|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4921 |
Zadomowienie
|
Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Anteria allleeeeee wieści!!!
![]() ![]() Dbaj o siebie babo i zdaj nam relację jak reakcja tżta! Linka bliźniaki! Jak mi się marzą bliżniaki.... Ten instruktor z tą kursantką to para czy romansidło? Lili a Ty się już z dziewczynami dogadałaś komu dajesz znać? A pozostałe rodzące mają kontakty?
żona od 02-12-2000 mój największy skarb 02-03-2001 moja kolejna wielka miłość 05-01-2015 „Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!” S.I. Witkiewicz Edytowane przez kwitka13 Czas edycji: 2013-10-21 o 12:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4922 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Cytat:
Fajny wątek no ale chyba możesz mi zmienić, bo starałam się łącznie cztery mies z przerwami a teraz się udało ![]()
![]() |
#4923 |
Zakorzenienie
|
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4925 |
Zakorzenienie
|
Wyślij mi na pw swój numer.Ja siedze w domu i zawsze mam czas.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4926 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zaraz zmienie, dać Cię do cięzarówek już?? Poroszę Was o aktualizację informacji na pierwszą stronę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie jak uważasz, to dopiero początek i nie wiadomo jak będzie, muszę jakiegoś dobrego lekarza znaleźć tutaj ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4928 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prawdopodobnie będę rodzić w czerwcu, ale kiedy dokładnie ![]() ![]()
![]() |
#4930 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4931 |
Zakorzenienie
|
Anteria ale wiadomość, cieszymy się razem z Toba i gratulujemy!!!
---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- To ja teraz dowalę pytaniem a co ![]() Czy na czas staran powinnam zaniechać tego sportu? Bo może się uda od razu a może po kilku mcach. A nie chciałabym rezygnować na zapas z jazdy. Jeśli uważacie ze trzeba-ok. Ale wole zapytać. Aha, a jeszcze zapytam inne sporty? Mam na myśli basen, ale rekreacyjnie, spokojne pływanie z postojem i odsapnięciem co jedną dlugosc ![]() I aerobik. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do jazdy konnej to miałam ten sam dylemat. na pewno nie wolno jeździć w ciąży i jak tylko zobaczysz dwie krechy koniec z obijaniem tyłka o łęki. przed starankami pytałam lekarza i mówił, żeby jeździć.. ja jednak przestałam bo zdawało mi się, że to jednak takie wstrząsy się macicy funduje, że na zdrowy rozum mogą przeszkadzać w zagnieżdżeniu a jak już się zagnieździ to mogą oderwać i mechanicznie doprowadzić do biochemu. najlepiej spytaj lekarza i sama zadecyduj ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2013-10-21 o 14:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak zobaczysz II kreski zrezygnować z jazdy konno , nie rezygnować z zadnego innego sportu - chyba ze lekarz zakaże lub bedzie to sport wyczynowy / extremalny Moja przyjaciołka ( instruktorka fitnessu ) do końca ciązy prowadziła zajęcia poza pumpem - za duże cięzary i rowerki advanced i fatburner zamieniła na basic i sensitive. Od koncówki ciązy ( 2-3 tyg) już tylko jogę , pilates i abs ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4935 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A za transfer kciuki, dlaczego miałby się nie odbyć? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Widać ewidentnie jak na dłoni. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Witam dziewczęta moje drogie! Wróciłam z wojaży. Najpierw inka z Linką, potem herbata u Bajki i kolejna inka u Kocura. Amelka śliczna i duuuużo śpi, taki maluszek z niej. Ale potrafi też się wydrzeć konkretnie, dała tego próbkę przy wkładaniu do fotelika. ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale co poradzę że ja mam zryty łeb ![]() Ok, tak zrobie, Fajnie ze radzicie bo nie wiem jak pisałam, czy odwiedzę ginekologa. A potem będę myslec. Basen może zostać, jakies ćwiczenia na pewno są dla ciężarnych. Bo trochę strach cwiczyc pilates-przeciez on obciaza. Wprawdzie to ćwiczenia izometryczne, no ale brzuch i wszystkie mięścnie mocno pracują. Ciekawe czy w moim miescie są jakies ćwiczenia dla kobiet w ciąży. Na razie-oczywiście mam na myśli czas przed staraniami-nie zarzucam niczego. Na moją psychikę ![]() Dzieki za rady ![]() Dziewczyny ale Wam fajnie ze jesteście z jednego miasta? Czy to samo województwo? Ale to i tak widzę że blisko do siebie macie. Czy jest ktoś ze wschodu Polski? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4937 |
Zakorzenienie
|
Agata...dzizys...Twoje jajniki do stycznia spanikują i nie bedą produkowały pcherzyków..
Juhu endokobietki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4938 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4939 |
Zakorzenienie
|
a mnie sie coś wydaje ze możesz miec problem i niekoniecznie związany z hormonami czy przeszkodami mechanicznymi..ale nie chce krakać. Jednak wiele osob ma blokady w głowie..
a teraz..wybaczcie..ide na obiad do ukochanej knajpy..juz czuje te zapachy mmmmmmm ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cóż, czas pokaze. Zycie zweryfikuje. Zreszta-kazda z nas podchodzi do tego inaczej i na pewno kazda się na swój sposób nakreca. A to ze pytam o mase rzeczy, zaczynam się tym interestowac, uważam ze mogę cos zbadac to nie uważam ze od razu źle to swiadczy. Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2013-10-21 o 15:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4941 |
Zakorzenienie
|
Powiem Ci że sama nie mogę w to uwierzyć, może dlatego że tak na luzie w sumie i lekceważąco podeszłam do tego pierwszego po przerwie cyklu starań? Martwię się teraz w sumie o pracę, bo nie dość że pracuję na nocki to i o dźwigać się muszę i ogólnie nie jest łatwo, ale jakoś to będzie. A tobie też się uda ![]() Kurcze a ja się tak cieszę a jak się okaże że to pomyłka, że test tylko tak wyszedł zwiastując jakąś chorobę czy coś? heh chyba już shizuje na całego ![]()
#4942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4944 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pamiętaj o tym, że w ciążę wbrew pozorom zachodzi się łatwo ale nie od razu a tzw stworzenie odpowiednich warunków zazwyczaj to zwiększenie szansy o jakiś niewielki %. Zachodzą nastki przy 'pierwszym razie', zachodzą kobiety podczas przygodnego seksu czy podczas menopauzy. zachodzą też takie co się zabezpieczały. Gdyby to było trudne to nic z wymienionych nie miałoby miejsca ![]() ![]() A my staraczki mimo, że to wszystko wiemy to panikujemy po 3 miesiącach prób i już mamy czarne myśli, mie wspominając o braku radości z seksu ![]() ![]() I nie jestem jedyna, na forum jest mnóstwo dziewczyn którym udało się wtedy, kiedy na to nie liczyły albo wręcz tego nie chciały. Ot, przewrotność losu ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2013-10-21 o 15:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4946 | |
Wtajemniczenie
|
ANTERIA!!!! GRATULACJE!!!
![]() ![]() No co za wiadomośc, brawo, brawo, strasznie się cieszę!!!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4947 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, miałam tylko podczytywać z tableta ale po poście Kluski weszłam na kompa
![]() Cytat:
![]() a dziewczyna miała farta... dużo AM go nie miało ![]() Cytat:
![]() ![]() Isia masz mega radosne dziecko ![]() mój Kamil jest całkiem inny jak się śmieje to na całego (musi mieć powód) i jak płacze to to samo, ale przy tym jest bardzo grzeczny. Nie jest płaczliwy ani radosny, raczej wyrównany ![]() zadziwia mi jak inne osobowości potrafią być już w takim wieku ![]() ![]() ![]() a i miałam Cie pytać czy mała się przytula (widzę że tak ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a poród hm.. patrząc na listę mamuś na wątku mamusiowym zawsze byłam pewna że obok mojego nicku będzie SN jak byk! a tu CC.. i tu mój błąd, kompletnie nie nastawiałam się na CC, był czas że przyjmowałam to jako zawód, osobistą porażkę... ale przeszło mi. Dlatego nie nastawiaj się, poród jak poród musi się odbyć, a jaki to zobaczysz w trakcie ![]() Lilith masz już do kogos numer? Santom ja byłam naiwna i odetchnęłam gdy nadszedł 2 trymestr a tam bach! łożysko się odkleja (nawet sobie nie zdawałam sprawy jakie to poważne) i czar prysł ![]() ![]() Dzastin cudownego masz synka!! ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4948 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4949 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja mimo że mam lat 20.. pare to sił i energii na maximum jedno niemowlę ![]() Cytat:
![]() dobrze im życzę bo ja nawet swoim wrogom dobrze życzę, ale szczerze mówiąc dziecko w związku (a już dwójka naraz) to taka rewolucja że chyba tylko najmocniejsi przetrwają (chociaż bywa przewrotnie). Ja mimo że miałam podstawy to czasami się z TŻ dogadać nie moge (np obecnie) a co dopiero taki związek "po bajerze"... czasami takie związki się udają dlatego że każdy sobie rzepkę skrobie (czyli on siedzi z kolegami a ona w domu z dziecmi i zyja bo zyją) Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4950 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny, jeszcze 50 postów
![]() byłam dzisiaj z mężem na budowie pół dnia, machałam ostro łopatą i aż mnie teraz brzuch boli :/ może w końcu @ się zjawi
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:14.