|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VII
Szukam Samsary i Lolity Lempickiej, do oddania to co w wątku
|
#4562 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam choćby na przetestowanie: Fendi Palazzo oraz CdG Black.
Na wymianę mam obecnie: - Miniaturki: - Ralph Lauren Ralph - Lolita Lempicka - Cacharel Noa edt - Flakony - mogę z niektórych również zrobić odlewki: - La Prairie Life Threads Gold - nowy flakon 50 ml - L'Erbolario Meharees - ok. 48/50 ml - Nikita Slava Zaitsev - nowy zafoliowany flakon 30 ml - Trussardi Jeans - ok. 35/50ml - Roberto Cavalli Oro - prawie pełny flakon 75 ml - YSL Saharienne - prawie pełny flakon 125 ml - S. Ferragamo F Fascinating - ok. 17-20 ml/flakon 90 ml - Jimmy Choo edp - ok. 17-20 ml / flakon 40 ml - Lierac Eau Sensorielle - 100 ml - kompozycja nut gardenii, jaśminu i kamelii oraz wanilii, wetiweru i ambry. - The Body Shop Cassis Rose Perfume Oil - 30 ml, zdjęcie poniżej - Lalique Tendre Kiss - nowy flakon tester 50 ml oraz parę zapachów z Yves Rocher (wypisane są w moim wątku) Odlewki oraz próbki: - Lanvin Eclat d'Arpege - ok. 15 ml - Penhaligon's Amaranthine - 10 ml - Parfum Trouve Miller et Bertaux - ok. 10 ml http://www.galilu.pl/wybierz-marke/m...parfum-1-100ml - The Body Shop Amber Oud, trudnodostępna, bardzo dobra odsłona ambry i oudu - ok.9/10 ml - Escentric Molecules, Escentric 02 - 9ml - Armani Prive - Rose d'Arabie - ok. 5 ml - Donna Karan Black Cashmere - 5 ml - za coś super, z listy wish - Kenzo Le Monde est Beau - ok. 4 ml - Armani Diamonds - 2 ml - Gucci by Gucci edp - 2 ml F - Cacharel Amor Amor Absolu - 1,5 ml F (2 razy psiknięta) - Kenzo Madly edt - 1 ml F - Custo Barcelona Custo - ok. 1 ml - YSL Saharienne - 1,5 ml F - Lalique Perles - 1 ml F - Davidoff Cool Water Game - 1 ml F - Lolita Lempicka edp - ok. 0,5 ml Za coś miłego dla nosa mogę oddać próbki firmowe Bond no.9: - New York - West Side - Andy Warhol Union Square Możliwe również odlewki: Molinard Nirmala - polecam, jeśli lubisz Thierry Mugler Angel edp Trussardi Inside J. Heeley Eau de Cedre (Cedar Wood) - UNIKAT - max. 5 ml - za coś super Aqua di Parma Fico di Amalfi Mark Buxton Devil In Desguise - za coś z listy wish Thierry Mugler Angel La Rose Estee Lauder Bronze Goddess 2013 Bijan B Exquisite - lub oddam całą flaszkę Edytowane przez elizziak Czas edycji: 2013-10-17 o 15:04 |
|
|
|
#4563 |
|
Spod wody.....
|
Przypominam się
Zamiana DK Rozważę również inne ciekawe propozycje ![]() Proszę o kontakt PW Mile widziane zdjęcia real https://wizaz.pl/forum/picture.php?a...ctureid=166362 Edytowane przez HABANITA 72 Czas edycji: 2013-10-20 o 19:19 |
|
|
|
#4564 |
|
Konto usunięte
|
Wymienię na jakąś odlewkę. Nie będę wybredna. Chcę się po prostu tego jak najszybciej pozbyć.
* Kenzo Flower EDP około 7/50 ml tester bez korka ODLEWKI W ATOMIZERACH * Cacharel LouLou 9 ml * Chopard Wish 10 ml * Chanel Allure EDP 4.5 ml * Chanel Coco EDP 4 ml * Guerlain Mandarine Basilic 8 ml * Givenchy Eaudemoiselle 8 ml * Kenzo Jungle 9 ml * Lancome Poeme 5 ml * Tesori D'Oriente Paczula z Imbirem 4.8 ml * Viktor & Rolf Flowerbomb EDT 3.5 ml PRÓBKI (R- robiona F - firmowa) * Angel Schlesser Essential 1.9 ml F * Annick Goutal Petite Cherie 1.70 ml F * Annick Goutal Eau de Charlotte 1 ml R * Boadicea The Victorious Exotic 0.50 ml R * Banana Republic Jade 2 ml R * Banana Republic Alabster 1.8 ml R * Brosseau Jasmin-Lilas 1.6 ml F * Brosseau Ombre Platine 1.2 ml R * Brosseau Ombre Platine 1.3 ml R * Cacharel Anais Anais 2 ml R * Delrea Emotionnelle 0.60 ml F * Divine L'ame Soeur EDP 0.60 ml R * Different Company After Midnight 0.60 ml R * Dior J'adore EDT 2 ml R * Dior J'adore L'eau 2 ml R * Dior J'Adore L'Or 1.9 ml R * D&G Rose the One 2 ml R * D&G The One Desire 2 ml R * D&G Anthology La Temperance 14 1.5 ml R * D&G Anthology Le Fou 21 1.8 ml R * Eau de Iceberg Wild Rose 1.1 ml F * Etro Shaal-Nur 1 ml R * E.Coudray Ambre et Vanille 1.2 ml F * E.Coudray Jacinthe et Rose 1 ml F * Frapin 1270 1.2 ml R * Fendi Celebration 1.7 ml R * Gres My Life 2.3 ml R * Ginestet Le Boise 0.60 ml R * Grosmith Amelia 0.50 ml R * Grosmith Phul Nana 0.50 ml R * Grosmith Diamond Jubilee Bouquet 0.50 ml R * Grossmith Shem el Nessim 0.40 ml R * Grossmith Betrothal 0.60 ml R * Grossmith Floral Veil 0.90 ml R * Grossmith Hasu no Hana 0.40 ml R * Hayari Broderie 0.60 ml R * Henrik Vibskov Type C 0.60 ml R * Houbigant Quelques Fleurs Royale 1 ml R * Hermes Eau de Pamplemousse Rose 1.8 ml F * Histoires de Parfums 1889 Moulin Rouge 2 ml F * Jean Desprez Bal a Versailles 1 ml R * Kenzo Madly 1.9 ml R * Kenzo Flower Essentielle 0.60 ml F * Kilian Amber Oud 1 ml * Kilian Musk Oud 0.5 ml * La Dame aux Camelias Jardin d'Ecrivains 0.60 ml R * Lancome Poeme 1.2 ml R * Laura Biagiotti Rose 1.80 ml F * Lorenzo Villoresi Alamut 2.2 ml R * Lancome O d'Azur 2 ml R * Lutens Cedre 0.70 ml R * Lutens Cuir Mauresque 0.70 ml R * Lutens Vitriol d'Oeillet 2.2 ml R * Lutens Vitriol d'Oeillet 1.6 ml R * L'Artisan Dzing 1ml R * L'Artisan Dzongha 1 ml R * L'Artisan The Pour Un Ete 0.60 ml R * LM Parfums O des soupirs 0.50 ml F * Majda Bekkali Fusion Sacree (women) 1 ml R * Micallef Vanille Orient 1.9 ml R * Nasomatto Black Afgano Extrait 1.7 ml R * Olfactive Studio Chambre Noire 0.80 ml R * Pro Fvmvm Roma Victrix 1.3 ml R * Pro Fvmvm Roma Confetto 1.3 ml R * Penhaligon's Lilly of the valley 1.4 ml F * Penhaligon's Bluebell 1.3 ml F * Perfumerie Generale Cuir Venenum 1.7 ml R * Perfumerie Generale l'oiseau de nuit 1.6 ml R * Ralph Lauren Romance 2 ml R * Robert Piquet Fracas 0.80 ml R * Rance Eau de Noblesse 0.50 ml R * Rance Eau Empire 1798 1 ml R * Rance Eau Sublime 1801 1ml R * Rance Royale 1801 1 ml R * Rance Eau de France 1 ml R * Rance Eau de la Couronne 1 ml R * Rance Jasmin du Malabar 0.50 ml F * Rance Avant le Jour 1 ml R * Rance tubereuse Amour 1 ml R * Rancesur Mon Coeuer 1 ml R * Rance Josephine 1 ml R * Rance Eugenie 1 ml R * Rance Helene 1 ml R * Rance Pauline 1 ml R * Stella McCartney Lilly 1 ml F * Sisley Eau de Sisley1 1.5 ml F * Sisley Eau de Sisley2 1.5 ml F * Sisley Eau de Sisley3 1.5 ml F * Tom Ford Tabacco Vanille 0.60 ml R * Vibrational Perfumes Rose Quartz 0.60 ml R * Viktor & Rolf Eau Mega 2 ml R |
|
|
|
#4565 |
|
Perfume Lover
|
Szukam głównie odlewek:
Slava Zaitsev - Nikita Roberto Cavalli - Oro zapachów Carli Fracci (oprócz Hamleta) oraz wszystkiego co wpadnie mi w oko, a nie będzie oudem, cytrusami bądź ozonem ![]() Oddam - chętnie więcej, za mniej Odlewki Diptyque - Eau Duelle - 5ml Guerlain - My Insolence - 4ml Jivago - 24K Gold Woman - 5ml bez psika Juicy Couture - Couture Couture - 5ml Oriflame - Amber Elixir - 2,3ml Penhaligon's Amaranthine - 5ml bez dwóch psików Scent Story - 24 Gold 4ml Scent Story - 24 Platinum - 3,5ml Tesori di Oriente - Fior di Loto - 4,5ml Próbki Ajmal- Shadow for Him 1ml (r) Annick Goutal - Vanille Exquise - 1ml Benefit- Laugh with me Lee Lee 1ml (r) biehl parfumkunstwerke - 1ml Davidoff- Hot Water Man- 1,2ml (f) Estee Lauder Private Collection Jasmine White Moss (perfumy) sampler 1ml Frapin - 1270 EDP - 0,8ml Gres - Cabotine Cristalisme 1,5ml (sampler) Gucci by Gucci EDP- 1,7ml (r) Isabell Derroisne - Secrets de Hammam 0,5ml sampler JoAnne Basset Le Voyage ?ml (f) J. Lopez- Live 0,5ml sampler Juicy Couture - Couture Couture - 1ml (f) Maitre Parfumeur et Gantier - Bahiana 1ml sampler Serge Lutense - Chypre Rouge - 0,3ml Ted Lapidus Fantasme 4,5ml miniaturka Thierry Mugler - Womanity Eau pour Elles sampler - 1,8ml Tom Ford - Cafe Rose - 0,5ml Van Cleef & Arpels - Midnight in Paris - 0.5ml YSL - Saharienne - 1ml Możliwe odlewki do atomków bądź samplerów: Bijan Nude Caron- Lady Caron Cofinluxe - Cafe Coty- Vanilla Fields Estee Lauder - Knowing Jacomo - Silences Purple Jovan - Musk for Women Jovan - White Musk for Women Naomi Campbell - Cat Deluxe EDT Nina Ricci - Les Belles Cherry Fantasy Oriflame - Chiffon Queen Latifah - Queen EDP Roberto Cavalli - Acqua True Religion- True Religion YSL - Opium EDT wersja sprzed reformulacji
|
#4566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4567 | |
|
Zakorzenienie
|
miszono, zerknij do mnie, proszę, ja na pewno u Ciebie coś bym wybrała...
![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Mysiu, a ode mnie nic byś nie chciała? Bo ja od Ciebie dużo mogę chcieć ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
Ile Oro byś za nie chciała? |
|
|
|
|
#4568 | |
|
Konto usunięte
|
U Ciebie podoba mi się jedynie:
Dior Midnight Poison Donna Karan Essence Wenge La Perla Dark Extacy ~ 2 ml Azzaro Visit 1,5 ml - damskie? Cytat:
Armani Prive - Rose d'Arabie - ok. 5 ml Thierry Mugler Angel La Rose I jeszcze bransoleta Mango
Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2013-10-17 o 21:36 |
|
|
|
|
#4569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie za dużo. A ile Angela Rose byś chciała?
|
|
|
|
|
#4570 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4571 |
|
Zakorzenienie
|
Piszę PW, miszono, myślę, że się dogadamy
|
|
|
|
#4572 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty co u mnie wypatrzyłaś?---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4573 |
|
Zakorzenienie
|
Mysiu, szczególnie bym chciała Sonia Rykiel Belle en Rykiel edp 40 ml, ale również bardzo mnie ciekawią:
* Voluspa Vintage Tobacco Vanille ok. 45-47/105 ml * Voluspa Burmese Rosewood ok. 45-47/ 105 ml Z Twojej wishlisty mam Pamplelune ok. 2-3 ml. Niestety nie wyświetlają mi się obrazki na fragrantice, bo sprawdziłabym jakie mam próbki z Twoich chciejstw To Twoje zdjęcie.......? Edytowane przez elizziak Czas edycji: 2013-10-18 o 10:08 |
|
|
|
#4574 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4575 |
|
Rozeznanie
|
Przypomnienie z dokładką
Na wymianę mam odlewki gotowe: Acqua Colonia Rhubarb & Clary sage - około 11 ml M. Micallef Printemps 5 ml miniatura z kalendarza adwentowego Molinard - Mure - około 7 ml Penhaligon's Elixir - 5 ml Slava Zaitsev Maroussia edt - 5 ml bez kilku psików testowych YR Neonatura Cocon – 5 ml bez kilku psików testowych Zadig&Voltaire Tome 1 - La Purete For Her EDP - 4 ml bez 3 psików testowych próbki gotowe: Brosseau Ombre Rose l'orginal (fabryczna bez atomizera, zostało ok 0,5 ml) CdG Blue Cedrat (robiona, atomizer 0,6 ml) CdG Daphne (fiolka z lulua około 0,8 ml) Cindy Crawford Waterfalls (próbka fabryczna 1,2 ml bez atomizera) Czech&Speake Neroli (fabryczna bez atomizera, zostało ok 0,5 ml) Floris White Rose (ok 0,3 ml, robiona, atomizer) Givenchy Very Irresistible Poesie d`Hiver (ok 1 ml robiona, atomizer) Gres Ambre de Cabochard - (ok 1,7 ml robiona, atomizer) Histoires de Parfums 1876 (firmowa, ok 1,3 ml, fiolka) Indult Isvaraya (2,4 ml robiona, atomizer) - tylko za coś z podobnej półki lub za więcej ml tańszego zapachu L`artisan Mandarine (1,7 ml robiona, atomizer) Laura Biagiotti Due Donna (2ml firmowa, fiolka) Mexx XX wild (próbka fabryczna 0,6 ml bez atomizera) Patyka Boise (robiona ok 1 ml z atomizerem) Serge Lutens Bas de soie (firmowa, nie wiem ile zostało, ale coś chlupie w środku więc na test na pewno jest) Xerjoff - Lira 1 ml (firmowa, fiolka) mogę też zrobić małe próbeczki lub większe odlewki z flakonów: Annick Goutal Gardenia Passion (może być większa odlewka lub wymienię cały flakon około 50/100 ml) Annick Goutal Mandragore (do 1 ml) Annick Goutal Songes (do 1 ml) Annick Goutal Passion EDP (do 10 ml) Annick Goutal Petite Cherie (do 1 ml) Bruno Banani Magic Woman (do 5 ml) D&G Light Blue (do 1,5 ml) Histoires de Parfums 1873 Sidonie Colette (do 1 ml) Hugo Boss Nuit pour femme (do 5 ml) Lalique Tendre Kiss (może być większa odlewka) Lalique Nilang 2011 (do 5 ml) Marina de Bourbon Reverence (do 2 ml) Marina de Bourbon Eau de LYS (do 1 ml) Marina de Bourbon Paradise LYS (może być większa odlewka) Rozważę każdą propozycję, natomiast najbardziej szukam: Xerjoff - Fars Guerlain Songe d'un bois d'ete - każdą ilość Tea for two - najchętniej resztkę we flakonie lub odlewkę Annick Goutal - wszystkie których nie znam lub każdą ilość Neroli Diptyque - te których nie znam Parfumerie Generale - te których nie znam Les Parfums de Rosine - te których nie znam Love by Kilian, chociaż kropelkę Blood Concept B Blood Concept czarna seria YR Ming Shu (tak z 5 ml) lub coś innego ciekawego... |
|
|
|
#4576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie bardzo wiem jak to ułożyc... Meharees za Sonię pewnie nie oddasz ![]() a Voluspę chętnie oddam, ale za jakieś chciejstwo we flakonie. Masz jakiś pomysł? |
|
|
|
|
#4577 |
|
Zakorzenienie
|
A może ktoś podzieli się Euphorią EDT?
|
#4578 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, a ja pozbędę się szybko :
ODLEWKI: * Chanel 1932 5ml * Dior MITZAH 2ml * Dior Poison 7ml * Hermes L'ambre des Merveilles 1-1,5ml * D&G Light Blue Dreaming in Portofino ok 1,7ml * Chanel Chance eau Tendre ok 1,4ml * D&G L'imperatrice ok 1,2ml * Jesicca Mcclintock ok 1ml * Balenciaga Rumba 4 ml bez atomizera * Calvin Klein One ok 2,5ml * Giorgio Armani Code Luna EDT 4/5ml * Mauboussin, Histoire d'Eau Amethyste ok 6 ml * Hugo Boss Nuit Pour Femme 2/5ml * Estee Lauder Nude ok 0,5ml * Chopard Casmir ok 1ml * Sonia Rykiel Original Red edt ok 1,5ml * Cartier Le' baiser du dragon extract ok 2ml * Dior Miss Dior (wersja sprzed reformulacji) 5ml * Laboratorio Olafattivo Alambar 5ml * Stendhal Ambre Sublime 7,5ml * Stendhal Elixir Noir ok 1-1,5ml * Hermes Vanille Galante ok 1-1,5ml w oryginalnej fiolce bez atomizera * Prada Infusion d'Iris Absolue ok 1,5-2ml PRÓBKI FABRYCZNE : NOWE * Dolce&Gabbana Pour Femme 2ml * Desir De Rochas 2ml * Escada Marine Groove 4ml (2ml x2) * Escada Incredible me 1,2ml * Jennifer Lopez Deseo 1,2mL * Chloe, Chloe EDP 1,2ml * John Richmond Viva Rock 3ml (1,5ml x2 - bez atomizera) * Issey Miyake L'eau D'Issey 1ml * Rochas Desir de Rochas 2ml * Lancome Midnight Rose 1,5ml * Gucci Flora Gracious Tuberose 2ml (bez atomizera) * Gucci Flora Eay Fraiche 4ml (2ml x2 - bez atomizera) * Prada Candy 1,5ml * Bottega Veneta 1,2ml * Ralph Luren The Big Pony Collection 2 0,3ml * Emanuel Ungaro Apparition 1,6ml * Eisenberg Rouge&Noir 2ml * Hugo Boss White Edition EDT 2ml * Hugo Boss Element EDT 2ml |
|
|
|
#4579 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie kolejna dokladka:
- M. MICALLEF Royal Muska ok 29/30ml ( Perfumy pochodzi z kalendarza adwentowego M.Micallef na 2012 rok, stąd niestandardowy flakon). - Zafferano Odori ok 48/50ml - zapach bardzo trudny do upolowania - Satellite Corrida ok 53/100ml (wycofana perelka) - Satellite A La Figue! ok 20/100ml ( jak wyzej) - Hermessence Brin de Reglisse Hermes ok 50/100ml - Eau de Mandarine Ambrée Hermes ok 98/100ml Wymienie na kadzidla, drewienka, cynamonki ....takie tam ![]() zdjecia zamiescilam w mim watku wymiankowym KLIK tam tez czekam na ewentualne propozycje wymiankowe
|
#4580 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- L'Erbolario Meharees - ok. 48/50 ml - Parfum Trouve Miller et Bertaux - ok. 10 ml - Estee Lauder Bronze Goddess 2013 - 2 ml * Sonia Rykiel Belle en Rykiel edp 40 ml * Voluspa Vintage Tobacco Vanille - 10 ml * Voluspa Burmese Rosewood - 10 ml Co Ty na to, kochana? ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
Gdzieś wyczytałam bardzo dobre wieści i serdecznie Wam gratuluję |
||
|
|
|
#4581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Elizko, bardzo dziekuje Na szybko przepatrzylam odlewki, bo wiem ze flakonu nie oddasz za odlewki Wpadly mi w oko: - Armani Prive - Rose d"Arabie - ok. 5 ml - Donna Karan Black Cashmere - 5 ml - za coś super, z listy wish - chociaz z 0,5ml na sprobowanie bo nie znam zapachu ![]() Mark Buxton Devil In Desguise - za coś z listy wish - malutko na sprobowanie Reszte z wątku albo mam, albo znam, albo nie moje ![]() Ewentualnie chetnie przygarne jakies malutkie odlewki (moze masz cos jeszcze poza wątkiem )
|
|
|
|
|
#4582 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Pozdrawiam |
|
|
|
|
#4585 |
|
Zadomowienie
|
Dokładam do wymiany:
Guerlain Aqua Allegoria Rosa Magnifica (5ml)
|
#4586 |
|
Zakorzenienie
|
A Lolity flaszeczkę czy odlewkę chciałabyś? I czy interesuje Cię tylko wersja podstawowa, czy inne również? Bo jeśli szukasz odlewki, to mam kilka różnych Lolit i chętnie coś odstąpię
|
#4587 |
|
Zakorzenienie
|
oddam w dobre rece
:- flakon Cacharel LouLou Blue edt 100ml lekko ponad polowa flaszki- 53/100ml zainteresowanym wkleję zdjęcia wymienię za "coś" co mi wpadnie w oko -perfumowane mleczko do ciala The Body Shop Neroli Jasmin 60ml lekko testowane na dloni- ubytek max.2ml - rozwazam oddanie piwoniowego i liliowego Angela w pojemności 25ml tylko za jakiś inny zapach Muglera poszukuje Angela ToF za niego jestem skłonna oddać wiele |
|
|
|
#4588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4589 |
|
Rozeznanie
|
Szukam próbki / odlewki Shalimara EDT
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.