![]() |
#301 | |
Wieczne Kutango
|
Dot.: Operacje nosa - zbiorczy! cz.2
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#302 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Przyczajenie
|
MoniŚ15 to prawda, ze nos dodaje Ci uroku, Twoja uroda zyskuje niezwykłej cechy - jesteś charakterystyczna i niepowtarzalna.
Jak zoperujesz sobie nosek i stanie się on ładny Ty również staniesz się ładniejsza i będziesz ładna jak miliony dziewczyn w tym kraju. Jeżeli czujesz, że z obecnym noskiem jest Ci ciężko - to zmień to. Ale pamiętaj o tym, że operacje noska nierzadko kończą się tragedią dla dziewczyny - skutki nieudanej operacji są nie do cofnięcia. Nie żałuj czasu na poszukiwania specjalisty od przerabiania nosków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#304 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#305 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ale zanim operacja będzie - a to w grudniu - to może być tak że z badań nie będę mogła itp. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Przyczajenie
|
a to mój nosek
plus efekt - pliku piant- do zrobienia - według lekarza |
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Przyczajenie
|
MoniŚ15 ja na Twoim miejscu nie robiłabym tej operacji,jesteś tak piękną dziewczyną!A Twój nos jest normalny,ładny,a ten minimalny garbek nie odbiera Ci wcale uroku!Szkoda kasy,lepiej przeznacz to na jakieś przyjemności
![]() P.S. Kiedy moja górna warga odzyska sprawność i będę mogła się normalnie uśmiechać? Bo już nie pamiętam jak wyglądają moje zęby;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#308 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#309 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() nawet ja w lustrze widzę jak narazie zupełnie inną osobę.. ![]() ale minie do 3msc napewno! ![]() dodaję zdj w tej chwili zrobione jak widać najgorszy jest dół, bo taki kartofelek ![]() no i szerokość, bo miałam zawsze szczupły nosek, a teraz przez opuchliznę mam taki "murzyński" ![]() dla porównania zdj sprzed paru dni (kiedy wyglądał troszkę lepiej, no i lepsze ustawienie też.. ogólnie teraz najlepiej wyglądam właśnie półprofilem..) za to z przodu nie mogę się znieść, ale jestem dobrej myśli.. ![]() edit: tak spojrzałam na to pierwsze to tu też widać ten "paraliż" jakby, czyli takie napuchnięcie między górną wargą, a nosem ![]() Edytowane przez kempoos Czas edycji: 2013-10-15 o 22:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#310 | ||
Wieczne Kutango
|
Cytat:
![]() Co do noska nie masz dużego ale po operacji będzie idealny ! ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
Przyczajenie
|
Te zdjęcia są ok sama bym go mogla znieść i znoszę do tej pory,ale inaczej się układa jak mówię ,śmieję się itd,to mnie wkurza najbardziej,dziękuję za wasze opinię ,umówię się na spotkanie do kliniki może dr coś ciekawego mi jeszcze powie
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=NeverGoodEnough18;4 3285134]Odpisałam Ci na wiadomość
![]() Co do noska nie masz dużego ale po operacji będzie idealny ! ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Dziękuję właśnie przeczytałam - to się cieszę że lekarz zrobił Ci tak jak mniej więcej chciałaś - i powiem CI on naprawdę jest niezłym chirurgiem . Dobrze trafiłaś i super wyglądasz. Mi też opisał zabieg - usuwanie garbka- części chrząstną i troszkę podnoszenie. Dodaje zdjęcie dla wszystkich co robią noski. |
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Raczkowanie
|
lena2103 będziesz miała ładny nosek
![]() mała_mi24, ja też miałam problem z uśmiechaniem się, ściągało mi górną wargę, ale po ok. 3 miesiącach mogłam już normalnie się uśmiechnąć ![]() kempoos głowa do góry, opuchlizna z czubka zejdzie na sam koniec...ja jestem już prawie 3,5 miesiąca po operacji i nadal czuję, że ją mam. Chirurg powiedział mi, że w styczniu powinno być już widać efekt końcowy, więc jeszcze trochę ![]()
#314 |
Przyczajenie
|
Lena2013 sama sobie stworzyłas tę wizję noska, czy doktor Ci taką zrobił?Bedzie bardzo ładny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#315 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
No właśnie też tak myślę, że przez czubek, szczególnie, że nadal go nie czuję tylko to "łaskotanie jakby" ale u mnie nos w ogóle nie byl szeroki.. i to też opuchlizna, bo nawet jak palcami dotykam, to czuć niestety ![]() ![]() mojej sisotrze za to super schodzi (bo tego samego dnia robiłyśmy razem) i już też prawie idealny jest, tylko ten paraliż jej został, ale sam nosek ładnie się prezentuje, nie wiem czemu u mnie tak wolno to idzie :/ Edytowane przez kempoos Czas edycji: 2013-10-16 o 14:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#316 | |
Wieczne Kutango
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#317 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Drugim sposobem - polecam -na zdjęcie wyświetlane w komputerze nakładam wycieta karteczke z odpowiednim zarysem nosa i temu wszystkiemu zrobiłam zdjecie aparatem - i to pokazałam lekarzowi. dzięki podświetleniu na kompie widać było mojego garba i efekt który bym chciała - i lekarz powiedział mi ze tak będzie mniej więcej mój nos wygladal - dodał ze aby mój nos z przodu nie był jak kulka - czy jak u murzyna musi mi podciąć takie chrząstki - wyczuwalne przy czubku nosa -każdy je ma. do tego troszkę zrobi troszkę większy kat miedzy ustami a nosem żeby czubek nie opadl . Operacje mam 13 grudnia - ha ha ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#318 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Przyczajenie
|
ja uważam ze operacje są dla ludzi, jak się będziecie lepiej czuły po operacji to jak najbardziej. w zyciu trzeba być szczęśliwym
_________________________ _________________ Polecam http://mebledag.pl/meble/na-wysoki-polysk/ świetna oferta Edytowane przez losikk Czas edycji: 2014-05-15 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#320 |
Raczkowanie
|
Ja też jestem zdania, jeśli kogoś na to stać i wie, że to poprawi jego samoocenę - a u mnie tak jest
![]() ![]() ![]()
#321 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
Raczkowanie
|
Tak jak obiecałam wstawiam fotki PRZED i PO
![]() ![]()
ilonkasz Edytowane przez Ilonaa Czas edycji: 2013-10-21 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Raczkowanie
|
super wygląda Twój nowy nosek
![]() ![]() Witam w gronie piękniejszych ![]()
![]() |
#324 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Kurcze a mi sie wydaje ,ze troche stracilas urok (tak jak ja mam go stracic ),ale mozliwe ze to kwestia zdjecia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#325 | |
Wieczne Kutango
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Raczkowanie
|
Operację przeprowadził dr Wilgus w Euroklinice. Największa opuchlizna owszem jest na czubku nosa, ale czuję, że u podstawy też jeszcze troszkę jest...
Co do "Uroku" to ja teraz dopiero go nabrałam hehe ![]()
#327 |
Zakorzenienie
|
Wreszcie dojrzałam do decyzji - chcę zoperować nos, który jest kartoflem
![]() ![]() ![]() Jak wygląda sytuacja z dr Skupinem? Informacje są mocno rozbieżne, niektórzy piszą, że nie nadaje się do nosków mojego typu, niektórzy twierdzą, że jest wręcz przeciwnie. Bardzo podobają mi się noski wychodzące spod jego ręki...
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
Edytowane przez Callitus Czas edycji: 2013-10-22 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#328 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny.Ponad 3 tygodnie temu miałam operację nosa(całkowita korekta),nos nadal jest spuchnięty i wrażliwy.Niepokoi mnie ze wciąż ciężko oddycha mi się przez nos(nadal jest zatkany),już mam dość oddychania buzią;/Lekarz zalecił mi czyszczenie nosa patyczkami kosmetycznymi,z prawą stroną jest znacznie lepiej,jest mniej spuchnięta,skóra po mału robi się miękka i bez większych problemów mogę wsadzić patyczek do środka i sobie tam.... hmmm"pogrzebać",natomiast lewa strona jest baaardzo spuchnięta i nie moge włożyc patyczka do lewej dziurki,próbowałam delikatnie ale za każdym razem czuje ból...Lewa strona jest tez bardziej zatkana.Czy to normalne?Któras z Was tak miala?Boję sie ze cos moze byc nie tak,bo różnica miedzy lewa strona a prawa jest duza(chodzi o opuchlizne i bol przy dotykaniu).Pomóżcie proszę....
|
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Przyczajenie
|
Dot.: Operacja plastyczna nosa ???
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Raczkowanie
|
Ilonaa świetnie wyglądasz!
nie lubię, gdy ktoś mówi, że nos (brzydki, duży itd) dodaje charakteru! kurcze to nie prawda! ostatnio rozmawiałam z koleżankami, które nie wiedzą że będę mieć operację i temat zszedł na nosy i to samo - ze dodaje charakteru, niektórym to pasuje itd, jedna koleżanka (z dużym nosem i garbatym) powiedziała, że jej mąż powiedział że gdyby miała inny to by na nią nie spojrzał. i uważam, że to wszystko jest trochę mówione bezmyślnie i z zazdrości tym, które poddały się operacji i mają lepsze nosy. kurcze na różnych forach, gdy widzę zdjęcia po operacji to zawsze jest - wow, ale delikatna buzia się zrobiła, taka dziewczęca i miła. chyba zawsze tak jest, nie ukrywajmy - wygląda się lepiej. więc jeśli na prawdę wasze nosy nie są bardzo duże i odbiegają od normy - to przestańcie panikować, nie róbcie operacji, ale gdy jest to coś co całe życie wam przeszkadzało itd to nie ma się nad czym zastanawiać, chyba każdy chce się czuć lepiej! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:12.