|
|
#4861 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar L
Win, Ty coś wspominałaś, że jesteś samozwańczą brafitterką, przez net też udzielasz porad? |
|
|
|
#4862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale przybijam pionę - od już dłuższego czasu wszelakie deale, dostępność asortymentu netowo jest mi bliższa i wole to od uganiania się po aptekach sklepach stania w kolejkach słuchania że brakło nie mówiąc o tym że często opłaca mi się bardziej przesyłka niż zakindżalania autem w dwie strony oszczędność czasu piniendzy wygoda - czego chcieć więcej ![]() jesteśmy o krok od przełomowego osiągnięcia, możliwe że brafitteryzm wkroczy w medium internetowe ja tam myślę, że to możliwe zagadka dnia: jakie słowo napisałam przyjaciółkom w smsie, (w pośpiechu a jak), zamiast pogrubionego "będziemy autami" kontekst ze wszystkie przyjedziemy na miejsce autami. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-10-17 o 23:52 |
|
|
|
|
#4863 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. butami? |
|
|
|
|
#4864 |
|
BAN stały
|
fjutami
|
|
|
|
#4865 |
|
Zakorzenienie
|
1. iii tam socjofobia, może trochę bo też mam, ale gdyby to wszystko było takie cacy i fansy szmancy an wyciągnięcie ręki ale nie jest - zaiste bardziej luksusowo jest kupować online
![]() 2. nope teraz jak to czytam z Twoich "ust" to ja umieram piękne ale ciepło palec mi się omsknął na wyświetlaczu i wyszło " będziemy sutami" tak mi się przypomniało ad brafitter ![]() przyjaciółki mówią że myślały ze umrą ze śmiechu, autentycznie brakło im tchu przeczytawszy takie info Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-10-18 o 00:09 |
|
|
|
#4866 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. miałam pisać, ze sutami! No kurde, puentę mi skradli
|
|
|
|
|
#4867 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4868 |
|
To ja :)
|
Jeszcze ze 4 tygodnie i Bar będziemy zamykać...
![]() Ja kiedyś przy pomocy T9 napisałam do znajomych zamiast "żyjecie?" "wyebję" -naturalnie w poprawnej pisowni tegoż stwierdzenia...
|
#4869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tego ustrosjtswa nie znoszę i, powtórzę się enty raz, napisałam tylko do ukochanego mego "Kocham cif" - a w życiu podobnych wyznań, wysłałam mu może ze 2 max a sprzątać nie lubiłam nigdy
|
|
|
|
|
#4870 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Toteż nie używam tego badziewia. Cytat:
|
||
|
|
|
#4871 |
|
Zakorzenienie
|
mnie takoż, dlatemu wspominam o tym przy każdej okazji
no i dobrej nocy - dłużej nie wytrwam mimo pełni
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-10-18 o 01:01 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4872 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
(Mig się nazywa, czy jakoś tak ) Ceny są różne, ale raczej niekosmiczne, szczególnie z polskich firmZnad kawy |
||
|
|
|
#4873 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
To trzeba iść do dobrego sklepu i mierzyć, dopiero potem znając rozmiar można zamawiać w necie.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4874 | |||||
|
Panaroja
|
![]() oł jessss Cytat:
![]() 2.no fłaśnie , zresztą od razu poczuł wyrzut sumienia i powiedział żebym zjadła bo przecież ćwicze blablabla , ale byłam tfarda i wzniośle obrażona ale mu darowałam no bo jak piszesz jest ![]() 3.no niestety strugi deszczu prezentują się w całej okazałości ![]() 4. Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.uuu , to nie dla mnie ![]() Cytat:
Cytat:
W ramach spowiedzi otchódzawczej meldunek z wczorajszej kolacji : -kromeczka chlepka chrupiego wasa -plasterek sera żółtego nieznanej nazwy bo Sniezka go kupowała -kawałek pomidora -kawalek ogórka -15 cm pasty ososiowej s tubki -3 ptasie mleczka waniliowe -kostka czekolady wedel mlecznej z kruchymi ciasteczkami oznajmniam , że spożywanie pasty ososiowej zagryzanej ptasim mleczkiem zapewnia zupełnie nową i niespotykaną jakość doznań smakowych w ramach kuchni superfjużyn
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#4875 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli skorzystam, to jakoś w dalszej przyszłości Cytat:
bolą mnie od tego deszczu kostki w caaaałym człoooowieeeekuuuuuuuuuuu uuuuuuu nie będę chamem i nie powiem nic ![]() jedzeniowo zapytam, czym się ludzie jarają w majonezie kieleckim? bo chyba only faktem braku konserwantów, bo smak toto ma kwaśny :bleeeeeech: myślałam że zepsuty jest, okropność |
||
|
|
|
#4876 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Nie jest źle! Tylko dziwnie
|
|
|
|
|
#4877 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wszystkie inne są bleeeh właśnie ![]() Też macham znad krajobrazu po deszczu, ale u mnie właśnie słońce wychodzi i macham znad herbaty zielonej ze skórką cytryny i skórką pomelo I spadam
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4878 |
|
|
Zakończyłam z sukcesem szkolenie Think on yur feet, także od tej pory moje przekazy będą jasne, klarowne, a wszyscy władzy mej się poddadzą
![]() Za to mieliśmy dziś jechać do Olsztyna, ale doopa blada, małżona delikatnie zapytała szefowa, czy może również w ten weekend pracować. Kiedy powiedział, że nie, strzeliła focha, potem inne rzeczy postrzelała i zostajemy ![]() Także z atrakcji na weekend zostało mi wyjście na echo serca z kothem (to zaraz) i lepienie wampira na tort... AAa o biustach mówiąc jeszcze, -dziś na kontri,pl promocja, na hasło wszystko20 jest 20% taniej
|
#4879 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.ale że co ![]() 3.bez konserwantów majonez się psuje po dwóch dniach jak jedzie kwachem to znaczy że octu nawalili ile bozia dała i się zmieści no to mogą pisać że bez konserwantów (poza octem )gorzej dziś - po powrocie z roboty wciągnęłam kanapkę z pastellą krewetkowa , drugą z szynką i pomidorem , potem odsmażone spagetti z pomidorem , papryką , żółtym serkiem i oregano , potem dwa ptasie mleczka , a potem przypomniałam sobie , że się odchudzam więc dla poprawienia nastroju w stresie zeżarłam jeszcze kremówkę , nota bene dość paskudną ![]() Cytat:
2.o kurde bidny Twój małż że nie umie zająć własnego zdania ![]() poka wampyra ![]() ideu do garów
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. otóż to - ocet, wiem o tym ,czytam składy, i dlatemu się dziwię ludziom, że im to smakuje u mnie wszyscy są na nie - nikt nie chce go dojeść3. powiem tak - na przykładzie mojej Mam, tuczą gotowe pastelle, te przetworzone produkty to jest puchnięcie w oczach, tam siedzo same tuczogenne śmieci - możesz jeść spagetti, pizze wszystko byle robione naturalnie na zdrowych tłuszczach z własnych flaszek i nie przybędzie Ci od tego kilosów o ile nie zjesz tego 10 kg ![]() tyjemy głównie od gotowców bo nie widzimy w nich tego co tam jest z czego to jest zrobione i wmawiamy se ze to takie mikro porcje przecież 3. gaaaary, gary losu spadam na spotkanie dziewczyńskie ale nastrój wciąż mam niewyjściowy najchętniej zostałabym w domu zły dzeń bardzo zły
|
|
|
|
|
#4881 | |
|
|
Cytat:
Jako i było na Wągrzech...Wampyr jeszcze jest kostką, muszę go ulepić, to jakiś taki wampyr z serialu dla dzieci ma być. Albo z kreskówki, jakoś tak...
|
|
#4882 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.u mnie ino hellmans babuni klasik , inne to szajs znaczy ten też , ale najmniej toksyczny ![]() 3.no wię, ale takie syfy jadam raz na kilka/naście miesięcy tytułem eksprymenta , bo przecież wiem , że nie wiadomo co tam jest oprócz ogólnego syfu a co do reszty - potrafię się utuczyć na wszystkim jak dobry opas ![]() 4.słuuuszne i piękne hasło 5. Cytat:
2. a zompki dla niego masz ?
||
|
|
|
#4883 | |
|
|
Cytat:
![]() Rzecz się sprowadza do tego, żeby mówić krótko i podnosić nie więcej niż 3 przemyślane argumenty. Pokazać korzyści, albo podać 2 koszmarne przykłady -skrajności, a na środku nasz pomysł, który na ich tle wydaje się idealny, bądź na sucho podać pozytywne aspekty danej sprawy... No w sumie dużo tych technik jest -10 mieliśmy w ciągu tych 2 dni...
|
|
#4884 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zjadłam wczoraj na kolację garść orzechów włoskich no i tyle w sumie, ale nie ma to znaczenia ![]() Cytat:
kiedyś nie lubiłam bo wydawał mi się octowy z smaku, ale teraz mi się smaki pozmieniały i jest najlepszy jak dla mnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wreszcie weekend ![]() uskuteczniam odpoczywanie
|
||||
|
|
|
#4885 |
|
BAN stały
|
Chwalę się popisami kulinarnymi - zrobiłam kurczaka nadziewanego mozarellą i suszonymi pomidorami (wariacja na temat tego przepisu, bez pietruszki i nie zwijałam w szynkę i w roladki). I nawet wyszedł ![]() Nie wierzę, że już piątek i że w ogóle przeżyłam ten tydzień ![]() Miłego weekendu wszystkim, idę oddawać się uciechom życia |
|
|
|
#4886 | |||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
ja [isalam do kolezanki 1 sms-bede za godzine, jednak zebrałam sie szybkiej i drugi sms poszedł- jednak bede za rok miało byc za pół (godziny) Cytat:
o przydałoby mi sie takie cos-nikt mnie nie słucha w robo , nawet podwładni jestem do bani![]() Cytat:
![]() Cytat:
skąd tu miec podczas nagłej i niespodziewanej wymiany zdan 3 przemyślane argumenty ,albo przedstawic korzysci gdy ich niestety nie ma
|
|
|
#4887 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Polly, jak już jesteś to oceń obów: |
|
|
|
|
#4888 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nie fieu
, musialabym zobaczyc na stopie,tzn niby jest ok,ale cos mnie w nim niepokoi, i obcas chyba niefajny-ale nie widac dokładnie, i podeszwa mogła by byc grubsza ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- ej redzia pacz-pomysł na prezent dla małej dzewczynki-pomysl ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=723391
|
|
#4889 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i baw się dobrze Cytat:
Cytat:
![]() kinder wizaż |
|||
|
|
|
#4890 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.

teraz jak to czytam z Twoich "ust" to ja umieram 

), potem biegiem na szkolenie, ze szkoleni biegiem na jogę, z jogi biegiem na węgierski... A po węgierskim Tokyio Milk zanabyłam... 

jak jedzie kwachem to znaczy że octu nawalili ile bozia dała i się zmieści
więc dla poprawienia nastroju w stresie