![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kto ma racje (ja, on czy jego przyjaciele)?
Mysle ze wrecz przeciwnie - jesli wybaczyl mi cos takiego, to musi mu naprawde mu zalezec a ja zrobie wszystko aby o tym zapomnial (na tyle na ile jest to mozliwe).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
No, nawyobrazalam sobie niewiadomo jakich rzeczy - i zachowalam sie jak idiota. Po tym jak go zabrali i zostalm sama w mieszkaniu - kiedy juz emocje opadly i zdalam sobie sprawe co zrobilam dla najblizszego czlowieka - poczulam sie tak ze nie da sie tego niestety opisac w slowach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
Wiem, że to, co napisałam jest chamskie, ale... No sorry: Autorka jest kłamczuchą (nasyła na faceta policję, bo coś jej się ubzdurało), nie ma do swojego chłopaka zaufania (podciąga Go pod kategorię "wszystkich innych zdradzających") i używa takich argumentów, że ja się zastanawiam, czy aby na pewno przekroczyła wiek gimnazjalny.
Związek dwojga ludzi opiera się na ZAUFANIU ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle, to trzeba mieć coś z głową, żeby w ogóle wpaść na taki pomysł. Położyć się w drzwiach jak Rejtan, szantażować, płakać - rozumiem. Zadzwonić na policję, oskarżyć o pobicie, żeby w areszcie przegapił lot - nie ogarniam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wybaczenie wybaczeniem, ale nikt nie chce wiązać przyszłości z kimś niestabilnym emocjonalnie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Coz moim zdaniem kalkulacja jest prosta, jezeli Twoje stosunki z jego przyjaciolmi beda zle, to koniec koncow wybierze przyjaciol, zwlaszcza, ze juz raz ich wybral lecac z nimi na Ibize. Druga sprawa, ze po takiej akcji jaka odstawilas to oni zapewne maja Cie za lekko niezrownowazona, i zbyt nachalne proby kontaktu moga zle odebrac. Szczerze mowiac dziwi mnie Twoj optymizm na temat waszego bycia razem do konca zycia, bo pamietaj, ze od tej pory jego przyjaciele, jezeli serio sa prawdziwymi przyjaciolmi beda mu odradzac zwiazek z Toba na kazdym kroku
![]() |
#70 | |||
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Jak się posiedzi dłużej na Intymnie, to się dochodzi do wniosku, że nie ma granic. I nie chodzi mi tylko o ten wątek.
![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
Po takiej akcji nie chciałabym mieć na miejscu z Tobą więcej do czynienia, ale skoro two chłopka Ci wybaczył to ok - w sumie to jego problem
![]() Z tym smsem to dobrze zrobiłaś, ale teraz powinnaś dać im czas. W końcu powinni przestać się na Ciebie wkurzać i wtedy może zaczną Ciebie akceptować (chociaż to bo nie sądzę żeby zaczeli Ciebie lubić). A co do urodzin to sądzę, że za szybko te spotkanie i możesz słyszeć nieprzyjemne uwagi pod swoim adresem od jego przyjaciół. Na przyszłość to nie rób takich numerów jemu ani żadnemu swojemu przyszłemu chłopakowi! W związku najważniejsze jest zaufanie! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=elvegirl;43328646]Nie wiemy, może JUŻ rozumie.
Wątpię ![]() Ona żałuje najbardziej, że ostatecznie na tę Ibizę jednak poleciał ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jestem w stanie zrozumieć, że odwala się numery(choć może nie aż takie...), bo pierwsza miłość, szalona zazdrość, nastoletnie hormony i człowiek w końcu przemyśli wszystko, poprawi się, dorośnie i zmądrzeje. Ale na to potrzeba czasu. A Ty tu już o ślubie? Tak jak piszą dziewczyny - nic na siłę. Jak znajomi zobaczą, że chłopakowi zależy to może Cię nie polubią, ale przynajmniej zaczną tolerować. A jak wpadniesz nieproszona na imprezę i jeszcze zaczniesz tłumaczyć się i przepraszać to tylko ich utwierdzisz w przekonaniu, że masz coś z głową nie tak. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie znajomi będą mu ciebie obrzydzać i być może on zrozumie, że ma dziewczynę, która nad sobą nie panuje.
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ehhh, Wizaż źle na mnie wpływa - staję sie coraz bardziej złośliwa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
po drugiej stronie szafy
|
Szalej dalej, to Ci Wizaż da odpocząć od siebie za obrażanie innych użytkowników
![]() Naprawdę, dajcie spokój, bo się skończy punktami, kolejny raz ostrzegała nie będę.
![]() |
#77 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I naprawdę się zastanawiam, co dalej? Przecież to jest naprawdę straszne - być z taką osobą w związku... Trzeba mieć czasami trochę rozsądku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Jako empatyczna osoba wczułam się w to, co musiał myśleć i czuć facet w chwili, gdy go zgarnęła policja
![]() - znajomi mogą mu truć i cię obrzydzać - mogą nie chcieć z wami razem wychodzić i jak facet zatęskni za ekipą, to może postrzegać cię jak kulę u nogi - ty możesz zrobić mu znowu taki numer (chyba nad sobą nie panujesz i powinnaś coś z tym zrobić) A co do znajomych - może czas ich jakoś ugłaska, jak zobaczą, że twój facet nadal z tobą jest i jest nieugięty. Ty nie nadskakuj i nie udawaj na siłę fajnej. Ewentualnie za jakiś czas, jak zobaczysz, że cię tolerują w ogóle, to możesz wybrać jedną osobę z paczki i powiedzieć jej, że ci głupio, że tak zrobiłaś. A nuż skruszysz jej serce ![]()
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
po drugiej stronie szafy
|
Bo ja wiem? Ludzie wybaczają przemoc fizyczną, wybaczają zdrady, nawet wciąż trwające romanse, chcą być w związkach mimo bycia poniewieranymi na każdym kroku, więc akurat to, że chłopak autorki jej wybaczył i ten związek może przetrwać, jest całkiem prawdopodobne. Jak również prawdopodobne jest, że jeśli poza tamtą akcją było i jest mu z autorką dobrze, to nalegania przyjaciół żeby ją zostawił, mogą doprowadzić do ochłodzenia jego kontaktów z nimi.
![]() |
#82 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlaczego Twój chłopak nie chciał zabrać Ciebie na wycieczkę? Jak dla mnie chory związek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
Na miejscu tego chlopa, nie chcialabym cie nigdy w zyciu ogladac na oczy i prawdopodobnie nie zaszczycilabym cie nawet kilkoma slowami. Gdybym byla nim, dla mnie bylaby to krótka pilka- nie ma cie, nie istniejesz.
Jego przyjaciele nie chca cie znac- i co, dziwisz im sie? Ja sie wcale nie dziwie. W ogóle to uwazam ze powinnas odejsc od niego, niech sobie znajdzie NORMALNA kobiete, bo nie wiadomo, co ci do glowy przyjdzie jesli kiedys cos ci sie nie spodoba...
Tutaj spiewam- wchodzisz/sluchasz na wlasna odpowiedzialnosc!!! https://www.youtube.com/watch?v=JRRbz9R7hhA Journey through the ice and snow To heed the hunter's call, To slay my enemies as the runes foretold. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
BAN stały
|
wszystkie Panie radośnie Cię tu gnoją
![]() owszem, zachowałaś się jak kretynka, ale pragnęłabym zwrócić uwagę, że masz faceta, który ma centralnie w 4 literkach Twoje zdanie i pojechał sobie na egzotyczną wyspę (do wakacyjnego raju) z kolegami dziwkarzami (za przeproszeniem), i Ty jeszcze chcesz za nimi latać, ich przepraszać i wszystko po to, by przypodobać się swojemu misiowi; no ogarnij się dziewczyno. Już jakieś wizje ślubów i spotkań przez wiele lat; na razie to Ty masz kobieto związek na włosku i faceta, dla którego koledzy i spędzanie czasu jak się żywnie podoba (czytaj: totalnie ignorując swoją własną laskę) są ważniejsi niż Ty. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Dziw bierze, że nikt jeszcze nie zwrócił uwago na to, że kobieta popełniła przestępstwo, które zagrożone jest karą grzywny lub pozbawienia wolności do lat 2 i powinna ponieść tego konsekwencje. To, między innymi, przez takie postępki kobiety zgłaszające prawdziwą przemoc lub gwałt traktowane są podejrzliwie, często natykają się na nieufność policji i zamiast otrzymać natychmiastową pomoc narażone są na wiele trudnych procedur weryfikacyjnych. To jest działanie na szkodę całego społeczeństwa. O kosztach interwencji i aresztowania, które pokryte zostały z Waszych, drogie Wizażanki, podatków oraz o tym, że w czasie kiedy policja aresztowała chłopaka Bali Girl być może ktoś inny naprawdę potrzebował pomocy i jej nie otrzymał wspomnę tylko pro forma. Kobieta powinna zapłacić grzywnę i mieć wpis do akt za coś takiego.
![]() |
![]() |
#87 |
uparta chmura
|
Czytajac watek przypomniala mi sie komedia-Chlopaki na Ibizie-polecam
![]() Poza tym ktos tu bardzo broni autorki, ktora sama pisala, ze jest wizazanka a ten temat zalozyla inny login. Ciekawe ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyno, powinnaś iść na policję, przyznać się, że skłamałaś, bo nieźle nasrałaś chłopcu w papiery, poniesć za to odpowiedzialność a potem udać się na terapię. Jeśli ktoś posuwa się do rakuch rzeczy, zdrowy na psychice nie jest a śmiem twierdzić, źe ma poważne zaburzenia emocjonalne.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
No sory jak autorka odwala takie i podobne akcje (ktoś co robi coś takiego i jeszcze opisuje to na forum to musi mieć inne podobne za uszami, no sory haha) to się nie dziwię, że ma w d**e jej zdanie i pojechał na tę ibizę. I bardzo dobrze
![]() masakra, ja bym się bała takiej osoby. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.