Miłośniczki Zary część XXVIII - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-21, 17:00   #3031
Eggnogg
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary część XXVIII

Natknelam sie na lepsze foty leggow z laczonych materialow, moze komus sie przyda Moje juz zapakowane do zwrotu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_6751.jpg (173,7 KB, 120 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_6776.jpg (114,2 KB, 89 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_6789.jpg (179,7 KB, 62 załadowań)

"People, what a bunch of bastards!"
by Roy

- - -
... beneath the stains of time
the feelings disappear ...

It just sucks... *sniff sniff*

Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 17:03   #3032
olaola1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY POMÓŻTA
Kumpela jest w Hiszpani i ma możliwość zakupu tego płaszcza 100 zl taniej
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/p%...5p1294514.html
Czy któraś z Was go mierzyła? Jak wychodzi rozmiarowo...brać swój rozmiar czy mniejszy- większy?Mam czas do wieczora dlatego to takie pilne...
ktoś wklejał w nim zdjęcia jakis czas temu, ja mierzyłam XS i była jak XS, kolor z różem ma niewiele wspólnego to raczej lekko brudny cielisto-brzoskwiniowy (brzoskwinia niedojrzała). Na zdjęciu kolor zdecydowanie bardziej mi sie podobał.

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Ja obdzwoniłam wszystkie sklepy, to się dowiedziałam tylko, że nie jestem pierwszą osobą, która go dzisiaj szuka.
Napisałam do Z, czy jeszcze pojawi się. Ciekawe, co mi odpiszą.
że wysprzedany i nie będzie, po czym po pewnym czasie pojawi się jakby nigdy nic na stronie
Stary 2013-10-21, 17:04   #3033
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kama-hh Pokaż wiadomość
Powiedz mi, te woski tez sa krótkie prawda?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Te z NK z srebrnymi zamkami są ciut dłuższe ( do kostek).Toffi, granatowe- strasznie krótkie , normalnie 7/8, mierzę 170cm.

Ostatnio wylicytowałam sobie jedne z zamkami ze starszej kolekcji,ale też na styk.

Cytat:
No i dobrze, porządek musi być
Żeby tylko jeszcze maila o pojawieniu się nie zapomnieli wysłać.
Te powiadomienia to wszystkim zapominają wysyłać. Co za zniewaga!
Jak poszarpane jeansy?

Edytowane przez Phoebee
Czas edycji: 2013-10-21 o 17:24
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 17:06   #3034
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Poka, poka!

Te z NK z srebrnymi zamkami są ciut dłuższe ( do kostek).Toffi, granatowe- strasznie krótkie , normalnie 7/8, mierzę 170cm.

Ostatnio wylicytowałam sobie jedne z zamkami ze starszej kolekcji,ale też na styk.

Jak poszarpane jeansy?
Dlatego dla pewności wysłałam 3 razy

Fajne są. Zostają. A co lepsze, wczoraj widziałam w sklepie spodnie z tym samym nr. ref. w cenie 199zł.
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 17:18   #3035
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Cytat:
Poka, poka!

Jak poszarpane jeansy?
Te ze złotymi i ze srebrnymi za mną chodzą
Te granatowe zamówiłam sobie i mi odpowiadają
A jaki polecasz model do złotych i srebrnych zamków?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kama-hh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 17:22   #3036
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Może spróbuję

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Tak tak, po mojej interwencji obudzili się.
Stary 2013-10-21, 17:33   #3037
magda20003
ex Moderator

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Dziękuję
Tak, to ten szalik
Nigdzie go nie ma w Krakowie w dzisiejszej dostawie nie przyszedł
Dziewczyny, któraś pisała,że kupowała różową wełnę parzoną.
Potrzebuje właśnie taką. Proszę o wskazówki
Madziunia, ja kupowałam U mnie się ona nazywa "wełna parzona bielska", myślę, że w każdym sklepie powinna być bo to podobno klasyka. U mnie 50 zł/ metr. A co chciałabyś uszyć? Bo pod niektóre rzeczy z tej wełny (podobno) musi być podszewka- żeby ubranie trzymało kształt.

Ja szyję taki ocieplaczyk (coś a'la żakiet zarowy) więc może być bez podszewki ale podobno klasyczny żakiet, wytaliowany, musi mieć podszewkę.

Chciałabym też z wełny parzonej spódniczkę z półkoła i też może być bez podszewki

magda20003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 17:39   #3038
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda20003 Pokaż wiadomość
Madziunia, ja kupowałam U mnie się ona nazywa "wełna parzona bielska", myślę, że w każdym sklepie powinna być bo to podobno klasyka. U mnie 50 zł/ metr. A co chciałabyś uszyć? Bo pod niektóre rzeczy z tej wełny (podobno) musi być podszewka- żeby ubranie trzymało kształt.

Ja szyję taki ocieplaczyk (coś a'la żakiet zarowy) więc może być bez podszewki ale podobno klasyczny żakiet, wytaliowany, musi mieć podszewkę.

Chciałabym też z wełny parzonej spódniczkę z półkoła i też może być bez podszewki
Dzisiaj szukałam wełny parzonej pudrowy róż... nigdzie w Krakowie nie znalazłam patrzyli na mnie jak na nawiedzoną
Stary 2013-10-21, 17:40   #3039
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez klaudyjka Pokaż wiadomość
Mari mam Ci trzymać tą kiecę z konfrafałdami czy mogę zwracać? Na stronie pojawiła się pełna rozmiarówka -L-ka też jest
Aaaa dzięki, to zamawiam, nie było mnie cały dzień i nie widziałam tego, dzięki za cynk i za przytrzymanie jej dla mnie. Biorę L, bo M jeszcze nie doszło (a byłam pewna, że dziś dojdzie ;/ nawet byłam w galerii, ale brak )

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Hejka
Przez weekend człowiek nie zaglądał, a tu tyle nadrabiania

Ale Ci zazdroszczę, że na Tobie tak fajnie on leży I gratuluję zakupu Niech się dobrze nosi

Może za mało uważnie jej wypatrywałam
Teraz czekam na wypłatę i zamawiam ją ze stronki Inaczej będę zwracać Ale kusi mnie ona bardzo, oj bardzo

Jak ja jej nie lubię Wygląda, jakby dopiero co z łóżka wstała

Ależ Ty masz nogi

Pierwsza świetna, druga też fajna, ale za mocno prześwituje

Jakie cudowne botki A torba ma zamek?

Pragnę go nadal A Ty tu takie cudowne wiadomości piszesz Czy mogłabyś mi go kupić??? Kasę przelewam od razu
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez aroniasty Pokaż wiadomość
Jeśli tamtego nie ma to może ten z Reserved Cie chociaż pocieszy?Też ładny http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...6-01x/necklace
jest coming-soon.

Ja miałam te perełki ale sprzedałam już dawno temu. Były dla mnie za ciężkie. O dziwo na allegro w licytacji poszły za 130 zł.. może szukaj też tam
Ładny

Forget
, ja kupowałam kwiatkowy jakbyś chciała i jestem b. zadowolona

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 18:11   #3040
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Ja mam uświadomione F i nie uważam się za cycatą
Oddałabyś troszkę

Cytat:

Szare... sama nie wiem, dziwnie kieszenie leżały na pośladkach
Sama nie wiem
chciałam dodać zdjęcia z przymierzalni różnych rzeczy i nie mogę...
Czyżby wizaż wariował ?
Jak Ci się uda to dodaj zdjęcia Masz świetna figurę i przypuszczam że dobrze na Tobie leżały, no chyba że trafiła Ci się jakaś felerna para?
W Piątek mierzyłam 5 par spodni w rozmiarze 34 i każda z nich inaczej rozmiarowo wychodziła

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Kasiu, uświadomione D to, zależnie od obwodu, jest naprawdę nieduży biuścik. Ja mając 65F uważałam, że mam piersi średnie.
Dla ciekawskich KLIK
Tak, tak wiem Dziękuję
Kiedyś pracowałam w branży odzieżowo-bieliźnianej i temat doboru biustonosza, obwód pod biustem, głębokość miseczek itp. jest mi znany

Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
Mała fotorelacja z Galerii Krakowskiej:

Mierzyłam ten płaszcz (S) http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/p%...1p1576510.html,
tego puchacza (S) http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/p%...2p1324419.html i kurtkę z TRF obniżoną na 99zł (XS).
Oba płaszcze kupiłam. Nie widziałam jeszcze lepiej leżącej puchówki i w ogóle się nie zastanawiałam. Płaszcz wygląda na dobry gatunkowo, tylko moim zdaniem ma b.wąskie rękawy, trzeba mierzyć. Kurtkę z TRF mierzyłam tylko poglądowo. Była jedyna w sklepie, więc ją zarezerwowałam do jutra, gdyby któraś chciała sobie odebrać. Widzę, że ze strony zniknęła XS, więc może znajdzie się jakaś chętna. Ja niestety nie dam rady już być w galerii. W razie czego, na priv podam nazwisko
Super w płaszczykach klask i:

Cytat:
Może spróbuję

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Szyj dziewczyno, szyj...
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 18:14   #3041
saandy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez acupof Pokaż wiadomość
nie widziałam ich na żywo, ale miałam kiedyś podobne z takim łączeniem materiałów i byłam zadowolona - nie wyglądają tandetnie.
nie radzę Ci ich jednak nosić zimą, chyba, że gdzieś na chwilę przejść - jak będą roztopy to przemokną i zrobią się brzydkie, a jak będą mrozy to Ci stopa zamarznie. lepiej trochę dołożyć i zainwestować w kozaki ze skóry licowej
Właśnie ze skóry mam 3 pary kozaków, ale 2 są dość delikatne i żal mi ich trochę, żeby od soli się nie zniszczyły Dlatego chciałam coś w miarę taniego, żeby nie było po sezonie żal Jeżdże w sumie autem, a na roztopy mam kalosze, także tego się nie boje. Chodziło mi o materiał, tą ala skórę bo czasami te zarowe biją po oczach skajem Ale znalazłam za 319 w stradim skórzane w tym stylu więc chyba na nie się zdecyduje.
Stary 2013-10-21, 18:39   #3042
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Fajne są. Zostają. A co lepsze, wczoraj widziałam w sklepie spodnie z tym samym nr. ref. w cenie 199zł.
Trzeba umieć robić interesy. Ale one płytkie nie są? Dla mnie mają niski stan strasznie,ale fajne są.

Cytat:
Napisane przez kama-hh Pokaż wiadomość
Te ze złotymi i ze srebrnymi za mną chodzą
Te granatowe zamówiłam sobie i mi odpowiadają
A jaki polecasz model do złotych i srebrnych zamków?
Te z zamkami to moje ulubione ever. To już kolejna para, bardzo dobrze mi się je nosi.
Model do złotych i srebrnych zamków? W sensie.. bezzamkowe?
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 18:59   #3043
magda20003
ex Moderator

Cytat:
Dzisiaj szukałam wełny parzonej pudrowy róż... nigdzie w Krakowie nie znalazłam patrzyli na mnie jak na nawiedzoną
Ooo,a to dziwne, a jakie mieli kolory? Mój róż to raczej taki brudny, ale bardzo ładny. Jak już coś z niego będzie zrobione to pokażę Ale wiesz, wcześniej też u nas nie mieli takich ładnych kolorów (widziałam jakiś gołębi, kremowy) dopiero teraz się pojawiły więc może i u Ciebie będą

Zalałam sobie kozieradkę do wcierania w skalp- dość aromatyczna, nie ukrywam

Stary 2013-10-21, 19:03   #3044
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda20003 Pokaż wiadomość
Ooo,a to dziwne, a jakie mieli kolory? Mój róż to raczej taki brudny, ale bardzo ładny. Jak już coś z niego będzie zrobione to pokażę Ale wiesz, wcześniej też u nas nie mieli takich ładnych kolorów (widziałam jakiś gołębi, kremowy) dopiero teraz się pojawiły więc może i u Ciebie będą

Zalałam sobie kozieradkę do wcierania w skalp- dość aromatyczna, nie ukrywam
Dziękuję
Mieli tylko czarny byłam w dwóch sklepach
Chciałabym uszyć sukienkę, spódnicę
Stary 2013-10-21, 19:03   #3045
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość
Niestety nie spojrzałam ale chyba Mari go kupowała

Mama linka do naszyjnika, o którym mówię
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ak...7p1296032.html
Kochana, czy mogłabyś mi zakupić ten kwiaciasty naszyjnik? Bo jednak go chcę

Cytat:

Mierzyłam ten płaszcz (S) http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/p%...1p1576510.html,
tego puchacza (S) http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/p%...2p1324419.html i kurtkę z TRF obniżoną na 99zł (XS).
Oba płaszcze kupiłam. Nie widziałam jeszcze lepiej leżącej puchówki i w ogóle się nie zastanawiałam. Płaszcz wygląda na dobry gatunkowo, tylko moim zdaniem ma b.wąskie rękawy, trzeba mierzyć. Kurtkę z TRF mierzyłam tylko poglądowo. Była jedyna w sklepie, więc ją zarezerwowałam do jutra, gdyby któraś chciała sobie odebrać. Widzę, że ze strony zniknęła XS, więc może znajdzie się jakaś chętna. Ja niestety nie dam rady już być w galerii. W razie czego, na priv podam nazwisko
Ale świetnie wyglądasz w tej puchówce

Cytat:
Napisane przez Ansday Pokaż wiadomość
Zamówiłam na codzien taka kurtke z dzieciecego ale sama nie wiem, chcialam cos do biegania po sklepach, na plac zabaw etc - fotka z google
Fajna

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Forget, ja kupowałam kwiatkowy jakbyś chciała i jestem b. zadowolona
Stwierdziłam, że też go chcę Bardzo mi się podoba, więc biorę, bo później znowu poznika ze sklepów, a ja obudzę się z ręką w nocniku
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 19:06   #3046
Konto usunięte

Dziewczynki, spódniczka menelska pojawiła się na stronie w rozmiarze XS i S. Jeśli któraś szukała to klikać
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sp...8p1556026.html
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 19:13   #3047
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43363244]Tak we flokowane czarne 34 ledwo weszłam (nie mierzyłam innej pary więc nie wiem być może trafiły mi się jakieś mniejsze?) natomiast mierzyłam flokowane beżowo-szare (bardzo ładny materiał, grubszy) to miałam wrażenie jakbym rozmiar 36 mierzyła - w ogóle nic się nie naciągnęły - zbywały w pasie, biodrach ....wrrrr Planuje kupić flokowane czarne spodnie - wybieram się do SCC pod koniec tygodnia po przesyłkę więc pewnie je przywlokę Paprochy się czepiają ale da się przeżyć
Mamie żakiet lniany ze strony bardzo się spodobał - tylko kwestia tego czy w rozmiar trafiłyśmy
[/QUOTE]
No to się przekonasz co do rozmiarówki jak będziesz mierzyć i w SCC. Ale w sumie one takie dosyć sztywne, wiec moze dlatego cięzej Ci wchodziły. Chociaż ja powiem, ze mnie w kolanach (z tylu), nawet sie marszczyły nieco, wiec nie były mega obcisłe.

Ja pamiętam, ze jak mierzyłam te granatowe floki to miałam wrazenie ze weszłam w 36, bo tak odstawały wszędzie. widać tylko czarne obcisłe.

A jaki wzięłas mamie rozmiar? Pytam, bo one sa dosyć szerokie, ja zeby było ok, musze je sciagnac w srodku trokami inaczej nie wyglada za dobrze. Ale zakiet/kurteczke nosi mi sie wysmienice, dzisiaj juz w niej latałam

--------------------------------------------------------------------------
Widziałam dzisiaj w SCC 2 kamizelki futrzane z działu Woman w rozmiarze M i S.

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 19:20   #3048
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Trzeba umieć robić interesy. Ale one płytkie nie są? Dla mnie mają niski stan strasznie,ale fajne są.

Te z zamkami to moje ulubione ever. To już kolejna para, bardzo dobrze mi się je nosi.
Model do złotych i srebrnych zamków? W sensie.. bezzamkowe?
Moje nie są jakieś bardzo płytkie. Są ok.

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43366976]Dziewczynki, spódniczka menelska pojawiła się na stronie w rozmiarze XS i S. Jeśli któraś szukała to klikać
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sp...8p1556026.html[/QUOTE]

Kasiula, a co to za materiał, z którego ta spódniczka jest uszyta? Chodzi mi o tą "piankę" od wewnętrznej strony.
Stary 2013-10-21, 19:24   #3049
a34
Zakorzenienie

Kasiula_36, Forget_me, dziękuję Naprawdę świetny płaszcz, polecam!

Edytowane przez a34
Czas edycji: 2013-10-21 o 19:25
a34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 19:38   #3050
Arinka_
Zakorzenienie

Cytat:

W jednym i drugim płaszczu wyglądasz super
Stary 2013-10-21, 19:40   #3051
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
No to się przekonasz co do rozmiarówki jak będziesz mierzyć i w SCC. Ale w sumie one takie dosyć sztywne, wiec moze dlatego cięzej Ci wchodziły. Chociaż ja powiem, ze mnie w kolanach (z tylu), nawet sie marszczyły nieco, wiec nie były mega obcisłe.

Ja pamiętam, ze jak mierzyłam te granatowe floki to miałam wrazenie ze weszłam w 36, bo tak odstawały wszędzie. widać tylko czarne obcisłe.

A jaki wzięłas mamie rozmiar? Pytam, bo one sa dosyć szerokie, ja zeby było ok, musze je sciagnac w srodku trokami inaczej nie wyglada za dobrze. Ale zakiet/kurteczke nosi mi sie wysmienice, dzisiaj juz w niej latałam

--------------------------------------------------------------------------
Widziałam dzisiaj w SCC 2 kamizelki futrzane z działu Woman w rozmiarze M i S.
Wydaje mi się że każdą parę spodni trzeba przymierzać, bo co rusz to inaczej wychodzą na szerokość i długość Akurat flokowane granatowe jak przymierzałam miałam w sam raz nawet w długości

Dla mamy kurtkę khaki wzięłam w rozmiarze L - moja mama jest "większa" w obwodach Z bluzek w trakcie % kupowałam jej L lub XL więc z kurtki wzięłam największą dostępną jaka była Mam nadzieję że będzie dobra bo cena jest bardzo atrakcyjna.

Cytat:
Moje nie są jakieś bardzo płytkie. Są ok.

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Kasiula, a co to za materiał, z którego ta spódniczka jest uszyta? Chodzi mi o tą "piankę" od wewnętrznej strony.
Nie widzę pianki . .. wcześniej wystawała chyba taka "nadpruta" sztywna "halka"
Stary 2013-10-21, 19:41   #3052
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Arinka_ Pokaż wiadomość
W jednym i drugim płaszczu wyglądasz super
Dziękuję
a34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 19:42   #3053
bbbeee
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43367632]Wydaje mi się że każdą parę spodni trzeba przymierzać, bo co rusz to inaczej wychodzą na szerokość i długość Akurat flokowane granatowe jak przymierzałam miałam w sam raz nawet w długości

Dla mamy kurtkę khaki wzięłam w rozmiarze L - moja mama jest "większa" w obwodach Z bluzek w trakcie % kupowałam jej L lub XL więc z kurtki wzięłam największą dostępną jaka była Mam nadzieję że będzie dobra bo cena jest bardzo atrakcyjna.

Nie widzę pianki . .. wcześniej wystawała chyba taka "nadpruta" sztywna "halka" [/QUOTE]

No właśnie na zdjęciu tego nie widać, a w rzeczywistości ta tkanina po lewej stronie jest czarna i taka jakby piankowa.
Stary 2013-10-21, 19:47   #3054
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Może spróbuję

Nie chcę Was zasmucać, ale to "back soon" wisi już od dłuższego czasu, bo ja monitorowałam ten szaliczek Teraz już do mnie leci
Stary 2013-10-21, 19:48   #3055
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariola13 Pokaż wiadomość
Nie chcę Was zasmucać, ale to "back soon" wisi już od dłuższego czasu, bo ja monitorowałam ten szaliczek Teraz już do mnie leci
Ja patrzyłam wczoraj i dzisiaj i nie było Back soon. Po południu się pojawiło, a i Zara mi odpowiedziała już, że w najbliższych dniach się pojawią.
Stary 2013-10-21, 20:01   #3056
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Napisane przez olaola1 Pokaż wiadomość
ktoś wklejał w nim zdjęcia jakis czas temu, ja mierzyłam XS i była jak XS, kolor z różem ma niewiele wspólnego to raczej lekko brudny cielisto-brzoskwiniowy (brzoskwinia niedojrzała). Na zdjęciu kolor zdecydowanie bardziej mi sie podobał.
Dzięki !!! A krój jest taki "luźny"? Mam dylemat czy brać S czy M, bo z tym bywa różnie... No a niestety zamienić ani oddać tutaj w Polsce nie mogę
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 20:09   #3057
martitkaa
Zakorzenienie

Cytat:

Ktoś kiedyś na wątku polecał ten sklep z materiałami i tam jest wełna parzona pudrowy róż i brudny róż, tylko nie wiem czy jesteś zainteresowana kupnem przez neta, ale jakby co to podaje link
http://sklep.textilmar.pl/welna-parz...5a9e08049bc649

Edytowane przez martitkaa
Czas edycji: 2013-10-21 o 20:10
martitkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 20:19   #3058
magda20003
ex Moderator

Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
[/B]

Ktoś kiedyś na wątku polecał ten sklep z materiałami i tam jest wełna parzona pudrowy róż i brudny róż, tylko nie wiem czy jesteś zainteresowana kupnem przez neta, ale jakby co to podaje link
http://sklep.textilmar.pl/welna-parz...5a9e08049bc649
Ooo, bardzo fajny sklep. W sumie kolory jakieś trochę oszukańcze bo mój brudny róż nie jest taki zszarzały ale warto wiedzieć dzięki za link!

Stary 2013-10-21, 20:29   #3059
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Kochana, czy mogłabyś mi zakupić ten kwiaciasty naszyjnik? Bo jednak go chcę
jeśli tylko będzie to kupię
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 20:30   #3060
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość
jeśli tylko będzie to kupię
Dziękuję
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości