|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 13
Cytat:
myślę, że pudelek lubi się interesować takimi 'gwiazdami', a ludzie też, bo to oni jej (Patty) nabili ponad 10 mln wyświetleń na youtube ![]() stoi kolejka 20 osobowa i każdy, kto wchodzi to pyta o swoje produkty, a pani zamiast obsługiwać odpowiada. nie wiem, komu by się szybciej cierpliwość skończyła - obsłudze sklepu czy klientom nie chodzisz nawet rano do piekarni po świeże, pachnące bułeczki i chrupiacy chlebek prosto z pieca ![]() ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Cytat:
ale pewnie tłumaczą to sobie, że dużo zaoszczędzają i uważają, że wcale nie śmierdzą
|
|
#932 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
A rano do sklepu to potrafi mnie wyciągnąć tylko nowa babska gazeta Więc zostają jedynie apteki, ale zwykle jeśli chodzi o nie to zamawiam sobie wcześniej przez neta i odbieram. -- A na pudelka nie wchodzę, bo mam wrażenie że za sznurki pociąga tam nie wiadomo kto od wyborczej i tvnu (yep, brzmię jak osoba 70+) A nasze 'gwiazdy' są tak nudne, że koniec świata. Albo takie do porzygu nudne jak Kożuchowska (jak widze jej dobrotliwy wyraz twarzy to odpadam) albo wymyślone na siłę jak jakieś niemodne już Grycanki czy takie Patty. ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- A włosy to i według niektórych można myć raz na 10 dni, czyli np (aż wstyd pisać) pogląd mojej babci. Ale kto chce to przełamie swoje 'wspaniałe' nawyki.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-10-18 o 08:11 |
|
|
|
|
#933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wchodzę na interia.pl czy wp.pl i często tam są odnośniki do pudla, to jak mnie temat zaciekawi, to wejdę. choć pudel ma czasem piękne zdjęcia zagranicznych gwiazd z sesji modowych i to go ratuje w moich oczach ![]() pudel należy do grupy 02.pl, ci którzy mają portal o2.pl plotek też nie jest "gorszy" od pudla, a należy do Agory, która ma prawie cały rynek wydawniczy w Pl
Miłośniczka kosmetyków naturalnych i nietestowanych na zwierzętach Jestem Naturalna Dusza Podróże Duszy Wybierz Zielone z CCL Edytowane przez beeets Czas edycji: 2013-10-18 o 08:35 |
|
|
|
|
#934 |
|
zawsze mam racje
|
Ło matko, za długa lista do wymieniania, czytam chyba prawie wszystkie babskie miesięczniki- od jakiś typu dobre rady(
) przez claudię, olivię, cosmo, twój styl po jakiś shape i harpen's bazar. No i wnętrzarskie. Pierwsze co robię jak wróce do kraju po nieobecności jakiejś to myślę gdzie dostać gazety w środku nocy Tż już nie może patrzeć na te tony makulatury, które znoszę. A żadnych onetów, wp, o2 nie przeglądam. Uja mnie interesują wydarzenia w kraju i za granicą. Kiedyś wybuchnie wojna u nas i nie będę wiedzieć. Gdybym już czytała wiadomości to na pewno nie na tych popularnych portalach.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-10-18 o 09:06 |
|
|
|
#935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też do pewnego etapu znosiłam, co się dało z gazet, ale po pewnym czasie szybko zauważyłam, że to właściwie jedna wielka "rodzina dziennikarska" je tworzy i wielu z nich "pisze" do kilku tytułów na raz, a tematy po pewnym czasie wracają, te same schematy itp. teraz wolę wydać te 5-10 zł czy nawet więcej na fajną książkę ![]() Dziwi mnie brak zrozumienia, że ktoś może być naprawdę zajęty i dlatego nie odbiera telefonu. A niektórzy myślą, że wszystko kręci się wokół nich i każdy ma być na ich zawołanie, a problem czy wybrać sukienkę czerwoną czy zieloną na sobotnią randkę, to problem godny zwołania konferencji w Brukselii
|
|
#936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#937 |
|
Konto usunięte
|
co do tych gwiazdek pudelka. czasem odnoszę wrażenie, że to te celebrytki przesyłają artykuły, by o nich napisano. Podeślą zdjęcia, pieniądze i co to za problem dla pudelka, by wyświetlił na ich stronie jakieś info?
Zwłaszcza gdy Siwiec była na topie- nie było dnia, by nie pisali o niej, a pisali o niej oczywiście pozytywnie. Teraz nie piszą wcale, albo piszą o jej piersiach i tyłku. Co do wiadomości w TV, mój Tż codziennie ogląda wydarzenia na Polsacie. Nie wiem jaka miała być koncepcja tego programu, ale powinien zmienić chyba swoją nazwę na "tragedie" albo "weź się człowieku najlepiej potnij". Cały czas puszczają informacje o katastrofach i tragediach, kultury jest tam jak na lekarstwo, polityki tak samo. Chyba wolę oglądać "Teleexpress" albo "wiadomości" |
|
|
|
#938 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
A zanim w cosmo pokażą modę na trudne czasy wojny, to może być już za późno Liczę, że brat mi powie. O ile odbiorę telefon.Według niektórych jak dzwoni telefon to powinno się biec tak, żeby się potknąć po drodze. Niektórzy potrafią z wanny wyjść. Ja jestem zdania- jak palące albo chociaż ważne to ktoś zadzwoni 2 raz (staram się zadawać z ludźmi, którzy nie dzwonią 5 razy pod rząd w sprawie wyboru sukienki np.) a jak nie to poczeka na te ploteczki 15 min aż skończę ćwiczenia/odkurzanie itd. -- Jeśli chodzi o wiadomości to nie mam jak tvn czy tvn24- co w kraju to się nie dowiesz, ale za to że w Hameryce jakaś panna spadła podczas pokazu lotniczego to już tak- a to info wielkiej wagi w końcu. A info o tym co próbują przepchnąć za naszymi plecami prędzej znajdziesz na jakimś portalu obrazkowym typu kwejk czy niemodne już chyba dawno demotywatory.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-10-18 o 10:57 |
|
|
|
|
#939 |
|
Konto usunięte
|
Moja siostra ostatnio kupiła "Joy'a" a tam: "Idealny makijaż do zdjęć na instagrama"
|
|
|
|
#940 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
b)fajne tematy do rozmowy z sąsiadką c)można fajnie ponarzekać rodzinie czy dzieciom- lecisz na wakacje?! zginiesz w tej maszynie śmierci Jak dla łatwiej zabić się w aucie jadąc gdzieś 3000 km niż tam lecąc, ale ok.Cytat:
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-10-18 o 10:59 |
||
|
|
|
#941 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Tak szczerze to nie lubię, jak mi ktoś narzeka na to, jak się czuje(chyba, że jest naprawdę umierający i chce, bym mu pomogła, np. zaprowadziła do domu, bo się boi, że w drodze zemdleje). Czego ta osoba oczekuje? Że zaczniemy rozkminiać nad jej dolegliwościami. To tak zamulający temat. Ja nie mam nic do powiedzenia, bo ja tego nie czuję, użalać się nad nią nie będę, bo jest dorosła, a jak też się źle czuję to co? Obie będziemy biadolić jak nam źle. Albo do łóżka, albo do lekarza i nie ma o czym gadać.
|
#942 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Oczywiście dziubek musi być. |
|
|
|
|
#943 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Nie wiem o co chodzi dokładnie, wiem, że niektóre osoby z mojego regionu zamiast "i" wymawiają takie "ji".
|
#944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chociaż będziesz modna, siedząc w schronie ![]() może woda im już stygnie
|
|
#945 | ||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
.---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
|
|
#946 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#947 | |||||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
.Chociaż takie "ji" to nie jest gwara chyba .---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
.
|
|
#948 |
|
zawsze mam racje
|
Nie o Tobie. O tej-której-nicka-wymieniać-tu-nie-wolno.
Nie mam nic do mebli z Ikei, dopóki ktoś nie robi z siebie mastera urządzania wysmakowanych wnętrz i myśli, że zjadł wszystkie rozumy, bo kupił najpopularniejszą kanapę i dorzucił parę ramek. I udaje, że tylko on wpadł na to, żeby tak się urządzić. Coś jak- kupię garnitur z zary, dołożę szpilki i stworzę niepowtarzalny outfit ![]() Ale Ty czujna, poza tym Tylko słowo o meblach i tadam, em jest a potem są historie typu- pan Mietek wzburzony opowiadał o tym jakie to samoloty są złe. Z tego wszystkiego zaschło mu w gardle i poszedł po pól litra. W drodze powrotnej wpadł pod auto, bo moja droga bezpieczna, nikt tu nie przekracza prędkości; a poza tym święcę w ciemności i każdy mnie widzi.
|
#949 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#950 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() <w tym miejscu wylałam kubek herbaty na telefon i kable, ale sytuacja już opanowana> A czemu wybrali Segrittę? Bo jest znana i przyciągnie dużo osób. Ma też dużo doświadczenia w blogowaniu, więc myślę, że temat jej wystąpienia "mieszkanie dla blogera" jest odpowiedni, nie będzie raczej silić się na profesjonalistkę, tylko powie jak to u niej wyglądało. Sama chętnie bym jej posłuchała, może wpadłby mi do głowy jakiś nowy pomysł.
Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2013-10-18 o 13:09 |
|
|
|
|
#951 |
|
nyan nyan ^^
|
Dziwi mnie wątek dla PMek 2016.
|
|
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny odnośnie czystości -lata temu, miałam w klasie koleżankę, która miała rzęsy jak nogi dorodnego włochatego pająka. I kiedyś z ciekawości zapytałam, jak uzyskuje taki "zachwycający" efekt? Odpowiedź : Kładzie się spać w makijażu i rano tylko dokłada nową warstwę! A dodam, że z bogatego domu, ubrana zawsze najlepiej, na głowie fryz jak od fryzjera - masakra jakaś - ja nawet jakbym na czworakach do domu przyszła to nie wejdę do łóżka bez prysznica.
A druga "perełka" to pani która pracowała ze mną w grupie przy zbiorze owoców za granicą. No i człowiek zapierniczał w polu po 10h dziennie, skwar z nieba, kurz niesamowity - kto pierwszy włazi pod prysznice to już rano się kłóciliśmy. I kiedyś wracam do sali na której spały wszystkie babki i patrzę a ta kobita chusteczkami nawilżanymi takimi do dupki dziecka wyciera sobie buzię, rąsie. Pytam się jej, czy sens marnować jak zaraz pod prysznic może iść a ona do mnie - że to jej zastępuje prysznic. Myślałam że fiknę koziołka jak to usłyszałam. Masakra jakaś. |
|
|
|
#953 |
|
damn good coffee
|
Ja też kiedyś miałam taką koleżankę w klasie. Zawsze siadała w pierwszej ławce, potem ze dwa rzędy przerwy i dopiero reszta klasy
Nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić, co trzeba robić, żeby tak cuchnąć. To nie był zapach świeżego potu, codziennie, dzień w dzień śmierdziała. Ręce wyciapane atramentem (pisała piórem), włosy tak tłuste że wyglądały jak mokre. Ubrania brudne i podarte. Gdyby się myła rzeczywiście raz w tygodniu, w tą nieszczęsną sobotę, w poniedziałek nie byłoby jeszcze tragedii. Ale była. Podejrzewam, że w ogóle się nie myła. |
|
|
|
#954 |
|
Rozeznanie
|
A propos "czystych inaczej" - niedawno jechałam autobusem. Wsiadła dziewczyna, na oko 18-20 lat, ubrana całkiem normalnie i nie wyglądająca na brudną, może tylko włosy miała nieco przetłuszczone. Usiadła koło mnie i... myślałam, że, ekhm, zabrudzę autobus
Nie przypominam sobie, żebym kiedyś wcześniej czuła taką mieszaninę zapachów - coś jakby ryba plus zjełczały tłuszcz. Nie bardzo mogłam się przesiąść, bo siedziałam od strony okna, a tłok był spory. Zastanawiam się, czy ta dziewczyna była faktycznie tak bardzo na bakier z higieną, czy może istnieją jakieś choroby powodujące tak przykry zapach ciała.
|
|
|
|
#955 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Dziś rano w wannie się zastanawiałam, które PMki są najstarsze i czy 2015, czy jest już 2016
.
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
2016 już druga część
Przy czym z tytułu wynika, że jeszcze niezaręczone, ale które liczą, że chłopak zdąży przed 2016, też mogą dołączyć.
|
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#958 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
) to biorę prysznic i myję głowę i w ogóle
|
|
|
#959 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
Oj wiesz, na niemodnych o niej często piszą.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

Liczę, że brat mi powie. O ile odbiorę telefon.

Nie przypominam sobie, żebym kiedyś wcześniej czuła taką mieszaninę zapachów - coś jakby ryba plus zjełczały tłuszcz. Nie bardzo mogłam się przesiąść, bo siedziałam od strony okna, a tłok był spory. Zastanawiam się, czy ta dziewczyna była faktycznie tak bardzo na bakier z higieną, czy może istnieją jakieś choroby powodujące tak przykry zapach ciała.