Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '13 cz.2 - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-19, 08:41   #4921
czarownica1
Zakorzenienie

Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Jogurtów to i ja w ogóle nie jem tam bakterii probiotycznych prawie nie ma. Lepsze zsiadłe mleko lub kefir. A najlepsze jak sama zrobić z mleka takiego na wsi kupionego. Nie oszukujmy się, probiotyki trzeba dostarczać do organizmu bo żywność coraz bardziej oszukana i tylko w nazwie mają dobre naturalne składniki.
Mela, mnie coś ostatnio i na zsiadłe i na maślankę i na kefir przeszła ochota, więcej tego piję latem. Dobrze więc jak sobie pobiore te kropelki.
Wkurza mnie podejście lekarzy na temat probiotyków. Rzadko kiedy sami z siebie przypomną o tym przy antybiotykach.
W szpitalu brałam końska dawkę antybiotyku przez 10 dni. Nikt mi nie przypomniał o osłonie. Tż przywiózł mi Dicoflor bo jak się zapytałam czy mają to nie mieli
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 08:43   #4922
mela1234
Zakorzenienie

Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1

Cytat:
Napisane przez taribari Pokaż wiadomość
Swego czasu dużo czytałam o śnie niemowląt i tam było napisane że zbyt mała ilość snu w dzień skutkuje złym snem w nocy. Ja oczywiście uważałam odwrotnie i nie pozwalałam spać. Odkąd mamy system drzemek śpi pięknie. Jak nie zdrzemnie się po 17 to mam cyrki przy zasypianiu potem.
Widzisz, jak każde dziecko jest inne. Moja jak zaśnie ok 17 to problem, żeby zasnąć wieczorem!
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 08:44   #4923
misiaczka555
Wtajemniczenie

Tweed to powodzenia jutro w namawianiu na spacer. A ty trzymaj kciuki żeby moj TZ poszedł dzisiaj z Maja na spacer SAM

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 08:45   #4924
czarownica1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
hej

no i o 4 znow 39,5 stopnia - moze faktycznie trzydniowka, to jeszcze dzis i jutro powinna byc wysypka o ile dobrze licze.

Ghia zapomnialam napisac - ucz sie dzielnie do tej aplikacji, wiem ze z malym to nie lada zadanie, ale zaowocuje w przyszlosci na pewno a co do kombinezonu zimowego - jesli ja zaloze kurtke zimowa, to malemu kombinezon. Nie ma jeszcze temp w dzien bliskiej 0 Stopni wiec cieplo, ale nie kombinezon.

Kupujecie maluchom rajstopki? Marysia miala jakies 2-3 pary na wyjscia, bo w domu to nie.
kupiłam Antkowi w H&m, granatowe i szare w dwupaku. O mało Tż się ze mną przez to nie rozwiódł
pod spodenki takiemu maluchowi wolę założyć rajstopki niż śpiochy
Stary 2013-10-19, 08:45   #4925
mela1234
Zakorzenienie

Czarownica to trafiasz na jakiś kiepskich lekarzy. U mnie zawsze powiedzą o probiotyku. Każą wykupić obojętnie jaki byle by był.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 08:47   #4926
czarownica1
Zakorzenienie

Tari, normalnie mam taki dobry humor przez tą kupeczkę. Mała bo mała ale kurcze bez zatwardzenia, bez bólu... ot tak w podskokach przy Bachu i karuzelce wypchnięta... Bach i kupa jest...
Matko mina bezcenna Tż, bo z tej radości o mało zdjęcia kupki nie zrobiłam
ale dom z nią obleciałam

Misiaczka, smacznego
Stary 2013-10-19, 08:48   #4927
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

My ostatnio kupiliśmy probiotyk, bo nam farmaceutka poleciła. No ale antybiotyk przepisala TZowi dentystka, więc trudno sie dziwić, ze nie mówiła nic o probiotyku. Ja już nie pamiętam, kiedy ostatni raz bralam antybiotyk.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-19, 08:49   #4928
taribari
Zadomowienie

Cytat:
Widzisz, jak każde dziecko jest inne. Moja jak zaśnie ok 17 to problem, żeby zasnąć wieczorem!
No dokładnie. A mój jak niewyspany to ma mega w☠☠☠☠ rzuca sie i gada wtedy coś po swojemu jakby bluzgał jak szewc

I Love The Life I Live
I Live The Life I Love

taribari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 08:50   #4929
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Mela, mnie coś ostatnio i na zsiadłe i na maślankę i na kefir przeszła ochota, więcej tego piję latem. Dobrze więc jak sobie pobiore te kropelki.
mnie tez przeszla ochota, po zielonych kupach alka

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Tweed to powodzenia jutro w namawianiu na spacer. A ty trzymaj kciuki żeby moj TZ poszedł dzisiaj z Maja na spacer SAM
no ja tam w cuda nie wierze, ale sprobuje. A o samotnym spacerze nawet nie marze

Wiecie co. nienawidze naszego meiszkania szczerze. Alik zaczal sam grzecznie zasypiac, ale tż go obudzil (no bo nie da sie poruszac bezszelestnie). W ogole wieczory mnie wkurzaja, bo alik pieknie sam zasypia, ale w pierwszych godzinach snu potrzebuje ciszy zanim zasnie na amen, a ja np chcialabym zjesc kolacj i nie mam jak marze, marze, marze o 2 pokojowym mieszkaniu. Nie wiem jak wytrzymam tu tyle miesiecy
Stary 2013-10-19, 08:50   #4930
czarownica1
Zakorzenienie

Cytat:
Czarownica to trafiasz na jakiś kiepskich lekarzy. U mnie zawsze powiedzą o probiotyku. Każą wykupić obojętnie jaki byle by był.
ja się juz przyzwyczaiłam, że w przychodni u lekarza jak dostaję antybiotyk to sama się staram o osłonę. W szpitalu zdziwiona byłam, ale widać oni stworzeni do wyższych celów
Stary 2013-10-19, 08:51   #4931
taribari
Zadomowienie

Cytat:
Tari, normalnie mam taki dobry humor przez tą kupeczkę. Mała bo mała ale kurcze bez zatwardzenia, bez bólu... ot tak w podskokach przy Bachu i karuzelce wypchnięta... Bach i kupa jest...
ale dom z nią obleciałam

Misiaczka, smacznego
widzę to widzę przed oczami!

I Love The Life I Live
I Live The Life I Love

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-19, 08:51   #4932
misiaczka555
Wtajemniczenie

Wczoraj nagrywałam Maję jak rozmawia ze mną i pod koniec filmu sie rozpłakała ale potem znowu gugała i było git.
Po 15 min włączyłam ten filmik żeby go obejrzeć a Maja leżała obok na łóżku. I gdy usłyszała mój głos i to co do niej mówię to zaczęła sie zacieszać tak samo gdy mówię na żywo potem nadszedł ten moment w filmie gdzie Maja płacze ja patrzę na nią a ona podkówka, broda się trzęsie i w płacz jestem w szoku

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-10-19, 08:51   #4933
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

czarownico czyzby tez mial traume z dziecinstwa.

Marysia miala rajstopek bo miala sukienusie. Ja nie zakladam spiochow, co najwyzej polspiochy. Rajstopki chcialam na wyjscia na dwor, a po domu i tak preferuje polspiochy i body. A jak bedzie wiekszy to sama nie wiem. Nie myslalam. Bede kupowac Marysi to chyba kupie ze 2 pary Aleksowi.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 08:55   #4934
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
ale dom z nią obleciałam

Misiaczka, smacznego
czarownica, super ze antos w koncu wycisnal co trzeba, wierze ze to sresior byl. u nas moemntai jest odwrotnie, ale generalnie tez temat kupy na tapecie
Stary 2013-10-19, 08:56   #4935
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Ja nie kupuję rajstop, będę zakładać pewnie pod kombinezon pajacyk lub śpiochy.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 09:00   #4936
czarownica1
Zakorzenienie

wczoraj bylismy dowiedzieć się o chrzest w kościele, gdzie i ja byłam chrzczona...
jesli chcemy na koniec grudnia to mamy przyjśc na początku grudnia, pozwolenie wczoraj ze swojej parafii załatwiłam, dostaliśmy karteczki dla chrzestnych do podbicia przy spowiedzi... i ksiądz się pytał, czy jestem żoną.... czy KOCHANKĄ
z trudem się powstrzymałam od "soczystego" komentarza, bo chce by wlasnie w tym kosciele Antek miał chrzest...
oczywiście były komentarze i krzywe spojrzenia ze ślubu nie mamy, było namawianie nas i na szczęście odpuścili po naszych zapewnieniach, że ślub latem będzie ...
odechciało mi się chrzcin...
wiernych im ubywa ale jak tak dalej będzie to kościoły będą świeciły pustkami.

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Cytat:
czarownico czyzby tez mial traume z dziecinstwa.

Marysia miala rajstopek bo miala sukienusie. Ja nie zakladam spiochow, co najwyzej polspiochy. Rajstopki chcialam na wyjscia na dwor, a po domu i tak preferuje polspiochy i body. A jak bedzie wiekszy to sama nie wiem. Nie myslalam. Bede kupowac Marysi to chyba kupie ze 2 pary Aleksowi.
na bank trauma u Tż, choć za bardzo się do tego nie przyznaje.
Oczami wyobraźni widzę, jak wychodzi z domu w rajstopkach i za rogiem na ulice je ściąga

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

przypominam o głosach na ANULKĘ

zmykam na troche, pogoda dziś przecudna, idę pranie zrobić, potem kuuuuupa liści do grabienia. My dziś cały dzień sami z Antkiem, bo Tż u tesciowej ma domowe roboty przed zimą...
Stary 2013-10-19, 09:01   #4937
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Wiecie co. nienawidze naszego meiszkania szczerze. Alik zaczal sam grzecznie zasypiac, ale tż go obudzil (no bo nie da sie poruszac bezszelestnie). W ogole wieczory mnie wkurzaja, bo alik pieknie sam zasypia, ale w pierwszych godzinach snu potrzebuje ciszy zanim zasnie na amen, a ja np chcialabym zjesc kolacj i nie mam jak marze, marze, marze o 2 pokojowym mieszkaniu. Nie wiem jak wytrzymam tu tyle miesiecy
A macie w planach przeprowadzkę ? oby nastąpiła jak najszybciej bo wyobrażam sobie jakie wieczory muszą być trudne. Moja Maja tez potrzebuje absolutnej ciszy żeby zasnąć głębokim snem. Nawet podnosi oczy jak mi strzela w kolanach jak wstaje

A TZ doprowadza mnie do białej gorączki jak Maja przysypia a on zaczyna kichać. Maja czesto sie tego wystraszy bo tak z nienacka taki hałas i potem płacze z pól godziny
To wczoraj TZ wybiegł jak poparzony z sypialni gdy usypiał Majulkę, wlaciał do mnie do pokoju i twarz w poduszkę i kichnął. Hehehe w końcu zrozumiał dlaczego sie tak na niego wkurzałam jak sam Maje tyle czasu usypiał i gdyby ją mu ktoś obudził to by chyba zabił

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-10-19, 09:02   #4938
karolajn1987
Wtajemniczenie

Anulka_p- udanego wyjazdu!

Tweed- faceci to inna rasa

A ja musze z dzieckiem chyba codziennie na basen chodzić. Padla i spi juz godzine, co się nie zdarza

Wysłane z mojego GT-I9300
Stary 2013-10-19, 09:03   #4939
taribari
Zadomowienie

Cytat:
wczoraj bylismy dowiedzieć się o chrzest w kościele, gdzie i ja byłam chrzczona...
jesli chcemy na koniec grudnia to mamy przyjśc na początku grudnia, pozwolenie wczoraj ze swojej parafii załatwiłam, dostaliśmy karteczki dla chrzestnych do podbicia przy spowiedzi... i ksiądz się pytał, czy jestem żoną.... czy KOCHANKĄ
z trudem się powstrzymałam od "soczystego" komentarza, bo chce by wlasnie w tym kosciele Antek miał chrzest...
oczywiście były komentarze i krzywe spojrzenia ze ślubu nie mamy, było namawianie nas i na szczęście odpuścili po naszych zapewnieniach, że ślub latem będzie ...
odechciało mi się chrzcin...
wiernych im ubywa ale jak tak dalej będzie to kościoły będą świeciły pustkami.

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

na bank trauma u Tż, choć za bardzo się do tego nie przyznaje.
Oczami wyobraźni widzę, jak wychodzi z domu w rajstopkach i za rogiem na ulice je ściąga
No to jest jakaś kpina. Nam robią problemy ze chrztem, bo UWAGA, nie przyjęliśmy księdza po kolędzie przez 3 lata. Nie obchodzi ich to, że raz leżałam w szpitalu bo straciłam dziecko, a pozostałe 2 razy to dlatego że pracujemy do 17, a ksiądz zawsze do 16 chodzi. Komu oni chcą zrobić na złość? Rodzicom czy dziecku? Dlatego powiedziałam że ja się prosić nie będę. A na końcu języka już miałam pytanie, czy ochrzcili dzieci księdzu, który dawał nam ślub

I Love The Life I Live
I Live The Life I Love

Stary 2013-10-19, 09:03   #4940
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

pomysle jeszcze, jak bedzie wiekszy to lepsze kalesonki.

Aleks poki co 37 stopni, wiec luzik, oby juz nei rosla goraczka.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 09:04   #4941
arrabbiata
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
Oliwia przespala całą noc! Od 21 do teraz
Jeju, spałam całą noc od 3 miesięcy, aż pytałam się męża czy na pewno nie wstawalam w nocy, bo nie mogłam uwierzyć

wow super

Cytat:
Napisane przez tysia222 Pokaż wiadomość
Ja zazwyczaj delikatnie kładę Młodego na swojej klatce piersiowej ale nie tak wysoko jak zalecają do odbijanie i masuję mu lewy boczek z dołu do góry- zazwyczaj odbija po niecałej minucie i potem odkładam. Jak szybko nie odbije to odkładam bo to znaczy, że nie odbije w ogóle
u mnie identycznie

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
A i pytanko przy jakiej temperaturze zakładacie dzieciakom zimowe kombinezony?? My mamy na razie takie kompleciki ocieplane kurteczki i spodenki i nie wiem od kiedy już kombinezon zakładać zimowy. Dziś ma być tylko 9 stopni, ale to chyba za wcześnie jeszcze??
ja wczoraj założyłam, było 8 st ale bardzo zimny nieprzyjemny wiatr. Sama miałam kurtkę zimową to dziecko też tak ubrałam

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Hej ja od rana wscieklam się. O 8 karmienie, powiedziałam tz żeby go ogarnął, bo ja muszę odpocząć i niech mnie o 9 obudzi. Ale oczywiście gadał do Fi całe karmienie, później odłożył go do lozeczka i jena zaczal grać na tel. Filip wkurzony, bo 12h spał z przerwa na jedzenie, to mówię wstań do niego, bo on już nie będzie spał.

No to wstał i widze, że mu wpycha smoka i zapina spiworek

No to ja jeszcze raz: zajmij się nim, bo on nie będzie spał. A tz "Nieeee?"

Nosz k! To nie jest noworodek, który śpi i je:banghead:

Teraz się bawią na macie, Fiś guga, no ale ja ani nie odpoczelam i się wkurzylam, to nie wiem czy go prosić o pomoc w nocy... Mogłabym na 1 drzemce, ale on gada do Fi, czym go rozbudza, więc jeszcze jak mam go godzinę usypiac, to chyba wolę sama go karmić

hahaha, mój tak samo.... jeszcze dodaje do tego: Dziecko ma spać, jeść i kupę robić! Kij z tym, że spał 14h i chce trochę rozrywki....
Pobawić, zająć się? Nie no gdzie, po co

Śniło mi się, że byłam mamką i karmiłam Sarę Domki
arrabbiata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 09:07   #4942
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Hej ja od rana wscieklam się. O 8 karmienie, powiedziałam tz żeby go ogarnął, bo ja muszę odpocząć i niech mnie o 9 obudzi. Ale oczywiście gadał do Fi całe karmienie, później odłożył go do lozeczka i jena zaczal grać na tel. Filip wkurzony, bo 12h spał z przerwa na jedzenie, to mówię wstań do niego, bo on już nie będzie spał.

No to wstał i widze, że mu wpycha smoka i zapina spiworek

No to ja jeszcze raz: zajmij się nim, bo on nie będzie spał. A tz "Nieeee?"

Nosz k! To nie jest noworodek, który śpi i je:banghead:

Teraz się bawią na macie, Fiś guga, no ale ja ani nie odpoczelam i się wkurzylam, to nie wiem czy go prosić o pomoc w nocy... Mogłabym na 1 drzemce, ale on gada do Fi, czym go rozbudza, więc jeszcze jak mam go godzinę usypiac, to chyba wolę sama go karmić

z moim tz jeszcze gorzej.

wymyslil, ze bedziemy probowac odciagac moje mleko i podawac w nocy z butli. ze niby on bedzie a ja bede mogla pospac.
oczywiscie Sara nie chce tego mleka z butli i ryk, po 19 i walce o mleko w butli dalam cyca i poszłyśmy spać.
mowie zbudz mnie na kolejne karmienie , ja ide pospac te 2 godziny.

wstalam bo slysze krzyki, a ten tv wlaczony, tz gra w formule jeden, on probuje Sarze dac to mleko z butli, ale nawet nie fatygowal sie aby je podgrzac, !!!!!!

i on się dziwi że ona nie śpi , kiedy on jej pilnuje.
światła włączone, formuła 1 napieprza, głośno w pokoju i on się dziwi, że ona nie śpi, a do tego zimne mleko jej daje z butli, z której ona i tak NIGDY nie chce pić.

i jeszcze mi kuźwa mówi, że powinnam na mieszankę przejść, to Sara będzie spać w nocy!!!!
ciekawe kto to mleko będzie w nocy musiał robić, skoro tż-leń nie chce mu się dupy ruszyć aby podgrzać moje mleko z butli

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 09:12   #4943
czarownica1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taribari Pokaż wiadomość
No to jest jakaś kpina. Nam robią problemy ze chrztem, bo UWAGA, nie przyjęliśmy księdza po kolędzie przez 3 lata. Nie obchodzi ich to, że raz leżałam w szpitalu bo straciłam dziecko, a pozostałe 2 razy to dlatego że pracujemy do 17, a ksiądz zawsze do 16 chodzi. Komu oni chcą zrobić na złość? Rodzicom czy dziecku? Dlatego powiedziałam że ja się prosić nie będę. A na końcu języka już miałam pytanie, czy ochrzcili dzieci księdzu, który dawał nam ślub
Tari, u nas też mógłby wytknąć i jeden i drugi (bo u nas skomplikowana sytuacja, mieszkamy jakby na pograniczu i przychodzą z dwóch parafii) ze kolędy nie przyjmujemy. Ale na szczęście ten temat nie był poruszany (być może w grudniu będzie o tym mowa)... ale wtedy to ja już się nie będę cykać i powiem co myślę...
Stary 2013-10-19, 09:12   #4944
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
A ja musze z dzieckiem chyba codziennie na basen chodzić. Padla i spi juz godzine, co się nie zdarza

Wysłane z mojego GT-I9300
ja Cie podziwiam za ten basen.
obiecałam sobie ze z moja małą też pójdę jak tylko będziemy po szczepieniach

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 09:12   #4945
misiaczka555
Wtajemniczenie

Czy wasze dzieci też śpią dłużej gdy śpią z wami w łóżku?
Maja śpi z TZ od 7:30 u siebie w łóżeczku to juz by miliard razy się budziła ale jak czuje tatę lub mamę obok to zawsze śpi spokojnie.
Trochę jestem o to na siebie zła bo zawsze mówiłam ze moje dziecko to będzie tylko w łóżeczku spalo a wyszło jak wyszło.

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-10-19, 09:13   #4946
czarownica1
Zakorzenienie

Cytat:

no... ja zapowiedziałam Tż żeby się nie martwił bo rajstopki na teraz a później kupie mu jakieś fajne kalesonki
Stary 2013-10-19, 09:14   #4947
taribari
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez arrabbiata Pokaż wiadomość

Śniło mi się, że byłam mamką i karmiłam Sarę Domki
padłam

I Love The Life I Live
I Live The Life I Love

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-19, 09:15   #4948
czarownica1
Zakorzenienie

Jeny miałam iśc, a se kawusie zrobiłam i siedze dalej.
Antek lezy z rozpiętym rozporkiem w pajacyku, a ja na wizazu ale wytłumaczyłam mu, że jeszcze chwila bo ważne tematy poruszam z Ciociami
Stary 2013-10-19, 09:16   #4949
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:

Super że gorączka spada

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-10-19, 09:17   #4950
taribari
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
z moim tz jeszcze gorzej.

wymyslil, ze bedziemy probowac odciagac moje mleko i podawac w nocy z butli. ze niby on bedzie a ja bede mogla pospac.
oczywiscie Sara nie chce tego mleka z butli i ryk, po 19 i walce o mleko w butli dalam cyca i poszłyśmy spać.
mowie zbudz mnie na kolejne karmienie , ja ide pospac te 2 godziny.

wstalam bo slysze krzyki, a ten tv wlaczony, tz gra w formule jeden, on probuje Sarze dac to mleko z butli, ale nawet nie fatygowal sie aby je podgrzac, !!!!!!

i on się dziwi że ona nie śpi , kiedy on jej pilnuje.
światła włączone, formuła 1 napieprza, głośno w pokoju i on się dziwi, że ona nie śpi, a do tego zimne mleko jej daje z butli, z której ona i tak NIGDY nie chce pić.

i jeszcze mi kuźwa mówi, że powinnam na mieszankę przejść, to Sara będzie spać w nocy!!!!
ciekawe kto to mleko będzie w nocy musiał robić, skoro tż-leń nie chce mu się dupy ruszyć aby podgrzać moje mleko z butli
czasami myślę, że ich zadanie skończyło się na użyczeniu nam swojego plemnika.

I Love The Life I Live
I Live The Life I Love

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości