|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 13
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1052 |
|
zawsze mam racje
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;43349895]Homo sum, humani nihil a me alienum puto
W sumie pijemy krowie mleko, a to mniej dla nas naturalne niż ludzkie. Nie licząc wszystkich reklam opłaconych przez przemysł mleczarski, które to reklamy twierdzą że dla człowieka pokarm nr to mleko właśnie. Zresztą po tym jak próbowałam przełknąć colostrum w proszku jestem gotowa na wiele
|
#1053 |
|
Konto usunięte
|
No, pamiętam jak założyłam wątek o alkoholu, i napisałam, że piję około 2 piw miesięcznie. Stwierdziła, że jestem uzależniona, bo w ciągu roku to daje AŻ 24 PIWA!
|
|
|
|
#1054 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1055 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
|
|
#1056 | ||||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Te wszystkie przemowy monotonnym głosem, językiem takim, że brzmi mądrze ale nie wiadomo o co chodzi(podobnie są często pisane wypowiedzi na fronda.pl). Może kościół jest tylko dla szlachty, nie dla proletariatu. I to całe nazewnictwo- jego ekscelencja; te wszystkie za bogate szaty. Już nie wspomnę o tych pieśniach, zupełnie bez melodii, do tego śpiewanych zawsze smutno. ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-10-20 o 18:53 |
||||
|
|
|
#1057 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziwi i wkurza(zeby nie powiedzieć dosadniej)-nie odbieranie,nie oddzwanianie,nie odpisywanie na smsy.Nie wiem po co niektórym osobom telefon,zobaczy taka gapa,że ktoś dzwonił,ale nie oddzwoni,bo "jak ktos coś chce to jeszcze raz zadzwoni",a potem rzuci telefon w kąt,do torebki i próbuj szcześcia dalej.Wystarczyłoby puscić sygnał,wtedy wiadomo,że teraz mozna dzwonić,niestety z takimi ludźmi wszystko proste staje sie trudne.
|
|
|
|
#1058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, do momentu kiedy ktoś nie bombarduje ciebie telefonami o nowym lakierze do paznokci, odcinku serialu, nowym ciuchu, ploteczkach i milionie innych rzeczy o których nie masz czasu słuchać. A odebrany gada, gada i gada. Tak mam osoby do których nie oddzwaniam, bo szanuje mój czas i spokój. |
|
|
|
|
#1059 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chodzi mi o kontakt w konkretnych sprawach.
|
|
|
|
|
#1060 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
Odechciało mi się czytać
|
|
|
#1061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak cieszę się, że jestem takim tam sobie luterkiem, mam w parafii nabożeństwa młodzieżowe, a dla dzieci szkółki niedzielne, gdzie można dzieciaka zostawić. Aleee skoro już się przewinął temat mamuś z dziećmi to znów wyrażę swoje ogromne oburzenie i złość na swoją prorodzinną uczelnię Koleżanka pracuje. W księgarni, inna w przedszkolu (czyli w zawodzie). Muszą być na każdych zajęciach, jak nie, to mogą przyjść do zaocznych zrealizować to co my robimy na ćwiczeniach, bo tak i już. Inna ma dziecko. W czwartek obwieściła nam radośnie, że dogadała się z wykładowcami, że na ćwiczenia chodzić nie musi. Tylko raz w miesiącu ma przyjść i "zdać" jakieś zagadnienie. Do egzaminów będzie tak samo dopuszczona. Nadzieję przywracają mi jeszcze wykładowcy tacy jak pani ze środowiska, która rzuciła wprost, że ona dziecka nie traktuje jako taryfy ulgowej i obecność musi być na każdych zajęciach. Jak nie ma to jest czas dwóch tygodni żeby ją odrobić. A już całkowitym hitem dla mnie było jak dziewczyna z roku przez cały pierwszy tydzień chodziła ze swoją czteroletnią córeczką na zajęcia. Nie dlatego, że nie miała jej z kim zostawić, bo drugie dziecko było z tatą. Dlatego, żeby mieć mocny argument o nieobecnościach. |
|
|
|
|
#1062 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdziwiło mnie dzisiaj na Wizażu stwierdzenie, że pole dance = striptiz.
|
|
#1063 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Bo o zgrozo czekam na zielone mimo tego, ze nic nie jedzie Juz nie chcialo mi sie tlumaczyc, ze pracujac w szpitalu widywalam polamancow, ktorzy sie tlumaczyli, ze auto pojawilo sie znikad, taki cud drogowy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1064 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() też mam obecnie jedną, konkretną osobę, od której odbieram jedno na dziesięć połączeń. Po prostu wiem, jak to się skończy - wysłucham litanię na kolezanki z pracy, na rodziców, na rodzeństwo, na sąsiadów, poznam listę zakupów z ostatniego tygodnia itp Na każde moje "Muszę już kończyć" słyszę: "to ja ci jeszcze tylko powiem...' i takie "jeszcze tylko" trwa zwykle kilkanaście minut weeeeeeeee
|
|
#1065 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Dziwi mnie i smuci, że w Ikei można kupić komplet poszwa na kołdrę i poszwa na poduszkę, tylko jedną. Jedna poszewka na poduszkę w komplecie, no wtf
|
|
|
|
|
#1066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1067 |
|
Konto usunięte
|
Ale ja singiel, śpię przeważnie sama a mam łóżko dwuosobowe i poczebujem dwóch poduszek bo inaczej to nieestetycznie wygląda
|
|
|
|
#1068 |
|
Konto usunięte
|
ja mam poduszki, ale na nich w ogóle nie śpię
|
|
|
|
#1069 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziwi mnie ten wątek o dzieciach w kościele i twierdzenie, że Autorka chyba nie wie, po co poszła do kościoła, skoro jej wrzeszczenie dzieci przeszkadza. Ogólnie dziwi mnie, że jak się narzeka, że dziecko jest niegrzeczne/wrzeszczy to się uchodzi za nieczułego potwora, któremu wszystko przeszkadza.
A poza tym dziwi mnie moja mama. Niby strasznie o nas dba i się martwi, a jak przyjechałam ostatnio do domu i mówię, że coli nie będę piła, bo mi lekarka kazała przejść na dietę niskowęglowodanową, żebym tyle nie słabła, to mi mówi "no weź, wszystko jest dla ludzi, pij pij". Totalnie tego nie rozumiem, po lekarzach łazić dobrze, tabletki jeść dobrze, ale zdrowa dieta to już źle.
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
Ale som inne sklepy, nie tylko ikea. I som komplety pełnokompletowe.
|
|
#1071 |
|
Konto usunięte
|
pewnie się powtórzę, ale dziwi mnie zaglądanie/wypowiadanie się w tematach tylko po to by kogoś wyśmiać.
Nie mam dzieci, więc po co mam zaglądać na mamę z klasą. Nie jestem zaręczona, więc nie interesuje mnie wątek PM-ek 2030. Rozumiem, wolność słowa i te sprawy, ale po co tracić czas i nerwy na takie coś? Kiedyś był tu wątek dotyczący spowiedzi, oczywiście spora część postów była "nie chodzę do kościoła". No fajnie, naprawdę cudownie, ale co to wnosi do tematu? Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2013-10-20 o 22:14 |
|
|
|
#1072 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1075 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Zresztą byłabym hipokrytką wmawiając dziecku, że nie wolno przechodzić na czerwonym i jednocześnie robiąc to jak idę bez niego
|
|
|
|
#1076 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1077 |
|
Zakorzenienie
|
A to dziwne. Alkoholikiem jest się całe szycie.
|
|
#1078 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Zeszłaś do jednego piwa w miesiącu?
|
|
|
#1079 |
|
Zadomowienie
|
Mnie dziwi, ze w XXI wieku, w epoce pelnej telefoni komorkowej wciaz miewam niezapowiedzianych gosci np o godz 13 w weekend siedzacych jak gdyby nigdy nic do 22 pod pretekstem "o, akurat przechodziłam/łem" i tak co tydzien, lub nawet kilka razy w tyg, albo w sb z powtorką w ndz. A jak sie gleboko zastanowisz, to na ich chacie bylas moze 4 razy w roku, i jesli raz bez zapowiedzi, to nieszczegolnie mile widzianym
![]() Poza tym dziwia mnie matki malych dzieci, ktore Cie odwiedzaja, upijaja sie i pytaja czy moga liczyc na Twoja pomoc w opiece nad dzieckiem, bo nie bardzo juz sa w stanie. Ogolnie zazwyczaj przychodza sie do Ciebie naj...c, niszcza Twoje meble, bo szalenstwu nie ma konca, tluka Twoje szklanki, a gdy jestes u nich, to pijesz kawe lub herbate, a potem slyszysz, ze Ty i caly Twoj dom to melina... Edytowane przez Black_Rose Czas edycji: 2013-10-20 o 23:34 |
|
|
|
#1080 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zresztą sama tak pisze, a mam problem, żeby w końcu definitywnie zerwać kontakty z 2 toksycznymi kolegami Muszę się wziać za siebie.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.

Chodzi mi o kontakt w konkretnych sprawach.
Koleżanka pracuje. W księgarni, inna w przedszkolu (czyli w zawodzie). Muszą być na każdych zajęciach, jak nie, to mogą przyjść do zaocznych zrealizować to co my robimy na ćwiczeniach, bo tak i już. Inna ma dziecko. W czwartek obwieściła nam radośnie, że dogadała się z wykładowcami, że na ćwiczenia chodzić nie musi. Tylko raz w miesiącu ma przyjść i "zdać" jakieś zagadnienie. Do egzaminów będzie tak samo dopuszczona. Nadzieję przywracają mi jeszcze wykładowcy tacy jak pani ze środowiska, która rzuciła wprost, że ona dziecka nie traktuje jako taryfy ulgowej i obecność musi być na każdych zajęciach. Jak nie ma to jest czas dwóch tygodni żeby ją odrobić.