![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
kolorówka+pielęgnacja(brą zujące,lakiery,kremy,błys zczyki..) średnia półka
NIEAKTUALNE.
nowy wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=248592 mam na wymianę: pierwsze i drugie zdjęcie(kolorówka): 1. Błyszczyk Avon Arabian glow ładny kolorek data produkcji 110803 (zostało ok. 60%) 2. Błyszczyk Avon Color trend z brokatem (kolor+smak+zapach: strawberry) zostało ok. 70-80% data produkcji 170103 3. Błyszczyk pielęgnacyjny bebe young care data 12/06 4. Kremowe cienie do powiek Avon Color Trend kolor Bouquet - 2 rozowe i fioletowy (zostało ok. 60%) 5. Szminka nawilżająca Volume Shine Dr Irena Eris kolor 132, data ważności 02/2007 (raz maźnięta żeby sprawdzić kolor, czyli prawie cała) 6. pomadka avon color trend kolor iced champink, zostało ok. 80%, data produkcji "100303" 7. lakiery avon nailwear, kolory romance(data produkcji 09.04) i delicate(10.04) a na pudełeczkach było napisane, zeby zuzyc przez uplywem , oba raz użyte 8. lakrer Inglot nail enamel nr 184 (bordowy) data ważn. 01/2008 raz czy dwa razy użyty 9.lakier Oriflame Visions kolor tea rose data ważn. 03/07 10. avon nail experts peeling&brittleness solver (Bezbarwny lakier do paznokci łamliwych i rozdwajających się) 11. 2 błyszczyki Look, dodawane do jakiegoś pisma, nie ma daty ale chyba juz po terminie ważności, mogę dorzucić gratis (b mało zużyte) 12. złota kredka do makijażu (eye pencil) paloma data się starła, ale przedatowana (mogę dorzucić gratis) wszystkie lakiery do paznokci były trzymane w lodówce i nie są zgęstniałe!! drugie zdjęcie: 1. Avon Advance Techniques, Szampon z odżywką 3w1 do codziennej pielęgnacji (nowy, nieużywany) 2. Oriflame Coconut Shampoo (szampon kokosowy do włosów suchych i pozbawionych blasku) (nowy, nieużywany) 3. The healing garden aromatherapy bath& shower gel (żel pod prysznic i do kąpieli) chamomile (zostało ok. 80&) 4. Lirene dermoprogram balsam do opalania spf 12, zostało ok. 80%, data ważności 01/2008 (balsam nie był nigdy noszony na plażę etc, był używany tylko w domu) 5. Lirene aqua krem intensywnie nawilżający, została ok. 1/5 opakowania 6. Nivea Visage Krem regenerujący na noc dla wszystkich typów cery, została ok. połowa 7. krem brązujący relaksujący sopot(z wymianki) zostało ok. 90% trzecie zdjęcie: 1. krem brązujący J&J Holiday Skin do skóry normalnej i mieszanej - została połowa(z wymianki) 2. balsam brązujący Holiday Skin do jasnej karnacji - zostało ok. 60%(z wymianki) 3. balsam brązujący Holiday Skin do ciemnej karnacji - została resztka na wypróbowanie(z wymianki) 4. Dove Intensive-Cream prawie cały, ok. 90% 5. Ziaja krem masło kakaowe, prawie cały (ok. 90%) 6. Nivea Soft, krem intensywnie nawilżający 200ml (data waznosci 11/2007, mało zużyte, zostało ok. 90%) próbki: avon: senses summer splash, anew retroactive+ serum udoskonalające Źródło młodości, mogę dorzucić do wymianki jako gratis ![]() poszukuję: -mazideł!! (olejow, hydrolatow i innych polproduktow... czego dokladnie opisane tu: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=213 -oliwki Hipp -Avene mleczka spf 50, Avene "dzieciaczka" spf 40 (i może jakiegoś innego filtru Avene) -BioDermy Photoderm w różnych postaciach - na wypróbowanie głównie -fotostabilnych preparatów do opalania (większych opakowań - na plażę) -przyspieszacza opalania Daxa, może jakimś innym też dam sie skusić? -ochronnej mgiełki/sprayu do włosów (z filtrem UV) -pudru, jesli spodoba mi sie odcień (powinien to być "lekko opalony" beż, również pudru brązującego -antyperspirantu AA w kulce -wody perfumowanej Percieve Avonu -może jakichś kolczyków, pasków torebek, może ciuchów w rozmiarze S/M (bede wybredna) +jak cos mi sie spodoba Edytowane przez ~~ALa~~ Czas edycji: 2008-04-15 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: kolorówka+pielęgnacja(brą zujące,lakiery,kremy,błys zczyki..) średnia półka
Hej interesuja mnie te 2 szamponiki:
Avon Advance Techniques, Szampon z odżywką 3w1 do codziennej pielęgnacji (nowy, nieużywany) 2. Oriflame Coconut Shampoo (szampon kokosowy do włosów suchych i pozbawionych blasku) (nowy, nieużywany). Znajdziesz cos za nie? ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=180836– mój wątek kosmetyczny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: kolorówka+pielęgnacja(brą zujące,lakiery,kremy,błys zczyki..) średnia półka
Podoba mi sie u Ciebie kilka rzeczy, znajdziesz coś u mnie ?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187440 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
agatko, niestety nic nie znalazłam
kaczina, u Ciebie zainteresowały mnie: balsam brązujący Dove i puder creme puff, tylko powiedz mi, ten balsam Dove to Summer glow, tak? i do jakiej karnacji? a creme puff, masz jakies zdjecie koloru? jak byś go opisała? iza, a za co mam szukać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
3. Błyszczyk pielęgnacyjny bebe young care data 12/06
4. Kremowe cienie do powiek Avon Color Trend kolor Bouquet + 2 rozowe i fioletowy (zostało ok. 60%) 1. Avon Advance Techniques, Szampon z odżywką 3w1 do codziennej pielęgnacji (nowy, nieużywany) 3. The healing garden aromatherapy bath& shower gel (żel pod prysznic i do kąpieli) chamomile (zostało ok. 80&) 4. Lirene dermoprogram balsam do opalania spf 12, zostało ok. 80%, data ważności 01/2008 (balsam nie był nigdy noszony na plażę etc, był używany tylko w domu) 6. Nivea Soft, krem intensywnie nawilżający 200ml (data waznosci 11/2007, mało zużyte, zostało ok. 90%) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=184931
. Oriflame Coconut Shampoo (szampon kokosowy do włosów suchych i pozbawionych blasku) (nowy, nieużywany) Lirene aqua krem intensywnie nawilżający, została ok. 1/5 opakowania lakiery avon nailwear, kolory romance |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
pierwsze i drugie zdjęcie(kolorówka):
2. Błyszczyk Avon Color trend z brokatem (kolor+smak+zapach: strawberry) zostało ok. 70-80% data produkcji 170103 3. Błyszczyk pielęgnacyjny bebe young care data 12/06 6. pomadka avon color trend kolor iced champink, zostało ok. 80%, data produkcji "100303" 7. lakiery avon nailwear, kolory romance(data produkcji 09.04) i delicate(10.04) a na pudełeczkach było napisane, zeby zuzyc przez uplywem , oba raz użyte 8. lakrer Inglot nail enamel nr 184 (bordowy) data ważn. 01/2008 raz czy dwa razy użyty 9.lakier Oriflame Visions kolor tea rose data ważn. 03/07 10. avon nail experts peeling&brittleness solver (Bezbarwny lakier do paznokci łamliwych i rozdwajających się) 11. 2 błyszczyki Look, dodawane do jakiegoś pisma, nie ma daty ale chyba juz po terminie ważności, mogę dorzucić gratis (b mało zużyte) 12. złota kredka do makijażu (eye pencil) paloma (mogę dorzucić) wszystkie lakiery do paznokci były trzymane w lodówce i nie są zgęstniałe!! drugie zdjęcie: 1. Avon Advance Techniques, Szampon z odżywką 3w1 do codziennej pielęgnacji (nowy, nieużywany) 2. Oriflame Coconut Shampoo (szampon kokosowy do włosów suchych i pozbawionych blasku) (nowy, nieużywany) 3. The healing garden aromatherapy bath& shower gel (żel pod prysznic i do kąpieli) chamomile (zostało ok. 80&) 4. Lirene dermoprogram balsam do opalania spf 12, zostało ok. 80%, data ważności 01/2008 (balsam nie był nigdy noszony na plażę etc, był używany tylko w domu) 5. Lirene aqua krem intensywnie nawilżający, została ok. 1/5 opakowania 6. Nivea Visage Krem regenerujący na noc dla wszystkich typów cery, została ok. połowa 7. krem brązujący relaksujący sopot(z wymianki) zostało ok. 90% trzecie zdjęcie: 1. krem brązujący J&J Holiday Skin do skóry normalnej i mieszanej - została połowa(z wymianki) 2. balsam brązujący Holiday Skin do jasnej karnacji - zostało ok. 60%(z wymianki) 3. balsam brązujący Holiday Skin do ciemnej karnacji - została resztka na wypróbowanie(z wymianki) 4. Dove Intensive-Cream prawie cały, ok. 90% 5. Ziaja krem masło kakaowe, prawie cały (ok. 90%) 6. Nivea Soft, krem intensywnie nawilżający 200ml (data waznosci 11/2007, mało zużyte, zostało ok. 90%) http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=3852766 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=3852766 prosze odp. u mnie ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Tak balsam to dove summer glow, od karnacji normalnej do ciemnej,
natomiast puder myslalam, ze bedzie transparentny, ale jednak jest do takiej lekko opalonej twarzy, takiej cerze po wakacjach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
kafetka, aga niestety nic nie znalazłam.
iza, w sumie chyba nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
kaczina, to co proponujesz? mnie interesują w sumie obie te rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Hej interesuja mnie:
* 1. Błyszczyk Avon Arabian glow ładny kolorek data produkcji 110803 (zostało ok. 60%) * 6. pomadka avon color trend kolor iced champink, zostało ok. 80%, data produkcji "100303 * lakier avon nailwear - ten bezowy * Zlota kredka Palomy * krem brązujący relaksujący sopot(z wymianki) zostało ok. 90% * cala seria Johnsons Holiday Skin Znajdziesz za cokolwiek z tego we wszystkich moich watkach? Odp u mnie. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie za The healing garden aromatherapy bath& shower gel (żel pod prysznic i do kąpieli) chamomile (zostało ok. 80&)
za bezbarny lakier avon i Nivea Soft, krem intensywnie nawilżający 200ml (data waznosci 11/2007, mało zużyte, zostało ok. 90%) ??
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
karolinka,nika,marandi niestety nic nie znalazlam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
ok, pasuje mi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
hej podoba mi sie -
10. avon nail experts peeling&brittleness solver (Bezbarwny lakier do paznokci łamliwych i rozdwajających się) 7. lakiery avon nailwear, kolory romance(data produkcji 09.04) i delicate(10.04) a na pudełeczkach było napisane, zeby zuzyc przez uplywem , oba raz użyte - ten jasny rozowy, nie wiem jak sie nazywa ![]() 9.lakier Oriflame Visions kolor tea rose data ważn. 03/07 da sie nimi malowac jeszcze w ogole ;>? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
da sie nimi malowac spokojnie
![]() tak jak napisalam w opisie nie sa zgestniale. chociaz pewnie troche trudniej sie nimi maluje paznokcie niz swiezutkim lakierem prosto ze sklepu. no ale patrzac na konsystencje i probujac na paznokciu widze ze zupelnie ok sie maluje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
Hej; )
Zainteresowało mnie: 1. Błyszczyk Avon Arabian glow ładny kolorek data produkcji 110803 (zostało ok. 60%) 6. pomadka avon color trend kolor iced champink, zostało ok. 80%, data produkcji "100303" 2. balsam brązujący Holiday Skin do jasnej karnacji - zostało ok. 60%(z wymianki) 7. krem brązujący relaksujący sopot(z wymianki) zostało ok. 90% Przejrzyj proszę moje wątki... Za powyższe mogę oddać Ci np. całość biżuterii; ) Ale wszystko do negocjacji. Czekam na odpowiedź i pozdrawiam ; * |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
4. Kremowe cienie do powiek Avon Color Trend kolor Bouquet + 2 rozowe i fioletowy (zostało ok. 60%)
3. The healing garden aromatherapy bath& shower gel (żel pod prysznic i do kąpieli) chamomile (zostało ok. 80&) 5. Ziaja krem masło kakaowe, prawie cały (ok. 90%) 6. Nivea Soft, krem intensywnie nawilżający 200ml (data waznosci 11/2007, mało zużyte, zostało ok. 90%) cos u mnie ?
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
No cóż, tamte rzeczy które kiedyś mi się podobały są już nieaktualne (tzn już ich nie chcę bo już mam), aktualnie interesuje mnie u Ciebie lakier do paznokci Delicate z Avonu i bardzo bardzo mleczko do opalania Garniera, ale na niego to pewnie nie mam co liczyć...?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
niestety, to mleczko oddam tylko za filtr z mojej listy.
ale lakier Avonu jak najbardziej moge oddac za kolczyki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.