Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3 - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł kolejnego wątku!
Czas na zupę i banana - tak przynajmniej mówi mama. Mamy VII-VIII 2013 5 7,81%
Piąstka w buzi, nawet dwie, daj banana włożę też. Mamy VII-VIII 2013 6 9,38%
Marchew, jabłko i ziemniaki - poznajemy nowe smaki. Mamy VII-VIII 2013 20 31,25%
Chociaż mleko nadal lubię, to marchewki nie odmówię. Mamy VII-VIII 2013 7 10,94%
Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 19 29,69%
Dziób rozgadany, bańki ze śliny, czas na ząbkowanie chłopcy i dziewczyny. Mamy VII-VIII 2013 5 7,81%
Nasze dzieci to gagatki, są gotowe do odsiadki. Mamy VII-VIII 2013 1 1,56%
Pierwszy ząbek, drugi leci, mamy nie śpią dzień juz trzeci. Mamy VII-VIII 2013 1 1,56%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-20, 22:16   #361
czerwony_balonik
Zadomowienie

Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Ja sobie te wszystkie wiadomości, które pisze na Wizazu przekopiuje później albo zacznę spisywać gdzieś żeby w razie kiedy zapomnę przypomnieć sobie z jakimi debilami mieliśmy do czynienia...

Niestety wenflon w nozce nie dał rady ;(
Musieli wzywać anestezjologa- na moje życzenie bo nocna załoga nie widziała problemu w podawaniu antybiotyku przez wenflon, który powodował ogromny płacz u Adasia :banghead:

Tak jak sie spodziewaliśmy wenfon poszedł do głowy ;( Trzeba bylo działać szybko bo mieliśmy juz 2godziny spóźnienia w podaniu antybiotyku. Anestezjolog spytał czy nie chcemy żeby od razu pobrać krew do badania bo to ostatnia szansa. Adaś jest juz tak zmasakrowany, że pobrać sie krwi juz nie da. Powiedzielismy, że pewnie więc kazał mi biec szybko do pielęgniarek po fiolki na krew. Wybieglam szybko i mówię o co chodzi, w tle anestezjolog krzyczy, żeby sie pośpieszyć a franca mi mówi, że oni teraz mają zmianę pielęgniarek i się suka odwrócila na piecie.
Zrobił sie skrzep i krwi nie pobralismy :/
Anestezjolog się wkurzyl na maksa.
Teraz czekamy aż ta idiotka przyjdzie bo zażądalismy z nią rozmowy. Jak jej nie walne w gębę to będzie cud.

Niestety coraz bardziej zbliża sie do nas wizja zakładania wejścia centralnego- po całkowitą narkoza ;( ;( ;(

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Rany boskie..... co za babszytyl Mam nadzieję że poniesie jakieś konsekwencje takiego zachowania.....

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Czerwony baloniku wybacz...spóżnione ale szczere....STO LAT kochana!

Jak tam sytuacja? Odezwał się Tż?

Pozdrówki
Dziękuje Tak,już lepiej i w☠☠☠☠ mi przeszedł na niego nieco choć nie do końca. Obiecał,że się poprawi i w piatek ma przyjechać,pobyć do niedzieli i dużo zajomwać się małą. Pożyjemy,zobaczymy. Zrobiłam m awanturę przez telefon tak wogóle dziś i chyba coś dotarło w końcu.

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Hej

Cynamonku wszystko to brzmi strasznie, ale mimo wszystko bardzo cieszę się, że z serduszkiem już ok, a gronkowca też pokonacie Wy wszystko pokonacie!

Od nas dopiero pojechali niezapowiedziani goście.
Mam chwilkę, ale małą, więc ponadrabiam choć trochę.

Dziś znów byliśmy u weta z kindziorkiem-miał robione prześwietlenie i już wiemy co mu jest - ma poważne zaparcie i bardzo dużo gazów w brzuszku-wszystkie jelita ma na maxa napęczniałe
Dostał jakieś środki na wypróżnienie i miał wprowadzaną też rurkę do tyłka i przez nią też coś podali ALE nic to nie dało

Jeśli do jutra sytuacja się nie zmieni to będzie miał przeprowadzany zabieg pod narkozą
dla kotka!

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
za kindziorka

Cynamonku -

Naprawde ja bym im założyła sprawę o tego gronkowca i zaniedbanie.

U mnie bardzo ciężka noc. Tz wrócił po 3rano i jak przed 4 nakarmilam małego,ktory sie zakrztusil bardzo i sie kompletnie wybudzil ze snu- to Tz wziął małego do swojego pokoju włożył go do bauncera i postawił na łóżku przy ścianie. Kazał mi iść spać. W miedzy czasie dowiedziałam sie, ze moj dziadek zmarł i było mi w ogóle ciezko zasnąć i pozbierać myśli
Potem o 5rano Tz przyniósł krzykuna na karmienie i juz został ze mną i musiałam z nim spać ze on był na ramieniu wtulaly we mnie bo inaczej był wrzask
Za 30min.tesciu przychodzi , a ja jestem w proszku i mi sie nic nie chce. Najlepiej bym przespala cały dzien.

Arabiata- poprostu No comments

Pozdrawiam
Moje kondolencje

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
moj maly biedulek, po tych dzisiejszych perypetiach nie chcial zasnac w lozeczku, na raczkach usnal i dopiero go przelozylam. Ide spac. Buzki mamolki
za badania małego! oby to nic poważnego

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Jutro o 10:50 mamy usg bioder, wiec proszę o kciuki!

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
zapomnialam napisac ze my tez jutro bioderkowi, wiec podlaczam sie pod prosbe
Stary 2013-10-20, 22:46   #362
mela1234
Zakorzenienie

Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3

I karmienie a ja padam na twarz.

mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 22:51   #363
ita83
Wtajemniczenie

nie no rece opadaja moj tz to tez as nad asy - karmienie malego to mu mowie ze skoro nie spi to niech go nakarmi a ha szybko sie odciagne i pojde spac to ten karmi i gada do malego, chyba z 4 razy mu mowie zeby nic nie mowil bo jest noc i maly ma miec cicho ale gdzie tam no to mam teraz na rece marudera z oczami jak 5zl i wizje lulania go nie wiem ile bo sie rozbudzil a tz zadowolony z siebie zasnal

litosci czy oni sie pozamieniali rozumami z pchlami czy cos w tym stylu

Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2
Stary 2013-10-20, 23:03   #364
Katerine2
Raczkowanie

Hej.

Cynamonka straszne konowaly sa w tym szpitalu dobrze ze ty jesteś taka kochana mamusia i pilnujesz bo inaczej nie wiadomo co by tam się dzialo. Trzymam kciuki żeby niunio jak najszybciej wydobrzał i moglibyście do domku wrocic

Tak mi Justysie dziś wysypalo ze plakac mi się chce bo nie mam zielonego pojęcia od czego. Na buziuni często miała krostki i sucha skore, czasem na brzuszku się zdarzalo ale to dwa dni i sladu nie było a dzisiaj to masakra
Policzki podbródek szyjka za uszkami caly brzuszek i placki na raczkach i nozkach
Biedactwo moje..po kapaniu jak jeszcze jej nie ubrałam i plakala to to wszystko takie widoczne było ze az się przeraziłam. Alergia tylko od czego? Przypomnialam sobie migiem co jadlam nowego w ostatnich dniach i pamiętam ze buraczki i sos czosnkowy. Jak rano ja zobaczyłam to stwierdziłam ze może od proszku do prania i zrobiłam pranie w innym posuszylam uprasowalam i zobaczymy czy dalej ja będzie sypać.

A tak apropo w jakim proszku pierzecie?

Poczytalam na necie trochę o alergiach i dalej ciemna masa jestem bo chciałam wiedzieć jaka roznica jest miedzy alergia pokarmowa a kontaktowa i tyle wiem co teoria a jak rozroznic wysypke to bladego pojęcia nie mam.
Katerine2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 23:20   #365
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Katerine2 Pokaż wiadomość
Hej.

Cynamonka straszne konowaly sa w tym szpitalu dobrze ze ty jesteś taka kochana mamusia i pilnujesz bo inaczej nie wiadomo co by tam się dzialo. Trzymam kciuki żeby niunio jak najszybciej wydobrzał i moglibyście do domku wrocic

Tak mi Justysie dziś wysypalo ze plakac mi się chce bo nie mam zielonego pojęcia od czego. Na buziuni często miała krostki i sucha skore, czasem na brzuszku się zdarzalo ale to dwa dni i sladu nie było a dzisiaj to masakra
Policzki podbródek szyjka za uszkami caly brzuszek i placki na raczkach i nozkach
Biedactwo moje..po kapaniu jak jeszcze jej nie ubrałam i plakala to to wszystko takie widoczne było ze az się przeraziłam. Alergia tylko od czego? Przypomnialam sobie migiem co jadlam nowego w ostatnich dniach i pamiętam ze buraczki i sos czosnkowy. Jak rano ja zobaczyłam to stwierdziłam ze może od proszku do prania i zrobiłam pranie w innym posuszylam uprasowalam i zobaczymy czy dalej ja będzie sypać.

A tak apropo w jakim proszku pierzecie?

Poczytalam na necie trochę o alergiach i dalej ciemna masa jestem bo chciałam wiedzieć jaka roznica jest miedzy alergia pokarmowa a kontaktowa i tyle wiem co teoria a jak rozroznic wysypke to bladego pojęcia nie mam.
Biedna Justynka ciekawe od czego aż taj ją wysypało. Ale jak na całym ciele to może być od proszku a zmieniałaś ostatnio na nowy?
Ja piore od początku w naszym proszku i mała dobrze na niego reaguje. Używam visir sensitiv. Ostatnio daje też płyn do płukania silan, ale chyba zrezygnuje. Nie ma wpływu na Mai skórę ale za mocno jak dla mnie pachnie. Wolę jak ubranka baaaardzo delikatnie pachną.

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 23:53   #366
Katerine2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Biedna Justynka ciekawe od czego aż taj ją wysypało. Ale jak na całym ciele to może być od proszku a zmieniałaś ostatnio na nowy?
Ja piore od początku w naszym proszku i mała dobrze na niego reaguje. Używam visir sensitiv. Ostatnio daje też płyn do płukania silan, ale chyba zrezygnuje. Nie ma wpływu na Mai skórę ale za mocno jak dla mnie pachnie. Wolę jak ubranka baaaardzo delikatnie pachną.
Własnie nie zmieniałam tylko ciagle w tym samym wiec nie wiem czy to proszek czy nie. Szkoda mi jej bo prawdopodobnie ja to tez swędzi ale dobrze ze chociaż z brzuszkiem ok. Jest wesolutka i nie placze wiec chociaż tyle ze nie cierpi przez glupia matke bo to jakby nie patrzeć to moje niedopatrzenie
Mati także był alergikiem i do 2 roku miał wysypke na jednej raczce pod kolankami i na paluszkach oraz za uszami i to takie brzydkie było taka gruba skora się az robila i pekala ale mielismy masc ze sterydami i minelo po 2 roku. Ale w zyciu az tak go nie wysypalo jak niunie
Katerine2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 00:03   #367
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Katerine2 Pokaż wiadomość
Własnie nie zmieniałam tylko ciagle w tym samym wiec nie wiem czy to proszek czy nie. Szkoda mi jej bo prawdopodobnie ja to tez swędzi ale dobrze ze chociaż z brzuszkiem ok. Jest wesolutka i nie placze wiec chociaż tyle ze nie cierpi przez glupia matke bo to jakby nie patrzeć to moje niedopatrzenie
Mati także był alergikiem i do 2 roku miał wysypke na jednej raczce pod kolankami i na paluszkach oraz za uszami i to takie brzydkie było taka gruba skora się az robila i pekala ale mielismy masc ze sterydami i minelo po 2 roku. Ale w zyciu az tak go nie wysypalo jak niunie
A u Mateuszka wiadomo było na co był uczulony?

MAJA🍼

23.08.2013

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-21, 00:32   #368
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

U mnie karmienie nr 2

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 00:59   #369
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Sam bardzo mi przykro

Mnie sie dziś spalił czajnik i teraz przygotowanie mleka trwa wieki...

Rytm dnia zawalony, Artur poszedł spać o 22..

Karmienie nr 1.

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 01:55   #370
jakierka
Zadomowienie

Misiaczka, ja zawsze mowilam TZtowi co mi przeszkadza, ale tym razem po ostatniej sprzeczce w ogole nie reagowalam. Zazwyczaj bylam pierwsza, ktora wyciagala reke, a tym razem nic. On sam z siebie zaczal. Ja go wprawdzie poprosilam o spacer, bo musialam odpoczac, cala reszta to jego inicjatywa. Ciekawe na jak dlugo tego dobrego?

Kejt, za bioderka

Tweed, Wam tez Usmialam sie z desperadosa, mala rzecz a jak cieszy, no nie?

Samantha, przykro mi bardzo z powodu dziadka

Rocky, super ze juz po przeprowadzce Oby mieszkalo Wam sie tam dobrze! No i fajnie, ze jest cieplo, zime przetrwacie bez chlodu.

Tarribari, slodki Twoj synus i jaki powazny i dojrzaly

Arrabiata, ja bym porozmawiala z TZ przede wszystkim aby nie zapraszal tak pozno znajomych, jezeli nie zadziala to przy wizycie im napomknac o tym aby nastepnym razem byli wczesniej. Wiem, ze w takich sytuacjach trudno cokolwiek z siebie wykrztusic A tesciowa to tez masz niezla

Kathe, biedna Justynka, oby to nie byla alergia!

Eve, cos Aleks chorowitek sie rozlozyl, niech juz zdrowieje

Cynamonowa, co u Was? Jak przebiegla operacja i jak sie Adas czuje?

Edziunio pospal az 5h po kapieli, chyba przez to ze wydoil mleczko az z dwoch piersi, a zawsze jada tylko z jednej. Taki byl bidulek przejedzony, ze ledwie sie ruszal i odrazu odplynal A obudzil mnie nie placz ani stekanie, tylko mlaskanie wkladanych raczek do buzi
My po 1 karmieniu, czekam az Edziu odbije i dalej idziemy spac.
Bardzo prosimy dzis o kciuki, bo prawdopodobnie czekaja nas szczepienia

Edytowane przez jakierka
Czas edycji: 2013-10-21 o 01:57
jakierka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 02:11   #371
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

A moja z tego wiercenia i kręcenia znow sie obudziła.

---------- Dopisano o 02:11 ---------- Poprzedni post napisano o 02:05 ----------

Ja juz nie mam sił,
Spać chce

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-21, 02:26   #372
jakierka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
A moja z tego wiercenia i kręcenia znow sie obudziła.

---------- Dopisano o 02:11 ---------- Poprzedni post napisano o 02:05 ----------

Ja juz nie mam sił,
Spać chce

A propos zawijania, na Edzia dziala tylko wtedy gdy jest bardzo spiacy, dzieki opatuleniu nie przebudzal sie tak czesto. A od kilku dni juz spi swobodnie i poki co radzi sobie. Moze sprobuj ja zawinac jak bedzie spokojna i spiaca? Nie wiem co Ci doradzic. Ma charakter Sara i tyle

Stary 2013-10-21, 02:29   #373
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Może to brzuszek sama nie wiem.
Ale jeśli nawet to praca jelit to jak mam jej pomoc.
Zwariuje chyba z tego niewyspania

Stary 2013-10-21, 03:57   #374
ita83
Wtajemniczenie

a ja mam noc dobroci dla rodzica - przerwa miedzy karmieniami 5h, czuje ze zyje...ciekawe czy to jednorazowa akcja

---------- Dopisano o 03:57 ---------- Poprzedni post napisano o 03:47 ----------

ale za to mam kupe jako dodatek do promocji czyli 2 w 1 a jak zaczne gnomka przebierac maly sie przebudzi i znow mnie czeka lulanie echhhhh

Stary 2013-10-21, 04:28   #375
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

U mnie znow karmienie.
Czyżby wszystkim dzieci spały że tu takie pustki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-21, 04:28   #376
malaczarnakejt
Zakorzenienie

1 karmienie. Wow, tak późno jeszcze nie było

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 04:30   #377
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Kejt fajnie masz

Stary 2013-10-21, 04:31   #378
ita83
Wtajemniczenie

moj nie spi...po przebraniu guga sobie w najlepsze i mnie zaczepia domagajac sie uwagi

Stary 2013-10-21, 04:32   #379
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Mój tz ma teraz tydzień nocek.
Więc ja sama całą noc i cały ranek.
A mój tz len to do 15 lubi pospać
Za jakie grzechy grrrrr

Stary 2013-10-21, 04:36   #380
jakierka
Zadomowienie

U nas 2 karmienie.

Domcia, a masz szanse odespac sobie w ciagu dnia? Jak Sara spi w dzien?

Stary 2013-10-21, 04:41   #381
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość
U nas 2 karmienie.

Domcia, a masz szanse odespac sobie w ciagu dnia? Jak Sara spi w dzien?

Sara w dzień spi tylko na rękach i tylko na spacerze w maxi cosi

---------- Dopisano o 04:40 ---------- Poprzedni post napisano o 04:37 ----------

Kiedyś marzyłam o 5 dzieci, potem chciałam mieć 3, a teraz juz nie

---------- Dopisano o 04:41 ---------- Poprzedni post napisano o 04:40 ----------

O zaczynam bzdury o 4 nad ranem piepszyc. Sara na ramieniu, czekam aż beknie to ją odłoże

Edytowane przez domciatko
Czas edycji: 2013-10-21 o 04:45
Stary 2013-10-21, 04:46   #382
jakierka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
Sara w dzień spi tylko na rękach i tylko na spacerze w maxi cosi

---------- Dopisano o 04:40 ---------- Poprzedni post napisano o 04:37 ----------

Kiedyś marzyłam o 5 dzieci, potem chciałam mieć 3, a teraz juz nie

---------- Dopisano o 04:41 ---------- Poprzedni post napisano o 04:40 ----------

O zaczynam bzdury o 4 nad ranem piepszyc. Sara na ramieniu, czekam aż beknie to ia odłoże

Ja tez kiedys chcialam 5
Teraz mam nadzieje na jeszcze jedno i koniec
No u Ciebie zmeczenie robi swoje. Widzisz, jakby Sara lepiej znosila chuste moglabys pospac na wpolsiedzaco, ale wspominalas, ze ona przestala to lubic.

Stary 2013-10-21, 05:05   #383
ita83
Wtajemniczenie

domciatko uwierz mi ze za ok dwa lata to juz nie bedziesz pamietala jakie to meczace bylo

czy mozna jakos dziecku przymocowac smoczek na dluzej niz pol minuty ?
moze mi sie uda mojego pana uspic

Stary 2013-10-21, 05:05   #384
mela1234
Zakorzenienie

U nas trzecie karmienie choc nie wiem czy 6 rano zaliczac do nocnych karmien. Noc koszmarna bo Malgos od 2 do ok 3 kaslala. Co chwila. Strasznie mi jej zal. Za godz dzwonie do przychodni czy nas przyjma bo to druga noc z rzedu taka, nie wspimne p kaszlu w dzien.

A Ala chyba sie wyspala. O nie dam sie, jeszcze godzinke musimy pospac

Edytowane przez mela1234
Czas edycji: 2013-10-21 o 05:07
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 05:27   #385
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Ja też Mela nie wiem, do której doby zaliczać to ranne karmienie. U nas drugie, zaraz biorę gościa na siebie i idziemy spać.

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 05:47   #386
lachryma
Zakorzenienie

U nas drugie

Stary 2013-10-21, 05:47   #387
misiaczka555
Wtajemniczenie

Pierwsze karmienie

MAJA🍼

23.08.2013

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-21, 05:49   #388
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Pierwsze karmienie
Zazdroszczę, ja tak miałam wczoraj. Super

Stary 2013-10-21, 05:58   #389
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
Zazdroszczę, ja tak miałam wczoraj. Super

No uczucie super z tego podjarania że to TA godzina siedzimy z TZ i pijemy kawke bo sie wyspalismy a Maja świruje pawiana u nas w łóżku

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-10-21, 06:13   #390
Samantha7
Zakorzenienie

Dzięki Wam Dziewczyny.

Próbowałam Was nadrobić,ale to nie możliwe. Tak mi makabryczne głowa bolała, ze myślałam, ze mi mozg wypłynie do tego oczy bardzo. Mały dał w nocy popalic i wyszło wszystko w dzien. Tz mi bardzo pomógł. Widział, ze ja juz zwłoki jestem. Mimo, ze pracował do 3rano to jak mały po 4zjadl to sie nim zajął bo ja byłam zgon kompletny. Dzis tez wziął go o 20 jak mi głowa bolała i kazał mi iść spać. Przyszedł o 22 i mały glomodor na syrenie do cycka i byłam w szoku bo zjadł, powiercil sie,ale zasnął.
Przez moj ból głowy odpuscilam kąpiel,ale nic mu nie bedzie. Teraz 2h spi i ja zaraz znów ide sie klade do niego.

Jutro musze zadzwonić do mamy, a nie lubie gadać o takich rzeczach. No cóż nie chcem ale muszem

W ogóle miałam dzis akcje karmienia na parkingu. Moj mały gnomus nie mógł poczekać. Tz był w sklepie tylko wziac jedna rzecz i juz wychodził,ale mały taka syrene odpalil, ze o jej. Ja szybko w auto i pojechałam w ciemne samotne miejsce i nakarmilam go. Jak wyjelam cycka to moj mały miał juz oczy zabójcy. I tylko chabdziu za tego cycka i jakby z miesiąc nie jadł
Ja sie tylko rozgladalam po bokach czy nikt nie lazi,ale było juz ciemnawo wiec chyba nas nie było widać. Bo ja mam taka manie, ze mnie przez okno w domu widać i zawsze musze zasłaniać rolety jak sie rozbieram. Tz sie śmieje i mowi, ze tak kazdy siedzi w oknie z lornerka i czeka az Samantha sie rozbierze

Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze dzieciaczki. Niech zdrowieja Aleks, Lilcia, Małgosia
Jeśli kogoś pominelam to prosze o wybaczenie

Pozdrawiam Was serdelecznie. Przesylam buziaczki i spadam spać bo nie wyrabiam

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości