|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
eluśka - daj znać jak bieguny u Ciebie się sprawdziły, bo tez o nich myslalam, ale boję sie, ze wpadlabym z deszczu pod rynnę, bo musialabym bujac w nocy tez. 0 nestelle - ja tez nie mam siły i nie lubię jak moje dziecko placze, dlatego biorę do lozka, daję cyca i śpimy ale niestety moj panicz dzis przesadzil i bedziemy probowac. Choc znajac zycie to i tak mi sie nie zechce jak przyjdzie co do czego :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#3392 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() maluda - ![]() malpka -100 g czekolady ,phii a co to jest ? nawet nie poczatek .... ![]() ![]() Roszek wstal -juz !!! ![]() ![]() jak sie tak chwalicie to i ja pochwale sie - Roszek juz daje "piatki" na zawolanie -slodko to wyglada ja mowie "piona.piona" a on z usmiechem ![]()
![]() |
#3393 |
Przyczajenie
|
Wiem, wiem :-D To takie jednorazowe wyskoki były. Raz u pediatry, bo sama się zdziwiła, że Jula ma takie mocne nóżki, drugi raz w domu babcia z nią spacerowała. Generalnie jej nie meczę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3394 |
MBZ♥
|
Dzień dobry bardzo
![]() Dziękujemy za życzenia dla Roszpunki ![]() Ściskamy zalegle Marcelka i Resztę Solenizantów ![]() ![]() Modern super jest ten Wasy stosik ksiażkowy ![]() Klementynko ![]() ![]() a wieczko ma być wklęsłe raczej, dopiero jak otwierasz to robi się górka ![]() Oliwko, Dziewczyny już wszystko napisały ![]() Tasiu, zdrowiej ![]() Mnie też dopadło przeziębienie ale na szczęście ROszpunka zdrowa ![]() Eluśka to jakie soczki serwujesz? ![]() Pani, Roszpunka też tak się czasem odchyla ale doktorek powiedział, że widocznie tak lubi ![]() a książki ![]() Nestelle huknij TŻ ![]() ![]() nie wiem czy kadr aparatu pomieści stosisko ![]() a wóz jaki? ![]() OTJ byłaś u gina sprawdzić co z tym rozejściem się rany? ![]() Bzinko tu masz rację ![]() Dragusiu lepszy już humor? ![]() i ![]() ![]() ![]() Tasiu, Wasz stosik też imponujący ![]() a wiewióra boska ![]() ![]() Demeter gdzie są zdjęcia? ![]() a puzzle polecam ![]() ![]() Eluśka: ![]() ![]() Nemains uważaj na to porwadzanie Córci ![]() Monicca to miałaś jajecznicę wszędzie ![]() Weekendy są stanowczo za krótkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3395 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzieki. ![]() Co do weekendow to nie mow nic, za krotkie i to bardzo... pstryk i poniedzialek... ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- http://endo.pl/tematy/wyprzedaz_mied...niemowlaka.xml Może któraś przed zakupami i ma ochotę?? Ja niestety w tym miesiącu już nic nie kupuję.... chyba ![]()
![]() |
#3396 | ||
Zakorzenienie
|
moze i ona pojezdzi
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pisalam juz ze mam na oku quinny buzz , moodd,stokke albo fajny tez jest chyba rider i icandy .sama nie wiem .... chce miec lekki wozek ,ale z kolami ktore dadza rade na nierownosciach (spacer w parku ..),szybko skladany , mniejszy , montowany tyl. i przodem.... mam quinny freestyle - wozek niezawodny. pompowane kola ,duza spacerowka , wygodna .ale nie mam sily tyle razy dzwigac tego .... no i chcialabym miec mniejsza spacerowke bo mam jeszcze zappa i maclarena w razie czego . zdrowka ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- za krotkie . i do tego zbyt meczace . mam juz nastepny wypelniony od rana do wieczora . i juz sie zmeczylam .... ![]() dostalas kombinezon? jestem ciekawa co powiesz ?
![]() |
#3397 |
MBZ♥
|
Pamiętam Nestelle
![]() ![]() ![]() Dzięki ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Jeszcze nie dostałam bo dopiero w piątek wysłałam adres:/nie dostałam pw i Megaan w piatek po południu albo wieczorem wysłała ![]() Piszesz, że z tych cieńszych jest? to może nawet lepiej bo Roszpunka nie lubi piecuszenia, a jak dam śpiworek i coś pod spód to powinno być ok ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3398 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3399 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
akcja fajna Cytat:
Cytat:
![]() Moderna- Dzieci z Bullerbym jeszcze....( z tych starszych) ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- 109 cm ma tylko wieża z książeczek Disneya....
![]() |
#3400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3401 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3402 |
MBZ♥
|
Despa to masz niezły pałac kultury z tych książek
![]() Nestelle, a Ty jesteś zadowolona? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3403 |
Zakorzenienie
|
kurde, ja wiem książki zawsze warto kupować, ale potem o miejsce trudno- szczególnie jak sie w bloku mieszka....
#3404 |
Zakorzenienie
|
ehhhh no to i ja mam gdzies tam skrytki ze swoimi itd ...
no ale dobra moze mamy po rowno ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- tak ogolnie zyciowo to bardzo ![]() a tak mniej ogolnie to z czego mam byc?
#3405 |
MBZ♥
|
Despa mi o tym nie musisz mówić:/ ja mam zboczenie po Mamie, wiele książek zostało w moim rodzinnym domu bo my wiecznie na walizkach i zabrałam tylko te ukochane
![]() ![]() Nie zasnę jak nie przerzucęchoć paru stron ![]() ![]() Nestelle pytam o kombinezon? ![]() Dragusiu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3406 |
Zakorzenienie
|
OtTakaJa ... Przyszły te bieguny... ale jestem wkurzona.. jeden lekko wyszczerbiony... i jakos tak nie wiem czy beda ok sie bujaly wyprofilowane dziwnie... ale zobacze jak zamontujemy.
![]()
#3407 | ||||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Froterka niezła ![]() Moderna wszystkiego dobrego ![]() ![]() Dragusia brawa dla Florka ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no to poszalałaś z wieża ![]() Cytat:
![]() Witam. My mieliśmy imprezowy weekend. Dziadek tż kończył 85 lat. Ale muszę Wam powiedzieć, że ludzie to mają zdrowie. Dziadek czytała kartki z życzeniami uwaga bez okularów. Normalnie byłam w szoku ![]() No i się muszę pochwalić, że mój synuś przespała 5 godzin ciągiem i mam nadzieję, że to nie jednorazowa przygoda. ![]()
![]() |
#3408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Umówiłam się na wizytę do gina, więc się okaze co jest nie tak, bo cos jest. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3409 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Dzień-dooo-bry!
![]() I szybko-szybko, póki Szczęście śpi, po potem lecim na Szczecin! Yyyyy.... spacer ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A z tym trzymaniem pod paszki... powstrzymałabym się. Cytat:
![]() Ma być ciepło, ale też opady... Jesień ![]() Cytat:
![]() ![]() I ![]() Cytat:
![]() A TŻ niezmordowany! ![]() Cytat:
I kiedyś już pisałam, że nie mogę znaleźć całej serii "Poczytaj mi, mamo" z lat '80, gdzieś mi wcięło ![]() ![]() ![]() ![]() Temat załóż! ![]() Łał ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A wiewióry to raczej ja się boję... że mi do wózka wskoczy ![]() ![]() ![]() ![]() No i Słodkości się obudziło ![]() A w ogóle wstał ze śliweczką na czole. Chyba walnął się w tę dolną część karuzelki. Muszę ją jakoś zabezpieczyć. Zdejmowac jeszcze nie chcę, bo nadal lubi ![]()
![]() |
#3410 |
Wtajemniczenie
|
A no i jeszcze dopiszę: jedna nocka rzygania (pardon my french...), 2 dni prawie-nic-nie-jedzenia (wczoraj już było śniadanie, obiad i kolacja, ale ostarożno i żadnego podjadania - nie miałam kompletnie ochoty) - i dziś już -1,5 kg na wadze. Może ja częściej pochoruję?
![]() Dziś nadal nie mam apetytu ![]() ![]()
#3411 | |||
Zakorzenienie
|
a no tak . czy ja zadowolona ? kombi piekny ,kaptur troche zbyt obszerny -choc moze jak bedzie czapa grubsza/wieksza na glowie to spadac nie bedzie . rozmiar ok -choc wiadomo glowy nie dam ze wytrzyma w tym do konca zimy bo zalezy jak urosnie i jaka dluga zima bedzie .moim zdaniem -tak jak pisalam -moglby byc cieplejszy bo i owszem kocem sie nakryje albo i spiworkiem/ocieplaczem ale ja tez pewnie duzo na rekach bede Roszka miala ....
Cytat:
![]() i wszystkiego naj dla dziadka ![]() ![]() bomby nie bylo . na drugi dzie zrobil kupe -normalna .no ie wiem jak to tak ? to byl w ogole pierwszy dzien bez kupy ! Cytat:
Cytat:
![]() co do wiewiorek -wiem ze pisalas ze nawet po kasztany do wozka wskoczyla -ale dla mnie to nowosc ,jak ja widzialam to one w mig uciekaly .... ![]() a co do czytania - ja tez uwielbiam . jak kiedys pisalam moglabym w empiku zamieszkac -moj starszy syn takze ![]() i super ze tu tyle bukomaniaczek ![]() moze warto sie wymienic chocby tytulami -co kto lubi ,ktora co fajnego ostat.przeczytala ? ja chetnie sie dowiem i cos poleconego nabede ![]()
![]() |
#3412 | |||
Zakorzenienie
|
wow!
![]() Cytat:
moje dwie koleżanki pracują w księgarni i nie rzadko zdarzają się sytuacje, że przychodzą ludzie i "zamawiają" np. 1,5 metra książek w tonacji zielonej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a w domu książki dwóch polonistek + mój brat ma fisia i czyta książki, których ja nie rozumiem (Proust itp); preferuje absolutnie ambitne współczesne pozycje + mój ojciec z sensacjo-historio-przygodą... + wielka biblioteka po dziadku - sadowniku + romanso-obyczajówka babci... Cytat:
![]() ![]() tak samo kilkanaście spiętych roczników "Misia" ![]() ta akurat dziewicza. wczoraj dostał od dziadka ![]() a ja się zarażę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3413 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie to ja juz bym w okladki z papieru kolorowego albo tapety poszla . a w sumie po co ksiazki - cegly obwinac zielonym papierem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dostalam jakies perfumki giogrio armaniego ![]() inne niespodzianki beda jak sie przeprowadzimy.
![]() |
#3415 | ||||||
Kniaginia
|
Witam
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Trzymam kciuki! Wow! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja swoją uczę, ale na razie nie łapie. "Papa" też nie kuma. Jedyne co potrafi, to zakrywać się pieluszką i udawać, że jej nie ma, a potem się odkrywać, żeby mówić jej "a kuku". Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też. I jeszcze biurko tam, żeby móc popracować, popisać. Marzenia... Edytowane przez maria28 Czas edycji: 2013-10-21 o 13:48 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3416 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny a jak można się "dostać" do fotogalerii?
Bardzo podoba mi się akcja z książkami. Zarówno tymi dla dzieci jak i dla dorosłych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3418 |
Kniaginia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3419 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3420 |
MBZ♥
|
Nemains napisz do JolanT pw
![]() Maria, u nas to ja nie znam umiaru ![]() a kuku to też u nas hit ![]() ![]() Eluśka jakie ga? ![]() Nestelle mam kombi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pani, no weź ![]() ![]() ![]() Monia dla Filipka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.