Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10 - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-18, 14:16   #4081
aniolek199007
Zadomowienie

Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
sluszna decyzja, moze druga konsultacja rozwieje Twoje watpliwosci
No mam nadzieję na to licze a powied mi jeżeli znalazłam w tabeli firmy allergan z taka sama projekcja i średnica implant ale ma on pojemność 320 chyba tak to czy poprostu gietkosc czy nie wiem jak to nazwać struktura implantu poprostu zmieści sie w piersi?

20.11.2013
Juz sa!
260cc CPG 322 anatomy mentor
Doktor M.K Poznań
aniolek199007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 14:21   #4082
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Bylam dzis u Doktora moje implanty sa juz na swoim miejscu moge spac na boku, nosic staniki bez fizbin, topiki, plastry silikonowe na blizny jak najbardziej zalecane, wygoda i lepsze efekty niz masci,bardziej ekonomiczne, nadal uwazac z podnoszeniem, nie naciagac sie zeby po cos siegnac tak do poltorej mca przynajmniej
No własnie zapomniałam o to wczoraj spytać,ale znalazłam już odpowiedź
No to pomyślne wieści-mam nadzieję,że i ja tak szybko będę dochodzić do siebie
Stary 2013-10-18, 14:22   #4083
agataka1979
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
będziemy dochodziły:P
i jak Twój implant ,,,co wybrałaś?
agataka1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 14:49   #4084
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniolek199007 Pokaż wiadomość
No mam nadzieję na to licze a powied mi jeżeli znalazłam w tabeli firmy allergan z taka sama projekcja i średnica implant ale ma on pojemność 320 chyba tak to czy poprostu gietkosc czy nie wiem jak to nazwać struktura implantu poprostu zmieści sie w piersi?
Ja sie na tym nie znam poprosila bym oten eurosilikone ale pelny a nie 85%, zupelnie nie wiem o co chodzi. Chyba kazdy implant ma swoja powloke w 100% pelna

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Kolezanko, zmien swoj podpis bo chyba juz ten nieaktualny co nie kus losu
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 15:06   #4085
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
Ja też lubię ale wiecie co lubię najbardziej? świecące oczy mojego tz jak się na mnie gapi jakie to piękne uczucie tak sobie chodzić bez stanika przy chłopie bez żadnej krępacji

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

aha i ponawiam pytanie dotyczące blizn. Czy Wasze po 4 m-cach też były nadal ciemne i czułyście te zgrubienia jeszcze pod palcami?
Moje są jasne w sumie od początku,zgrubień nie wymacałam,ale mi się ładnie wygoiło nawet nie musiałam nic używać na nie
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 15:21   #4086
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Sabciu, Ty masz krecone wlosy to bys chyba musiala prostowac zeby grzywka dobrze wygladala a to szkoda wlosow

Wiecie te plastry sutricon chyba najtaniej wychodza na stronie dystrybutora
tak najtaniej choc ja znalazlam w aptece po 110 zl najwiecej chcieli prawie 160

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
to ja już nic nie wiem Też chciałam wyprostować, pytałam o ten zabieg moją fryzjerkę i odradziła Powiedziała mi, że bardzo brzydko włosy po tym wyglądają jak zaczynają odrastać, przy głowie robi się puch a te proste są proste, odwrotny efet niż przy trwałej odrastającej i ja też myślałam, że to odżywi i odbuduje włos a ona mi mówi tak jak ktoś Olivce powiedział, że końcowy efekt to wysuszenie i przepalenie włosów i teraz nie wiem czy mi głupot mi nagadała? No ale w końcu by na tym zarobiła to po co odradzała?

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Amorcio czyli myję włosy, suszę, olejuje na kilka godzin i znowu myje? I tak za każdym razem? Podwójne mycie?

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Piękne cycki cieszą ale piękne i zdrowe cycki to już pełnia szczęścia
dziewczynki a czy wy czasem nie mylicie dwoch rzeczy
jest prostowanie z uzyciem keratyny czyli keratyna i prostownica zabieg ten odzywia wlosy
i zabieg dajacy odwrotnosc trwalej ondulacji czyli zabieg prostujacy z uzyciem tych wszystkich chemicznych plynow czyli juz nie taki odzywczy
co do efektow po to sie nie wypowiem bo nie robilam ale mys;le ze wszystko zalezy od stanu i rodzaju wlosow
ja sobie kupilam olejek arganowy ale czysty star moge nim buzie czty cycki posmarowac??jak mam tendencje do wypryskow??
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 15:24   #4087
Elminio
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gawisz Pokaż wiadomość
Witam się piątkowo ależ tu ruch... nie codzień piszę, ale zaglądam regularnie.

Byłam na rezonansie magnetycznym. Okazało się, że nasze centrum onkologiczne zakupiło super nowy sprzet do badań i potrzebowali przebadac jedną zdrową pacjentkę z implantami, żeby amerykańscy specjaliści mogli ustawić wzorzec. Ehmm.. i posłużyłam za królika, trochę się denerwowałam, bo zamiast 20 minut - w tunelu leżałam bez ruchu pół goła godzinę! Oczywiście dowiedziałam się po fakcie.. ale darmowe badanie bez kolejki to w PL przecież wieeelka łaska, więc po co wogóle pacjenta informować? Za 2 tygodnie pełny opis i konsultacja.

Byłam u braffitierki kupic biustonosz. Rozmiar 65F i nie utopiłam się. Fiszbiny nawet nie dotykają implantu, bo miska jest szeroko zakrojona. Nie podnoszą, ale lekko zbliżają do siebie piersi. Choć do niektórych ubrań to takie okrąglaski by się przydały hmmm... bo u mnie to jednak nie to samo. Dziewczyny z anatomicznymi - jak z Waszym dekoldem?

Miłego dnia i weekendu! Mam nadzieję, że śnieg jeszcze nie spadnie
Gawisz, Ty masz szerszy implant i sporą pojemność - powiedz, nie męczą Cię te cycuchy???? Nie bałaś się że cycuchy opadną, że implant za duży??? Byłam w albumach widziałam - ślicznie wyglądają - naturalnie. Góra nie jest napompowana, ale czy nie o to chodzi w anatomkach??? Zmieniłabyś teraz na okrągłe?
Elminio jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-18, 15:41   #4088
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Ja musze zuzyc te oleje ktore kupilam latem niby to samo co z helfy ale widze, ze takiego dobrego efektu nie daja.

Masz racje Belseno, ze sliczne i zdrowe piersi to radosc wielka, wiec czekam cierpliwie zeby sie wygoily, nie spieszy mi sie do fizbinw kappahl jest spory wybor staniczkow bez i nie koniecznie dla mam karmiacych
kiedys bylam w tym sklepi i nic niekawego nie bylo same miekkie moze sie zmienilo?
amorcio napisalas ze Twoje piersi sa na swoim miejscu ze lekarz tak powiedzial??a co to znaczy?? przeciez piersi do pol roku sie goja a ukladaja do rokuzazwyczaj

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

Cytat:
Napisane przez szann Pokaż wiadomość

jakiej firmy?

teraz kupiłam sobie ALFAPARF Lisse Design, szampon + odżywka = noo... sa efekty, ale nie takie jaak po KERASTASE RESISTANCE. Boże, mialam tak zniszczone końcówki, aa twardo zapuszczam, więc 1cm podcięcia nie wchodził w grę.. a te Kerastase ... warte swojej ceny.
generalnie wszystko na odbudowę i odżywianie, to uściślanie wiązań keratynowych, ceramidów, dostarczanie naturalnych protein i aktywnych kationów, bez których ni ma włosa, ino siara :P

btw. Nagle mnie ciągnie obciąć się na boba, ale szkodaa mi tych pieniędzy wydanych na włosy żeby je teraz tak beztrosko obciąć
ponoc te szampony czy odzywki bardzo dobre sa?mialas jeszcze inna linie??

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Cytat:
Jaka pogoda w Londynie? pewnie zimno..

Paula gratuluję

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Dziewczyny, jaki rodzaj stanika polecacie, żeby cycki się zbliżały? wkurza mnie ten rozjazd między nimi :/
tez bym chciala stanik zblizajacy cycki cos w stylu goodess zajefajny efekt tylko w new yorker rozmiarow nie mam

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Cytat:
Czy którąś z was po operacji ma eurosilicony w 85% wypełnione sylikonem lub czy widzialyscie ataki implant wszepiony? Jedna kobieta mi napisała że jej kolezanka ma takie implantu i że to wyglada jak cycki po karmieniu obwisly sflaczaly
a te 15 procent to jak??

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:
Ja też lubię ale wiecie co lubię najbardziej? świecące oczy mojego tz jak się na mnie gapi jakie to piękne uczucie tak sobie chodzić bez stanika przy chłopie bez żadnej krępacji

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

aha i ponawiam pytanie dotyczące blizn. Czy Wasze po 4 m-cach też były nadal ciemne i czułyście te zgrubienia jeszcze pod palcami?
mati moje dalej sa ciemne za to po plasdtrach na pewno bardziej sie wygladzily a i jakis kosmetyczny ehfekt widze jestem 15 miesiecy po op i je stosuje: brzydal: cos jeszcze kup powinno pomoc

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Matti ja nie kojarze,bo nie lubie dotykać blizn i tego nie robiłam. Z tego co mi dr mówił to blizna buduje sie do pół roku.
ja slyszalam ze do roku ale ja tam widze ze u mnie sie ona dalej zmienia mimo ze 15 miesiecy za mna

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

wieczorem dodam nowe fotki i cos wam napisze to sie wypowiecie ok
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 15:57   #4089
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Mozesz posmarowac ale uwazalabym z buzia, najlepiej wymieszc dwie kropelki olejku z kremem do twarzy i dopiero wtedy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-10-18, 16:04   #4090
aniolek199007
Zadomowienie

Ją używam od czasu do czasu olejku arganowego na całą twarz na noc, pięknie koi zaczerwienienia i co najbardziej mnie zdziwiło to wogóle rano worków pod oczami nie ma jakby nigdy ich nie było, do tego olejem świetnie nawilza skore

20.11.2013
Juz sa!
Doktor M.K Poznań
Stary 2013-10-18, 16:22   #4091
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
Ją używam od czasu do czasu olejku arganowego na całą twarz na noc, pięknie koi zaczerwienienia i co najbardziej mnie zdziwiło to wogóle rano worków pod oczami nie ma jakby nigdy ich nie było, do tego olejem świetnie nawilza skore
Ja ostatnio kupiłam krem z olejkiem arganowym i jest to drugi krem poza zwykłą niveą, który odpowiada mojej skórze. Nie budzę się rano tłusta z niespodziankami na twarzy, ładnie napina, a tak to dosłownie każdy mnie zapychał. Po umyciu mam mocno przesuszoną i napiętą skórę, a po nałożeniu makijażu czy kremu za jakiś czas zaczyna się przetłuszczać. A po tym mam fajną, gładką buźkę.
Dla mnie ten krem to cud, cena też

No i tak jak mówi aniołek, zaczerwienienia znikają

Edytowane przez unsafe_girl
Czas edycji: 2013-10-18 o 16:24
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-18, 16:32   #4092
lirene1
Raczkowanie

mam pytanko do starszych stazem cycolinek :czy u ktorejs z was pojawiły się rozstępy po op?
lirene1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 16:54   #4093
Amorcio
Wtajemniczenie

Kasiku, doktor powiedzial, ze implanty mam juz na swoim miejscu, ja to tez widze bo mialam ciecia ok 1cm ponixzej piersi a teraz mam idealnie pod piersiami, piersi w staniku triumph trophy N mialam takie rozlazle na boki, bylo to widac w ubraniu a teraz juz tak nie jest. Teraz czekac zeby zmiekly bardziej bo juz sa lekko miekawe od ok 2tyg, aby zrobily sie ruchome i na pewno jeszcze piersi beda sie zmieniac
Stary 2013-10-18, 17:05   #4094
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiku, doktor powiedzial, ze implanty mam juz na swoim miejscu, ja to tez widze bo mialam ciecia ok 1cm ponixzej piersi a teraz mam idealnie pod piersiami, piersi w staniku triumph trophy N mialam takie rozlazle na boki, bylo to widac w ubraniu a teraz juz tak nie jest. Teraz czekac zeby zmiekly bardziej bo juz sa lekko miekawe od ok 2tyg, aby zrobily sie ruchome i na pewno jeszcze piersi beda sie zmieniac
Wstaw jakieś foteczki
Stary 2013-10-18, 17:20   #4095
Amorcio
Wtajemniczenie

wstawie, tylko wykuruje sie jeszcze troche bo zimno mi ciagle a jak mam sie rozebrac to masakra. Do tego 3dni temu corcie podnioslam i kregoslup mi wysiadl w odcinku ledzwiowym, juz dochodze do sprawnosci bo z trudem chodzilam...a dzien wczesniej pochwalilam sie, ze od 3lat mam spokoj z ta czescia ledzwiowa

Majeczka123 dodala nowe fotki
Stary 2013-10-18, 17:32   #4096
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
wstawie, tylko wykuruje sie jeszcze troche bo zimno mi ciagle a jak mam sie rozebrac to masakra. Do tego 3dni temu corcie podnioslam i kregoslup mi wysiadl w odcinku ledzwiowym, juz dochodze do sprawnosci bo z trudem chodzilam...a dzien wczesniej pochwalilam sie, ze od 3lat mam spokoj z ta czescia ledzwiowa

A nie Majeczka1224?
Stary 2013-10-18, 17:33   #4097
Amorcio
Wtajemniczenie

masz racje, nie pamietam nicku bo na co dzien na skype rozmawiamy
Stary 2013-10-18, 17:41   #4098
szann
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość

[/COLOR]

ponoc te szampony czy odzywki bardzo dobre sa?mialas jeszcze inna linie??[COLOR="Silver"]
Portfel na to nie pozwala, odkładam do kupki na cycuchy
tylko kerastase-vita-cement zestaw z maską, cementem i tzw. kąpielą
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 17:45   #4099
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
masz racje, nie pamietam nicku bo na co dzien na skype rozmawiamy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-18, 18:15   #4100
Olivkaa200
Zakorzenienie

dziewczynki milego weekendu ja uciekam na zjazd wracam w niedziele

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 18:21   #4101
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

zmieniałam dziś sama opatrunek.. jakoś mi się to nie podobało, zdjęłam stanik bałam się że mi odpadną,spadną jak kto woli na starych opatrunkach praktycznie zadnej wydzieliny nie było.
Blizny mam idealnie pod piersiami nawet nie mogę jej zobaczyć ( chyba że wziełabym lusterko ale jakos patrzec na to nie chcialam )
w poniedzialek do dr zobaczymy co powie mam pare pytań do niego.. np co z tym rowkiem,czy nie są za blisko,mostek mam jeszcze spuchniety,naciągnięty, czy będą takie szerokie bułki i czy zejdą troche tzn czy od boku nie będzie takich pagórków no i chce zapytać czy moge plastry zamiast maści bo maść mam już używać po zdjęciu szwów (ale czytalam ze je pozniej dopiero mozna uzywac? tzn trzeba dluzej odczekać po zdjęciu szwów )
z sutków mi skóra schodzi , w ogole są jakieś takie jak platfusy

no i jeden mięsień bardziej trzyma czuć pod palcami bo cycek wyżej i miesien napięty - to ten problemowy cycek, ten większy. oby się ogarnął

ale ja lubię narzekać no i siniaki są już fioletowe nie żółte

wstawie wam fotki powiedzcie czy wszystko ok bo ja panikara jestem

Ogólnie na razie czuje się z nimi śmiesznie ale jak zrobią się bardziej natural to będzie super.

Jeszcze jedno pas troche zrobil się luźniejszy , tak naprawde nie wiem jak mocno o powinien te cyce sciskac? trochę go ścisnęłam ale nie wiem na ile mogę sobie pozwolić żeby nie było ani za luźno ani za ciasno.
Ogólnie nie widzę żeby z nich opuchlizna schodziła hmm z brzucha troche zeszło ale dalej jak petarda

Edytowane przez Star90
Czas edycji: 2013-10-18 o 18:27
Star90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 18:22   #4102
weteranka16
Rozeznanie

Cytat:

Majeczko,Szann obie macie super siersiaki.Co prawda jedne są po, drugie przed operacją,nie zmienia to jednak faktu,że mi się podobają

A ja właśnie liżę rany po tarciu ziemniaków na placki.Muszę trochę kombinować żeby ograniczyć mąkę pszenną.Z chęcią zjadłabym naleśniczki takie jak Amorcio rano smażyła,ale niestety... Muszę być twarda.
*nowy nos 16.12.2014 dr J.S Kobylniki
weteranka16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 18:40   #4103
Amorcio
Wtajemniczenie

No za nalesniczki zostalam dzis pochwalona przez kolezanki corci

A dlaczego ograniczasz make? ja robie placki ziemniaczane w ther mo mixie sekunda i gotowe,brez tarcia, wrzucam skladniki, mieli i gotowe do smazenia.
Dzis na obiadek leczo zrobilam, nawet nasza 2latka zajadala, dobrze, ze lekarka nie widzi co ona je
Stary 2013-10-18, 19:07   #4104
weteranka16
Rozeznanie

Cytat:
No za nalesniczki zostalam dzis pochwalona przez kolezanki corci

A dlaczego ograniczasz make? ja robie placki ziemniaczane w ther mo mixie sekunda i gotowe,brez tarcia, wrzucam skladniki, mieli i gotowe do smazenia.
Dzis na obiadek leczo zrobilam, nawet nasza 2latka zajadala, dobrze, ze lekarka nie widzi co ona je
Jestem uczulona m.in. na mąkę pszenną i być może moje problemy z cerą biorą się właśnie z jej nadmiaru(bułki,makarony)w moim jadłospisie.Już wiem,że na pewno nie mogę mleka i jego przetworów.Nigdy z nabiałem nie przesadzałam(od czasu do czasu ser biały i żółty)ale od kiedy nie jem mięsa to zwiększyłam ilość spożywanych serów,a jak założyłam aparat na zęby to zaczęłam jeść płatki z mlekiem.Łudziłam się,że jak bez laktozy to nic mi nie będzie.Teraz zero nabiału.Jak mleko to sojowe albo ryżowe(o ile można to mlekiem nazwać),a śmietana sojowa-b.dobra jak 30%.
Ja na co dzień ze względu na pracę mieszkam w wynajętym mieszkaniu,w którym nie mam miejsca na takie gadżety,ale może kupiłabym takie cudo do swojego mieszkania.To się tak dokladnie nazywa jak napisałaś?Pamiętam,że pisałyście już o tym i o tej nazwie...
*nowy nos 16.12.2014 dr J.S Kobylniki

Edytowane przez weteranka16
Czas edycji: 2013-10-18 o 20:36
weteranka16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 19:11   #4105
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Dla chętnych wstawiłam fotki
Stary 2013-10-18, 19:19   #4106
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Dla chętnych wstawiłam fotki
Widziałam,widziałam
Stary 2013-10-18, 19:35   #4107
aniolek199007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
Ja ostatnio kupiłam krem z olejkiem arganowym i jest to drugi krem poza zwykłą niveą, który odpowiada mojej skórze. Nie budzę się rano tłusta z niespodziankami na twarzy, ładnie napina, a tak to dosłownie każdy mnie zapychał. Po umyciu mam mocno przesuszoną i napiętą skórę, a po nałożeniu makijażu czy kremu za jakiś czas zaczyna się przetłuszczać. A po tym mam fajną, gładką buźkę.
Dla mnie ten krem to cud, cena też

No i tak jak mówi aniołek, zaczerwienienia znikają
Jak sucha skóra ci bardzo doskwiera (ją mam straszny problem) to proponuje kupić wodę termalna z uriade kojaca zaczerwieniena i buzka jest gładka jak pupcia nienowleca stosuje ją już parę dni i powiem ci że oczy jak 5 złoty zrobiłam jak tuż po oczyszczaniu twarzy (wyduszaniu) spryskalam twarz ta woda, parenascie minut i buzka była jak nowa, pory zamknięte gladziutka i swieza naprawdę polecam, pierwsza moja woda termalna z która już wiem że nigdy sie nie rostane

20.11.2013
Juz sa!
Doktor M.K Poznań
Stary 2013-10-18, 19:37   #4108
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
podbijam pytanie
Cytat:
Gawisz mam niestety ten sam problem, moje cycki są daleko od siebie, co prawda implant mały więc być może to jest przyczyna, ale sałbo z ruchomością, jesli już, to idą tylko do góry w odpowiednim staniku ale do środka nie w ogóle od góry są małe :/ największe wydają się od dolu i z boku

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

dziękuję

jakieś zdjęcia z netu czy coś bym prosiła, tzn chodzi o modele staników
Dziewczynki ja polecam te swoje z Cubusa. Zbliżają ślicznie, mam zdjęcia w albumie.

Cytat:
Haha a ja lubie swoje mietosic hahahah
Ja też

Cytat:
Matti ja nie kojarze,bo nie lubie dotykać blizn i tego nie robiłam. Z tego co mi dr mówił to blizna buduje sie do pół roku.
Ja zapomniałam o bliznach i dziś je pooglądałam to ich już nie widać niemal. Są idealnie białe Grudek też nie mam.
Stary 2013-10-18, 19:38   #4109
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Jak sucha skóra ci bardzo doskwiera (ją mam straszny problem) to proponuje kupić wodę termalna z uriade kojaca zaczerwieniena i buzka jest gładka jak pupcia nienowleca stosuje ją już parę dni i powiem ci że oczy jak 5 złoty zrobiłam jak tuż po oczyszczaniu twarzy (wyduszaniu) spryskalam twarz ta woda, parenascie minut i buzka była jak nowa, pory zamknięte gladziutka i swieza naprawdę polecam, pierwsza moja woda termalna z która już wiem że nigdy sie nie rostane
jak już wyciskasz syfki to polecam smarowac taki wycisniety maścią nagietkową, super goi
Stary 2013-10-18, 19:40   #4110
Amorcio
Wtajemniczenie

Weteranka napisze nazwe urzadzenia ze spacjami co litere bo inaczej kreskuje jako reklame
t h e r m o m i x firma v o r w e r k
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości