![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyna odmawia seksu z braku depilacji
nie dziala na stałe ,ponieważ krosty pojawiają się non stop po goleniu i odrastaniu wlosów.
on tylko łagodzi sąd . jesli ktoś dodatkowo ma wrażliwą cerę,to zapalenie meszków włosowych to norma przy goleniu na zero
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kto od ciebie wymaga szpilek czy depilacji? Od partnera można co najwyżej oczekiwać a nie wymagać i nie golenia sie na zero a ogólnej higieny. Depilacja wbrew pozorom nie jest taka super zdrowa. Faceci maja pod tym wzgledem "lepiej" bo ich penisy nie sa owłosione. Owłosienie wystarczy przystrzyc, skrócić i nie ma problemu odrastania, podrażnienień, itp. Jeśli szukasz męskości w owłosieniu czy innych cechach fizycznych to współczuję. Kiedys przeczytałam wrażenia jakies dziewczyny, że była z facetem ogolonym w miejscu intymnym na totalne zero, penis na tle takiego zera wygladał jak oskubany gołąb, szczególnie po seksie ![]() ![]() Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2013-10-17 o 15:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
przytnij się tylko zostaw sobie kilka mm wtedy mimo owłosionej reszty wszystko wygląda spoko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja bym się zastanowiła czy to nie jest tak, że teraz są włoski, potem będzie kup mi coś tam, bo nie będzie seksu, potem jednak nie chce seksu bez ślubu. Hikaru to ciesz się, że masz taką cerę. U mnie depilacja dowolnej części ciała to szaleństwo. Już o goleniu nie mówię... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Włosy nie przeszkadzają w utrzymaniu czystości. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie na kompromisach? To na czym? Na żarciu się jak dwa psy o jakieś głupstwa (w tym przypadku o włosy łonowe ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
Hmm no to faktycznie ta Twoja laseczka jakaś dziwna, o co jej chodzi, że taka jest wrażliwa na tym punkcie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
Tak, jasne ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() Żona ![]() Tatromaniaczka ^^^ Pasjonatka fotografii i przyrody ![]() Kocham zwierzęta a ludzi tylko lubię ![]() ![]() Edytowane przez ancooora Czas edycji: 2013-10-17 o 19:09 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Ancooora, obawiam się, że chodziło raczej o twoje stwierdzenie "jej się nie podobają włosy - więc się ogól" za kiepski kompromis. Zwłaszcza, że najwyraźniej chłopakowi ten pomysł baaardzo nie odpowiada, a dziewczyna świata poza tym nie widzi. Nie mniej - zgadzam się, że dla mnie temat też jest na tyle błahy, że wolałabym odpuścić niż za wszelką cenę walczyć o swoje - acz podejście dziewczyny bardzo mi się nie podoba. Każdy ma swój gust, to że tobie przeszkadza owłosienie łonowe, nie tworzy z tego ogólnoświatowego aksjomatu.
Swoją drogą, twoja pewność, że każdy facet woli ogoloną... obawiam się, że taka ankieta dałaby bardzo różny efekt w różnych grupach wiekowych, więc lepiej nie opierać osądów tylko na zdaniu swoim i najbliższych znajomych. ![]() Co do widoku tak ogolonego partnera... no cóż. Ja bym omijała z daleka i bym się nie zbliżyła, ale opieranie całej swojej męskości na podejściu "a co jak lekarz to zobaczy" jest mocno dziecinne. Lekarz widział nie takie rzeczy, serio. Szczerze wątpię, czy zapamiętałby taki widok na dłużej niż kilkanaście minut. Spróbuj się ogolić i sprawdź jak się sam z tym czujesz... i na czym Ci bardziej zależy. Edytowane przez Hibiku Czas edycji: 2013-10-17 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() PS. Jak już coś to AncooOra ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Wybacz, już poprawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Jak bym słyszała Jasiu jak nie bedziesz grzeczny nie dostaniesz lizaczka... Ej no sorry ile wy macie lat ?!
![]() A potem będzie jak się bedziesz masturbował to brak seksu czy jak?! Związek to połączenie miłości i kompromisu jak dla mnie i stawianie tak sprawy = szantaż totalny = jest nie do pomyślenia. PS. Ale żeby nie było jak ty robisz co ci sie podoba to ona też ma prawo do tego co jej pasuje. PS2. Jeżeli nie umiesz dogadać się z lubą lepiej znajdz osobe która bedzie podzielac twoje poglady w tej kwestii bo wyniknie z tego tylko wiczne niezadowolenie i wypominanie. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
BAN stały
|
Co do stwierdzenia, że ogolony wygląda jak gołąbek, mam przykrą wiadomość. O ile wygolona bułka wygląda w miarę ładnie to wydepilowany motylek wygląda jak jakaś dziupla. Musi być co najmniej paseczek. ( moje osobiste zdanie).
Twoja dziewczyna ma prawo nie chcieć orala skoro mogą jej włazić łonowce do buzi. Ja na twoim miejscu bym je po prostu skrócił. Ja w wakacje je skracam ponieważ za gorąco jest ale tak jak ty mam spore owłosienie ( krzyż na ciele haha) i pewnie by to śmiesznie wyglądało hah. Ktoś coś pisał o goleniu ? ![]() http://www.youtube.com/watch?v=cT8PTueslLY Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2013-10-17 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kompromis polega na tym, że każda ze stron ustępuje trochę ze swoich racji. A nie na tym, że on się ogoli dla świętego spokoju i seksu. Widzisz tu kompromis? Bo ja tylko uległość i postawienie na swoim. Słowo było w cudzysłowie ze względów gramatycznych ![]() W ramach kompromisu to ona równie dobrze może dać sobie spokój i kochać się z nim nieogolonym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Albo niech oboje się nie golą, zobaczymy kto będzie bardziej zadowolony
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9300
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie spotkałam się z taką parą, która jest wg Ciebie dobrana pod tym względem, czyli są w 100% idealni ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
Otóż to, jeśli coś takiego śmieszy Twoją dziewczynę, ale coś mi mówi, że nie ją, tylko CIEBIE, to ktoś tutaj ma problem i to chyba nie jest ONA.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Natomiast wykorzystywanie seksu jako sposobu do przekonania Cię - to jest słabe. Nie chce się kochać to nie, jej strata, jak ją obrzydza i chce Cię zmuszać w ten sposób, to krzyż na drogę i miłej depilacji następnego. Ma prawo Ci powiedzieć jak woli, ma prawo się z Tobą nie kochać, ale wymagać - za cholerę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
W seksie klasycznym włosy mogą ją nie tyle obrzydzać, co zwyczajnie drapać/podrażniać.
Pójdź na kompromis i skróć je choć trochę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
BAN stały
|
Postanowiłem ogolić się albo przyciąć, znalazłem w domu taką starą maszynkę do włosów philipsa, może nią przyciąć? Nigdy jej nie używałem, bo zawsze chodzę do fryzjera, a ją dostałem kiedyś w prezencie. Bez nasadki obcina na około 1 mm, ale jest także możliwość z nasadką i wtedy są opcję, 3,7, 11,15, 19 mm. Jaką polecacie ustawić długość aby było ok?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Zadomowienie
|
Zgól,odrosną i tak.Zobaczysz Jej reakcję i już.
Ps.Szerze inne niż czarne włosy w tym miejscu dla mnie nie wyglądają sexy a jak krzaki takie coś się po stepach turlają ![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#113 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Zwykle glupie wlosy lonowe a taka dyskusje wywolaly...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczynie powinno to pasować,bo nie będzie włosów,a ty nie będziesz podrazniony i okrościały ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Na zero, gładko nie goli ale podcina.
![]() |
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
Trudna sprawa. Mam szczęście, że mam partnera który lubi być kładki (pod pachami, jak i okolice intymne). Z kolei on nie tolerował by u mnie owłosienia łonowego. Ja także uwielbiam być tam gładka. Mój partner zawsze goli się świeżą, nową jednorazówką wtedy duże prawdopodobieństwo że nic nie wyskoczy. Przed goleniem polecam umyć okolice intymne najlepiej żelem do higieny intymnej. Mój partner bierze go bo jak to twierdzi wtedy ma pewność, że nie dostanie uczulenia. Po ogoleniu znów się umyć i nałożyć krem żel po goleniu trochę chłodzący, zmniejsza podrażnienie i skóra się nie poci. My używamy męskiego żelu Vichy ale można innej firmy. Wtedy małe prawdopodobieństwo że coś zacznie wyskakiwać. Patrk ja rozumiem twoją partnerkę, że nie chce orala bo też by się nie uśmiechało wyciągać z buzi włosków .Ble Jeśli chodzi o klasyczny oj to perfidnie manipuluje tobą. Jeszcze jedno moim zdaniem owłosiona klata brzuszek pięknie współgrają z gładką skórą jaka to zostaję ukryta pod materiałem bokserek. Zawsze można spróbować a jak się nie spodoba to wszystko szybko odrośnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Wtajemniczenie
|
O nie, to jest proste jak budowa cepa, tylko wiele opinii i pewnie dlatego taka błaha rzecz urosła do rangi tragedii narodowej
![]()
![]() Żona ![]() Tatromaniaczka ^^^ Pasjonatka fotografii i przyrody ![]() Kocham zwierzęta a ludzi tylko lubię ![]() ![]() Edytowane przez ancooora Czas edycji: 2013-10-18 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
...miałam podobny problem jakiś czas temu...facet uważał, że to wbrew jego naturze żeby golić jajka (zwolennik korwina-mikke więc to wiele wyjaśnia...nawet jego penis przechylał się na prawo...) i ja tak sobie myślę...jeżeli facet czuje się w pełni męski to nie ujmie mu męskości ogolenie jajek albo korekcja brwi czy nawet maseczka raz na jakiś czas, którą będzie chciała nałożyć mu jego kobieta....a jeżeli facet jest cipką to niestety nawet przycięcie włosków na wzgórku będzie problemem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.