|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 | |
|
Makeup challenge winner
|
Dot.: Pustki w portfelu już mamy, bo pachnidła z Yvesr Rocher w szafach upychamy
Cytat:
Usunęli też opcję zakup jednorazowy na podstawowym serwisie. Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2013-10-18 o 12:19 |
|
|
|
|
#2762 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pustki w portfelu już mamy, bo pachnidła z Yvesr Rocher w szafach upychamy
Jakoś 3 dni temu chyba te prezenty zamienili, chyba kocyk był za popularny... Dziewczyny mam pytanie czy ktos stosował produkty do włosów chodzi mi o kuracje przeciw wypadaniu włosów, szampon stymulujacy przeciw wypadaniu włosów i szampon rewitalizujący? Chciałam teściowej kupić na urodziny i nie wiem czy warto tyle inwestować w te ampułki . Działają czy to jakiś bubel? proszę o wypowiedź
wiecie nie chce narazić się teściowej
|
|
|
|
#2763 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2013-10-18 o 12:38 |
|
|
|
|
#2764 |
|
Zadomowienie
|
Z tych szamponów z refleksami to zastanawiam się nad tym do brązów tak dla siebie, ciekawe czy naprawde daje jakies ładne refleksy ,
|
|
|
|
#2765 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2766 |
|
Makeup challenge winner
|
Ten do brązowych to następca Phytum Reflets, który też zawierał chinowca. Najtaniej wychodzi ze znaczka nr 75 z oferty z perfumami z serii SdE, czyli za 9,9 zł, no i lepszy gratis.
Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2013-10-18 o 12:47 |
|
|
|
#2767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do szamponu do blondu to rzeczywiście rozjaśnia mi włosy ale też bardzo je plącze, dlatego stosuje go zamiennie z innymi szamponami![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
prawie miesiąc bez zamówień z yves rocher zrobił swoje, chciałam zamówić hoggara z oferty urodzinowej ( kod PRE12H) ale już nie wchodzi
i mam do Was pytanie, jest jeszcze jakiś kod z gratisowym męskim zapachem
|
|
|
|
#2769 |
|
Makeup challenge winner
|
Jeśli twój TŻ ma swoje konto, to w urodziny powinien zostać wygenerowany unikatowy kod na Hoggara. Ta sama sytuacja z L'eu Evidence dla kobiet.
Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2013-10-18 o 13:11 |
|
|
|
#2770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma ale będzie miał
|
|
|
|
|
#2771 | |
|
Zadomowienie
|
Dzięki za pomoc, poszperam w tych ofertach z 1 str i może znajde... jeszcze nie jestem w tym taka obcykana ;( ale wydaje mi się że z czasem bedzie lepiej. Kurde miałam nic nie zamawiac do końca miesiąca ale to jeszcze tyle dni
![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- [QUOTE=Pollinaa;43323635]Generalnie większość kobiet lubi dostawać perfumy co do szamponu do blondu to rzeczywiście rozjaśnia mi włosy ale też bardzo je plącze, dlatego stosuje go zamiennie z innymi szamponami![]() Moja teściowa jest inna niz wszystkie :P prosią mnie żebym jej wyszukała coś na wypadanie własnie, wiec sobie pomyślałam że to by był trafiony prezent... ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
Super pomysł , a wiesz może jak jest z reszta prezentów? wiesz jak zamówi dalej np te pastylki na te wszystkie LINIE to wtedy reszta prezentów też jest wybrana pod mężczyzne? I jeszcze jedna sprawa ja i mój luby mamy inne nazwiska ale ten sam adres zamieszkania jak otwarła bym nowe konto na niego to nie bedzie problem że ten sam adres? |
|
|
|
|
#2772 |
|
Raczkowanie
|
W Wielkiej Brytanii takie prezenty: http://www.yves-rocher.co.uk/control.../~struct=gift/ A w PL? Obstawiam na listopad...hmmmm... 1. perfumowany żel pod prysznic wanilia; 2. kubek termiczny; 3. rocherowy beret i szalik; 4. dodatkowo od 99 zł- krem active sensitive albo maseczka cs A Wy? Ja bym nie pogardziła takim zestawem jak w Rosji... http://www.yves-rocher.ru/images/tem...na/popin_1.jpg ...albo takim jak w Hiszpanii: http://www.yves-rocher.es/images/tem...3_MiniProd.jpg Ciekawe kiedy przyjdzie oferta wysyłkowa na listopad - powinna być ta "nowa" wanilia ze złotkiem, prawda?
Edytowane przez poziomkalol Czas edycji: 2013-10-18 o 13:37 |
|
|
|
#2773 | ||
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Cytat:
Jeśli chodzi o wysyłkową, to poproś kogoś znajomego/z rodziny o innym adresie, aby polecił twojego TŻ. Już pisałam o polecaniu "krzyżowym" razem z przyjaciółką nawzajem swojej rodziny. Jeśli chodzi o e-sklep to jeśli otworzysz konto na TŻ z tym samym adresem, to nie będziesz mogła śledzić jego przesyłek, bo jego konto niejako będzie podczepione pod Twój adres. Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2013-10-18 o 13:47 |
||
|
|
|
#2774 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Zużywam już chyba 4 opakowanie właśnie (z przerwami sę stosuje te kuracje, ja raz na pół roku) Jeśli mogę doradzić to proponowałabym ampułki i suplement na włosy ten w ziel opakowaniu do kompletu. Razem mając MOC
|
|
#2775 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki za info o ampułkach
Moja teściowa już długo się zmaga z tymi włosami ogólnie ma je dosyć liche... Mam nadzieje że jej pomoże. Teraz tylko jakaś dobra promocja , a jak do końca miesiąca nic sie nie zmieni to jej wezme na ten kod z FB zawsze tyć taniej
|
|
|
|
#2776 |
|
Zakorzenienie
|
Stosowałam ten szampon gdy miałam ciemnobrązowe włosy i byłam z niego bardzo zadowolona. Nie wiem jak z refleksami, bo już delikatne miałam. Jednak długo nie musiałam farbować włosów, ponieważ szampon "zatarł" różnicę między moimi naturalnymi włosami a farbowanymi. Utrzymywał się również ich połysk. Niestety ze względu na masę "siwków" musiałam ponownie położyć farbę.
|
|
#2777 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny dostałam kod na gratisową L eau Evidence 75 ml., wczoraj miałam urodziny.
Może któraś z was korzysta to podaję ![]() 2PTL87G7 |
|
|
|
#2778 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2779 | |
|
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017
|
Cytat:
http://yves-rocher.interia.pl/ Tutaj kocyk jest JESZCZE jednym z prezentów do wyboru za dowolny zakup. Edytowane przez AnulaQa Czas edycji: 2013-10-18 o 15:16 |
|
|
|
|
#2780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2781 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2782 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny mam do was pytanie dotyczace bazy z wyciagiem z rozy? Jakie sa wasze opinie? Na KWC jest zachwalana. |
|
|
|
|
#2783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2784 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do olejku, to u mnie sprawdza się doskonale ten z serii TdH (działa lepiej, niż ten odbudowujący do włosów...). Szamponu rewitalizującego nie polecam - u mnie nie sprawdził się, bardzo obciążał mi włosy (mam cienkie i delikatne) i wysuszał, zamiast rewitalizować..
|
|
|
|
|
#2785 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2786 |
|
Pani Pech
|
Dot.: Pustki w portfelu już mamy, bo pachnidła z Yves Rocher w szafach upychamy
Jest jakaś oferta z anti age na noc w gratisie ?
|
|
|
|
#2787 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj złożyłam zamówienie dzisiaj już wysłali
|
|
|
|
#2788 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2789 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2790 |
|
Zakorzenienie
|
Wypełniłam właśnie kartę zamówienia z oferty na przyjaciółkę (nr 3PYC1MM06). Wybrałam:
aksamitny żel do mycia twarzy 19,90 szampon do włosów brązowych 9,90 3 mini zapachy (MdB, Evidence, SEP) 19,90 dwufazowy płyn do demakijażu oczu 2 szt. za 24,00 RAZEM 73,70 zł A w prezencie: So Elixir 50 ml zestaw 3 szaro różowych toreb prezent-niespodzianka (czyli krem pod oczy CS) wysyłka gratis ![]() W poniedziałek koperta z zamówieniem ruszy w świat!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.

wiecie nie chce narazić się teściowej
co do szamponu do blondu to rzeczywiście rozjaśnia mi włosy ale też bardzo je plącze, dlatego stosuje go zamiennie z innymi szamponami

i mam do Was pytanie, jest jeszcze jakiś kod z gratisowym męskim zapachem

Moja teściowa już długo się zmaga z tymi włosami ogólnie ma je dosyć liche... Mam nadzieje że jej pomoże. Teraz tylko jakaś dobra promocja , a jak do końca miesiąca nic sie nie zmieni to jej wezme na ten kod z FB zawsze tyć taniej