Operacje nosa - zbiorczy! cz.2 - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-14, 21:58   #301
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Dot.: Operacje nosa - zbiorczy! cz.2

Cytat:
Napisane przez MoniŚ15 Pokaż wiadomość
Tak wiec moje jedno zdjecice z sesji dodaje (bez retuszu) jedno jakies tam z imprezy zeby bylo widac,jak normalnie wyglada. No i dwa profile ogolnie jeden ten jasniejszy mi sie podoba ale co najzabawniesze? Ze jest on moim gorszym polprofilem do zdjec :P I nigdy z niego nie pozuje tylko z tego drugiego ktory jest w ogole ukruszony w gory bo jak mialam 7lat upadlam nosem na róg schodka,ale nic z tym nie zrobilam,bo az tak nie bolalo.
Naprawdę nie masz złego noska Nie wiem co Ci doradzić heh

04.12.13 Ostrzyknięcie ust

Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana
NeverGoodEnough18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 22:02   #302
retro_migotka
Raczkowanie

Cytat:
Tak wiec moje jedno zdjecice z sesji dodaje (bez retuszu) jedno jakies tam z imprezy zeby bylo widac,jak normalnie wyglada. No i dwa profile ogolnie jeden ten jasniejszy mi sie podoba ale co najzabawniesze? Ze jest on moim gorszym polprofilem do zdjec :P I nigdy z niego nie pozuje tylko z tego drugiego ktory jest w ogole ukruszony w gory bo jak mialam 7lat upadlam nosem na róg schodka,ale nic z tym nie zrobilam,bo az tak nie bolalo.
Bardzo ładna jesteś, to po pierwsze. Ładne duże oczy i z profilu masz badzo ładne usa i pasujące do reszty (ja mam np. ładne usta z przodu,ale z boku mam wrażenie że są tak osadzone że nie pasuja do reszty). Nos pasuje do twarzy, nadaje jej ostrego charakteru, ale gdybym to była ja (a chciąłabym tak wyglądać) to bym zrobiła jednak ten nos! Uważam,że jakbyś oddała się z ręce jakiegoś specjalisty, to zrobiłby z ciebie boginię Ja lekarza z Warszawy mogę zdecydowanie Ci polecić dr.Witwickiego z mojego dużego i garbatego zrobił ladny zgrabny nos
retro_migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 07:45   #303
Bezadresu
Przyczajenie

MoniŚ15 to prawda, ze nos dodaje Ci uroku, Twoja uroda zyskuje niezwykłej cechy - jesteś charakterystyczna i niepowtarzalna.
Jak zoperujesz sobie nosek i stanie się on ładny Ty również staniesz się ładniejsza i będziesz ładna jak miliony dziewczyn w tym kraju.
Jeżeli czujesz, że z obecnym noskiem jest Ci ciężko - to zmień to.
Ale pamiętaj o tym, że operacje noska nierzadko kończą się tragedią dla dziewczyny - skutki nieudanej operacji są nie do cofnięcia.
Nie żałuj czasu na poszukiwania specjalisty od przerabiania nosków
Bezadresu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 17:26   #304
weteranka16
Rozeznanie

Cytat:
Moim zdaniem nosek nie jest zły.Może nie jest taki klasyczny prosty,ale jest mały i ma ciekawy kształt.Jeżeli Ci bardzo nie przeszkadza,to zastanów się poważnie czy operacja to dobry pomysł,bo może się okazać,że będziesz niezadowolona.Ja już kilkakrotnie "podchodziłam"do operacji,ale własnie dlatego,że raz mi się podoba,a raz nie boję się,że PO nie będę zadowolona.A mój nos jest sporo większy od Twojego,ma garbka/zgrubienie po upadku(nos był pęknięty i też tak to zostawiłam)i mimo to kształt mi się podoba,tylko ta wielkość
*nowy nos 16.12.2014 dr J.S Kobylniki
weteranka16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 17:42   #305
lena2103
Przyczajenie

Cytat:
Hej, Ja podobny mam nosek może ciut dłuższy ale bardzo podobny - i wlasnie ide na operacje - mam 28 lat i chce sobie nosek poprawić - zawsze marzyłam o małym - ale nie umiałam albo czasu nie miałam na to- aż w końcu podjechałam przypadkiem do kliniki i tak się zaczęło .
ale zanim operacja będzie - a to w grudniu - to może być tak że z badań nie będę mogła itp.
lena2103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 17:52   #306
lena2103
Przyczajenie

a to mój nosek
plus efekt - pliku piant- do zrobienia - według lekarza
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nosss.jpg (65,2 KB, 301 załadowań)
Stary 2013-10-15, 17:52   #307
mala mi24
Przyczajenie

MoniŚ15 ja na Twoim miejscu nie robiłabym tej operacji,jesteś tak piękną dziewczyną!A Twój nos jest normalny,ładny,a ten minimalny garbek nie odbiera Ci wcale uroku!Szkoda kasy,lepiej przeznacz to na jakieś przyjemnościPoza tym czas po operacji tez nie jest łatwy i przyjemny...Oczywiście zrobisz co zechcesz,to jest Twoja decyzja ale jeśli pytasz nas o zdanie to ja mowie stanowczo NIE.
P.S. Kiedy moja górna warga odzyska sprawność i będę mogła się normalnie uśmiechać? Bo już nie pamiętam jak wyglądają moje zęby;/
mala mi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 19:11   #308
Wiild Girl
Raczkowanie

GG do Wiild Girl

Cytat:
Jestes bardzo ładna i nosek pasuje ci do twarzy ale wiem jak to jest jak coś przeszkadza i bardzo chcesz to zmienić. To twoja decyzja ale ja bym go nie ruszala
Wiild Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 22:12   #309
kempoos
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez NeverGoodEnough18 Pokaż wiadomość
Dziękuje

Wstawionego nie ma co słuchać A, że 1,5 miesiąca minęło i powinno być lepiej to niestety muszę Cię zmartwić.. lepiej będzie za jeszcze 6 tygodni, do 3 miesięcy schodzi w sumie największa opuchlizna Także nie panikuj jeszcze naprawdę będzie lepiej, zobaczysz Ja czasami jak patrze w lustro też nie wierze bo mi się jakiś krzywy wydaje i w ogóle ale myślę sobie kurcze no jeszcze poczekam ten miesiąc albo chociaż do kontroli, a kontrolę mam na początku listopada. To może wstawisz jakieś zdjęcie noska? Ciekawe jak teraz wygląda
no własnie wstawiony prawdę powie szczególnie, że nie mówił tego złośliwie, ale przykre to było
nawet ja w lustrze widzę jak narazie zupełnie inną osobę..
ale minie do 3msc napewno!
dodaję zdj w tej chwili zrobione

jak widać najgorszy jest dół, bo taki kartofelek i skocznie przez to mam z profilu
no i szerokość, bo miałam zawsze szczupły nosek, a teraz przez opuchliznę mam taki "murzyński"

dla porównania zdj sprzed paru dni (kiedy wyglądał troszkę lepiej, no i lepsze ustawienie też.. ogólnie teraz najlepiej wyglądam właśnie półprofilem..) za to z przodu nie mogę się znieść, ale jestem dobrej myśli..

edit: tak spojrzałam na to pierwsze to tu też widać ten "paraliż" jakby, czyli takie napuchnięcie między górną wargą, a nosem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg hola1.jpg (26,7 KB, 279 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hola2.jpg (38,2 KB, 210 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hola3.jpg (37,5 KB, 194 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hola4.jpg (37,0 KB, 200 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hola5.jpg (37,5 KB, 157 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ndz.jpg (29,4 KB, 251 załadowań)

Edytowane przez kempoos
Czas edycji: 2013-10-15 o 22:13
kempoos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 22:32   #310
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Cytat:
Napisane przez lena2103 Pokaż wiadomość
a to mój nosek
plus efekt - pliku piant- do zrobienia - według lekarza
Odpisałam Ci na wiadomość
Co do noska nie masz dużego ale po operacji będzie idealny !

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Cytat:
Napisane przez kempoos Pokaż wiadomość
no własnie wstawiony prawdę powie szczególnie, że nie mówił tego złośliwie, ale przykre to było
nawet ja w lustrze widzę jak narazie zupełnie inną osobę..
ale minie do 3msc napewno!
dodaję zdj w tej chwili zrobione

jak widać najgorszy jest dół, bo taki kartofelek i skocznie przez to mam z profilu
no i szerokość, bo miałam zawsze szczupły nosek, a teraz przez opuchliznę mam taki "murzyński"

dla porównania zdj sprzed paru dni (kiedy wyglądał troszkę lepiej, no i lepsze ustawienie też.. ogólnie teraz najlepiej wyglądam właśnie półprofilem..) za to z przodu nie mogę się znieść, ale jestem dobrej myśli..

edit: tak spojrzałam na to pierwsze to tu też widać ten "paraliż" jakby, czyli takie napuchnięcie między górną wargą, a nosem
Moim zdaniem opuchlizna zeszła na czubek i jest on mocno spuchnięty stąd ten efekt skoczni naprawdę jeszcze za wcześnie na jakąkolwiek ocenę.. musisz uzbroić się w cierpliwość nosek będzie się zmieniał z dnia na dzień ale na lepsze Nie masz jakiegoś mocno szerokiego noska po operacji ale uwaga jeśli miałaś skracany nosek będzie wydawał się zawsze szerszy wiadomo mnie o tym lekarz od razu uprzedzał i powiedział prosto z mostu

Stary 2013-10-15, 22:37   #311
MoniŚ15
Przyczajenie

Te zdjęcia są ok sama bym go mogla znieść i znoszę do tej pory,ale inaczej się układa jak mówię ,śmieję się itd,to mnie wkurza najbardziej,dziękuję za wasze opinię ,umówię się na spotkanie do kliniki może dr coś ciekawego mi jeszcze powie
MoniŚ15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 06:54   #312
lena2103
Przyczajenie

[QUOTE=NeverGoodEnough18;4 3285134]Odpisałam Ci na wiadomość

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Dziękuję właśnie przeczytałam - to się cieszę że lekarz zrobił Ci tak jak mniej więcej chciałaś - i powiem CI on naprawdę jest niezłym chirurgiem .
Dobrze trafiłaś i super wyglądasz.
Mi też opisał zabieg - usuwanie garbka- części chrząstną i troszkę podnoszenie.
Dodaje zdjęcie dla wszystkich co robią noski.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg imagesCAQ36TU5.jpg (8,7 KB, 104 załadowań)
Stary 2013-10-16, 10:31   #313
nastja17
Raczkowanie

lena2103 będziesz miała ładny nosek
mała_mi24, ja też miałam problem z uśmiechaniem się, ściągało mi górną wargę, ale po ok. 3 miesiącach mogłam już normalnie się uśmiechnąć
kempoos głowa do góry, opuchlizna z czubka zejdzie na sam koniec...ja jestem już prawie 3,5 miesiąca po operacji i nadal czuję, że ją mam. Chirurg powiedział mi, że w styczniu powinno być już widać efekt końcowy, więc jeszcze trochę
Stary 2013-10-16, 11:45   #314
marciaslawek
Przyczajenie

Lena2013 sama sobie stworzyłas tę wizję noska, czy doktor Ci taką zrobił?Bedzie bardzo ładny Ja mam bardzo podobny nos. I powiedz czy masz już dokładny termin operacji?
marciaslawek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 14:29   #315
kempoos
Przyczajenie

Cytat:
Odpisałam Ci na wiadomość

Moim zdaniem opuchlizna zeszła na czubek i jest on mocno spuchnięty stąd ten efekt skoczni naprawdę jeszcze za wcześnie na jakąkolwiek ocenę.. musisz uzbroić się w cierpliwość nosek będzie się zmieniał z dnia na dzień ale na lepsze Nie masz jakiegoś mocno szerokiego noska po operacji ale uwaga jeśli miałaś skracany nosek będzie wydawał się zawsze szerszy wiadomo mnie o tym lekarz od razu uprzedzał i powiedział prosto z mostu

No właśnie też tak myślę, że przez czubek, szczególnie, że nadal go nie czuję tylko to "łaskotanie jakby"
ale u mnie nos w ogóle nie byl szeroki.. i to też opuchlizna, bo nawet jak palcami dotykam, to czuć niestety i właśnie ta opuchlizna na szerokość mnie najbardziej obrzydza, bo zawsze miałam z przodu idealnej szerokości nos, tylko garbka chciałam usunąć i właśnie profil też mieć malutki, a narazie mam ten czubek no i własnie 2 razy szerszy niż kiedyś, no ale jestem dobrej myśli

mojej sisotrze za to super schodzi (bo tego samego dnia robiłyśmy razem) i już też prawie idealny jest, tylko ten paraliż jej został, ale sam nosek ładnie się prezentuje, nie wiem czemu u mnie tak wolno to idzie :/

Edytowane przez kempoos
Czas edycji: 2013-10-16 o 14:31
kempoos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 16:04   #316
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Cytat:
Napisane przez kempoos Pokaż wiadomość
No właśnie też tak myślę, że przez czubek, szczególnie, że nadal go nie czuję tylko to "łaskotanie jakby"
ale u mnie nos w ogóle nie byl szeroki.. i to też opuchlizna, bo nawet jak palcami dotykam, to czuć niestety i właśnie ta opuchlizna na szerokość mnie najbardziej obrzydza, bo zawsze miałam z przodu idealnej szerokości nos, tylko garbka chciałam usunąć i właśnie profil też mieć malutki, a narazie mam ten czubek no i własnie 2 razy szerszy niż kiedyś, no ale jestem dobrej myśli

mojej sisotrze za to super schodzi (bo tego samego dnia robiłyśmy razem) i już też prawie idealny jest, tylko ten paraliż jej został, ale sam nosek ładnie się prezentuje, nie wiem czemu u mnie tak wolno to idzie :/
Mi też ogólnie siniaki szybko zeszły i opuchlizny nie mam dużej doktor mi to sam powiedział, każdy organizm jest inny i każdy inaczej się regeneruje. Nawet branie leków typowo działających na mniejsze obrzęki przed operacją nie pomaga później często po. Na pewno osoby bardzo szczupłe ciężej przejdą okres rekonwalescencji po operacji nie wiem dlaczego tak jest ale zauważyłam to już na kilku przypadkach ogólnie u osób przy kości siniaki szybciej schodzą i nie ma dużych obrzęków

Stary 2013-10-16, 17:46   #317
lena2103
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez marciaslawek Pokaż wiadomość
Lena2013 sama sobie stworzyłas tę wizję noska, czy doktor Ci taką zrobił?Bedzie bardzo ładny Ja mam bardzo podobny nos. I powiedz czy masz już dokładny termin operacji?
Hej. sama sobie stworzyłam nosek - w systemie paint - tam wstawiłam zdjecie jest tam taki fajny sposób zrobienia kreski " ruchomej" i dzięki niej zcielam to co chce zlikwidować .
Drugim sposobem - polecam -na zdjęcie wyświetlane w komputerze nakładam wycieta karteczke z odpowiednim zarysem nosa i temu wszystkiemu zrobiłam zdjecie aparatem - i to pokazałam lekarzowi. dzięki podświetleniu na kompie widać było mojego garba i efekt który bym chciała - i lekarz powiedział mi ze tak będzie mniej więcej mój nos wygladal - dodał ze aby mój nos z przodu nie był jak kulka - czy jak u murzyna musi mi podciąć takie chrząstki - wyczuwalne przy czubku nosa -każdy je ma. do tego troszkę zrobi troszkę większy kat miedzy ustami a nosem żeby czubek nie opadl .
Operacje mam 13 grudnia - ha ha - serio ,
Stary 2013-10-17, 10:56   #318
Wiild Girl
Raczkowanie

GG do Wiild Girl

Cytat:
Mi też ogólnie siniaki szybko zeszły i opuchlizny nie mam dużej doktor mi to sam powiedział, każdy organizm jest inny i każdy inaczej się regeneruje. Nawet branie leków typowo działających na mniejsze obrzęki przed operacją nie pomaga później często po. Na pewno osoby bardzo szczupłe ciężej przejdą okres rekonwalescencji po operacji nie wiem dlaczego tak jest ale zauważyłam to już na kilku przypadkach ogólnie u osób przy kości siniaki szybciej schodzą i nie ma dużych obrzęków
Z tymi siniakami to chyba nie ma reguły bo ja jestem szczupła i juz w dniu zdjęcia gipsu nie mialam zadnych siniaczków a po operacji nic mnie nie bolało ale tak jak piszesz kazdy organizm jest inny
Wiild Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 13:35   #319
losikk
Przyczajenie

ja uważam ze operacje są dla ludzi, jak się będziecie lepiej czuły po operacji to jak najbardziej. w zyciu trzeba być szczęśliwym

_________________________ _________________

Polecam http://mebledag.pl/meble/na-wysoki-polysk/ świetna oferta

Edytowane przez losikk
Czas edycji: 2014-05-15 o 10:16
losikk jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 14:24   #320
Ilonaa
Raczkowanie

Ja też jestem zdania, jeśli kogoś na to stać i wie, że to poprawi jego samoocenę - a u mnie tak jest - to nie ma się nad czym zastanawiać! Wiadomo wszystko z umiarem! Poszukać dobrego specjalisty, położyć się wygodnie na stole i po ok 50min jest się z nowym nosiem i uszczuplonym kontem bankowym -należy odczekać troszkę i nowe życie rozpoczęte!
Stary 2013-10-18, 12:48   #321
retro_migotka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ilonaa Pokaż wiadomość
Ja też jestem zdania, jeśli kogoś na to stać i wie, że to poprawi jego samoocenę - a u mnie tak jest - to nie ma się nad czym zastanawiać! Wiadomo wszystko z umiarem! Poszukać dobrego specjalisty, położyć się wygodnie na stole i po ok 50min jest się z nowym nosiem i uszczuplonym kontem bankowym -należy odczekać troszkę i nowe życie rozpoczęte!
no mi 2,5godziny robili,także troszkę dłużej :P co do schodzenia siniaków,to się nie zgadzam. Jestem szczupła i mimo,że 2dobę po zabiegu wyglądałam jak po walce bokserskiej,to w dniu zdjęcia gipsu (15dzień) nie miałam praktycznie żadnych kolorów na twarzy siniaki mi zeszly b.szybko,bo robiłam okłady z lodu na twarz, przez pierwszy tydzień codzinnie co kilka razy plus okłady z herbaty
retro_migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 20:57   #322
Ilonaa
Raczkowanie

Tak jak obiecałam wstawiam fotki PRZED i PO Zdj, "po" to mój nosio po 5 tyg. od operacji...spuchnięty jeszcze, wygląda jakby wyłaził z czoła ale podobno się to zmieni (też tak uważacie?) a i tak mi się już podoba :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ount.jpg (44,0 KB, 487 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg p7vr.jpg (67,1 KB, 589 załadowań)

Edytowane przez Ilonaa
Czas edycji: 2013-10-21 o 11:43
Ilonaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 11:06   #323
nastja17
Raczkowanie

super wygląda Twój nowy nosek dużo nie było trzeba, a jak ślicznie jest. Widać, że jeszcze opuchnięty, ale to kwestia czasu
Witam w gronie piękniejszych )

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-22, 12:15   #324
MoniŚ15
Przyczajenie

Cytat:
Tak jak obiecałam wstawiam fotki PRZED i PO Zdj, "po" to mój nosio po 5 tyg. od operacji...spuchnięty jeszcze, wygląda jakby wyłaził z czoła ale podobno się to zmieni (też tak uważacie?) a i tak mi się już podoba :P

Kurcze a mi sie wydaje ,ze troche stracilas urok (tak jak ja mam go stracic ),ale mozliwe ze to kwestia zdjecia.
MoniŚ15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 12:32   #325
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Cytat:
Piękny nosek Ogólnie śliczna z Ciebie kobieta Co do opuchlizny to wydaje mi się, że zeszła Ci już na czubek i chyba on teraz jest najbardziej spuchnięty. U kogo operowałaś nosek?

Stary 2013-10-22, 15:12   #326
Ilonaa
Raczkowanie

Operację przeprowadził dr Wilgus w Euroklinice. Największa opuchlizna owszem jest na czubku nosa, ale czuję, że u podstawy też jeszcze troszkę jest...
Co do "Uroku" to ja teraz dopiero go nabrałam hehe
Stary 2013-10-22, 17:13   #327
Callitus
Zakorzenienie

Wreszcie dojrzałam do decyzji - chcę zoperować nos, który jest kartoflem Kompleksy z tego powodu mam od lat i chcę wreszcie to zmienić. Nos z profilu jest ładny, natomiast chciałabym go zwęzić, zmniejszyć i zrobić resekcję skrzydełek. Czy polecacie jakieś konkretne nazwisko? Czytałam wiele o dr Łątkowskim oraz Szczycie, ale ten drugi podobno życzy sobie aż 14 tysięcy za samą operację, co jest dla mnie kwotą zaporową Poza tym termin konsultacji to luty 2016 Czytam oczywiście forum beautywpolsce, ale ogrom informacji mnie przeraża.

Jak wygląda sytuacja z dr Skupinem? Informacje są mocno rozbieżne, niektórzy piszą, że nie nadaje się do nosków mojego typu, niektórzy twierdzą, że jest wręcz przeciwnie. Bardzo podobają mi się noski wychodzące spod jego ręki...
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.

Edytowane przez Callitus
Czas edycji: 2013-10-22 o 18:24
Callitus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 20:29   #328
Laura288
Przyczajenie

Hej dziewczyny.Ponad 3 tygodnie temu miałam operację nosa(całkowita korekta),nos nadal jest spuchnięty i wrażliwy.Niepokoi mnie ze wciąż ciężko oddycha mi się przez nos(nadal jest zatkany),już mam dość oddychania buzią;/Lekarz zalecił mi czyszczenie nosa patyczkami kosmetycznymi,z prawą stroną jest znacznie lepiej,jest mniej spuchnięta,skóra po mału robi się miękka i bez większych problemów mogę wsadzić patyczek do środka i sobie tam.... hmmm"pogrzebać",natomiast lewa strona jest baaardzo spuchnięta i nie moge włożyc patyczka do lewej dziurki,próbowałam delikatnie ale za każdym razem czuje ból...Lewa strona jest tez bardziej zatkana.Czy to normalne?Któras z Was tak miala?Boję sie ze cos moze byc nie tak,bo różnica miedzy lewa strona a prawa jest duza(chodzi o opuchlizne i bol przy dotykaniu).Pomóżcie proszę....
Laura288 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-23, 01:30   #329
MoniiMonii
Przyczajenie

Dot.: Operacja plastyczna nosa ???

Hej Też jestem z Krakowa i zastanawiam się nad operacją już od roku. Gdzie robisz operację ?
MoniiMonii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-23, 10:43   #330
paula309
Raczkowanie

Ilonaa świetnie wyglądasz!
nie lubię, gdy ktoś mówi, że nos (brzydki, duży itd) dodaje charakteru! kurcze to nie prawda! ostatnio rozmawiałam z koleżankami, które nie wiedzą że będę mieć operację i temat zszedł na nosy i to samo - ze dodaje charakteru, niektórym to pasuje itd, jedna koleżanka (z dużym nosem i garbatym) powiedziała, że jej mąż powiedział że gdyby miała inny to by na nią nie spojrzał. i uważam, że to wszystko jest trochę mówione bezmyślnie i z zazdrości tym, które poddały się operacji i mają lepsze nosy. kurcze na różnych forach, gdy widzę zdjęcia po operacji to zawsze jest - wow, ale delikatna buzia się zrobiła, taka dziewczęca i miła. chyba zawsze tak jest, nie ukrywajmy - wygląda się lepiej. więc jeśli na prawdę wasze nosy nie są bardzo duże i odbiegają od normy - to przestańcie panikować, nie róbcie operacji, ale gdy jest to coś co całe życie wam przeszkadzało itd to nie ma się nad czym zastanawiać, chyba każdy chce się czuć lepiej!
paula309 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości