Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie 2013, - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-18, 10:21   #4921
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Dot.: Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie

wczoraj do TŻ zadzwonił kolega (wie że się staramy i że nic nam nie wychodzi) z prośbą porady od TŻ, żeby dał mu jakieś tabletki na męskość . TŻ go ładnie uświadomił, że wpierw powinno się zbadać, a nie leki bez sensu brać
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 10:23   #4922
God Of War 20
Zakorzenienie

Dot.: Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Będzie dobrze musi być !!

Kicia za test

Przepraszam, że was nie nadrabiam ale jestem po wczorajszym dniu trochę zawiedziona :/ i przez to rozbita...
Zubi nie martw się, przecież jeszcze wcześnie.
Najlepiej pójść później co by właśnie takich sytuacji nie było.
Stary 2013-10-18, 10:27   #4923
Elfka86
Zakorzenienie

God zapuszczony to on był w środku wujek Tż mieszkał w nim sam przez 15 lat, a on tankuje i nic go nie interesuje
Elfka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 10:27   #4924
(kicia)
Zakorzenienie

Dziecinki moje pytanie za 100 pkt jak mierzycie temp po zmianie czasu już nawet chodzi o samą noc z soboty na niedzielę bo mi się telefon sam przestawi i już będzie inna godzina pomiaru
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 10:29   #4925
Jagatka_N
Zakorzenienie

Witam w pochmurny dzień

brzuch mnie dziś pobolewa dziwnie

Widze ze o kasie dyskutujecie dziś od rana
Elfka postęp jest szum drzew, zieleń... (rozmarzyłam się - tęsknię za czasami dzieciństwa na wsi)

Ja przez 24 lata mieszkałam w domu rodzinnym na wsi, Tż też, więc wiemy ile kosztuje utrzymanie, wieczne remonty, poprawki, awarie, do tego chciałoby się zeby jego otoczenie domu ładnie wyglądało, opał, wszystko dużo kosztuje...
Ale tak jak manieczka pisała - dobra ogranizacja to podstawa - my sie jej uczymy najgorsze sa te większe wydatki np wesele-my w przyszłym roku bedziemy miec 2, wiec juz myslimy jak to zorganizowac, teraz musimy kupic opony zimowe, do świąt chcemy kupić też stół i krzesła...

Ale nie narzekamy, oby dalej praca była i zdrowie, no i maluszek...

Beat@ i meire Wy macie konto na ovuf? bo Was szukam szukam i nic

Idę na zakupy (spożywcze żeby nie było ) chyba dzis będą naleśniki z serem, mąż wraca dopiero po 19stej :/

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Dziecinki moje pytanie za 100 pkt jak mierzycie temp po zmianie czasu już nawet chodzi o samą noc z soboty na niedzielę bo mi się telefon sam przestawi i już będzie inna godzina pomiaru

dobre pytanie
Stary 2013-10-18, 10:31   #4926
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Witam w pochmurny dzień

Elfka postęp jest szum drzew, zieleń... (rozmarzyłam się - tęsknię za czasami dzieciństwa na wsi)

Ja przez 24 lata mieszkałam w domu rodzinnym na wsi, Tż też, więc wiemy ile kosztuje utrzymanie, wieczne remonty, poprawki, awarie, do tego chciałoby się zeby jego otoczenie domu ładnie wyglądało, opał, wszystko dużo kosztuje...
Ale tak jak manieczka pisała - dobra ogranizacja to podstawa - my sie jej uczymy najgorsze sa te większe wydatki np wesele-my w przyszłym roku bedziemy miec 2, wiec juz myslimy jak to zorganizowac, teraz musimy kupic opony zimowe, do świąt chcemy kupić też stół i krzesła...

Idę na zakupy (spożywcze żeby nie było ) chyba dzis będą naleśniki z serem, mąż wraca dopiero po 19stej :/

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

dobre pytanie
Ja nie mam tam konta. W obecnej sytuacji nawet nie wiem czy powinnam mieć Ja to w ogóle zacofana jestem

Patrycja 28.06.2014

beat@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 10:32   #4927
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Większość kobiet nie odnotowuje znacznej zmiany temperatury przy jednorazowej, godzinnej zmianie czasu. Jeśli należysz do tych kobiet lub nie jesteś właśnie w trakcie dni płodnych to zignoruj zmianę czasu i zmierz temperaturę o stałej godzinie (nie dokonując żadnych korekt). Na przykład, jeśli codziennie dokonujesz pomiaru o 7 rano, po zmianie czasu zrób to również o 7 nowego czasu (czyli godzinę wcześniej lub później niż normalnie). W takiej sytuacji jedna trochę niższa lub wyższa temperatura nie powinna wpłynąć na niewłaściwą interpretację Twojego wykresu.
Jeśli natomiast zauważasz u siebie znaczą różnice w temperaturze na przestrzeni godziny lub jesteś tuż przed owulacją, możesz spróbować zmienić czas pomiaru stopniowo, na przykład zaczynając zmianę dzień wcześniej, mierząc temperaturę pół godziny wcześniej / lub później niż normalnie (w zależności od kierunku zmiany czasu). Na przykład, jeśli normalnie mierzysz temperaturę o godzinie 7 rano, i wiesz, że w niedzielę czas będzie przesunięty godzinę do przodu, to już w sobotę zmierz temperaturę pół godziny później (o 7.30), a w niedzielę o kolejne pół godziny później (o 8 czasu starego, a 7 nowego).

wiedza z ovuf.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-18, 10:35   #4928
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
Większość kobiet nie odnotowuje znacznej zmiany temperatury przy jednorazowej, godzinnej zmianie czasu. Jeśli należysz do tych kobiet lub nie jesteś właśnie w trakcie dni płodnych to zignoruj zmianę czasu i zmierz temperaturę o stałej godzinie (nie dokonując żadnych korekt). Na przykład, jeśli codziennie dokonujesz pomiaru o 7 rano, po zmianie czasu zrób to również o 7 nowego czasu (czyli godzinę wcześniej lub później niż normalnie). W takiej sytuacji jedna trochę niższa lub wyższa temperatura nie powinna wpłynąć na niewłaściwą interpretację Twojego wykresu.
Jeśli natomiast zauważasz u siebie znaczą różnice w temperaturze na przestrzeni godziny lub jesteś tuż przed owulacją, możesz spróbować zmienić czas pomiaru stopniowo, na przykład zaczynając zmianę dzień wcześniej, mierząc temperaturę pół godziny wcześniej / lub później niż normalnie (w zależności od kierunku zmiany czasu). Na przykład, jeśli normalnie mierzysz temperaturę o godzinie 7 rano, i wiesz, że w niedzielę czas będzie przesunięty godzinę do przodu, to już w sobotę zmierz temperaturę pół godziny później (o 7.30), a w niedzielę o kolejne pół godziny później (o 8 czasu starego, a 7 nowego).

wiedza z ovuf.

dziękować

ja tam nie wiem czy jestem czy nie ogólnie też zapytałam bo ja staram mierzyć o 4 ale czasem budzę się 3,30 a czasem jak wstaję o 5 to już nastawiam na 4,30 żeby nie budzić się dziesięć razy no ale ok nastawię na 4 i zmierzę o 4 nowego czasu najwyżej mój wykres będzie jeszcze dziwniejszy

a w ogóle przeszły mi bóle na @ teraz mnie tylko co jakić czas kluje prawy jajnik jakby mi ktoś coś w niego wbił

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2013-10-18 o 10:37
Stary 2013-10-18, 10:40   #4929
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
God zapuszczony to on był w środku wujek Tż mieszkał w nim sam przez 15 lat, a on tankuje i nic go nie interesuje
Oj to już sobie wyobrażam jak wyglądał
Stary 2013-10-18, 10:43   #4930
meire
Zakorzenienie

Cytat:
Witam w pochmurny dzień

Idę na zakupy (spożywcze żeby nie było ) chyba dzis będą naleśniki z serem, mąż wraca dopiero po 19stej :/[COLOR="Silver"]
Ja nie mam... miałam zakładać po 1cs, ale nie zdążyłam, bo zaszłam w ciążę...

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 10:49   #4931
Leine
Zakorzenienie

Hej!

U mnie owulka tuż tuż- tempka spada. Oby jak najszybciej i chcę już zacząć kolejny cykl Ciężko mi mierzyć, bo wstaje codziennie do dziecka- chyba ma jakiś skok.
Dziś o 4 pobudka, a dopiero o 4.45 udało mi aby zasnęła u siebie. Musiałam przestawić budzik, oczywiście nie mogłam zasnąć, o 5.30 mierzyłam
I tak prawie codziennie... budziki przestawiam, stąd wykres wygląda jak wygląda :/

Carmena, wik and ola, Vioris
dziękuję za odp dotyczące odsmoczkowania!!
Na razie czekam, bo teraz nie fajny czas- ma skok i często się budzi i chce do mnie, a ja twardo mówię nie i głaszczę ją do momentu kiedy znów uśnie. Czasem stoję przy niej po 30 minut...

Manieczka do tego terminu jeszcze trochę bo 3 tyg- wiem bo wtedy wyprawiam mężowi urodziny Na Twoim miejscu bym już teraz działała, w tym cyklu! Nie odkładała tego na później, bo bardzo możliwe, że przegapicie płodne i lipa.

Elfka śliczny domek Powolutku, ale do celu!

Edytowane przez Leine
Czas edycji: 2013-10-18 o 10:52
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-18, 10:57   #4932
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

właśnie dojrzałam że za niedługo koniec wątku
Stary 2013-10-18, 10:59   #4933
(kicia)
Zakorzenienie

kurde pomyliłam się i zamiast płytkowego wzięłam strumieniowy test

kto zrobi za mnie pierooogii bo mi się nie chce

Stary 2013-10-18, 11:01   #4934
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Oj to już sobie wyobrażam jak wyglądał
Nie wiem czy to sobie można wyobrazić małż powiedział, że jak zobaczył moją minę jak tam pierwszy raz weszłam to myślał, że ucieknę gdzie pieprz rośnie
Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Elfka śliczny domek Powolutku, ale do celu!
Za parę lat to dopiero będzie piękny już moja w tym głowa
Stary 2013-10-18, 11:02   #4935
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
lepić mogę Ci pomóc
Stary 2013-10-18, 11:02   #4936
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@

Cytat:
jak już wrócę z pracy to na pewno będzie już nowy wątek

Cytat:

znam to. też mi się nie chciało dlatego teściówka je zrobiła

Patrycja 28.06.2014

beat@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 11:14   #4937
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:

haha to kup jeszcze jeden

pierogi mniami u mnie zawsze są w sobotę dziś robię kotlety mimo, że piątek... ale nic innego nie ma w domu to cóż poradzić

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
Nie wiem czy to sobie można wyobrazić małż powiedział, że jak zobaczył moją minę jak tam pierwszy raz weszłam to myślał, że ucieknę gdzie pieprz rośnie

Za parę lat to dopiero będzie piękny już moja w tym głowa
No cóż... bywa uwierz mi, że potrafię sobie wyobrazić...
Na przeciwko mojego domu stoi też duży dom, piętrowy... nieużywany od dłuższego czasu i na sprzedaż, cena koło 400tys. Masakra

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Leine no w końcu jesteś! Gdzie Ty się podziewasz
Z tymi dziećmi...
No właśnie u Ciebie owulka tuż tuż no ale wiem, że ten cykl spisany na straty tak czy siak.
Stary 2013-10-18, 11:18   #4938
Leine
Zakorzenienie

Cytat:

Z tymi dziećmi...
No właśnie u Ciebie owulka tuż tuż no ale wiem, że ten cykl spisany na straty tak czy siak.
podczytuje cały czas, ale wolę zamknąć gębę niż coś głupiego napisać i tak czuję się, jakbym rozwaliła wątek a dziewczyny się zjeżyły do mnie- przynajmniej odnoszę takie wrażenie
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 11:20   #4939
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
podczytuje cały czas, ale wolę zamknąć gębę niż coś głupiego napisać i tak czuję się, jakbym rozwaliła wątek a dziewczyny się zjeżyły do mnie- przynajmniej odnoszę takie wrażenie
No co Ty pleciesz przecież ja też brałam udział w tym zamieszaniu
Nie gadaj głupot i masz się udzielać a nie...
Dziewczyny utworzyły sobie wątek swój, żeby rozmawiać o swoich sprawach ciążowych swobodnie... a czy to wypali? To się okaże...
Przecież są tu z nami

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-18, 11:24   #4940
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
lepić mogę Ci pomóc

a proszę bardzo ja z pierogami idę trochę na skróty ogólnie nie lubie ciasta wyrabiać lączyć jajka z mąką i wodą bo mi się to wszystko rozłazi więc używam do tego robota kuchennego sprezentowanego przez męża

potem siup na stolnicę tylko połączyć to w kulkę i gotowe tylko potem włakowanie

a samo lepienie to cóż mam taki plastikowy gadżet który sam mi je zlepia

Cytat:
Napisane przez beat@ Pokaż wiadomość
jak już wrócę z pracy to na pewno będzie już nowy wątek

znam to. też mi się nie chciało dlatego teściówka je zrobiła
a Ty Ty cwana moja mama nigdy nie robiła pierogów babcia nie może stać więc ja robię

Cytat:
haha to kup jeszcze jeden

pierogi mniami u mnie zawsze są w sobotę dziś robię kotlety mimo, że piątek... ale nic innego nie ma w domu to cóż poradzić

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

No cóż... bywa uwierz mi, że potrafię sobie wyobrazić...
Na przeciwko mojego domu stoi też duży dom, piętrowy... nieużywany od dłuższego czasu i na sprzedaż, cena koło 400tys. Masakra

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Z tymi dziećmi...

eeee szkoda mi kasy na drugi
oj pink test to pink test może mnie nie oszuka

u mojej babci są zawsze na śniadanie w niedzielę a u mnie co jakiś czas dziś ruskie choć ja osobiście bym wolała z kapuchą i grzybami ale nie mam tyle czasu na robienie dwóch farszów

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Cytat:

ale pleciesz gupoty
chyba się nie wyspałaś

Stary 2013-10-18, 11:32   #4941
vioris
Zakorzenienie

Jadę autobusem właśnie. Będę pewnie wieczorem dopiero.

God my nie opływamy w luksusach. Poczytaj co pisałam do carmenki

Miłego dnia Wam życzę

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 8008X using Wizaz Forum mobile app
Stary 2013-10-18, 11:54   #4942
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brydziajones Pokaż wiadomość
B
Wiecznie ruchliwosc mozna witaminami no i go podkurowalam ze z 30% wzrosło do 45% a z lepkoscia to rożnie bywa.. Mogą pomoc antybiotyki ale nie musza ... Jestem dobrej myśli nie ma wyjścia trza byc twardym a nie pipa
i takie podejście mi się podoba
Cytat:
Napisane przez skubana Pokaż wiadomość
dzien dobry
dzis mam fajny dzien w pracy bo nie ma szefostwa
witaj w klubie
Cytat:
Wiecznie no jakos mi sie udało ale gadzina sie wzbranial i zapomniał czasem wiec to było takie na pól fajerki u niego .... Zreszta on niereformowalny jest , dobrze ze bierze witaminy I jakos mi ufa z tymi kuracjami . Miał bardzo przykre zdarzenie w Londynie lekarz go leczył tabletkami które sie bierze przy raku a on mu zapisał na ruchliwosc .... Brak słów ... Przez to mu sie spierniczyl wzrok trochę ((

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Cytat:
tak jak opisała to wiecznie ja jak mierzę o 6.45 to po zmianie też zmierzę o 6.45 i ciągle o tej samej będę
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 11:58   #4943
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Załatwiłam sobie wizytę do laryngologa na wtorek. Na szczęście nie musiałam się wydzierać, że wykryto mi bakterie a jestem w ciąży, więc mają mi znaleźć natychmiastowy termin W poniedziałek zrobię morfologię i resztę od gina, to mam nadzieję, że nie wykryje, że tam coś do dzieciątka doszło

Synuś mi padł, bo wstał o 4:30 wyspany jak nie wiem

Cytat:
Caramena my tez wynajmujemy , jak był krach na Cyprze to od tamtej pory nie dają łatwo kredytów no i trzeba mieć około 50% własnego wkładu. Nie mówiąc juz o odsetkach :/ Mam nadzieje , ze A kilka lat będziemy juz w swoim domku )

Co do włosów to oczywiście wyrzucę sweet focie haha : D o ile nie będę miała zielonych włosów
50% wkładu no chyba powariowali

a co do włosów to dajesz nawet jak będą zielone, przynajmniej się pośmiejemy

Cytat:
A wiecieco sie dzieje z Cowie ? Wpada tu jeszcze?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
była, pojechałą teraz na Kretę

Cytat:
i tak samo jest z dziećmi nigdy nie ma idealnego momentu. A to studia a to praca a to mieszkanie nowy samochód większe mieszkanie nowszy samochód awans w pracy lub jej zmiana to sramto siamto i co i też cieżko
raz...kciuki za test

dwa..dokłądnie nigdy nie ma odpowiedniego momentu. Zawsze będzie a to zła praca, a to za małe zarobki, a to inne auto by się przydało,a to kredyt niespłacony. Człowiek ledwo się obejrzy a tu 30 na karku Dlatego jak tylko się wyprowadziliśmy do mieszkania w którym wiem, że pomieszkamy przy dobrych wiatrach parę lat stwierdziłam "dobra teraz pora, auto kupi się potem, do pracy też pójdę potem jak odchowam"

Jeśli synek nie dostanie się do przedszkola w następnym roku to tym bardziej się ucieszę, że podjęłam taką decyzję, bo i tak bym do pracy nie poszła, a zostałabym niepotrzebnie kolejny rok w domu. A tak jak będzie miał 5 lat to ja już będę miała prawie roczniaka

Cytat:
Pokażę wam jak nasz dom wyglądał przedtem, a jak teraz - tylko się nie przestraszcie widać, że mamy jeszcze co robić
sam dach a jaka różnica. Okna widzę nowe. No tego tak nie widać, ale w sam dach okna i drzwi władowaliście pewnie w uj kasy

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
we wtorek mój pęcherzyk miał 12,8mm a CRL wyliczyła na 1mm, ciałka żółtego niestety nie pamietam, a USG mam w domu... ale jednak cos tam w tym pęcherzyku widziała.. zobaczymy, czy urośnie...
wiem, że beta może rosnąć nawet jak jest źle, no ale skoro kazała zrobić, to robię.. co mi pozostało...
kartę ciąży zakładała mi we wtorek na ostatniej wizycie... więc mam..

cóż.. ja też ciągle mam nadzieję, że jest po prostu za szybko... zobaczymy... musimy być dzielne!!..

(kicia), kciuki za test!!
będzie dobrze, będę czekać jak na szpilkach dzisiaj

Cytat:
Dzięki biorąc pod uwagę, że jedyni fachowcy jacy u nas byli to Ci co robili dach to faktycznie w miarę wyszło całą resztę sami zrobiliśmy - jestem mistrzem w szlifowaniu gipsowych ścian i rozwalaniu ścian młotkiem udarowym
to ja też się pochwalę, bo jestem złota rączka umiem kłaść panele, kafelki, tapety, kasetony, coś tam liznęłam z kanalizacją, znam nazwy różnych rułeczek, śrubeczek, wiem co do czego
Sama nawet meblościankę poskładałam.

A to wszystko dzięki temu, że byłam sama gdy były remonty, bo mąż był za granicą

Cytat:

Moi teście mają duży dom, jeszcze cały strych nie wykończony.... ale oni nic nie poprawiają, zupełnie nic. Nie wiem nie myślą, że może komuś ten dom się przyda, że on traci na wartości jak nic nie robią?
Przecież nie trzeba wszystkiego robić od razu ale powoli wymieniać na nowsze. Łazienka starej generacji, tam to jest wszystko do wymiany... wanna woła o pomstę do nieba.
Jakieś stare prehistoryczne koce, wyglądają na brudne... nie wiem no dla mnie to wygląda okropnie. Nic nie robią.
Mają dużą działkę i w sumie nic na niej nie ma. Kiedyś ktoś chciał od nich odkupić połowę... ale oni nie chcieli sprzedać bo nikt obcy się im nie będzie budował koło domu... a teraz przecież praktycznie wszędzie jest dom koło domu, no ale ich decyzja.
No są tacy ludzie od kolegi teście obiecywali jemu i żonie domek gdzieś tam. A jak przyszło co do czego to się okazało, że to ruina. Jak kolega zwrócił na to uwagę, to z odpyskiem "A co się spodziewałeś willi, że Ci damy?powinieneś być szczęśliwy nawet za to" Tyle, że w tym domku nie było okien, podłóg, nawet sufitu. Zostawili tak ten domek, bo im szkoda było kasy i się tam przechowywali różni bezdomni potem. Oczywiście znajomi tego nie wzięli. Bo wyszłoby że dostali od nich bóg wie co, a tak na serio stała ruina.

Cytat:
Hej!

Carmena, wik and ola, Vioris
dziękuję za odp dotyczące odsmoczkowania!!
Na razie czekam, bo teraz nie fajny czas- ma skok i często się budzi i chce do mnie, a ja twardo mówię nie i głaszczę ją do momentu kiedy znów uśnie. Czasem stoję przy niej po 30 minut...
no to powodzenia. i szukaj dobrego momentu

Cytat:
no tam ktoś już miała nawet nazwę

Cytat:
gębę to zaraz ja ci zamknę przecież nikt się nie obraża już Ci napisałam na ten temat wcześniej
A jak bym miała problem to wierz mi, że byś o tym usłyszała dość doraźnie

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Edytowane przez Carmenaa_88
Czas edycji: 2013-10-18 o 11:59
Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-18, 12:00   #4944
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beat@ Pokaż wiadomość
Ja nie mam tam konta. W obecnej sytuacji nawet nie wiem czy powinnam mieć Ja to w ogóle zacofana jestem
Oj tam od razu zacofana, ja tez nie miałam od początku starań, rozmowy dziewczyn mnie zmotywowały do założenia

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Ja nie mam... miałam zakładać po 1cs, ale nie zdążyłam, bo zaszłam w ciążę...
Szybko szczęściara

Cytat:
No właśnie, aktywne staraczki myśleć nad tytułem

Cytat:
Głupoty opowiadasz teraz

Wróciłam z zakupów, wieje jak nie wiem, do tego jeszcze zmokłam, kupiłam nospę bo brzuch dalej boli i nie mam na nic sił, znowu przychodza okropne wspomnienia ostatnich dni...
Stary 2013-10-18, 12:03   #4945
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Będzie dobrze musi być !!

Kicia za test

Przepraszam, że was nie nadrabiam ale jestem po wczorajszym dniu trochę zawiedziona :/ i przez to rozbita...
Rozumiem cię, bo przez to samo przechodziłam na początku. Z tym, że u mnie za drugim razem powiększył się tylko pęcherzyk i zarodka znów nie było. Dopiero się kształtował. Nie przejmuj się na zapas i daj dziecku czas.
Mało czasu upłynęło od zapłodnienia więc musisz jeszcze odczekać
Będzie dobrze - musi być
Stary 2013-10-18, 12:05   #4946
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
co Ty gadasz kobito? normalnie chyba dawno batów nie było
masz tu z nami gadulić i koniec. kropka.

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
No właśnie, aktywne staraczki myśleć nad tytułem

Wróciłam z zakupów, wieje jak nie wiem, do tego jeszcze zmokłam, kupiłam nospę bo brzuch dalej boli i nie mam na nic sił, znowu przychodza okropne wspomnienia ostatnich dni...
tytuł to już ładny był wymyślony
nie płacz kochana
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 12:10   #4947
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Jadę autobusem właśnie. Będę pewnie wieczorem dopiero.

God my nie opływamy w luksusach. Poczytaj co pisałam do carmenki

Miłego dnia Wam życzę

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 8008X using Wizaz Forum mobile app
Ja nie powiedziałam, że wy opływacie - Ty przeczytaj dokładnie.
Napisałam, że jakbym ja miała tyle kasy to bym opływała w luksusach.

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:
a proszę bardzo ja z pierogami idę trochę na skróty ogólnie nie lubie ciasta wyrabiać lączyć jajka z mąką i wodą bo mi się to wszystko rozłazi więc używam do tego robota kuchennego sprezentowanego przez męża

potem siup na stolnicę tylko połączyć to w kulkę i gotowe tylko potem włakowanie

a samo lepienie to cóż mam taki plastikowy gadżet który sam mi je zlepia

a Ty Ty cwana moja mama nigdy nie robiła pierogów babcia nie może stać więc ja robię

eeee szkoda mi kasy na drugi
oj pink test to pink test może mnie nie oszuka

u mojej babci są zawsze na śniadanie w niedzielę a u mnie co jakiś czas dziś ruskie choć ja osobiście bym wolała z kapuchą i grzybami ale nie mam tyle czasu na robienie dwóch farszów

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

ale pleciesz gupoty
chyba się nie wyspałaś
No pokaże, musi pokazać coś prawda nie wiem ale ja bym to skonsultowała z ginem, taki długi cykl...
Stary 2013-10-18, 12:19   #4948
Juliette25
Zakorzenienie

Elfka - jak się nazywa Wasz projekt domu?
Podobny jest do "iskierki" - taki mam ja

Leine - chcesz w czapę?
Stary 2013-10-18, 12:22   #4949
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:
dziękować

ja tam nie wiem czy jestem czy nie ogólnie też zapytałam bo ja staram mierzyć o 4 ale czasem budzę się 3,30 a czasem jak wstaję o 5 to już nastawiam na 4,30 żeby nie budzić się dziesięć razy no ale ok nastawię na 4 i zmierzę o 4 nowego czasu najwyżej mój wykres będzie jeszcze dziwniejszy

a w ogóle przeszły mi bóle na @ teraz mnie tylko co jakić czas kluje prawy jajnik jakby mi ktoś coś w niego wbił
Oj dziwne rzeczy się u Ciebie dzieją (kiciu), mam nadzieję, że jutrzejszy test wszystko wyjaśni

Cytat:

Ja mogę pomóc jeść no i lepić, nie lubię wałkować

Cytat:
Co Ty za głupoty piszesz? Też od siebie dołożę:
Stary 2013-10-18, 12:24   #4950
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
sam dach a jaka różnica. Okna widzę nowe. No tego tak nie widać, ale w sam dach okna i drzwi władowaliście pewnie w uj kasy

to ja też się pochwalę, bo jestem złota rączka umiem kłaść panele, kafelki, tapety, kasetony, coś tam liznęłam z kanalizacją, znam nazwy różnych rułeczek, śrubeczek, wiem co do czego
Sama nawet meblościankę poskładałam.

A to wszystko dzięki temu, że byłam sama gdy były remonty, bo mąż był za granicą
Okna i drzwi - ponad 10 tys. nie widać, ale okna są jeszcze z innych stron domu chyba ich w sumie jest ze 12
A dach był zwalany do zera, podmurowany i wszystko zmienione - plus była powała zamiast stropu i to też trzeba było rozwalić i poprawić - w sumie za dach z robotą wyszło 30 tys.
Odwodnienie - 5 tys., łazienka - 8 tys., kuchnia w sumie to wyszła prawie 20 tys. generalnie niezłe koszta to są taki remoncik malutki

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Juliette25 Pokaż wiadomość
Elfka - jak się nazywa Wasz projekt domu?
Podobny jest do "iskierki" - taki mam ja
Projekt własny poważnie zgłosiliśmy tylko i tyle
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości