|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Czemu tak bardzo chcecie zobaczyć mój pyszczek?? Nie ma nic ciekawego do oglądania
![]()
#3572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3573 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W jaki sposob pobudzalas te lewa strone? Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43324224]Nawijko, pamiętaj, że ty jesteś rodzicem ale nie lekarzem - i NIE musisz widzieć, że coś jest nie tak, bo zwyczajnie nie musisz potrafić stwierdzić, że brak czegos lub robienie czegos w dany sposób jest zle. TO lekarz powinien zobaczyć, zauważyć. Napięcie mięśniowe obniżone sie zdarza tak samo, jak wysokie napiecie i to jest do wyprostowania jak najbardziej ![]() szaja, ale to nie jest az tak tragiczne "schorzenie" prawda? ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3574 |
Wtajemniczenie
|
Zapalenie układu moczowego u niemowląt - pierwsze objawy
Choroba zwykle zaczyna się podobnie: dziecko gorączkuje, traci apetyt, jest marudne lub popłakuje. Może być rozdrażnione lub przeciwnie, senne. Niektóre maluszki mają obniżoną temperaturę (poniżej 36,6ºC), wymioty, luźniejsze kupki albo biegunkę. Maluszkowi mogą dokuczać wzdęcia. jestem zesrana, temperature ma równe 36 stopni ![]() Jest piątek. co robić ![]()
![]() |
#3575 |
Zakorzenienie
|
jeszcze raz - najlepszego bobaski!!! zdrowka!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3576 | |
Zakorzenienie
|
Mi też
![]() ![]() ![]() jeszcze się nie zdecydowałam ![]() Nawijko nie powinnaś mieć sobie nic do zarzucenia. A wręcz przeciwnie powinnaś być dumna bo sama chciałaś to skierowanie, pomimo że pediatra nic nie widział. Będzie dobrze ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
A nie masz możłiwości podjechania jeszcze dziś do jakiegoś lekarza??? Albo jutro zrób badania moczu prywatnie w jakimś labie. No nie wiem co by tu robić....... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3577 |
Zadomowienie
|
Hej kochane
![]() Pisze do was po okropnie dlugiej przerwie ale dopiero teraz dorwalam sie do normalnego lapka. Komp rodzicow dziala jak czolg i nawet sie do niego nie zblizam. Melduje, ze zyjemy i poza nieprzespanymi nocami (przebil nam sie wlasnie piaty zabek) mamy sie bardzo dobrze ![]() Powoli bede starala sie byc na biezaco ![]() ![]() Dziekujemy tez pieknie za pamiec o naszej miesiecznicy i my rowniez przylaczamy sie do zyczen! ![]() Tesknie za Wami bardzo <3
#3578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj ma zazwyczaj 36,1, jakby mial 36,6 to byl juz go na IP wiozla ![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Nawijko kochana!!!! nie zamartwiaj sie!!! pamietasz jak panikowalam z Kuba? latalam po lekarzach bo Kuba nie siedzial sam... i co, rehabilitacje, cuda niewidy a on poprostu nie byl gotowy! przyszedl 8 miesiac i wszystko poszlo jak z kopyta - zaczal siadac, siedziec, wstawac, wyszly zeby znaczy sie jeden ![]() Przyjdzie i na niego czas! a jesli chodzi o to obnizone napiecie to pocwiczycie i bedzie ok! lekarzem nie jestes i to normalne ze niczego nie zauwazylas ![]() zgadzam sie z tym przesadzaniem. wydaje mi sie ze albo w jedna albo w druge strone - albo przesada albo olewactwo :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3579 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nawijko mój przemieszcza się w jakiś dziwny sposób i tylko do tyłu, ale jak dla mnie to nie jest pełzanie ![]() ![]() poza tym przkręca się tylko z lewego boku i tylko na brzuszek. Dzisiaj mi się przekręcił dwa razy z prawego, raz jak przytrzymał się mojej loszulki i drugi raz sam z siebie a tak to nie chce ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3580 |
Zakorzenienie
|
Co do wypadania wlosow - u mnie nadal leca.
Pewnie przez kp... Deli, a Amelce dajesz soczewice? Ja wczoraj kupilam z mysla o Kubusiu, ale nigdy jej nie przyrzadzalam... |
![]() ![]() |
![]() |
#3581 | ||
Zakorzenienie
|
my już po lekarzu, dziękujemy za kciuki
![]() Filipowi idą 4 górne zęby na raz ![]() ![]() dostał od lekarza na początku naklejkę "dzielny pacjent", zaczął ją jeść, a potem wcale nie był dzielny ![]() Deli, a jaki kolor tej koszuli? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() wracaj, wracaj ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- ja nie kp, a mi też lecą dalej ![]()
![]() |
#3582 |
Zadomowienie
|
Nadrabiam...
Hje super że badania ok. Bijkora szczęka mi opadła jak przeczytałam te pytania, też bym nie zdała chociaż teoretycznie powinnam się na tym znać ![]() Deli ale nadziemny będziecie mieć przyłącz do słupa czy od słupa do domu? Bo do domów chyba się nie robi nadziemnie tylko podziemnie... A jeśli tylko do słupa to się nie martw, to ma swoje plusy - o wiele łatwiej wykryć ewentualną awarię. Bo jak coś strzeli pod ziemią to jest kaplica, nie wiadomo gdzie kopać |
![]() ![]() |
![]() |
#3583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ellmi- o taka, tylko nie wiem czy da się uratować z tych plamek - będę probować tym mydłem drbcośtam;p, tak to fajna. Kija- nie mam pojecia, zapytam tzta
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-10-18 o 14:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3584 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas tez przekrecanie tylko z lewego boku, na brzuch przekreca sie 100razy dziennie, na plecy hmm o wiele rzadziej, ale potrafi. Wlasnie u nas brak tej sztywnosci jest problemem :/ No nic, dowiem sie wiecej w poniedzialek. Cytat:
![]() Moze Filip lubi sie przyssać jak spisz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3585 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, wasze dzieci sa najmlodsze na watku, spokojnie, maja jeszcze czas...
![]() nancy - moj tez pelzal do tylu, potem zalapal ze mozna do przodu pelzac i jak zaczal to nie mogl przestac ![]() co ja jeszcze chcialam ![]() aaaaaaaa, witaj ania! zdjecia jak zwykle ![]() mlody zasnal, wstanie, zje, przebierzemy sie i sru do lekarza... poprosimy o kciuki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3586 |
Zakorzenienie
|
Mi tez leca wlosy, po porodzie mialam ich tyle, ze oooolosie a teraz? 5 na krzyz
![]() dziewczyny czy ktoras ma do sprzedazy moze lozeczko turystyczne??? bo potrzebujemy na swieta wziac do dziadkow i do mojej mamy jak u niej czasem spimy. Wiem, ze na all sa za 100zl z przesylka z tymze ciekawe, czy to sie nie rozwali po jednej drzemce..... Ja jestem hardcorem, 10st na dworze a ja herbatka w kubku termicznym ksiazka a babel spi ![]() ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Aaaaa byla moja przyjaciolka, jakis czas sie nie widzialysmy i tez powiedziala, ze jestem chudzina teraz ![]() ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#3587 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Buziaki i ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3588 |
Zakorzenienie
|
Ja pierdykam, łazienkę powinnam jeszcze ogarnąć, a tak sięmi☠☠☠☠aniechce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3589 |
Zakorzenienie
|
Nawijko jakby to powiedzieć-unieruchamiałam prawa stronę,delikatnie,tak aby próbowała pracować lewa. Dawałam zabawki z lewej strony,jak się przekręcała na brzuszek przez prawe ramię to odwracałam na plecy i pokazywałam że można przez lewe. Generalnie robiłam ćwiczenia z książki która kiedyś Szaja dawała.
Nancy Blanka w ogóle nie pełzała a teraz raczkuje,jeszcze nie do końca wie że tak można zwiedzić całe mieszkanie (na moje szczęście) Ale tam gdzie chce dojść to dojdzie ![]() ![]() Cała zrób jutro badanie moczu w jakimś prywatnym laboratorium. I popros żeby jeszcze na jutro były wyniki. Buziaki dla Julaska! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Ania ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- To sobie daruj ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas MEGA marud.... drzemka popołudniowa trwala 15 minut, za chiny nie chce mleka i za chiny nie chce spać......eh
![]() |
#3591 |
Zakorzenienie
|
Ha!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3592 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale problemem w pelzaniu czy siadaniu jest jego wiotkosc, dlatego bez rehabilitacji sie nie obejdzie. Cytat:
Tylko ja juz nie wiem jak to jest z ta asymetria ![]() Kubus przekreca sie na brzuszek tylko przez lewe ramie, ale wokol wlasnej osi kreci sie w prawo :/ Wybaczcie, ze dzis tak nudze.......... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3593 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3594 |
Zadomowienie
|
Ja przeziebiona od 2 dni i nic nie mija chyba nawet gorzej jest
co moge brac jak kp? |
![]() ![]() |
![]() |
#3595 | |||
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny teść miał miec dzisiaj zabieg na przepuklinę. zabieg okazał się poważniejszą operacja bo jakies komplikacje były i do tego go jeszcze wybudzić nie mogli:/
na szczęście wszystko się dobrze skończyło. nie wspomnę juz o tym, że czekał z 'zabiegiem' 10 lat bo się bał ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Kochana nie zamartwiaj się, zobaczysz pójdziecie na pierwszą rehab, pokażą Wam wszystko, jak nosić, jak się bawić, jak układać, żeby pobudzić Małego. u nas już na drugiej wizycie babka zauważyła dużą poprawe. i to na pewno nie jest Twoja wina, lekarzami nie jesteśmy ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3596 |
Rozeznanie
|
Zdałam !
![]() ![]() ![]() ![]() A teraz musze nadrabiać bo mam z 10 stron gaduły ![]()
#3597 |
Wtajemniczenie
|
![]() gratulacje!! ![]()
![]() |
#3598 |
Zadomowienie
|
Brawo Bijkora
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie wiem, czy jasno wytłumaczyłam ![]() Łazienka ogarnięta ![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- ![]() Ejjjj, czyli jednak można to zdać? ![]() Ja bym w końcu się zabrała za prawko, ale się cykam, że tylko kasę i czas stracę, bo teraz takie trudne jest ![]()
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-10-18 o 17:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3600 |
Zakorzenienie
|
Bijkora, gratulacje!!!
![]() BLACK kochana mozesz dac linka do sprzedawcy??? ![]() Pobiegalam, ale tylko 6km, ciezko cos dzisiaj ![]() CZARNA motywatorze, łerarju??? Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.