę.

A żadnych onetów, wp, o2 nie przeglądam. Uja mnie interesują wydarzenia w kraju i za granicą. Kiedyś wybuchnie wojna u nas i nie będę wiedzieć.
Gdybym już czytała wiadomości to na pewno nie na tych popularnych portalach.

<3 <3 <3

Czas edycji: 2013-10-18 o 09:06
Stary 2013-10-18, 09:14   #935
beeets
Zakorzenienie

Cytat:
Ło matko, za długa lista do wymieniania, czytam chyba prawie wszystkie babskie miesięczniki- od jakiś typu dobre rady() przez claudię, olivię, cosmo, twój styl po jakiś shape i harpen's bazar. No i wnętrzarskie. Pierwsze co robię jak wróce do kraju po nieobecności jakiejś to myślę gdzie dostać gazety w środku nocy
Tż już nie może patrzeć na te tony makulatury, które znoszę.

A żadnych onetów, wp, o2 nie przeglądam. Uja mnie interesują wydarzenia w kraju i za granicą. Kiedyś wybuchnie wojna u nas i nie będę wiedzieć.
Gdybym już czytała wiadomości to na pewno nie na tych popularnych portalach.
chyba że zdążysz przeczytać, w której z gazet
ja też do pewnego etapu znosiłam, co się dało z gazet, ale po pewnym czasie szybko zauważyłam, że to właściwie jedna wielka "rodzina dziennikarska" je tworzy i wielu z nich "pisze" do kilku tytułów na raz, a tematy po pewnym czasie wracają, te same schematy itp.
teraz wolę wydać te 5-10 zł czy nawet więcej na fajną książkę

Dziwi mnie brak zrozumienia, że ktoś może być naprawdę zajęty i dlatego nie odbiera telefonu. A niektórzy myślą, że wszystko kręci się wokół nich i każdy ma być na ich zawołanie, a problem czy wybrać sukienkę czerwoną czy zieloną na sobotnią randkę, to problem godny zwołania konferencji w Brukselii

Jestem Naturalna Dusza
Podróże Duszy

Wybierz Zielone z CCL
Stary 2013-10-18, 10:23   #936
Withers
Zakorzenienie

Cytat:
Ło matko, za długa lista do wymieniania, czytam chyba prawie wszystkie babskie miesięczniki- od jakiś typu dobre rady() przez claudię, olivię, cosmo, twój styl po jakiś shape i harpen's bazar. No i wnętrzarskie.
Miałam tak samo, a już szczególnie jak jechałam w jakąś dłuższą podróż, to potrafiłam przytargać ze sobą do samochodu czy autobusu pół kiosku Teraz już trochę mniej kupuję, czym sama siebie dziwię, ale porzuciłam część na rzecz książek

Wining and dining, drinking and driving

Excessive buying, overdose and dying
Withers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 10:36   #937
201604200942
Konto usunięte

co do tych gwiazdek pudelka. czasem odnoszę wrażenie, że to te celebrytki przesyłają artykuły, by o nich napisano. Podeślą zdjęcia, pieniądze i co to za problem dla pudelka, by wyświetlił na ich stronie jakieś info?
Zwłaszcza gdy Siwiec była na topie- nie było dnia, by nie pisali o niej, a pisali o niej oczywiście pozytywnie. Teraz nie piszą wcale, albo piszą o jej piersiach i tyłku.

Co do wiadomości w TV, mój Tż codziennie ogląda wydarzenia na Polsacie. Nie wiem jaka miała być koncepcja tego programu, ale powinien zmienić chyba swoją nazwę na "tragedie" albo "weź się człowieku najlepiej potnij". Cały czas puszczają informacje o katastrofach i tragediach, kultury jest tam jak na lekarstwo, polityki tak samo.
Chyba wolę oglądać "Teleexpress" albo "wiadomości"
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 10:54   #938
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
chyba że zdążysz przeczytać, w której z gazet
ja też do pewnego etapu znosiłam, co się dało z gazet, ale po pewnym czasie szybko zauważyłam, że to właściwie jedna wielka "rodzina dziennikarska" je tworzy i wielu z nich "pisze" do kilku tytułów na raz, a tematy po pewnym czasie wracają, te same schematy itp.

Dziwi mnie brak zrozumienia, że ktoś może być naprawdę zajęty i dlatego nie odbiera telefonu. A niektórzy myślą, że wszystko kręci się wokół nich i każdy ma być na ich zawołanie, a problem czy wybrać sukienkę czerwoną czy zieloną na sobotnią randkę, to problem godny zwołania konferencji w Brukselii
Książki też kupuję.

A zanim w cosmo pokażą modę na trudne czasy wojny, to może być już za późno Liczę, że brat mi powie. O ile odbiorę telefon.

Według niektórych jak dzwoni telefon to powinno się biec tak, żeby się potknąć po drodze.
Niektórzy potrafią z wanny wyjść.
Ja jestem zdania- jak palące albo chociaż ważne to ktoś zadzwoni 2 raz (staram się zadawać z ludźmi, którzy nie dzwonią 5 razy pod rząd w sprawie wyboru sukienki np.) a jak nie to poczeka na te ploteczki 15 min aż skończę ćwiczenia/odkurzanie itd.

--
Jeśli chodzi o wiadomości to nie mam jak tvn czy tvn24- co w kraju to się nie dowiesz, ale za to że w Hameryce jakaś panna spadła podczas pokazu lotniczego to już tak- a to info wielkiej wagi w końcu.
A info o tym co próbują przepchnąć za naszymi plecami prędzej znajdziesz na jakimś portalu obrazkowym typu kwejk czy niemodne już chyba dawno demotywatory.

<3 <3 <3

Czas edycji: 2013-10-18 o 10:57
Stary 2013-10-18, 10:56   #939
201604200942
Konto usunięte

Moja siostra ostatnio kupiła "Joy'a" a tam: "Idealny makijaż do zdjęć na instagrama"
Stary 2013-10-18, 10:58   #940
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
Co do wiadomości w TV, mój Tż codziennie ogląda wydarzenia na Polsacie. Nie wiem jaka miała być koncepcja tego programu, ale powinien zmienić chyba swoją nazwę na "tragedie" albo "weź się człowieku najlepiej potnij". Cały czas puszczają informacje o katastrofach i tragediach, kultury jest tam jak na lekarstwo, polityki tak samo.
a)dobre tematy zastępcze
b)fajne tematy do rozmowy z sąsiadką
c)można fajnie ponarzekać rodzinie czy dzieciom- lecisz na wakacje?! zginiesz w tej maszynie śmierci Jak dla łatwiej zabić się w aucie jadąc gdzieś 3000 km niż tam lecąc, ale ok.

Cytat:
Moja siostra ostatnio kupiła "Joy'a" a tam: "Idealny makijaż do zdjęć na instagrama"
który może korzystać z Twoich zdjęć jak chcesz, a Ty za to odpowiadasz w razie czego

<3 <3 <3

Czas edycji: 2013-10-18 o 10:59
Stary 2013-10-18, 11:00   #941
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez _Judith_ Pokaż wiadomość
Ja jeśli również źle się czuję to mówię "Może coś z ciśnieniem jest bo ja też nie najlepiej".
Też byś fochnęła czy to jest ok jeszcze?
Tak szczerze to nie lubię, jak mi ktoś narzeka na to, jak się czuje(chyba, że jest naprawdę umierający i chce, bym mu pomogła, np. zaprowadziła do domu, bo się boi, że w drodze zemdleje). Czego ta osoba oczekuje? Że zaczniemy rozkminiać nad jej dolegliwościami. To tak zamulający temat. Ja nie mam nic do powiedzenia, bo ja tego nie czuję, użalać się nad nią nie będę, bo jest dorosła, a jak też się źle czuję to co? Obie będziemy biadolić jak nam źle. Albo do łóżka, albo do lekarza i nie ma o czym gadać.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 11:01   #942
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
a)dobre tematy zastępcze
b)fajne tematy do rozmowy z sąsiadką
c)można fajnie ponarzekać rodzinie czy dzieciom- lecisz na wakacje?! zginiesz w tej maszynie śmierci Jak dla łatwiej zabić się w aucie jadąc gdzieś 3000 km niż tam lecąc, ale ok.

który może korzystać z Twoich zdjęć jak chcesz, a Ty za to odpowiadasz w razie czego
pomyślałam właśnie o tym. Program idealny na spotkania rodzinne.

Oczywiście dziubek musi być.
Stary 2013-10-18, 11:03   #943
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez Laurelindorenan Pokaż wiadomość
Bardzo mnie dziwi przeciąganie "j" na początku słów "jem", "jeść". Już kilka razy to słyszałam. To jakiś regionalizm czy maniera? Niektórzy nawet piszą "jjem", "jjeść".
Nie wiem o co chodzi dokładnie, wiem, że niektóre osoby z mojego regionu zamiast "i" wymawiają takie "ji".

Stary 2013-10-18, 11:04   #944
beeets
Zakorzenienie

Cytat:
Książki też kupuję.

A zanim w cosmo pokażą modę na trudne czasy wojny, to może być już za późno Liczę, że brat mi powie. O ile odbiorę telefon.

Według niektórych jak dzwoni telefon to powinno się biec tak, żeby się potknąć po drodze.
Niektórzy potrafią z wanny wyjść.
Ja jestem zdania- jak palące albo chociaż ważne to ktoś zadzwoni 2 raz (staram się zadawać z ludźmi, którzy nie dzwonią 5 razy pod rząd w sprawie wyboru sukienki np.) a jak nie to poczeka na te ploteczki 15 min aż skończę ćwiczenia/odkurzanie itd.

ale chociaż będziesz modna, siedząc w schronie

może woda im już stygnie

Jestem Naturalna Dusza
Podróże Duszy

Wybierz Zielone z CCL
Stary 2013-10-18, 11:08   #945
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
na fb Patty napisała, że to Jabłonka jej pierwsza pocisnęła na pw, a ona jej odpisała. tylko Jabłonka wrzuciła screena pw, a Patty już nie, bo ponoć "nie będzie się zniżać do jej poziomu"
ale takie beefy, to faktycznie już zwyczajna część marketingu, zagranicą to już norma, że się obrażają na jakiś twitterach itp
przykre to, bo powinna się liczyć ich praca, a nie osobiste porachunki, choć z drugiej strony jak ktoś jest tylko celebrytką bez talentu, to jakoś trzeba na siebie zwrócić uwagę
Dwa beztalencia kłócą się o to, które jest większym beztalenciem. A to ci zabawa.

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
znajoma ma problemy z nogą i musi mieć robione buty na zamówienie u szewca. to straszny kłopot, ogromny wydatek (ok. 800-900 zł za parę) i muszą jej starczyć na cały rok, czy deszcz czy śnieg.
a jak druga znajoma się o tym dowiedziała, to jej powiedziała, że powinna się cieszyć, bo oszczędza na butach

Stary 2013-10-18, 11:14   #946
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Niech przyjdzie jeszcze inna, która spojrzała na przykładowy pokój z ikei i skopiowała wszystko
O, to o mnie.
Stary 2013-10-18, 11:29   #947
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:

Mnie dziwi i do tego denerwuje, nienawidzę regionalizmów i gwar, taki ze mnie hejter w tym zakresie. Tzn nienawidzę ich słyszeć, jak sobie ludzie tak rozmawiają poza moim zasięgiem słuchu to ich sprawa.
Bo ogólnie jak słyszę gwarę to widzę- gościa pachnącego piwem, spoconego z dużym brzuchem (to śląska) Albo kogoś z widłami i gumiakami - to te wszystkie ijem zamiast jem itd.
Nasza nauczycielka od polskiego mówiła, żeby z gwarą nie walczyć, bo to jest swojego rodzaju dziedzictwo kulturowe. Ja lubię posłuchać jak ktoś tak gada, ale dobrze jak potrafi też mówić normalnie.
Chociaż takie "ji" to nie jest gwara chyba.

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Cytat:
Napisane przez cacajuate Pokaż wiadomość
Ja Wam powiem, to jest kwestia kulturowa. W Mekyku smierdza jedynie bezdomni i to ci z jakims problemem psychicznym. Kozystam z metra w Mexico City, jest...cieplutko. Ludzie sa serio biedni, nie kazdy ma nawet wode w kranie , musi nosic. NIKT nie smierdzi. NIKT. Zdazylo mi sie moze z raz czy dwa jakiegos faceta z budowy spotkac w metrze, no to pachnial niezabardzo, ale tak 'jednodniowo', pewnie robil caly dzien na dworze wiec.... A tak, nei smierdzi nikt. Mijam codziennie 3 bezdomnych, widac ze pracuja, ale nie maja na czynsz, spia obok sklepu w 'kartonowym' domku. I nie smierdza.
No u nas to jest nie do pomyślenia.

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:
potrafiłam wrócić po 4 rano z imprezy padnięta, ale musiałam się odświeżyć łącznie z umyciem włosów (mam bardz długi), bo inaczej bym nie zasnęła
Podziwiam, masz tak jak moja współlokatorka. Jak obie wróciłyśmy po juwenaliach, to ja położyłam się na nieposłanym łóżku "tylko na chwilę" i po minucie odleciałam w krainę snu, ona jeszcze się umyła. Dla mnie to niewykonalne.

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:
Ja te babskie gazety czytałam namiętnie jak miałam 10 lat, po kilka razy. No a potem właśnie zauważyłam, że ciągle o tym samym piszą, coraz więcej reklam, krótkie, płytkie teksty. A o nowościach i cudach prędzej dowiem się z internetu niż z gazety.

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Cytat:
A artykuły wymyśla ktoś z wizażu, nie od dziś to wiadomo.

Stary 2013-10-18, 12:39   #948
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
O, to o mnie.
Nie o Tobie. O tej-której-nicka-wymieniać-tu-nie-wolno.

Nie mam nic do mebli z Ikei, dopóki ktoś nie robi z siebie mastera urządzania wysmakowanych wnętrz i myśli, że zjadł wszystkie rozumy, bo kupił najpopularniejszą kanapę i dorzucił parę ramek. I udaje, że tylko on wpadł na to, żeby tak się urządzić.
Coś jak- kupię garnitur z zary, dołożę szpilki i stworzę niepowtarzalny outfit

Ale Ty czujna, poza tym Tylko słowo o meblach i tadam, em jest

Cytat:
pomyślałam właśnie o tym. Program idealny na spotkania rodzinne.
a potem są historie typu- pan Mietek wzburzony opowiadał o tym jakie to samoloty są złe. Z tego wszystkiego zaschło mu w gardle i poszedł po pól litra. W drodze powrotnej wpadł pod auto, bo moja droga bezpieczna, nikt tu nie przekracza prędkości; a poza tym święcę w ciemności i każdy mnie widzi.

<3 <3 <3
Stary 2013-10-18, 13:05   #949
Duszaniola
Wtajemniczenie

Cytat:
-ubieranie siebie bez dostosowania do pogody i coś czego NIGDY nie zrozumiem, w ciepłym tramwaju, którym dojeżdża się 40 minut nikt nie ściągnie nawet czapki- no bo zima jest, a że zimno nie jest to nie ważne. Tak samo podczas godzinnych zakupów w supermarkecie.
Też mnie zawsze dziwi, jak ludzie wytrzymują w gorących autobusach (bo u nas w tramwajach przeważnie zimno) albo w mega dusznym supermarkecie w kurtkach, czapkach i szaliku. Ja się rozbieram parę minut po wejściu, a przynajmniej rozpinam, jak zbytni ścisk żeby kurtkę ściągnąć. Ale czapka i szalik obowiązkowo znikają.

Cytat:
Też mam takie wrażenie. Jakby się nic a nic pozytywnego na świecie nie działo.

Duszaniola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 13:08   #950
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:

Nie mam nic do mebli z Ikei, dopóki ktoś nie robi z siebie mastera urządzania wysmakowanych wnętrz i myśli, że zjadł wszystkie rozumy, bo kupił najpopularniejszą kanapę i dorzucił parę ramek. I udaje, że tylko on wpadł na to, żeby tak się urządzić.
Coś jak- kupię garnitur z zary, dołożę szpilki i stworzę niepowtarzalny outfit

Ale Ty czujna, poza tym Tylko słowo o meblach i tadam, em jest
A bo akurat planuję wpis na blogu o moim kąciku makijażowym i wszystko poza samymi kosmetykami jest z Ikei. Nie będę oczywiście zgrywać wielkiego dekoratora wnętrz czy jak tam się nazywa ktoś taki, po prostu wzięłam co było najtańsze i mi odpowiadało.

<w tym miejscu wylałam kubek herbaty na telefon i kable, ale sytuacja już opanowana>

A czemu wybrali Segrittę? Bo jest znana i przyciągnie dużo osób. Ma też dużo doświadczenia w blogowaniu, więc myślę, że temat jej wystąpienia "mieszkanie dla blogera" jest odpowiedni, nie będzie raczej silić się na profesjonalistkę, tylko powie jak to u niej wyglądało. Sama chętnie bym jej posłuchała, może wpadłby mi do głowy jakiś nowy pomysł.

Edytowane przez emememsik
Czas edycji: 2013-10-18 o 13:09
emememsik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 13:10   #951
Cherry Blossom Girl
nyan nyan ^^

Dziwi mnie wątek dla PMek 2016.
Cherry Blossom Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 13:38   #952
Aneyka
Zakorzenienie

dziewczyny odnośnie czystości -lata temu, miałam w klasie koleżankę, która miała rzęsy jak nogi dorodnego włochatego pająka. I kiedyś z ciekawości zapytałam, jak uzyskuje taki "zachwycający" efekt? Odpowiedź : Kładzie się spać w makijażu i rano tylko dokłada nową warstwę! A dodam, że z bogatego domu, ubrana zawsze najlepiej, na głowie fryz jak od fryzjera - masakra jakaś - ja nawet jakbym na czworakach do domu przyszła to nie wejdę do łóżka bez prysznica.
A druga "perełka" to pani która pracowała ze mną w grupie przy zbiorze owoców za granicą. No i człowiek zapierniczał w polu po 10h dziennie, skwar z nieba, kurz niesamowity - kto pierwszy włazi pod prysznice to już rano się kłóciliśmy. I kiedyś wracam do sali na której spały wszystkie babki i patrzę a ta kobita chusteczkami nawilżanymi takimi do dupki dziecka wyciera sobie buzię, rąsie. Pytam się jej, czy sens marnować jak zaraz pod prysznic może iść a ona do mnie - że to jej zastępuje prysznic. Myślałam że fiknę koziołka jak to usłyszałam. Masakra jakaś.
Aneyka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 13:47   #953
kawa_zmlekiem
damn good coffee

Ja też kiedyś miałam taką koleżankę w klasie. Zawsze siadała w pierwszej ławce, potem ze dwa rzędy przerwy i dopiero reszta klasy Nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić, co trzeba robić, żeby tak cuchnąć. To nie był zapach świeżego potu, codziennie, dzień w dzień śmierdziała. Ręce wyciapane atramentem (pisała piórem), włosy tak tłuste że wyglądały jak mokre. Ubrania brudne i podarte.
Gdyby się myła rzeczywiście raz w tygodniu, w tą nieszczęsną sobotę, w poniedziałek nie byłoby jeszcze tragedii. Ale była. Podejrzewam, że w ogóle się nie myła.
kawa_zmlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 14:06   #954
Laurelindorenan
Rozeznanie

A propos "czystych inaczej" - niedawno jechałam autobusem. Wsiadła dziewczyna, na oko 18-20 lat, ubrana całkiem normalnie i nie wyglądająca na brudną, może tylko włosy miała nieco przetłuszczone. Usiadła koło mnie i... myślałam, że, ekhm, zabrudzę autobus Nie przypominam sobie, żebym kiedyś wcześniej czuła taką mieszaninę zapachów - coś jakby ryba plus zjełczały tłuszcz. Nie bardzo mogłam się przesiąść, bo siedziałam od strony okna, a tłok był spory. Zastanawiam się, czy ta dziewczyna była faktycznie tak bardzo na bakier z higieną, czy może istnieją jakieś choroby powodujące tak przykry zapach ciała.
Laurelindorenan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 14:09   #955
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez Cherry Blossom Girl Pokaż wiadomość
Dziwi mnie wątek dla PMek 2016.
Dziś rano w wannie się zastanawiałam, które PMki są najstarsze i czy 2015, czy jest już 2016.

Stary 2013-10-18, 14:19   #956
jesienny_lisc
Zakorzenienie

2016 już druga część Przy czym z tytułu wynika, że jeszcze niezaręczone, ale które liczą, że chłopak zdąży przed 2016, też mogą dołączyć.
jesienny_lisc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 14:22   #957
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jesienny_lisc Pokaż wiadomość
2016 już druga część Przy czym z tytułu wynika, że jeszcze niezaręczone, ale które liczą, że chłopak zdąży przed 2016, też mogą dołączyć.

Na wnuczki 2035 oczekujemy , zabawki drukarką 3D produkujemy
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 14:22   #958
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Cytat:
Napisane przez Aneyka Pokaż wiadomość
dziewczyny odnośnie czystości -lata temu, miałam w klasie koleżankę, która miała rzęsy jak nogi dorodnego włochatego pająka. I kiedyś z ciekawości zapytałam, jak uzyskuje taki "zachwycający" efekt? Odpowiedź : Kładzie się spać w makijażu i rano tylko dokłada nową warstwę! A dodam, że z bogatego domu, ubrana zawsze najlepiej, na głowie fryz jak od fryzjera - masakra jakaś - ja nawet jakbym na czworakach do domu przyszła to nie wejdę do łóżka bez prysznica.
To ja tak nie mam, tylko makijaż zmywam, a prysznic rano. Chociaż czasem (ale to zazwyczaj jak jestem mocno nabombana i jak mam rano do pracy ) to biorę prysznic i myję głowę i w ogóle

magyarparaszt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 14:28   #959
201604191001
Konto usunięte

Cytat:
Napisz mi na pw kto to bo ja nie wiem i umrę od tej niewiedzy, plis, plis
201604191001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 14:30   #960
jesienny_lisc
Zakorzenienie

Oj wiesz, na niemodnych o niej często piszą.
jesienny_lisc jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości