Scent Bar L - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-16, 19:47   #4831
Spoora
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar L

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Przelewy krajowe w ramach banku, tj. PKO BP, oraz poza bank, w tym do ZUS i US - 0 zł
Przelewy zagramaniczne - płatne (nie wiem ile)

Wypłaty z bankomatów PKO BP i BZ WBK - 0 zł
Wypłaty z innych bankomatów - 5 zł (chyba że wykupisz usługę "bankomaty bez granic" )
Aha

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
ad 1 ja mam takową w Deutsche banku opłat żadnych nie stwierdzono. Konto, przelewy, wypłaty z wszystkich bankomatów z Pl i na świecie darmowe Tylko za kartę trza płacić, chyba 4 czy 5 zł jeśli się nią nie zrobi zakupów za 200 zł w miesiącu ale to się idzie przyzwyczaić żeby się pilnować, ja jeszcze ani razu nie zapłaciłam od kiedy to wprowadzili (a wprowadzili niedawno wcześniej było wsio za darmo)
Z tymi 200 zł tyż tak mam, ale to raczej łatwo wydać
Dziś jeszcze dowiadywałam się w pekao sa i jest podobno możliwość wyłączenia tej usługi.

Cytat:
ad 2 ja miałam i sprawowały sie ok, nie przemakały aczkolwiek też szału z trwałością nie było, po 2 sezonach poszły do kosza z powodu zdartej podeszwy i ogólnego zmęczenia
Nawet na jeden żeby starczyły

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
się zapytam bo nie rozumiem, co złego jest w funkcji zbliżeniowej?
A co dobrego? Nie mam zaufania do takich kart
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

Edytowane przez Spoora
Czas edycji: 2013-10-16 o 19:48
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 20:08   #4832
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
chyba 2,50 było ostatnio
o, to lucka

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 20:15   #4833
Parabelka
Panaroja

Cytat:

a tu trza wstawać między 6 a 6.30
budzik 0 5.45
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Tiaaa
Ale poważnie mówiąc to chwilowo chyba nie mam zagwozdek ciuchowych bo nie mam kasy Teoretyzować nie ma sensu, to zbyt bolesne
ooo taaaak - w każdej dziedzinie
Cytat:

1. co nie? po co się martwić jak się można cieszyć, a jak się specjalnie ćwiczy bycie szczęśliwą, to się staje w tym coraz lepszym. to tak jak z grą na fortepianie i każdą inną umiejętnością a pozytywy i piękno da się dostrzec wszędzie.

2. oj tam, można się cieplutko opatulić i wtedy na zewnątrz też jest piękna.

4. nic mi (chyba) tzn. mam jakieś męty i poszłam z tym do okulisty bo mnie zaniepokoiły bo dużo ich, takich wyraźnych kłaczków, i podobno niegroźne ale na wszelki wypadek mam oka prześwietlić

co do wstawania, to ja blade świty lubię bo wtedy najlepiej mi się funkcjonuje i myśli, a poza tym jak cicho jest o takiej 5 rano tylko z wstawaniem raz dwa mam problem, przeważnie klikam kolejne drzemki a potem się z lekka wkurzam na się że zmarnowałam godzinę ja się nie lubię rano spieszyć, więc budzik nastawiam najmarniej dwie godziny przed wyjściem - a najlepiej trzy
1.no , prawie wszędzie
2.tiaaaaa , skrapla się na ryju , okulary zamazuje , włosy się baranią
3.a to pewnie że lepiej zobaczyć
4.owszę , wstać skoro świt to jest bardzo piękne i dzień wtedy taki długi , ale to niewykonalne z własnej woli mój zegar biologiczny ma budzik po dziewiątej na enter ustawiony i klops , inaczej to trauma , stres i amsakreska

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
o, to lucka
wzionć Ci jakby mieli ? bo powinni być w ten łykent .

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 20:19   #4834
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
się zapytam bo nie rozumiem, co złego jest w funkcji zbliżeniowej?
Daje możliwości
Poczytaj KLIK, KLIK, KLIK, KLIK, KLIK

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 20:23   #4835
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
wzionć Ci jakby mieli ? bo powinni być w ten łykent .
wzion 10 sztuk i napisać stosowną wiadomość prywatną

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 20:28   #4836
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
wzion 10 sztuk i napisać stosowną wiadomość prywatną
Oki , jak bendom , to wzionem i napiszem

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2013-10-16, 20:59   #4837
Redhaired Witch
Nindżopesz

Przypomniało mi się, że mam temat na dobitkę (Baru). Oczywiście ambitny bardzo.
Odchudzanie!
Już było tak pięknie a wyszło jak zawsze tj. TŻ dobił mnie pizzami, chipsami, chlebem i serem. No kurde, czy Wasze chłopy też jak mają, że jak im się mówi "nie kupuj" to i tak polezie i kupi, i jeszcze fałszywie doda "sobie kupiłem, nie jedz"?
Mój lata do sklepu co drugi dzień po colę a wraca albo ze świeżym (ciepłym i pafnącym) chlebem, albo z chipsami. I z colą light.
No i kluczowe - jak nie jeść jak już leży i pachnie?
Chyba muszę się zapisać na jakieś tajczi czy insze stanie pod lodowatym wodospadem żeby nauczyć się kontrolować.
To kto się ze mną od jutra odchudza?

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-16, 21:16   #4838
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Red, wyświetliło mi się na fejsie, że moja koleżanka ze studiów właśnie polubiła Twoją MWH u Anwen, na profilu włosomaniaczki jesteś sławna
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 21:23   #4839
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Red, wyświetliło mi się na fejsie, że moja koleżanka ze studiów właśnie polubiła Twoją MWH u Anwen, na profilu włosomaniaczki jesteś sławna
Moja sława mnie wyprzedza, będę musiała zanabyć większy kaptur i obszerniejszy golf żeby nikt mnie nie zaczepił i nie powiedział "to ty??? na necie wyglądałaś młodo i ładnie..."

Stary 2013-10-16, 22:23   #4840
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
A tu trzeba wstawać między 5 a 5"30
codziennie? bym umarła
no i pewnie zaczęłabym chodzić wcześniej spać niż o północy
Cytat:

doczytałam w necie, że na szczęście przez powiekę co prawda nie tam gdzie ja będę robić, bo tam opisu nie ma, ale chyba aż takie barbarzyństwo nie będzie wchodzić w grę. oby. najwyżej ucieknę
jest to jakieś wyjście
Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość

Idę do tego Tró... Uep mi pęka znowu, muszę iść też do neurologa znowu...

Cytat:
budzik 0 5.45
mój też czasem o tej porze już dzwoni, ale to nie znaczy że wtedy wstaję podobnie jak Kamena mam tendencję do włączania drzemek

Cytat:
ja olewam odchudzanie bo na mnie nie działa
Cytat:
Moja sława mnie wyprzedza, będę musiała zanabyć większy kaptur i obszerniejszy golf żeby nikt mnie nie zaczepił i nie powiedział "to ty??? na necie wyglądałaś młodo i ładnie..."

Spędziłam cały wieczór pod kocykiem najchętniej bym tam została do wiosny

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 23:53   #4841
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
otóż włąśnie mam identyczne obawy i nadzieje - jak kiedyś wpadłam w różę, tak teraz mam dosyć, i unikam, jak mogę
tzn od czasu do czasu docenię Chloe, mam Stelle - wszelakie - ale na prawdę z rzadka wyjmuję bo mi sie znudziły najzwyczajniejw świecie, jak zdarta płyta
a ja nie lubię róży od zawsze chyba tylko w tej plasticzanej z Madness dobrze się czuję

Cytat:

Cytat:

ja olewam odchudzanie bo na mnie nie działa

bry baru

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Cytat:
Odchudzanie!
Już było tak pięknie a wyszło jak zawsze tj. TŻ dobił mnie pizzami, chipsami, chlebem i serem. No kurde, czy Wasze chłopy też jak mają, że jak im się mówi "nie kupuj" to i tak polezie i kupi, i jeszcze fałszywie doda "sobie kupiłem, nie jedz"?
Mój lata do sklepu co drugi dzień po colę a wraca albo ze świeżym (ciepłym i pafnącym) chlebem, albo z chipsami. I z colą light.
Chyba muszę się zapisać na jakieś tajczi czy insze stanie pod lodowatym wodospadem żeby nauczyć się kontrolować.
zazwyczaj pafnące cuda kupuję/smażę/gotuję/piekę sama ale tak , to fszystko przez Tżetów
a i odchudzanie jest bez sensu zdecydowanie
(Gryx na 100% by mnie zrozumiał)

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Daje możliwości
Poczytaj KLIK, KLIK, KLIK, KLIK, KLIK
no wiedziałam, że to trzeba trzymać głęboko , no ale bez przesady, chyba coś już się zmieniło? (chyba muszę zgłębić temat)

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Cytat:
Taka tresura panie dzieju Nocny Marek ze mnie straszny, życie zaczynam po 22giej, od maleńkości tak miałam...
ja też, bez tresury, pamiętam jak przed maturą i na studiach budzik na ok. 23 nastawiałam i się uczyłam do rana i do szkoły

Cytat:
trzeba mieć w sobie małż budzi się od razu przytomny i ćwierkający ze spiewem na ustach i to wczesnym świtem i zawsze tak miał i kompletnie nie jest w stanie pojąć , że najchętniej budziłabym sie powoli między dziewiąta a dziesiątą , z naciskiem na dziesiątą
no toczka w toczkę jak u mnie

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość

2. Czy któraś z Was miała kozaki firmy Lasocki (albo Wasze didy) i czy byłyście zadowolone, chodzi głównie o to czy takie kozaki nie przemakały?
mam, od 7,8 lat??? wyglądają ok. jestem zadowolona
ale ja do próby się nie łapię, gdyż butów raczej nie niszczę

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017

Edytowane przez Florens
Czas edycji: 2013-10-16 o 23:55
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 07:20   #4842
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2013-10-17, 12:33   #4843
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Odchudzanie!
Reeedziaaaa ściągłam Cie myślami razem z tematem , bo od paru dni myślałam , coby Cię wywołać i zapytać jak z chuściem , bo u mnie ójovo całkowicie a nawet wręcz przeciwnie i szukam motywacji i podpory psychicznej
u mnie Śnieszka odpowiedzialna , bo ciągle jakieś słodycze przywleka no i jak nie zjeść ptasiego mleczka albo babeczki z wiśniami albo ciasteczek z marmoladą a doopsko rośnie ostatnio jak sie zważyłam wyszło mi 56 o trzy za dużo , a nie mogę przestać jeść a z ćwiczeniem też kij , bo albo mam @ albo jestem przeziębiona i smarcząca jak chuść panie premierze , jak chuść ???

Tajczi nie pomaga próbowałam .Bardzo fajna rzecz , ale się nie chudnie i samokontrol tesz nie rośnie tajczi uspokaja i uelastycznia ale nic więcej .

Cytat:
zapewniam , że takiego komentarza się nie doczekasz

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
no toczka w toczkę jak u mnie
tragedia i amsakreska

Poszłabym do domu albo jakbym miała kasę do sklepu

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.

Edytowane przez Parabelka
Czas edycji: 2013-10-17 o 12:37
Stary 2013-10-17, 13:05   #4844
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Reeedziaaaa ściągłam Cie myślami razem z tematem , bo od paru dni myślałam , coby Cię wywołać i zapytać jak z chuściem , bo u mnie ójovo całkowicie a nawet wręcz przeciwnie i szukam motywacji i podpory psychicznej

zapewniam , że takiego komentarza się nie doczekasz
1. kijowa ze mnie podpora bo wieczorami moja silna wola leży i kfficzy
Wczoraj o 21 już byłam cała głodna i dumna ale TŻ przytargał świeży chlebek a na dobitkę przypomniało mi się, że wszak na śniadanie zeżarłam sernik, chyba wyparłam to z pamięci.
Dziś już muszę bo w sobotę czeka mnie publiczne randewu z kolegą. Co prawda koledze zapewne zwisa i powiewa ile ważę, bylebym z nim wino piła, ale zawsze to jakaś motywacja.
Ostatnio nawet zaczęłam kupować wielkie ciuchy bo mnie stresuje, że coś mi się wrzyna.
2. czyli nawet na tamtych zdjęciach nie wyglądałam młodo i ładnie

Ad sinupret wielkich ciuchów ostatnio jestem zdziwiona rozmiarówką bo biorę jakąś tunikę L-kę i jest na mnie taka akurat przylegająca do kadłuba (plus oczywiście się rozciąga), to chyba jakieś lipne te rozmiary? Coś się zmieniło w międzyczasie i je hurtowo pozawyżali?
Albo tak utyłam

Stary 2013-10-17, 14:16   #4845
Parabelka
Panaroja

Cytat:
1. kijowa ze mnie podpora bo wieczorami moja silna wola leży i kfficzy
Wczoraj o 21 już byłam cała głodna i dumna ale TŻ przytargał świeży chlebek a na dobitkę przypomniało mi się, że wszak na śniadanie zeżarłam sernik, chyba wyparłam to z pamięci.
Dziś już muszę bo w sobotę czeka mnie publiczne randewu z kolegą. Co prawda koledze zapewne zwisa i powiewa ile ważę, bylebym z nim wino piła, ale zawsze to jakaś motywacja.
Ostatnio nawet zaczęłam kupować wielkie ciuchy bo mnie stresuje, że coś mi się wrzyna.
2. czyli nawet na tamtych zdjęciach nie wyglądałam młodo i ładnie

Ad sinupret wielkich ciuchów ostatnio jestem zdziwiona rozmiarówką bo biorę jakąś tunikę L-kę i jest na mnie taka akurat przylegająca do kadłuba (plus oczywiście się rozciąga), to chyba jakieś lipne te rozmiary? Coś się zmieniło w międzyczasie i je hurtowo pozawyżali?
Albo tak utyłam
1.dobrze że tylko wieczorami , u mnie całą dobę a ciuchy mam elastyczne , więc też motywacji brak bo sie rozciongajo
2. nikt tak nie powie , bo na żywo wyglądasz tak samo pięknie jak na zdjęciach
3.to chintka rozmiarówka oraz spisek mający na celu wprowadzenie powszechnej anoreksji

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 15:46   #4846
aileenn
Mother of Cats

Jestem po kolejnej wizycie u denta - i znów wyszłam bez skończonego zębiszcza. Paprze się coś w kanale

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
jesli moge cos doradzic t o zrób tomografie punktową-ona wykaze czy cos sie dzieje w zatoce, kosci itd. jeśłi sie nie dzieje to nie ruszaj. Ząb po reendo ma gorsze rokowania niz po pierwotnej kanałówce, a ze sa niedopełnione kanały to moze robic źle ale nie musi.

zrób miktotomografie, ktora pokaze czy jest ok czy nie-moge poradzic gdzie-koszt 50 zł

no i kwestia kosztów reendo ok 2 tys za całość
Polly, jeśli możesz, to poproszę namiar na mikrotomograf.
Coś z tym zębem muszę zrobić, bo plomb wziął był wybył. Ale co innego nowy plomb, a co innego powtórne grzebanie w kanałach, które nie bolą. O kosztach rrendo już nie wspominam, masakryczne, choć w porównaniu do kosztu implantów wyglądają znacznie przyjemniej

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 16:07   #4847
Parabelka
Panaroja

No i zamiast szlahetnie guodować i chuść zrobiłam sobie kubas czekolady marcypanowej

Skrbt - dopiero zdjęcie zobaczyłam i dotarło do mojej świadomości - bomba capo di tutti capi and his brothers patrzą z satysfakcją na zwłoki spoczywające w wykopie

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2013-10-17, 16:53   #4848
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Skrbt - dopiero zdjęcie zobaczyłam i dotarło do mojej świadomości - bomba capo di tutti capi and his brothers patrzą z satysfakcją na zwłoki spoczywające w wykopie
Zgadzam się, perspektywa, miny i stroje wyszły genialnie

Stary 2013-10-17, 19:08   #4849
Maja102
Zakorzenienie

mój przytulas
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie008.jpg (163,9 KB, 13 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 19:35   #4850
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
mój przytulas
Maja, jak żyję, nie trawię maskotek, ale ten jest po prostu w deskę

świetny jest, motywujący

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

z cyklu urzekła mnie twoja historia

jak wiecie lub nie wiecie, wiele rzeczy robię na szybko i na spontanie = bezmyślnie

takoż kupiłam jabłka w Lidlu, bo mi zapachniały, nie zwróciwszy uwagi na nie najmniejszej z automatu brałam

w domu chuopin oświadczył, iż są niezjadliwe, no to aj je również szybko i bez najmniejszego namysłu pociachałam ( serio jestem juz poważną konkurencją dla Chińczyków) i sruuu do gara na kompot

nalewamy sobie kompotu i co się naszym oczom ukazuje?
naklejki witaminka na jabłkach - nie odkleiły sie nawet podczas gotowania :

kit z tą moją "gópotą" lub bezmyślnością nazwijmy to łaskawiej , ale cóż za mocny klej, pewnie niemiecki

dziękuję za uwagę, kompot dobry, polecam
ciekawe czy po tym kleju odlecimy, takim podgotowanym

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2013-10-17 o 19:36
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 19:38   #4851
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
kit z tą moją "gópotą" lub bezmyślnością nazwijmy to łaskawiej , ale cóż za mocny klej, pewnie niemiecki

Daj znać, to może być przełomowe odkrycie tylko ja bym z tego zrobiła na przyszłość wino dla pewniejszego odlotu.

U mnie tymczasem zupa dyniowa bez nalepek
Dietetycznie trzymam się dziś całkiem ładnie, TŻ w sklepie już był i tym razem doniósł tylko siatę winogron a takie rzeczy mnie niezbyt kuszą.

Stary 2013-10-17, 20:18   #4852
Parabelka
Panaroja

Cytat:
mój przytulas

Cytat:

1. się samo narzuciło
2. srobiłaś mi fieczór
Cytat:

Daj znać, to może być przełomowe odkrycie tylko ja bym z tego zrobiła na przyszłość wino dla pewniejszego odlotu.

U mnie tymczasem zupa dyniowa bez nalepek
Dietetycznie trzymam się dziś całkiem ładnie, TŻ w sklepie już był i tym razem doniósł tylko siatę winogron a takie rzeczy mnie niezbyt kuszą.
1.przedni pomysł pytanie jak klej zachowa się po fermentacji drożdżowej i czy aby wino nie będzie sie ciągnąć
2.Śnieżka srobiła spagetti z kutakiem z tymiankiem małż nie pozwolił mi dojeść kluchów w trosce o moje powabne kształty tylnie więc się obraziłam
swoją drogą miał rację , ale nie musiał tego mówić w taki spsoób , znaczy że dupsko mi rośnie co skądinąd prawdą jest

jesień przyjszła - deszcz leje

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2013-10-17, 20:29   #4853
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
przedni pomysł pytanie jak klej zachowa się po fermentacji drożdżowej i czy aby wino nie będzie sie ciągnąć
Wino do żucia Nowa jakość gum

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 20:34   #4854
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

1.przedni pomysł pytanie jak klej zachowa się po fermentacji drożdżowej i czy aby wino nie będzie sie ciągnąć

2.Śnieżka srobiła spagetti z kutakiem z tymiankiem małż nie pozwolił mi dojeść kluchów w trosce o moje powabne kształty tylnie więc się obraziłam
swoją drogą miał rację , ale nie musiał tego mówić w taki spsoób , znaczy że dupsko mi rośnie co skądinąd prawdą jest

1. oooo - jak z pamiętnika ćpuna

2. pyyyszne, odchudzające - dzięki kutakowi i tymiankowi
a małż nawet nie powinien, no ale on myśli że Ci pomaga będą szczerym do bólu, o ileż lepiej byłoby jakby ugryz się w język zaraz po zabronieniu kluch - bo w sumie z dobroci serca i słusznie zabronił

czyli jesień u mnie jutro już po całości fak
a umawiam się na babskie na szeroko pojętym mieście, i jak widzę jazdę w strugach deszczu to mi słabo
Cytat:
gumy dla 18+

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2013-10-17 o 20:38
Stary 2013-10-17, 20:55   #4855
tricolor
Wtajemniczenie

Cytat:
mój przytulas
aż się uśmiechnęłam

wygląda na takiego rockowo rozczochranego świetny!

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Rejcz

za to organizm ma napisane, co ma przyswajać

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Cytat:

O, też dzisiaj usłyszałam: bo ci w biodra pójdzie i znów będziesz narzekać, że się nie masz w co ubrać, lepiej ja to zjem

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Zmykam
Zjadłabym kutaka z tymiankiem śfieżym
Stary 2013-10-17, 21:25   #4856
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
mój przytulas
uroczy
Cytat:

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

jak wiecie lub nie wiecie, wiele rzeczy robię na szybko i na spontanie = bezmyślnie

takoż kupiłam jabłka w Lidlu, bo mi zapachniały, nie zwróciwszy uwagi na nie najmniejszej z automatu brałam

w domu chuopin oświadczył, iż są niezjadliwe, no to aj je również szybko i bez najmniejszego namysłu pociachałam ( serio jestem juz poważną konkurencją dla Chińczyków) i sruuu do gara na kompot

Cytat:

Na temat odchudzania się nie wypowiem, bo jak wiecie zaprzestałam praktykowania tzn jak zwykle ćwiczę i jak zwykle jem niewiele i jak zwykle tyję nadal

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2013-10-17, 22:44   #4857
Murszafka
To ja :)

Dzię dobry!!! Witam Bar ten
Miałam dziś maraton -wyszłam o 7 z domu i dopiero niedawno wróciłam. Najpierw dentysta (będzie dobrze!!! ), potem biegiem na szkolenie, ze szkoleni biegiem na jogę, z jogi biegiem na węgierski... A po węgierskim Tokyio Milk zanabyłam...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 22:49   #4858
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Dzię dobry!!! Witam Bar ten
Miałam dziś maraton -wyszłam o 7 z domu i dopiero niedawno wróciłam. Najpierw dentysta (będzie dobrze!!! ), potem biegiem na szkolenie, ze szkoleni biegiem na jogę, z jogi biegiem na węgierski... A po węgierskim Tokyio Milk zanabyłam...
eeee no serio dobry dzięń zapisać w kalendarzu ?

i nie ironizuję po prostu tak rzadko ostatnio Ci się trafia dobry dzień ( o którym wiemy )
Stary 2013-10-17, 23:00   #4859
Murszafka
To ja :)

Cytat:
eeee no serio dobry dzięń zapisać w kalendarzu ?

i nie ironizuję po prostu tak rzadko ostatnio Ci się trafia dobry dzień ( o którym wiemy )

A wiecie wszystko, gdyż staram się odbywać codzienną spowiedź
Aaaa... Pisałam, że u pani biuściarki byłam wczoraj? Otóż dziś nosiłam bieliznę od niej i to jednak jest komfort... No i najpierw idzie biust, potem długo, długo nic, a potem ja

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 23:07   #4860
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

A wiecie wszystko, gdyż staram się odbywać codzienną spowiedź
Aaaa... Pisałam, że u pani biuściarki byłam wczoraj? Otóż dziś nosiłam bieliznę od niej i to jednak jest komfort... No i najpierw idzie biust, potem długo, długo nic, a potem ja
hell yeah
niech żyje nasza wierna owieczka - będzie ci wynagrodzone

a ja duuuuhrna się krępuję isć - nie wiem gdzie iść
z polecenia bym pojszła, ale i tak na razie budżet zamknięty

niemniej marzy mi się taki komfort, mimo iż nie mam zbytnio co dźwigać, ale nienawidzę wprost nienawidzę musu noszenia staników całą sobą, (więc chodzę bez ale wiadomo czym się to skończy )
po prostu wyobrażam sobie że nie czujesz żadnej uprzęży a jednak wszystko zaprzecza siłom grawitacji - taki ideał
kiedyś pójdę - lista zadań pięcioletnia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości