My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20 - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-20, 21:34   #2491
kuli1986
Raczkowanie

Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
piękne ciekawe czy ja znajdę jakieś łososiowe....

My będziemy mieć kurtynę świetlną za naszym stołem i przód stołu też będzie w światełkach. Coś takiego jak tu https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/...11007956_n.jpg tylko to nie nasz kolor ani sala. Te "wazony" w których są pióra też mają w środku światełka.
Też planujemy kurtyne świetlną, sala jest piętrowa u góry z balkonem i będzie dookoła z balkonu puszczony tiul do okoła a w nim też takie światełka jak w kurtynie.

Ile płacicie za taką kurtynę?

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
to jest mega dziwne. ktoś zgłosił post i cię zablokowali za taką błahostkę. ja z kolei kiedyś zgłaszałam post laski, która mnie obraziła i moderatorzy nic z tym nie zrobili :P

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

buty mamy. tż je kupił rok temu jak szliśmy na wesele mojej przyjaciółki. powiedział, że jakby miał kupować nowe to chciałby ten sam model, więc bez sensu :P
Sama się zdziwiłam, że zablakowali mnie za coś takiego, nawet pisałam do nich swój sprzeciw ale nic to nie dało, widocznie ktoś musiał to zgłosić lub jakimś cudem sami podglądneli zagłebiłam się w temat i przeczytałam regulamin i mogą za coś takiego zablokować a mianowicie według nich jest to niszczenie zawartości wątku, nie można usuwać swoich postów

A co do butów szukamy już od jakiegoś czasu wygodnych i nic, już wszystko obeszliśmy, jak są ładne to nie wygodne.

A gdzie kupowaliście te buciki?
kuli1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 21:35   #2492
KaEs
Wtajemniczenie

mimi my będziemy mieć taką kurtynę świetlną jak w załączniku i do tego te lampki. Kolor tez taki, w rzeczywistości jest jaśniejszy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 11942.jpg (38,0 KB, 44 załadowań)

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 21:42   #2493
kuli1986
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
mimi my będziemy mieć taką kurtynę świetlną jak w załączniku i do tego te lampki. Kolor tez taki, w rzeczywistości jest jaśniejszy
Dokładnie taką samą będziemy mieli kurtynę ale całą w bieli i tak samo jak z boku puszczony tiul z lampkami ale wokoło balkonu bo nasz sala jest piętrowa

Ile płacicie za wynajem takiej kurtyny czy jest w standardzie na sali?
Stary 2013-10-20, 21:48   #2494
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kuli1986 Pokaż wiadomość

A co do butów szukamy już od jakiegoś czasu wygodnych i nic, już wszystko obeszliśmy, jak są ładne to nie wygodne.

A gdzie kupowaliście te buciki?
w Ryłko tż jest bardzo zadowolony, są eleganckie i wygodne.
Cytat:
ślicznie to wygląda! my też możemy taką kurtynę zawiesić i chyba się zdecydujemy. chociaż ostatnio znalazłam na etsy śliczne lampki "choinkowe" obklejone piórkami niestety drogie były..

Edytowane przez say-hello
Czas edycji: 2013-10-20 o 21:50
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 21:50   #2495
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Napisałam do tego hotelu z zapytaniem o cene i czy spełnią moje wymagania

a teraz szukam gdzie sa dostępne suknie Mori Lee i ich kolekcja XL, bo chce schudnąć, ale chyba i tak nie wbije sie nigdy do 38
bardzo ładny hotel

a co do 38 to nie trać nadziei dietka i ćwiczenia, ja chodzę drugi miesiąc na siłownię i wczoraj zakupiłam swoje pierwsze od 2 czy 3 lat spodnie w rozmiarze 38
Cytat:
patrzcie co znalazłam, chce
wszystkie piękne
Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Jak patrze na te Wasze sale to az mi przykro, bo ja mam mała i nie moge za bardzo ingerowac w uklad stolow no ale coz juz nic z tym nie zrobie ...

http://www.mct.zerkow.pl/galeria/ban...eselne/004.jpg
niby wyglada na sporą, bo Pani mówila, ze jak ma byc max 70 osob to bedzie ok, ale sama juz nie wiem
ja też mam taki uklad stołów http://www.weseleomega.pl/galeria/sa...a/sala-weselna, sala super, elegancka
Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Nie chcesz blogosławieństwa w ogóle czy tylko w tym dniu?
chyba w ogóle, pogadam jeszcze z mamą, ale u nas jest dość skomplikowana sytuacja rodzinna, moja mama mnie sama wychowywała, mojego TŻ babcia... w ogóle jaja z rodzinką są :P szczególnie u TŻ

Cytat:
na pewno pójdę przed ślubem 2 razy na solarium, nie chcę być blada na swoim ślubie, chcę lekką opaleniznę z racji tego, że b. szybko się opalam, a ślub w sierpniu - przez całe wakacje będę smarować się wysokim filtrem, by uniknąc np. bladych ramiączek

chciałabym bardzo ale niestety będziemy mieć zwykłe światełka i świeczki

mam buty ślubne dodam tylko jakąś spinkę do butów ZDJĘCIA I OPIS W KLUBIE
trzeba wywalić wszystkie bluzki z ramiączkami
buciki super, ale wysokie
Cytat:
Wypadałoby rozejrzeć się już za jakimś porządnym stanikiem. Suknie mam bez ramiączek w prosty dekolt. Poleciłybyście jakąś dobrą firmę do moich 80B ;P
ja noszę esotiqa i bardzos obie chwalę, ale nie wiem jak u nich z rozmiarami, bo ja mam 75c
Cytat:
piękne ciekawe czy ja znajdę jakieś łososiowe....

My będziemy mieć kurtynę świetlną za naszym stołem i przód stołu też będzie w światełkach. Coś takiego jak tu https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/...11007956_n.jpg tylko to nie nasz kolor ani sala. Te "wazony" w których są pióra też mają w środku światełka.
o jesuuuu te wazony... u mnie też są i koniecznie chcę się ich pozbyć
Stary 2013-10-20, 21:53   #2496
cude
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anusia13138 Pokaż wiadomość
A Wy na jakim etapie jesteście, bo nie wiem czy panikować czy powtarzać sobie, że jest jeszcze sporo czasu

Z TŻem jesteśmy już 8 lat i w końcu postanowiliśmy powiedzieć "tak".
Wesele będzie sporo (jakieś 180 osób), bo ja mam dużą rodzinę.
U nas planujemy na 150 osób.
Mamy salę, zespół i catering Na razie zaliczki.
Mamy 5 ciepłych podań, z czego ostatnie po oczepinach i jest to zupka.
Jedno podanie możemy zamienić na lody. Mama bardzo tę zamianę popiera.

Elrosa, wczoraj była na "weselu", właśnie takie storczyki były na stołach Wyglądało ładnie. Nie wiem czy u siebie będziemy stawiali jakieś kwiatki, mało miejsca na stołach będzie.
Na przyjęciu były dwa rodzaje wódek: Bols i Stock. Nikt nie narzekał.

Witam nowe PMki!!!

279 dni

Edytowane przez cude
Czas edycji: 2013-10-20 o 21:56
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 21:59   #2497
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:

Ile płacicie za wynajem takiej kurtyny czy jest w standardzie na sali?
nam to robi firma dekoratorska, która dekoruje całą salę... dlatego nie wiem ile mogłaby kosztować sama taka kurtyna...

Cytat:
ostatnio znalazłam na etsy śliczne lampki "choinkowe" obklejone piórkami niestety drogie były..
dlatego STARAM SIĘ rzadko tam wchodzić. Co rusz mi się coś podoba... etsy jest super

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość

buciki super, ale wysokie
hmmm raczej taka standardowa wysokość jedynie co mogę napisać to jak narazie obcas jest praktycznie nieodczuwalny

Stary 2013-10-20, 22:05   #2498
Anesthesia
Wtajemniczenie

Say, super, gratuluję! Wydaje mi się, że zakupy mega udane

Co do kurtyny świetlnej, to my chyba właśnie niestety będziemy musieli sami kupować... Chyba, że znajdziemy jakąś firmę dekoratorską w rozsądnej cenie, ale wątpię
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 22:07   #2499
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Witam!

KaMilka4891
No mycie naczyń w łazience jest 'super' szczególnie jak nie ma miejsca na suszarkę na naczynia...
Te buty sporo kosztują... ale mają urok

Co do tych kuli z goździków... Fajnie, fajnie byle by nie zasłaniały drugiej strony stołu podobnie robi się wiązanki ślubne, ale jak dla mnie można by było z czymś tam zaszaleć np. wpleść jeszcze kwiaty koloru przewodniego między białe.

poznanianka1990
chodziło mi o to, co ona konkretnie Ci zaproponowała. Girlandy jakieś czy po prostu w smukłych wazonikach kwiatek z dodatkami. Czasami coś można z nimi fajnego ustalić i taniego. Niektóre materiały roslinne są bardzo tanie a efektowne. Bywa, że florystki mają katalogi i swoje portfolio. Nas uczą, żebyśmy coś takiego robili bo potem ktoś chce zamówić wiązankę czy coś to chciały znać w jakim stylu ktoś układa kompozycje. Dlatego zapytałam z ciekawości

kroooliczek89
ja tam będę mieć pończochy cieliste i pas też :P

docik10
Dobrze, że już wszystko OK między Wami

pysia1987
Może dystans jeszcze mają głowa do góry. Mnie nikt nie pytał o pierścionek. Teraz mniej niż 7 miesięcy do ślubu i dopiero pytają kiedy ślub choć my zaręczeni od dawna spokojnie, niektórzy potrzebują więcej czasu na oswojenie się z kimś nowym.

Nadrobiłam tyle ile dało radę- nie bijcie

Dzisiaj równo rok od kiedy nie żyje tata mojego TŻ. Jakoś mi tak smutno dzisiaj przez to...
Stary 2013-10-20, 22:09   #2500
kuli1986
Raczkowanie

Cytat:
nam to robi firma dekoratorska, która dekoruje całą salę... dlatego nie wiem ile mogłaby kosztować sama taka kurtyna...

Tak orientuję się cenowo, ponieważ nam tą kurtynę i obwieszenie tiulem do okoła z lampkami, za to sobie troszke zażyczyli (może dlatego, że praktycznie w okolicy najbliżej jest tylko jedna firma, ktróa się tym zajmuje) no ale niestety jak ktoś chce mieć ładnie to trzeba płacić a na własnym ślubie nie mamy zamiar oszczędzać :p od początku podaobały mi się te kurtyny i innej dekoracji nie chciałam
pozostały wystrój robi nam inna firma...
Stary 2013-10-20, 22:16   #2501
rabbitka
Rozeznanie

Docik dobrze,ze sobie wyjasniliscie wszystko!

Elrosa super ten komplet bielizny, co wrzucałaś

KaEs buty cudo wygladaja swietnoe i na wygodne

Say_Hello gratuluje zakupów, ten garnitur to strzał w 10!

My na zaproseniach nie będziemy pisać z Rodzicami, są oni gośćmi, my organizujemy wesele :tak:

Do solarium się nie wybieram, jestem blada i taka pozostanę

A co do ozdob ze światełek, nasza sala ma LED lampki na parkiecie, będziemy też mieć światełka na pezodzie naszego stołu i ma filarach.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-20, 22:16   #2502
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Hmm dziewczyny jak rozwiązać taki problem. Bielizna do ślubu, oczywiście biała. Staniczek i majtki. Buty będą czerwone, więc pończochy muszą być takie cieliste (napewno nie białe). Jaki do tego dobrać pasek do pończoch? Biały? Nie będzie to brzydko wyglądało takie przejście z beżowych pończoch i nagle biały pasek?
Ja tez mam czerwone butki, pończochy też planuję cieliste, lub jasny beż a bieliznę białą (łącznie z pasem) Nikt oprócz TŻta nie będzie tam zaglądał, a jemu wszystko jedno, czy będzie zdejmował ze mnie białą bieliznę, czy beżową

Cytat:
Napisane przez fascinata Pokaż wiadomość
Mam kolejny dylemat

Bardzo bym chciała, aby do ołtarza odprowadził mnie tata, a najlepiej aby TŻ (...)

A jak to będzie u Was?
My z TŻtem wejdziemy razem

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
230 ddś
Gratulacje! Jeszcze miesiąc i 1 z przodu

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Dziękuje za Waszą pomoc co ja bym bez Was zrobiła Rozmawiałam z Tż powiedział, że ta reakcja była ze złości i jakbym go zostawiła to by się starał mnie odzyskać i że ciężko byłoby mu się pozbierać. Przypomniał mi, że zawsze dla mnie wszystko robi, że zgadza się na wszystko co chce, odnoście wesela i planów remontowych. Doszliśmy do porozumienia, ale i tak będzie się musiał starać Powiedział, też, że nie przyznał się do rozmowy z Kasią bo o niej zapomniał, była dla niego mało istotną rozmową. Pierwszy nie zadzwonił, bo nie zdążył bo ja go ubiegłam. Czekał aż dojadę do domu, chciał najpierw sms-a napisać czy może zadzwonić. Zobaczymy jak teraz będzie bo do wczoraj nie miałam żadnych uwag do niego, jest opiekuńczy, pomocny, wyrozumiały ale wczoraj mi podniósł ciśnienie. Jeszcze raz dzięki za wasze opinie.
Super, że rozmowa pomogła będzie dobrze

Cytat:
a musicie robic podziekowanie z piosenka ? moze dobrze by bylo zrobic tak jak sporo osob, czyli podzikowanie w domu bez zadnych kolek itp na weselu ja z Tz robimy podziekowanie w domu po blogoslawienstwie, samy jakis kosz z upominkami i tyle, nie bedziemy robic cyrkow na sali, bo ani my ani moi rodzice nie lubia takich rzeczy.
To jest chyba najlepszy pomysł, podziękujemy w domu, a na weselu najwyżej zadedykujemy jedną piosenkę

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, byłam dziś u księdza i mamy godzinę zarezerwowaną a więc oficjalnie:
21 czerwca 2014 r. godzina 17:00
Gratulacje!

Cytat:
Napisane przez fascinata Pokaż wiadomość
Dziewczynki, a zrobiłyście sobie może jakąś listę / tabelkę w excelu która pomaga Wam w organizacji tego całego przedsięwzięcia?
Ja mam na komórce taką listę i odhaczam sobie wszystko co już załatwimy

Cytat:
Ah własnie, powiedzcie mi jedno, bo u mnie nie jedna znajoma ktora brala slub miala manie chodzenia na solarium, ja jestem mhm nie, ze przeciwniczka, jednak jakos do szczescia mi to nie jest potrzebne, bo bylam na solarium moze 2 razy w zyciu, mam karnacje w sumie ciemna, ale pytam dlatego, bo nie wiem czy faktycznie isc nabrac koloru czy nie katowac skory tym a Wy bedziecie chodzily, czy tez nie uwazacie sztucznej oplenizny ?
Nie chodzę na solarium, ale przed ślubem mam zamiar troszkę nabrać koloru..

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Myślałam jeszcze o natryskowym ale nasłuchałam się różnych opinii i trochę się boję - jedni mówią, że super, a inni, że np. barwi ubrania.

Jeśli ktoś ma ciemniejszą karnację to radzę uważać z solarium. Zbyt mocna opalenizna przy białej sukience bardzoooo mi się nie podoba.
Natryskowe to masakra! Miałam przed studniówką - sukienkę miałam ciemną więc nie było widać, ale cała opalenizna zostawała na ręczniku po kąpieli...

Cytat:

kupiliśmy obrączki i garnitur
gratulacje

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 22:18   #2503
KasiaK_080290
Zadomowienie

kuli1986 jeśli chodzi o buty męskie to polecam buty firmy PILPOL, TŻ ma już 3 albo 4 parę chyba (chodzi codziennie do pracy w półbutach) i jest bardzo zadowolony, dużo wzorów, ceny różne i na ślub też zdecydujemy się pewnie na buty tej firmy

w sklepikach prywatnych często można na nie trafić albo w sklepie firmowym ale nie mogę odnaleźć strony chwilowo
już kiedyś ją wklejałam

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 22:21   #2504
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
hmmm raczej taka standardowa wysokość jedynie co mogę napisać to jak narazie obcas jest praktycznie nieodczuwalny
no ja nie chadzam w obcasach praktycznie wcale, może dlatego przeraża mnie wysokość
Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Witam!

KaMilka4891
No mycie naczyń w łazience jest 'super' szczególnie jak nie ma miejsca na suszarkę na naczynia...
Te buty sporo kosztują... ale mają urok

Co do tych kuli z goździków... Fajnie, fajnie byle by nie zasłaniały drugiej strony stołu podobnie robi się wiązanki ślubne, ale jak dla mnie można by było z czymś tam zaszaleć np. wpleść jeszcze kwiaty koloru przewodniego między białe.

Dzisiaj równo rok od kiedy nie żyje tata mojego TŻ. Jakoś mi tak smutno dzisiaj przez to...
no właśnie cena tych butów też jest porażająca, dlatego nie chcę białych

kule z goździków przemyślę, może mniejsze i niższe, jeśli nie dostanę w rozsądnej cenie moich ukochanych peonii

przykro mi z powodu taty Twojego TŻ
Stary 2013-10-20, 22:26   #2505
martucha0205
Rozeznanie

czesc dziewczyny dawno mnie tu nie byloale jestem na tydzien w polsce i mam juz sliczne zaproszenia!!!! a do tego

KUPILAM SUKNIE SLUBNA!!!!

fajnie wyszlo jeszcze we wtorek mam przymiarke i cena po obnizce i jest z koronka sliczna!!!! zdjecia pozniej bo wpadlam tylko na chwilke.

dotego bylam na sali mamy juz ustawione meni
zamowiony tort i tez cena super za 5 pietrowy 350zl

no i najwazniejsze slub jest

15:30 16 sierpnia 2014

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
martucha0205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 22:27   #2506
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martucha0205 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny dawno mnie tu nie byloale jestem na tydzien w polsce i mam juz sliczne zaproszenia!!!! a do tego

fajnie wyszlo jeszcze we wtorek mam przymiarke i cena po obnizce i jest z koronka sliczna!!!! zdjecia pozniej bo wpadlam tylko na chwilke.

Gratuluję sukni!
350 zł za tort? Na ile porcji?

30.08.2014
Nasz Dzień

Stary 2013-10-20, 22:28   #2507
say-hello
Zakorzenienie

dzięki dziewczyny

Rabbitka, ślicznie wyglądają te światełka

Cytat:

gratuluję!!
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 22:29   #2508
kuli1986
Raczkowanie

Cytat:
w Ryłko tż jest bardzo zadowolony, są eleganckie i wygodne.
Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
kuli1986 jeśli chodzi o buty męskie to polecam buty firmy PILPOL, TŻ ma już 3 albo 4 parę chyba (chodzi codziennie do pracy w półbutach) i jest bardzo zadowolony, dużo wzorów, ceny różne i na ślub też zdecydujemy się pewnie na buty tej firmy

w sklepikach prywatnych często można na nie trafić albo w sklepie firmowym ale nie mogę odnaleźć strony chwilowo
już kiedyś ją wklejałam

Dzięki dziewczyny za polecenie w ryłko byliśmy ale jeszcze raz zajedziemy a firma PILPOL mi się kojarzy, chyba TŻ miał już od nich buty właśnie taki do garnituru i narzeka, że go uwierają w pięte
Stary 2013-10-20, 22:29   #2509
martucha0205
Rozeznanie

nie liczylam na porcje tylko na poziomy 5 pieter na stolarzu a cena po znajomosci pani stwierdzila ze tyle wystarczy

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
martucha0205 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-20, 22:32   #2510
KasiaK_080290
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny za polecenie w ryłko byliśmy ale jeszcze raz zajedziemy a firma PILPOL mi się kojarzy, chyba TŻ miał już od nich buty właśnie taki do garnituru i narzeka, że go uwierają w pięte
może kwestia modelu, może podpiętkę trzeba włożyć
na pewno jakieś wygodne dla Twojego TŻ znajdziecie, trzeba szukać, sklepów mnóstwo

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 22:37   #2511
kuli1986
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
może kwestia modelu, może podpiętkę trzeba włożyć
na pewno jakieś wygodne dla Twojego TŻ znajdziecie, trzeba szukać, sklepów mnóstwo
Cały czas szukamy a czas ucieka
Pewnie kwestia modelu, chcemy spróbować z zapiętkami ale na ślub muszą być nowe i wygodne

Już wszędzie bylismy naprawdę, no ale nie poddajemy się szukamy dalej, teraz stawiamy na mniejsze sklepy a nie sieciówkowe.
Stary 2013-10-20, 22:39   #2512
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
nie liczylam na porcje tylko na poziomy 5 pieter na stolarzu a cena po znajomosci pani stwierdzila ze tyle wystarczy
Kurczę, ale fajnie!

30.08.2014
Nasz Dzień

Stary 2013-10-20, 22:47   #2513
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:

pochwal się suknią po 16 sierpnia będzie dużoooo relacji

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-20, 23:05   #2514
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Cały czas szukamy a czas ucieka
Pewnie kwestia modelu, chcemy spróbować z zapiętkami ale na ślub muszą być nowe i wygodne

Już wszędzie bylismy naprawdę, no ale nie poddajemy się szukamy dalej, teraz stawiamy na mniejsze sklepy a nie sieciówkowe.
Mój kupił w aldo, byliście tam?

Martucha gratuluję!

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 23:20   #2515
karolinuuusia
Zakorzenienie

ja słyszałam że 10dag na osobę tortu

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 23:42   #2516
basiczek24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Dziękuje za Waszą pomoc co ja bym bez Was zrobiła Rozmawiałam z Tż powiedział, że ta reakcja była ze złości i jakbym go zostawiła to by się starał mnie odzyskać i że ciężko byłoby mu się pozbierać. Przypomniał mi, że zawsze dla mnie wszystko robi, że zgadza się na wszystko co chce, odnoście wesela i planów remontowych. Doszliśmy do porozumienia, ale i tak będzie się musiał starać Powiedział, też, że nie przyznał się do rozmowy z Kasią bo o niej zapomniał, była dla niego mało istotną rozmową. Pierwszy nie zadzwonił, bo nie zdążył bo ja go ubiegłam. Czekał aż dojadę do domu, chciał najpierw sms-a napisać czy może zadzwonić. Zobaczymy jak teraz będzie bo do wczoraj nie miałam żadnych uwag do niego, jest opiekuńczy, pomocny, wyrozumiały ale wczoraj mi podniósł ciśnienie. Jeszcze raz dzięki za wasze opinie.

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, byłam dziś u księdza i mamy godzinę zarezerwowaną a więc oficjalnie:
21 czerwca 2014 r. godzina 17:00
Super, ja chciałam 21 czerwiec bo mamy z poprawinami a 22 mam urodziny, co więcej chciałam w tym roku 22 czerwca, wtedy kończyłam 30 wiosen, ale nie udałop się znaleźć fajnej sali.

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

Ja tak samo jak no_doubt chcę podpisać dokumenty na ołtarzu a nie w zakrystii, u mnie tego nie robią ale jak pogadam z księdzem to myślę że się zgodzi na to Dla niego to nie jest chyba żaden problem

Jestem mamą
basiczek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 23:53   #2517
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Mnie z kolei mówili w cukierni, że 8 dag tortu na osobę

martucha0205
gratuluję! czekam z nieciepliwością na fotkę
Stary 2013-10-20, 23:59   #2518
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Mnie z kolei mówili w cukierni, że 8 dag tortu na osobę
mi będzie robiła dobra znajoma mamy i ona robi na prawdę dobre i ciężkie torty, wiec pewnie dlatego mówi, ze 10

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 00:03   #2519
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Pewnie tak ale przecież w cukierni zamawia się tort na kg więc trudno wyliczać dag na każdą głowę dokładnie, nigdy idealnie się nie pokroi hehe ja ciągle nie wiem ile i jakie ciasta... Jak myślicie jakie warto?
Stary 2013-10-21, 00:06   #2520
basiczek24
Wtajemniczenie

Cytat:
patrzcie co znalazłam, chce
2

Jestem mamą
basiczek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości