![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kto ma racje (ja, on czy jego przyjaciele)?
Nie przeczytalam wszystkich stron, ale postanowilam sie wypowiedziec. Jesli nie podobal ci sie fakt ze chcial jecjac ze znajomymi na ibize to powinnas z nim porozmawiac , powiedziec ze nie odpowiada ci to. Zwiazek polega na kompromisach a przede wszystkim na rozmowach miedzy soba bez tego nie da rady. Fakt ze zadzwonilas na policje i przez ciebie go aresztowali jesy moim zdaniem na poziomie 10 latki to misze prYznac a co gdyby w tym czasie gdzies ktos katowal swoja zone dziewczyne albo cos? A policja tracila czas na twoje wymuslone historie? Pomuslalas o konsekwencjach? Z drugiej stronu fakt ze pomimo ze prosilas go by nie jechal a on pojechal tez jest niepokojacy bo mozna dojsc razem do jakiegos rozwiazania. Ale przede wszystkim zaufanie to jesy najwazniejsze. I dziwi mnie fakt ze skoro gosc ci wybaczyl i ma kompletnie gdzies ze jego znajomi nie chca cie znac. Powinien jakos zalagodzoc sytuacjie bo przyszlosciowo to tego nie widze.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Mężatka i singielka z odmiennym stylem, inspiracją i rozmiarówką. Co nas łączy?? Wizaż i moda. Dopiero zaczynamy, ale jeśli chcesz nas poczytać zapraszamy ![]() http://petitevanitycase.blogspot.com/ https://www.facebook.com/pages/Petit...61559957208303 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
and cigarettes
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A czy ja tak gdziekolwiek napisałam? Zresztą mnie się nie pytaj, reaguj jak chcesz ![]() Bardzo mnie cieszy, że niektórym spędzanie wakacji osobno tudzież częste włóczenie się po knajpach i inne takie nie spędzają snu z powiek. Są różne związki i wszystko jest ok, dopóki obydwu stronom to pasuje. Mnie by nie pasowało. To nie znaczy, że żyjemy przywiązani do siebie jak papużki-nierozłączki, czasem wychodzimy osobno, ale od wielkiego dzwonu. Wypoczywać bez siebie nie wyjeżdzamy, no, ale nas nie ograniczają urlopy, czy praca w ogóle. Nie wiem jakby było, gdybyśmy byli na etatach i cieszę się, że nie muszę się nad tym zastanawiać. Ja rozumiem jakiś wyjazd z koleżnką do SPA, czy z kolegami zdobywać szczyty ( czyli cos, co nieczególnie mnie bawi), ale taki typowo imprezowo-wakacyjny wyjazd w egoztykę średnio mi się widzi. Takie mam podejście, mój chłop też i jakoś jesteśmy szczęsliwi. Inni mogą mieć inaczej i też żyć w szczęśliwości. Problem zaczyna się, gdy ktoś szczęśliwy nie jest. W ślepe zaufanie nie wierzę. Później takie płaczą na forach, że zdradzał ją pod jej nosem z koleżanką z pracy czy kimśtam. Nie chodzi też o despotyczną kontrolę, ale o zwykłe nie kuszenie losu. Edytowane przez petenera Czas edycji: 2013-10-19 o 12:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
ReklaMO(D)żerca.
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | ||
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() A co mamy w związku z tym zrobić? I nie wiem CO konkretnie uważasz za bulwersujące, fałszywe zeznanie, czy to, że oczerniła? Jako, że popełniła to przestępstwo niejako od razu angażując w to policję, to nie widzę powodu by to omawiać. Jak policja uznała, że popełniła przestępstwo, to ją zapewne jakoś ukarała. O czym tu dyskutować? ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
Ale oni są z W. Brytanii, więc to raczej jakiś inny artykuł ją obowiązuje. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Łaaa. Nie doczytałam,wybacz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
O tym, że żadna z was (oprócz Sabbath) nie zwróciła jej uwagi, że dziewczyna popełniła przestępstwo, tylko rozkminacie czy powinno się jej wybaczyć w aspekcie emocjonalnym czy nie. A to wg.mnie drugorzędna kwestia wobec faktu, że dziewczyna składa fałszywe zeznania , łże w żywe oczy policji, bo chce się zemścić, a z waszej strony pełna akceptacja i wszystko gra.
Nie ma to jak dobre samopoczucie ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym może odpowiadamy pod kątem emocjonalnym, bo Autorki dylematem jest to, jak się wkupić w łaski jego znajomych. Generalnie ja po przeczytaniu tego wątku nie myślałam trzeźwo, od razu o przestępstwie, tylko raczej pierwszą myślą było "WTF?! Jak można coś takiego zrobić/Czy ona jest normalna?" ![]()
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
I wy jej w tym pomagacie, rozmieniając się na drobne. Żadna z was nie "huknęła" na pannę z powodu tego, do czego się dopuściła.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Owszem, koles moze i do odstrzalu, koledzy daremni, ale, na Boga, laska zlozyla FALSZYWE ZEZNANIA na policji i tutaj nie ma, ze w afekcie, poziom, jaki takim zachowanie zaprezentowala jest ponizej ogolnego poziomu ziomkow jej lubego (zakladajac, ze naprawde tacy dziwkarze z nich). Uwazam (i te slowa kieruja do wszystkich, ktore tu pisaly, jaki facet autorki podly i w ogole), ze w konscie zachowania autorki nie ma co dywagowac o tym, jaki ten jej chlop zly - jak taki zly, to rozstac sie, probowac rozmawiac, isc do terapeuty, a nie skladac falszywe zeznania, ktorych konsekwencje sam, jak ktos tu juz slusznie zauwazyl, calkiem spore i wieksze, niz to, ze ukochany spedzil 12h w areszcie. ___ Autorko, na miejscu przyjaciol Twojego faceta to nie tylko, ze nie chcialabym miec z Toba nic wspolnego, ale zglosilabym Cie na policje, wiec ciesz sie, ze jednak jacy by nie bylo, mimo wszystcko sa wyrozumiali ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Policja się tym chyba zajmie, skoro popełniła tak głupie (sorry) przestępstwo, zgłaszając się bezpośrednio do tej policji. ![]() Nie rozumiem czemu się czepiasz osób komentujących. Każdy komentuje tan aspekt, który uznał na interesujący/komentarza warty czy wymagający. Wypowiadamy się w temacie wątku, autorka zarzuciła taki a nie inny temat, więc dyskusja toczy się głównie o aspekcie emocjonalnym. Co w tym takiego dziwnego? A osobiście, to bardzo, bardzo rzadko widzę powód, by "huknąć" na kogokolwiek na forum, nie angażuję się aż tak i staram się zachowywać jakiś dystans, mój wybór ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- I żadna z dyskutujących z nią tego nie zrobiła.
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
No i fajnie, jedna wypowiada się o jednym aspekcie, inna o drugim, wolność mamy.
![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
po drugiej stronie szafy
|
No jasne że istnieją, nawet u nas w kraju. Parę lat temu mojego znajomego uczennica oskarżyła o gwałt. Taka mała zemsta za obniżoną ocenę z zachowania.
![]() |
#142 |
ReklaMO(D)żerca.
|
Zagubiona, za mało wątków na intymnym przeczytałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
po drugiej stronie szafy
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() a związek mają całkiem ''ciekawy'', panna czyta panu smsy; stawia żadania, które on i tak ma gdzieś, ale jak on stawia żądania, by dbała o jego wspaniałomyślnych przyjaciół, to leci o mało butów nie pogubi. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Z gory przepraszam za brak znakow - probowalam zmienic jezyk klawiatury ale nic z tego nie wyszlo
![]() Wiem,ze to co zrobilam jest przestepstwem. Policja dziala tutaj troche inaczej niz w Polsce, przemoc fizyczna jest dzialaniem na ktore reaguja najszybciej i to zazwyczaj kobiecie wierza bardziej niz mezczyznie - zabrali go od razu , wierzac mi na slowo. Rano przesluchali go i wypuscili poniewaz wiedzieli ze to jednak podejrzana sprawa i on tego nie zrobil - nastepnie dostalam telefon z komisariatu zr zostal zwolniony do domu to tak naprawde nie ma dowodow ze to zrobil i rowniez, ze jesli jeszcze raz zglosze cos takiego bez konkretnych dowodow - to wtedy to JA poniose konsekwencje,a nie on. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jasne, ze nie zmieni w ksiecia, ale takiego chopa to sie rzuca, albo kocha i wierzy, ze bedzie lepiej ( ![]() No zwiazek rzeczywiscie osobliwy sobie maja, stad tez mysle, ze panna zamiast latac za panem powinna poleciec na terapie jakas ![]() Chop jaki jest, taki jest, przyjaciol tez ma, jakich ma i w tej kwestii sie raczej niewiele zmieni, ale za to autorka moze zmienic "okolicznosci". Btw. Ci "wspanialomyslni" to bylo apropos tego, ze napisalam, ze sa wyrozumiali? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#148 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzisiaj rowniez wybral kolegow. Zgadzam sie z jedna Wizaanka ktora napisala ze jak mnie tam nie chca - to on rowniez powinien zostac ze mna w domu. Niestety wybral kumpli i idzie tam sam, wiedzac ze ja bede siedziec sama w domu. Powiedzial ze pobedzie tam kilka godzin i jak wroci my mozemy gdzies wyjsc - ale jak bedzie w praktyce to nie wiadomo. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Dziekuje za Twoja opinie - ale czy nie dalo sie tego powiedziec delikatniej, czy zawsze trzeba kogos zgnoic Waszym zdaniem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.