|
|
#4921 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar L
Cytat:
)Cytat:
Cytat:
no to dyniowe maniaczki looknijcie se to, ja z wrażenia nie wiem co robić, tzn dziś nic nie zrobię bo dziś jest dzień nicnierobienia ale dyńka czeka (u mnie zawsze jakaś dyńka czeka ) uwielbiam to ustrosjstwo
|
|||
|
|
|
#4922 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
U mnie też dyniowo Zupa się robi i jeszcze myślę o cieście, ale to jużnie dziś. I mam podchwytliwe pytanie Jak "obieracie" dynię? Albo jak wydobywacie dynię z dyni?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4923 |
|
Piers do przodu
|
Spoo kroje dynie na kawalki i pieke a potem sam miazsz odchodzi sam od skorki
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4924 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4925 | ||
|
To ja :)
|
Po krawędzi, ale jak trafisz na rozmówców z jajem, czemu nie...
![]() Cytat:
Za chilli robił imbir, kurkuma i curry ![]() Cytat:
Taką dynię-dynię, też na plastry i potem plastry obieram...Małż pracuje cały czas, a przed chwilą mieli telekonferencję godzinną i zaraz jadą wszyscy do roboty... No nie wiem, co dalej... On jest przerażony, pomagał im jakiś "obcy" i się okazuje, że kilka tygodni pracy diabli wzięli... Coś czarno widzę nasz sobotni wylot na Kanary... Dlaczego tak zawsze jest... Planowaliśmy to od maja, to najpierw nam Egipt zamknęli i był cyrk i dopłaty, a teraz to... Rok temu i 2 lata temu to samo było -w przeddzień wyjazdu jeszcze nie wiedzieliśmy, czy się uda, a potem wydzwaniali do niego non-stop i zamiast odpoczywać, stresował się na maksa... Teraz, we wrześniu, z Węgier też chcieli, żebyśmy wrócili wcześniej, bo jak to -cały tydzień wolnego... A od listopada już płacić nie będą za robotę...
|
|
#4926 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4927 | ||||
|
Panaroja
|
Znad zdechu
![]() Cytat:
![]() Cytat:
generalnie ma sie dobrze tfutfu otpukać .2.mnie się dynie strasznie podobają , ale wyroby z dyni nie wywołują ętnuzjazmu w rodzinie ![]() Cytat:
Cytat:
2.matko , gdzie ten Twój bidny małż pracuje , w jakimś gułagu czy co
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#4928 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dynia piżmowa i hokkaido są do kupienia pod Halą Mirowską ![]() Poszedł małżon do pracy A ja w końcu tego wampira ide lepić...
|
|
#4929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na czisa itp, w dzieciństwie tego nie mieli to nadrabiajo ![]() 2. o majn gott choć jako Twa żona byłabym swietna w czyszczeniu po futrach, lubię "robić" koło zwierzy ) 3.
|
|
|
|
|
#4930 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Znad zbierania się na basen ![]() stwierdziłam że jestem jakaś dzifna ze nie robię nic z dyni i chyba spróbuję coś zrobić najbliższym czasie
|
|||
|
|
|
#4931 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za wszystkie odp i trza dłubać.Cytat:
Aleśmy dziś połazili
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2013-10-20 o 19:57 |
||
|
|
|
#4932 |
|
|
Abelard Giza o goownie
![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- No kurrrr... Jest 21:30, małżon właśnie wrócił z pracy i już do niego szefowa dzwoniła, co w ciągu ostatniej godziny zrobił... No kuźźźwa, przejechał cała Warszawę w drodze powrotnej, to zrobił!! Na dodatek jest niedziela...
|
#4933 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4934 |
|
Piers do przodu
|
Mursz
|
#4935 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#4936 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. oł maaan :ee: słów brak czy jego szefową jest Twój nietopsz? |
|
|
|
|
#4938 | |
|
|
Cytat:
![]() No i ja tu właśnie dopatruję sie winy nietopsza, bo ona w niego wpoiła, że jak coś się wali, to on za to jest odpowiedzialni. I teraz on zamiast tupnąć, to się jej tłumaczy.,..
|
|
#4939 |
|
Nindżopesz
|
Na szefową Murszafkowego chłopa brak mi słów. Ale po prawdzie na chłopa też mi brak. Może dlatego, że ja sama daję się wykorzystywać ale (chyba) nie do tego stopnia...
Drogi Baru, pytania mam, perfumeryjne o dziwo. - Cocon 50 ml, położony bokiem bo wtedy łatwiej określić połowę, nowy - dokąd sięga płyn? - atomki w kształcie stożka, ile mają ml, 5? |
|
|
|
#4940 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4941 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#4942 | |||
|
Panaroja
|
snad zawalonej i opuchniętej krtani
Cytat:
2.jakie ładne one , a w smaku się od zwykłej różnią ? zrobiłam kiedys baterię słoików z dynią w occie na różne sposoby i stoooooją ![]() 3.bidny on ![]() Cytat:
?Cytat:
uprzejmie informuję że mnie trzęsie i wszystko boli i w związku z tem być może se zniknem coby sie poleczyć ![]() a być może nie znikne ![]() tak czy siak czeka mnie wizyta w aptece i już mnie kieszeń boli
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#4943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4944 |
|
Nindżopesz
|
Pogadajmy o perfumach
![]() Zachciało mi się zapachu, sama nie wiem jak określić gatunek - industrialnego, trochę rześkiego unisexu? Ale nie w oczywistym stylu czyli kurz, smoła, beton, terpentyna, tory kolejowe, benzyna, te sprawy. Tylko żeby był metaliczny jakby ale nie szpitalno-lodowaty i trzymał ludziów na dystans. Zdecydowanie nie może być słodki (ale też nie bardzo gorzki) ani kuchenno-przyprawowy, nic przytulnego, kominkowego, dymnego, kadzidła raczej też nie, żadnej wanilli, kwiatów, zieleniny po deszczu, nic zmysłowego, o owocach nawet nie wspominam. Nie elegancki ani szyprowy. Paczula nie bo zazwyczaj jest zatęchła a chciałabym coś "przestrzennego". Oudy nie bo na mnie są otulające. Szpitalne aoudy Micallefa są za słodkie. Se myślę, że może coś z imbirem, pieprzem, grejfjutem? Może istnieje coś męskiego i taniego w ten deseń? Chaos DK brzmi z opisów właśnie tak ale nie znam. Z tego co znam najbliższe są Nu EDP (ale za bardzo babskie i kwiatowe) i Scent Intense (ale za mało zdystansowany, za bardzo ambrowy). Kyoto za bardzo kwiatowe, Bvlgari Black zbyt waniliowe, Rain Demeter zbyt zatęchły, Messe za słitaśne, Cerutti Image na mnie jest banalne i zielone. Alien nieee, jest łokropny i plastikowy. Nie chcę też konkretnych bergamotek, lawendy ani cytryn. Help! Ot, wymyśliłam
|
|
|
|
#4945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4946 | |||
|
|
Cytat:
![]() 2. No wg mnie, tak gdzieś do połowy ![]() Cytat:
Cytat:
Idę chlać węgierskie wino na premierze książki o węgierskich winach Z kumpel, bo małżon w pracy dla odmiany...
|
|
#4947 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4948 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#4949 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lecz się pod kocykiem konieeeeczne grzane piwo z mniodem piknie wszystko rozpuszcza i zdradź koneicznei co działą aptecznego bo moja babcia bidna całą zeszłą jesień z zatokami nie mogała sobie poradzić potem właśnie tak jak i teraz zalało jej krtań ![]() nie wiemy czy jest coś co faktycznie działa ![]() ja też wczoraj sie poddusiłam ale po piwie mi przeszło dziś jestem chyba zdrowa Cytat:
abstrachując, ja się zakochałąm z wzajemnością w Obsession Night - ale to taki milusi zapach jest ciepły przyjemny - dla mnei bomba dla innych ładny ale żadnych ekscesów nie zanotowano - chyba że w next sobotę miętki pudr ale coś sobie przypomnę z metalicznych bo zawsze lubiłam, Pin up by wiedziała Ju by wiedziała pokopię bo chyba mam Chaosa jakąś kroplę, to byś miałą na test - ale imo on nie jest przestrzenny enough ![]() nici z tego - poszedł był musiał już kiedyś w jakieś wymianko-testerki cokolwiek ze stajni Issey Miyake ? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-10-21 o 20:28 |
||
|
|
|
#4950 | ||
|
Panaroja
|
gorączki ni mom , ale mnie trzęsie , w aptece już byłam Cytat:
![]() Cytat:
![]() aptecznego na zatoki poza antybiotykiem nic nie działa piwa nie lubieu , zresztą ankohol zawsze mi krtań pogarsza spożywam antybiotyk
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:43.

)

Albo jak wydobywacie dynię z dyni? 

) 

?
bo moja babcia bidna całą zeszłą jesień z zatokami nie mogała sobie poradzić potem właśnie tak jak i teraz zalało jej krtań