|
|
#4891 | ||||
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar L
Cytat:
Cytat:
ja dziś zjadłam na kolację 4 kranczipsy x-cuty solone i 4 kostki czekolady Mozart marcypanowej oraz wącham dochodzący z kuchni zapach bloku w produkcji ![]() 2. Cytat:
2.nie marudź to tak jak z prawem Marfiego - wszyscy kłamią , nie ma to jednak znaczenia , bo i tak nikt nikomu nie wierzy ja nie Polly , ale taki obcas jest wysoce kostkoskrętogenny , zwłaszcza jak mu się odrobinę chociaż zetrze flek ![]() Cytat:
obawiam się że ni dokońca troll - sądząc po wielu matkach z jakimi mam do czynienia wcale to nie musi być prowokacja ![]() Czy mi się zdaje , czy była mowa o cieście dyniowym niedawno ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Sposób na makijaż http://bebzol.com/pl/Ja-sie-pytam-dl...go.129532.html
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#4892 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. uskuteczniaj zasłużoneostatnio wszędzie pachnie mi earl greyem a to Obsession Najt Cytat:
It is so you piękne i nic tak nie ładuje pozytywnie jak spotkanie z przyjaciółkami Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-10-18 o 23:47 |
||
|
|
|
#4893 |
|
Zakorzenienie
|
dziń dybry
![]() cześć i czołem... ![]() dziś mam garstkę pozytywnych wieści - a mianowicie, jeszcze będzie ciepło, jeszcze będzie wspaniale |
|
|
|
#4894 |
|
Mother of Cats
|
Taka piękna pogoda i taka zaawansowana godzina, że chyba jednak nie pójdę spać
![]() Tylko co zrobić, żeby nie wyglądać na spacerze jak pryszczaty, niedospany wąpierz?
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2013-10-19 o 13:13 |
|
|
|
#4895 | |
|
Nindżopesz
|
Podczas suszenia włosów naszły mnie poważne acz głupie przemyślenia
![]() Na tyle głupie, że napiszę je na biało: Jak to na rozmowach kwalif. pytają o największe osiągnięcie w życiu chcąc usłyszeć coś w stylu "podpisałam milionowy kontrakt z hamerykańską firmą spedycyjną" albo od biedy "wykonałam jakiś przegenialny projekt na studiach" (mniejsza z tym, że pracowało nad nim 20 osób a delikwent tylko kolorował tabelkę) czy już całkiem od biedy "obroniłam pracę dyplomową" (w dzisiejszych czasach kiedy zazwyczaj promotor zawczasu podaje pytania trudniej jest nie zdać niż zdać). A prawda jest taka, że np. moim największym osiągnięciem było zapuszczenie włosów. Wyrwanie chłopa. Schuście po ciąży I takie durne pytania padają na rozmowach na stanowisko pomocy księgowej - czego osoba podpisująca milionowe kontrakty miałaby szukać w takiej pracy? Co Wy odpowiadacie?Tia, martwię się, że mnie wyrzucą z US i już nigdy nic nie znajdę ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4896 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I kiedyś planuję jeszcze to: http://www.mojewypieki.com/przepis/babka-orzechowa Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jakiś przepis mam zapisany ( i kilka innych), Rejcz podawała? Ja chcę kiedyś zrobić to http://www.mojewypieki.com/przepis/ciasto-marchewkowe,-najlepsze A propo dyńki mam 2 i jutro tworzę zupę dyniową ![]() Dawno nie jadłam.Cytat:
![]() Dobry dzień!
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2013-10-19 o 11:49 |
||||||
|
|
|
#4897 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wczoraj jadłam czpisy i jeden kawałek pizzy, bo goście byli Cytat:
![]() Cytat:
i też nie wiem co bym odpowiedziała ![]() heloł słońce świeci, nie jest źle ![]() Szkoda tylko że służbowy telefon mnie o 9 obudził, no ale takie życie
|
|||
|
|
|
#4898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Da mnie największym zyciowym osiągnięciem jest, że jeszcze nie zabiłam siebie ani nikogo innego, ale tego na rozmowie kwal. chyba nie wypada mówić
|
|
#4899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ano Red są takie pytania, spotkałam się raz, odpowiedziałam zgodnie z prawdą że największy sukces wciąż przede mną ( stanowisko call center w korpo obecnie nie wiem bo nikt mnie na rozmowy nawet nie zaprasza
|
|
|
|
|
#4900 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Podobnie jak ze wszystkimi pytaniami... Typu -gdzie pani się widzi za 5 lat. No niby co masz powiedzieć?? Moja kumpela mówi zawsze, że zakładając, że osoba, która Cię rekrutuje, w krótkim czasie trafi do zarządu, chciałaby być na jej aktualnym miejscu ![]() Pytanie o porażki -co jest największą -nie ma o czym mówić, w życiu nie ma porażek, są tylko nowe doświadczenia, z których człowiek wychodzi mądrzejszy o wiedzę pomocną, aby sytuacje takie się już nie powtórzyły. Kto jest twoim bohaterem -ja np. nie mówię o jakimś Billu Gatesie, tylko o Tacie, który stworzył dużą firmę, a potem, kiedy przyszły kłopoty, potrafił przez 2 lata pracować i nie pobierać pensji tylko dlatego, że by musiał zwolnić pracowników, wolał, żeby oni mieli pracę i pieniądze, on żył z oszczędności. I takie tam pierdoły...
|
|
#4901 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ano właśnie... odpowiedzi ładne, stosowne ale pewnie wszyscy je powtarzają :/ Co mnie jeszcze dołuje to konieczność zmyślania, że się chce awansować, rozwijać, bla bla. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() O didzie rzadko piszę ale dziś napiszę bo mnie ostatnio rozwala. Wczoraj rozkazującym tonem nietopsza (nie mylić z nindżopszem - fak, jednak widać, że jesteśmy rodziną) wyrecytowała do mnie nietopszową formułkę "proszę mi tu dać ko (czyli mleko)". Oczywiście nietopesz nie o mleko zazwyczaj prosi. A dzisiaj przyniosła szmatę z łazienki żeby zmyć mgłę z szyb |
||||
|
|
|
#4902 | |
|
|
Cytat:
Nikt nie mówi szczerze na takiej rozmowie, ani jedna, ani druga strona. Ważne jest, żeby właśnie nie być zbyt górnolotnym, tylko raczej "otwartym na przyszłość" i pogodnym, a jednocześnie pewnym siebie. Serio. Równie dobrze mogliby zapytać, czy lubisz żółty ser -to jest obserwacja języka ciała i umiejętności odnalezienia się w sytuacji... Na poważnie to się tylko o kasie gada...
|
|
#4903 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4904 |
|
Przyczajenie
|
Może jakieś promocje dla użytkowniczek forum
|
#4905 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4906 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może szefostwo se zażyczyło, by Ewuś do pracy przyjechała i od razu im kilka parów i Monte kupiła ![]() Ja się dziś sama obudziłam, leżałam jeszcze chwilę w łóżku i nagle słyszę z drugiego pokoju tekst, cyt. "no przecież mogę spać tak jak Pippi" ![]() i powiedziała mi, że Pippi tak spała ![]() Cytat:
- już współczuję Jej synowej ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4907 | |
|
|
Cytat:
W obie strony to działa...
|
|
#4908 | ||
|
Zakorzenienie
|
wolałabym
przynajmniej na tę chwilę ![]() tel z pracy mnie tylko zestresował, of kors Cytat:
Cytat:
Musz, jakiego Ty Tokyo Milka sobie zakupiłaś? bo wyczytałam właśnie na perełkowym że to w TK Maxx mają i zapragnęłam nabyć coś
|
||
|
|
|
#4909 | |
|
|
Cytat:
![]() Cukinię przetwarzam na zimę... I kusi mnie przetworzenie dyni w taki sam sposób...
|
|
#4910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprawdzę to
|
|
|
|
|
#4911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4912 |
|
|
Trochę się boję, bo dostałam dynię-dynię, nie wiem, jaki to gatunek, nie wszystkie się nadają... Może mi kląskająca paciaja wyjść zamiast porządnej dyni
|
#4913 |
|
Wpisz tu zomzing
|
jak dla mnie nadaje się tylko do sosu tatarskiego, z racji właśnie tego, że kwaśny
|
|
|
|
#4914 | |
|
|
Cytat:
Otóż cukinia już w zalewie pływa, pociapałam też dynię i zrobię ją podobnie... I chyba zaraz chleb wstawię do piekarnika, bo któreś osierścione cudo mi zrobiło napad na jedną blaszkę i róg ciasta chlebowego wyżarło!!!
|
|
#4915 | ||||
|
Panaroja
|
Znad majeranku
![]() Cytat:
w moim fachu na szczęście takich pytań nie zadają - nie miałabym pojęcia co odpowiedzieć bo mirą sukcesu życiowego u mnie jest mniej więcej ten sam tym osiągnięć co u Ciebie ![]() Cytat:
2.machefkowe było , dyniowe na innym forumie było - ot skeroza i nadmiar sieciuni ![]() 3.też chcę Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mić - nie było ich , ale pamiętam , jak przyjadą zanabędę Srobiłam dyniowe ciasto - takie dzifne , małżu smakuje . Chyba dynię starłam na za grubej tarce , ale co tam otake http://www.youtube.com/watch?v=FPV2yTdxgcMKoth ma ropne zapalenie ucha i przez dwa tygodnie mam mu krople wpuszczać
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#4916 | |
|
|
Cytat:
![]() Ale ja dziś przerabiam jednak dynię na ogórki. Poinformowana o tym sms-owo koleżanka odpisała mi, że to może być objaw nowej jednostki chorobowej -zespołu Maciarewicza ![]() Kotha współczuje, ja Szarości przez półtora roku wpuszczałam rano i wieczorem serie kropli do oczu -co 15 minut 3 różne specyfiki... Koth nie pała wtedy miłością za bardzo...
|
|
#4917 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.oczy som na wierzchu , a ucho jest głemboko w środku to miejsce do zapuszczania ....kurde , coś zaczynamlitery zjadać i spacje - eekt uboczny otchódzania
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4918 | |
|
|
Cytat:
![]() Zaraz mnie złość zabije, FB mi nie chce zdjęcia profilowego zmienić...
|
|
#4919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4920 |
|
Nindżopesz
|
U mnie to postać z kreskówki
![]() Byłam wczoraj na winku jak za starych dobrych czasów, ach jak cudownie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:36.

jestem do bani
to tak jak z prawem Marfiego - wszyscy kłamią , nie ma to jednak znaczenia , bo i tak nikt nikomu nie wierzy
obawiam się że ni dokońca troll - sądząc po wielu matkach z jakimi mam do czynienia wcale to nie musi być prowokacja 

zasłużone

Jakiś przepis mam zapisany ( i kilka innych), Rejcz podawała?
Dawno nie jadłam.

- już współczuję Jej synowej