|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Mówiłam, żebyście wpadały, to żadna nie chciała
![]() Pola właśnie się obudziła po półtorej godz., no i ciekawe do której tym razem będzie balanga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3963 |
Zadomowienie
|
gratulacje
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43332505]świetnie pokazane ćwiczenia do czworakowania, siadania: http://www.youtube.com/watch?v=RTU1XzKsr0U http://www.youtube.com/watch?v=vl7Ig-d6Bm0 http://www.youtube.com/watch?v=XnNKyMi-Pk8 http://www.youtube.com/watch?v=Eoy8-qtsGrI[/QUOTE] super cała i ja k ten szczeniaczkowy jezdzik podoba sie Julaskowi?? j |
![]() ![]() |
![]() |
#3964 |
Wtajemniczenie
|
Dawno mnie nie było. Przyszłam się usprawiedliwić
![]() W pracy sajgon, wprowadzili nam nowy system i trzeba wszystkich ludzi wprowadzać od zera "z palca" tzn. wszystkie dane osobowe,stanowiska, wypłaty, szkolenia a najważniejsze że wszystkie okresy pracy poprzedniej i zasiłki np też trzeba wprowadzać i liczyć ręcznie ![]() W domu nie mam czasu bo mąż prawie codziennie teraz ma nadgodziny. Ja muszę trochę chałupę ogarnąć po pracy, coś ugotować. Teściowa jest superancka bo często coś ugotuje ale mi zwyczajnie głupio żeby miała codziennie to robić dlatego też gotuję na następny dzień. A jak nie zdążę czy coś to jak wracam z pracy to zawsze coś jest, albo placki ziemniaczane, albo kotlety jakieś...No i dla Igusia sama gotuję. No a poza tym akcja zęby. Iguś ma 6 zębów i idą kolejne na górze...chyba czwórki. Biedny jest ale dzielny bardzo. Co do fryzur to też mam boba już od sierpnia i mi się podoba bardzo, polecam, w przyszłym tygodniu idę skrócić już bo odrosło. U nas tak jak u całej jest "koci koci łapci" a najlepszy jest mój TŻ który śpiewa "koci koci łapci pojedziem do babci, babcia da nam mleczka a dziadek 5 dyszek" ![]() Przepraszam jeszcze raz że mnie nie ma....ciesze się że na raty chociaż nadrobiłam i wiem wszystko co u was...chyba bym nie wytrzymała bez nadrobienia... Całuję mocno ![]()
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2013-10-20 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3965 |
Zadomowienie
|
No ładnie, ja się zwierzam z głęboko skrywanych w serduchu przeżyć miłosnych a te się nabijają, o ćpanie posądzają, takie jesteście koleżanki??? To ja już Wam wcale nie opowiem że za Radka to planowałam wyjść za mąż ale wiedziałam że jestem za młoda bo 6-latkom ślubu nie dają więc liczyłam na to że jak on się śmiertelnie pochoruje to w drodze wyjątku dostaniemy zgodę. A po ślubie wyzdrowieje i będzie git...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3966 |
Zakorzenienie
|
hej kochane
mamy sukces jedzeniowy!!! Pietraszko zjadł cały (CAŁY!!!) duży słoiczek obiadku!!! ![]() ![]() spędziliśmy super dzień dzisiaj ![]() Pietraszko sam schodzi z kanapy ![]() ![]() CAŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA jesteś piękna ![]() ![]() ![]() filmik nie chce się załadować i będzie później :P ja tak tylko pędzikiem będę później ![]()
#3967 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję, że pytasz ![]() ![]() Cytat:
![]() A może też się podświadomie tego boję, że odstawienie jednak pomaga, bo u nas kompletnie sobie tego nie wyobrażam ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale uwaga, zaczynam się buntować i szykuję się na wyjście do teatru, tylko muszę wymyślić na co się wybrać bo moja ulubiona sztuka tylko wieczorem leci, a jednak tak późno się boję Ewę zostawić bez siebie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale dzisiaj ładna pogoda była! Pojechaliśmy do parku, Ewa zachwycona bo liście spadały ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3968 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() współczuję nadmiaru obowiązków ;* buziaki dla Igusia ![]() Cytat:
![]() Szklanko a do jakiego teatru??? ja uwielbiam Koreza ![]()
![]() |
#3969 |
Zadomowienie
|
Bokeh chciałam do Rozrywki, ale wszystko wskazuje na to, że pójdę właśnie do Korezu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3970 |
Wtajemniczenie
|
Ty
myślę, że się podoba, bawi się nim codziennie ![]() Ty do mnie piszesz? ![]() a puknij się w czółko ![]() ![]() dzięki ![]() Kija, opowiedz coś jeszcze o swoich miłościach, bo sie robi coraz ciekawiej ![]() ![]() ![]() Tugeza licha.... oj lichutka... lichuteńka... ![]()
![]() |
#3971 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Blanka standardowo-3x30min ![]() Cytat:
Illusion trzymam kciuki żebyś szybko ogarnęła pracę i Wracaj do nas szybko! ![]() Cytat:
Ale miałaś marzenia ![]() ![]() Cytat:
![]() Kocham weekendy! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3972 |
Wtajemniczenie
|
Witam i zaraz spadam do mojego szkraba który urządził sobie tugezę
![]() Dziewczyny mobilnych dzieciów- jak sobie radzicie z przewijaniem? ![]() U nas jest kompletna masakra zawsze jestesmy obie w kupie,sikach , kremie, pampers krzywo zapięty no po prostu tragedia. Już nawet myslałam by komuś oddać ostatnie pieniądze za to by to za mnie robił. Po prostu tragedyyyyja ! ![]() Mój mąż wczoraj na weselu był foty robić i na rozchodne dostał budelkę wódeczki, także polewam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3973 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
właśnie Ill, zrób co masz zrobić i wracaj! ![]() Igi z zębami na równi z Julką. Jej też na bank jakieś idą, ale nie da mi zajrzeć dokladnie do paszczy... Jak Wy sprawdzacie? :P
![]() ![]() |
![]() |
#3974 | |||||||
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43342476]moja teściowa tak śpiewa
![]() ja muszę wreszcie jakąś jaglankę spróbować zrobić ![]() A pamiętacie Kubusia dyniowego? zarąbiaszczy był![/QUOTE] Zrób kochana, bo fajna i na słodko i na "słono" Kubusia pamiętam, ale kiedyś zrobiłam sok w sokowirówce z dyni, marchwi i jabłka i był MEGA Wariatki, co tu się działo wieczorem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Takich nocek życzę! Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43345896]Pięknie ![]() ![]() z tym samiuśkim rańcem to pregięłaś ![]() ![]() a bo ja wiem? przecież nie każda z nas prywatnie idzie, a na nfz to znów tak ochoczo by nie brali bo i tak koleje wielkie, więc i zarobek mają.[/QUOTE] No ale często tak jest, że rodzic się przestraszy i na gwałt szuka prywatnie, bo właśnie kolejki na NFZ ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Michał się strasznie płaczliwy zrobił. Do tego histeryczny. Ja nie wiem czy to zęby czy co, ale masakra jest. Jeszcze się pierdutnął dziś w głowę mocno w ścianę ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3975 |
Zadomowienie
|
Cała, śliczna jesteś !!!!!!!
Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#3976 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Pozdrawiamy spacerkowo
Malowanie szafek kuchennych - metamorfoza kuchni za mniej niż 200 złotych Edytowane przez laurka23 Czas edycji: 2013-10-20 o 19:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3977 |
Zakorzenienie
|
Zaraz Was nadrobię tylko zrobię mężowi jedzonko bo właśnie z pracy wrócił.
![]() No i muszę się spakować na jutro do szpitala. Kochane, przez najbliższe dni mnie nie będzie ![]() ![]() ![]()
#3978 |
Zadomowienie
|
A właśnie że nic nie opowiem bo się ze mnie nabijacie
![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Silver trzymam, będzie dobrze! |
![]() ![]() |
![]() |
#3979 |
Przyczajenie
|
Lenova rodziłam w Bródnowskim oboje dzieci
charlizz od niedawna mieszkam w Rembertowie sylwietta Bartosz :P Rany ile Wy , no zdurniałam, nadrobić ciężko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3980 |
Zakorzenienie
|
Silver kciuki są!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój Oskar je tylko obiadki tak normalnie,kaszki jak nie raz (ale to od wielkiego dzwonu). No i owoce jak my jemy to też trochę pociumka z nami i chlebka trochę próbuje jak np ja jem a on patrzy. Ale to są akurat śladowe ilości. Ale mam nadzieję że rozwiniemy się w dobrym kierunku ![]() Czytałam Was od rana z przerwami i już nic nie pamiętam ![]() A nie ;Sprzedawcę Pstrynia pamiętam ![]() ![]() Gdzie wy Całą widzicie? Pewnie na fb? ![]()
![]() |
#3982 |
Zadomowienie
|
Silver kciuki zaciśnięte, oby Wam czas jak najszybciej zleciał!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3983 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() napisz chociaż smsa do którejś, żebyśmy się nie martwiły co u Was. no nie bądź taka.. ![]() Cytat:
![]() na fb i dałam do k. ale one bzdury piszą nie słuchaj ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3984 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale bediemy trzymac |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3985 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Nie wiedziałam że też masz boba ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Stukałam łyżeczką ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- I w k. ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cala kobitko ale ładna jesteś ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3986 |
Zadomowienie
|
Moje dzieci od wczoraj siedzi w wozku i piatki przybija sama sie nauczyla wystawia cala raczke i najpier tatus musi przybic potem mamusia i co kawalek tak wystawia raczke od wczoraj
![]() Dziewczynki ten fotelik romera to romer king plus macie jakies namiary na sklep jakis bo na alegro najtaniej to 669zł |
![]() ![]() |
![]() |
#3987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja rodziłam w międzylesiu. Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3988 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jej, trochę się stresuję, pamiętasz? Michaś też miał powiększoną miedniczkę, niby w granicy normy, ale jednak. Chyba zrobię mu prywatnie usg po wypłacie. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No i się zgadzam z dziewczynami, śliczna jesteś, Julasek do ciebie podobny! ![]()
![]() |
#3989 |
Zakorzenienie
|
Aaaaa Cała już Cię wylookałam
![]() Ale one nie kłamią ![]() ![]() Śliczna ![]() Co do obiadków,tu narzekać nie mogę,zjada około 200 ml. No ale reszta za to idzie nam jak krew z nosa. Illusion-wracaj kochana szybko ![]() No i wysyłam pozytywne fluidy żeby w pracy poszło sprawnie. Silver-kciuki mocno zaciśnięte ![]() Dziś nikt nie polewa? ![]()
#3990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przewijam w łazience. Na stojąco. Włączam pralkę, ona patrzy bo się wyświetlacz świeci, próbuje przyciskac guziczki a ja w tym czasie zmieniam. Jak się obsra tak porządnie to najpierw wycieram chusteczkami a potem pod kran. Nie wiem co jej się stało ale nie da się położyć na plecach, od razu się przekreca. Silver kciuki zaciśnięte. Buziaki dla Was ![]() I zdrówka.dla mamy. Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.