|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT!
kasik - ja jadłam owsiankę dziś z mlekiem. co do płatków to nie mam opakowania bo przełożyłam do takiego pojemnika ale moje na pewno były błyskawiczne
![]() karcia - obiadek mniam mniam, dawno nie jadłam pulpetów. antidotum89 - ja zrobiłam raz skalpel i mnie to do siebie w ogóle nie przekonało. wole Mel B albo iść na fitness. tam przynajmniej od razu mnie poprawiają jak coś źle robię kocik - jeśli jesz normalnie to tak może być to spowodowane okresem. jeśli chodzi o ten podpis to tam poszukaj w ustawieniach jest taka opcja ![]() też wolę czytać książki, choć bardzo jestem ciekawa ekranizacji 50 twarzy greya
|
|
|
|
#3722 |
|
Zadomowienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43350897]już się pytałaś
haha mama mi robi, ale już pytam.robiła z mięsa indyczego, zamiast bułki do środka dała otręby owsiane, cebule czosnek i przyprawy. Potem uformowane pulpety wrzuciła do wody gotującej się z włoszczyzną taką kupną mrożoną (takie tarte słupki) do tego liść, ziele, przyprawy i wrzuciła trochę otrąb żeby było gęściejsze. Takie pulpety w sosie własnym ale ja bardzo lubie [COLOR="Silver"]wiem ze pytalam ale chyba nei odpowiedzilas albo odpowiedzialas ale przyznaje mam skleroze ze chwilami to nie jest smieszne
|
|
|
|
#3723 |
|
Konto usunięte
|
odpowiedziałam, ale nie tak dokładnie bo nie wiedziałam. Opis może być ?
Jak tam laseczki niedziela? U mnie aż dziwne weekend wypad naprawdę ładnie. |
|
|
|
#3724 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kocik to pewnie woda jesli jadlas jak nalezy ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3725 |
|
Zakorzenienie
|
no musi być seksowny
od razu lepiej będzie się siedziało i oglądało. ale już czuję te tłumy.. trzeba będzie rezerwować miesiąc przed jeśli będzie się dało
|
|
|
|
#3726 |
|
Konto usunięte
|
no ten aktor co miał być wcześniej zrezygnował podobno, mam nadzieje że jakoś przekonają tego co ludzie wybrali http://www.pudelek.pl/artykul/58758/..._twarzy_greya/
ta aktorka też jest beznadziejna, widać napalone laski lepiej wybierają od producentów ![]() A i tak czytam pudelka haha ale pamiętam że któraś też ma ten nałóg, bodajże Bee Dziewczyny co myślicie o coli zero? Bo ja nie pijam coli i innych gazowanych napoi bo masa cukru, a jak mam ochotę czegoś takiego się napić to kupuje małą puszeczkę coli zero i mi przechodzi. |
|
|
|
#3727 |
|
Wtajemniczenie
|
eh dziewczyny mam pytanie, nie wiem czy mam zwidy czy co ale od pewnego czasu jakby na moim stepperzer moge wykonywac krotsze/plytsze kroki, dodam ze nie ma on regulacji, nie jest na linki tylko hydrauliczny. nie wie ktos czy to w ogole moze byc mozliwe?
uwielbiam cwiczyc na stepperze a juz "zachodzilam" ich chyba 5 to jest moj szosty;/ i tak dlugo wytrzymuje, mam go jakos 3 miesiace sadze.
|
#3728 |
|
Zakorzenienie
|
czytalam akurat dzisiaj o coli 0
http://wieszcozjesz.blogspot.com/201...cola-zero.html chyba leoiej unikac, patrzac na sklad
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
No koleś wybrany fajny :p bo ten pierwszy był ble
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3730 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tylko na chwilkę bo strasznie śpiąca jestem i lecę spać, jutro na 8 na uczelnię
No więc nie chcecie wiedzieć co zjadłam z Wedlu. Zamówiłam sobie nalesniki z gorącą gorzką czekoladą podane z gorącymi malinami zamoczonymi w winie. do tego do picia sorbet z gruszek i ananasy. No niebo w gębie. Niby nie duże te naleśniczki, ale najadłam się na cały dzień. Rodzinka chciała mi wcisnąć jeszcze deser lodowy, ale odmówiłam, bo nawet bym nie dała rady. Dopiero przed chwilą zjadłam wiejski. To był mój dzień jokera za całe 2,5 miesiąca aż do samego sylwestra. Koniec, więcej słodkości nie będzie ![]() trzymajcie się, do jutra
|
#3731 |
|
Zakorzenienie
|
I śniadanie
jaglanka na mleku z miodem i siemieniem lnianym, suszona guajawa II śniadanie 3 kanapki z chleba żytniego z pesto rosso, oliwki nadziewane obiad zupa z soczewicy z ryżem podwieczorek szynka, ogórek kiszony, oliwki, suszone ciemne winogrona kolacja serek wiejski, pomidor ćwiczenia 30 minut rowerka z interwalami 1:10 zumby
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry laski!
w weekend nieźle nagrzeszyłam, zarówno pod względem alkoholu, jak i jedzenia, no ale co zrobię, nie będę się przecież izolować od nowych znajomych dzisiaj poniedziałek, więc zapominam o sobocie i niedzieli i dietuję dalej!nadrobię Was po powrocie z uczelni, a teraz lecę się ogarniać. miłego dnia
|
#3733 |
|
Wtajemniczenie
|
hejj!
Już po pierwszych zajęciach, teraz dopiero na 13 i jeśli będzie mi się chciało dosiedzieć to do 20. Zamierzam sobie zrobić omleta na uczelnię. Może głupio to będzie wyglądało jak się bedę takim zajadać z pudełka, ale trudno nie będe jadła miliona kanapek. ![]() bee luuz, ja też w weekend posłuszna diecie nie byłam niestety. Najważniejsze, że się dobrze bawisz
|
#3734 |
|
Raczkowanie
|
u mnie bez zmian w weekebd, dieta pod znakiem obzarstwa, niestety dużo dobrych rzeczy mi zostało na dzis takze od rana dojadlam racuchy, kawałek ciasta czekoladowego i pewnie chipsy trzeba bedzie dojesc. ale jak sie smakolyki skoncza to wracam do diety! i dzis obowiazkowo duuuuuzo ćwiczeń!
![]() Sent from my GT-I9300 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#3735 |
|
Zadomowienie
|
dzien jokera
wieczorem postaram sie pocwiczyc bo caly dzien mam tak rozwalony ze ciezko mi sie ogarnac. jutro wracam do normy. na obiad mielone, kartofle i czerwona kapusta |
|
|
|
#3736 |
|
Zakorzenienie
|
czym nagrzeszyłaś windows że dzień jokera? tak myślałam, że niedziele grzeszna u Ciebie Karolcia bo się mało udzielałaś okres mi się spóźnia, chyba muszę iść do ginekologa |
|
|
|
#3737 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czyzby cos tam cos tam??
|
|
|
|
|
#3738 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tyle szklanek wody wypiłam Windows 6zł za cały tort? ja nie jadam a bym kupiła haha |
|
|
|
|
#3739 |
|
Zadomowienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43362610]a ile się spóźnia? mi niedawno się spóźnił 18dni, ale ja to nie mam żadnych obaw,
tyle szklanek wody wypiłam Windows 6zł za cały tort? ja nie jadam a bym kupiła haha[/QUOTE] mi sie kiedys spoznial przez cyste. musialam brac tabletki na wywolani i zlazlo cholerstwo. no nieduzy tort ale pysznie wygladal i gadal do mnie ''kup mnie , kup mnie'' i tak blagalnie wyciagal torcikowe raczki. i jak takiemu nie pomoc
|
|
|
|
#3740 | |
|
Zakorzenienie
|
jak taka promocja to wybaczamy!
mam nadzieję, że nic. około 14 dni się spóźnia, u mnie spóźniający się to norma ale się stresuję ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
![]() haha, wiadomo jak się oprzeć takiemu
|
|
|
|
|
#3741 |
|
Konto usunięte
|
http://kwejk.pl/obrazek/1935065/pora-na-diete.html
ja zamiast za robotę się wziąc, jadę do babci w odwiedziny, mam nadzieję że żadnego ciasta nie będzie mi wciskać |
|
|
|
#3742 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43363999]http://kwejk.pl/obrazek/1935065/pora-na-diete.html ja zamiast za robotę się wziąc, jadę do babci w odwiedziny, mam nadzieję że żadnego ciasta nie będzie mi wciskać |
|
|
|
|
#3743 |
|
Zakorzenienie
|
no oby to nie było to
|
|
|
|
#3744 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3745 |
|
Konto usunięte
|
Wróciłam i nie dałam się ciastom i frytkom
![]() A teraz jak zwykle nauka i mam nadzieje że jeszcze was poczytam dzisiaj, więc pisaać ! |
|
|
|
#3746 |
|
Zadomowienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43353915]no ten aktor co miał być wcześniej zrezygnował podobno, mam nadzieje że jakoś przekonają tego co ludzie wybrali http://www.pudelek.pl/artykul/58758/..._twarzy_greya/
ta aktorka też jest beznadziejna, widać napalone laski lepiej wybierają od producentów ![]() A i tak czytam pudelka haha ale pamiętam że któraś też ma ten nałóg, bodajże Bee Dziewczyny co myślicie o coli zero? Bo ja nie pijam coli i innych gazowanych napoi bo masa cukru, a jak mam ochotę czegoś takiego się napić to kupuje małą puszeczkę coli zero i mi przechodzi.[/QUOTE] ja lubie pudla ![]() ![]() ![]() co do coli to ja w ogole staram sie nie pic gazowanego a ja juz musze wybrac to staram sie pic ta zero wiem ze slodziki ,ze sa nie zdrowe ale wole to niz chyba 10 kostek cukru w zwyklej ![]() ale ja pije bardzo sporadycznie normalnie slodzikow staram sie nie uzywac tak samo jak ze stewia ogladam ostatnio wiem co jem i niestety stewia kupiowana w proszku jest z dodatkiem jednego ze slodzikow nie takiego gowna jak aspartam ale jednak wiem albo zaakceptuja ta w lisciach albo przestawie sie calkowicie na ksylitol drogi no ale coz zdrowie wazniejsze a stewia w lisciach strasznie ziolowa jest---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- ide zaraz cwiczyc a to menu wczoraj 1-owsiana z bananem ,jogurtem i dodatkami 2-losos z piekarnika,zimniaczki z piekranika,mizeria z jogurtem 3-bula z wedzona piersia i pomidorem 4-dwa placuszki z cukini,marchewka,sok marchwiowy 5-omlet z 2 jaj dzis ![]() 1-owsiana z bananem i dodatkami z jogutrem 2-bula z wedzona piersia ,salata ,pomidorem plus gruszka 3- ta sama bula tylko podwojna ![]() 4-jogurt grecki z orzechami 5-kurczak faszerowany ,ziemniaki gotowane,salata z jogurtem 6-bedzie omlet i sok marchwiowy pozniej zajrze pije pokrzywe i leceee
|
|
|
|
#3747 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3748 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny pewnie macie konta na fejsie wpiszcie sobie w wyszukiwaniu motywator treningowy i zobaczcie filmik pt jezeli nie chciales dzis zrobic treningu to po tym filmiku zrobisz ale laskkkii zerknijcie
|
|
|
|
#3749 |
|
Wtajemniczenie
|
Zrobiłam spakowałam w pudełko śniadaniowe, zjadłam i się najadłam
![]() [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43366604]Wróciłam i nie dałam się ciastom i frytkom ![]() A teraz jak zwykle nauka i mam nadzieje że jeszcze was poczytam dzisiaj, więc pisaać ![/QUOTE] ![]() Też jak mam taką mega, mega ochotę na colę(przeważnie jak mam kaca) to zawsze wybieram zero. Ale coraz rzadziej ją pijam a soków to już w ogóle nie kupuję. W domu tylko woda ma swoje stałe miejsce. Jestem zmęczona po całym dniu na uczelni, i nie mam siły się ruszyć z łóżka, coś kręgosłup mnie boli, ale zmuszę się zaraz do ćwiczeń. ![]() Dietetycznie ok ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- kasikkk87Znalazłam tą stronę na fejsie, ale nie widzę takiego filmiku
|
#3750 |
|
Wtajemniczenie
|
dzisiejszy dzien to porazka kompletna
najpierw dopadło mnie jakies zatrucie zoladkowe, wiec jak o 5 rano zjadlam pol czerstwej bulki tak druga polowke zjadla o 10:30... o 13 jakies jablko male, jak wrocilam z uczelni to z glodu rzucilam sie na racuchy z jablkami -_- a pozniej sie dziwie ze jak patrze w lustro to chce mi sie ryczec;/
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.

haha mama mi robi, ale już pytam.
[COLOR="Silver"]

od razu lepiej będzie się siedziało i oglądało. ale już czuję te tłumy..
trzeba będzie rezerwować miesiąc przed jeśli będzie się dało 

najpierw dopadło mnie jakies zatrucie zoladkowe, wiec jak o 5 rano zjadlam pol czerstwej bulki tak druga polowke zjadla o 10:30... o 13 jakies jablko male, jak wrocilam z uczelni to z glodu rzucilam sie na racuchy z jablkami -_- a pozniej sie dziwie ze jak patrze w lustro to chce mi sie ryczec;/