|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł kolejnego wątku! | |||
Czas na zupę i banana - tak przynajmniej mówi mama. Mamy VII-VIII 2013 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 7,81% |
Piąstka w buzi, nawet dwie, daj banana włożę też. Mamy VII-VIII 2013 |
6 | 9,38% |
Marchew, jabłko i ziemniaki - poznajemy nowe smaki. Mamy VII-VIII 2013 |
20 | 31,25% |
Chociaż mleko nadal lubię, to marchewki nie odmówię. Mamy VII-VIII 2013 |
7 | 10,94% |
Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 |
19 | 29,69% |
Dziób rozgadany, bańki ze śliny, czas na ząbkowanie chłopcy i dziewczyny. Mamy VII-VIII 2013 |
5 | 7,81% |
Nasze dzieci to gagatki, są gotowe do odsiadki. Mamy VII-VIII 2013 |
1 | 1,56% |
Pierwszy ząbek, drugi leci, mamy nie śpią dzień juz trzeci. Mamy VII-VIII 2013 |
1 | 1,56% |
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3
Cytat:
Lachryma co za konowal z tej neurolog... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#542 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3
Cytat:
![]() bylam zrobic sobie kolor u szwagierki, dostalam taki opier,..... jak zobaczyla ile mi wlosow idzie ze szok. Powiedziala, ze ona widziala rozne rzeczy, ale to moje to jest jakis szok!!. Dostalam od niej ampuluki i zamowila mi cala serie z komorek macierzystych po cenie dla niej, wiec jestem biedniejsza o kilka stowek i mam nadzieje ze to pomoze.
![]() |
#543 |
Zakorzenienie
|
Witam wieczorową porą
![]() Synuś zasypia w łóżeczku, Tż robi ciasto a ja się biorę za nadrabianie wizazu ![]() Zanim zacznę, to mieliśmy kupsko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#544 | ||
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43366376]
Moja fotka z zeszłej niedzieli ![]() ![]() [/QUOTE] Też super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Wtajemniczenie
|
Ja tylko powiem że u nas MASAKRA! Ryk non stop a u mnie juź o tej porze zero cierpliwości i sił. Czekam na TZ jak na wybawienie
![]()
![]() |
#546 | |
Zakorzenienie
|
a ponadto Aleks rozdrazniony jakis, nie chce jesc - je ale malo, duzo pije, siku jest kupka jest, a ja i tak sie martwie. Wyszlam dzis zrobic te wloski, a caly czas myslami bylam w domu
![]() ![]() she rozszerzenie diety wyglada tak samo jak przy pierwszym dziecku - nic sie nei zmienia. Tym bardziej ze Marika byla na MM, wiec wczesniej zaczelas, a nie wiem po co z Igorem wczesnie chcesz zaczynac jak ci ladnie z piersi przybiera. ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#547 |
Rozeznanie
|
Nasz Kacperek przed chwilą pierwszy raz śmiał się na głos!! No myślałam że się posikam ze śmiechu!! Cudne to moje dziecie!!
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#549 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#550 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
super ze Igorek zdrowy! Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Zawsze i na wieczność uczyńmy z życia święto https://instagram.com/rudymspojrzeniem http://www.rudymspojrzeniem.pl Galeria pazurkowa: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692 Edytowane przez elaine-blath Czas edycji: 2013-10-21 o 19:32 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#552 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jak ja miałam wizytę to ona do mnie, czy widzimy coś niepokojącego... Więc jej tylko powiedziałam, że jak dotykam klatki piersiowej to on się wygina, a ona, że to normalne my dorośli też się wyginamy ![]() Ale zbadała go, wszystkie odruchy, podciągała, wyginała i powiedziała, że są drobne detale do poprawki i wizyta w 6 miesiącu. Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do teściów ![]() ![]() Aaa i kiecka super ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I była pobudka, bo spadła Tż łyżka. Franka wszystko teraz rozprasza, dopóki niezapadanie w głębszy sen to drobny szmer a oczy już otwarte. Kiedyś potrafił zasnąć przy wiertarce ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Zakorzenienie
|
lachryma Twoja rozmowa z neruologiem - porazka, to cos na style kawalu ktory ostatnio wklejalam na Fb, zaraz poszukam.........
Przychodnia po reformie. Pacjenci wchodzą do lekarza. Pierwszy: - Panie doktorze, jak nagniatam klatkę piersiowa to mnie wszystko boli. - Nie nagniatać, nie będzie bolało. Następny! Wchodzi matka z córką. - Panie doktorze, czy to możliwe aby po pięciu miesiącach urodziło się dziecko? - Możliwe, następne przyjdą w terminie. Następny! - Panie doktorze, wracałem z wczasów i na koniec coś złapałem, czy to przejdzie? - Przejdzie, przejdzie. Na żonę i dzieci. Następny! - Panie doktorze, jestem panienką i zaszłam w ciążę, co robić? - Nie siusiać trzy tygodnie, może się utopi. Następny! Wchodzi panienka. - Panie doktorze, mam chłopca w sile wieku, karmie go kluskami, zacierkami, bułeczkami, a on dalej nie może. - Od krochmalu to tylko kołnierzyk stoi. Następny! - Panie doktorze, mój interes tak mi zmalał. Co robić? - Owinąć w gazetę wyborczą, ona wszystko wyolbrzymia. Następny! - Panie doktorze, mam 40 lat. Kolega w moim wieku mówi, że jeszcze może, a ja nie. - Mów pan, że i pan może. Następny! - Panie doktorze, od dwóch dni nie mogę siusiać. - Ile ma pan lat? - 80. - To już pan swoje wysiusiał. Następny! - Panie doktorze, mnie od pewnego czasu tak w brzuchu jeździ tam i z powrotem. Co to jest? - Ma pan dwie dupy i gówno nie wie którędy wyjść. Następny! - Panie doktorze, mój synek połknął stalówkę. Co robić? - Niech wypije litr atramentu, będzie miał swoje własne wieczne pióro. Następny! - Panie doktorze, moja żona połknęła igłę. Co robić? - Zakładać naparstek. Następny! - Panie doktorze, wszyscy mnie ignorują. - Następny proszę! Co, to już wszyscy? Chwała Bogu, tak się zmęczyłem. Siostro, proszę o szklankę dobrej mocnej kawy.
#554 |
Konto usunięte
|
Artur jest jednym z najstarszych tu dzieci, a jeszcze nigdy się nie śmiał głośno..
|
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Zakorzenienie
|
lachryma dziwna pani neurolog..
Ev oby nic powaznego z moczu nie wyszlo! Tari wspolczucia Mela kciuki jutro beda zacisniete. Akurat my tez idziemy... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#556 |
Wtajemniczenie
|
zaraz sobie strzelę w łeb.
a tz oczywiscie q.wa w pracy do 22 ![]()
![]() |
#557 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Perse i Misiaczka łącze się w bólu. Mój tak marudził że nie czekałam już na tż i sama zrobiłam kąpiel. Łeb mi pęka, kręgosłup też. Dziecko padło na szczęście oby do rana ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzisiejszy dzień mnie wykończył maksymalnie. Chyba zaraz pójde spać. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#558 | |||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Co do pytania - ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43368811]Artur jest jednym z najstarszych tu dzieci, a jeszcze nigdy się nie śmiał głośno..[/QUOTE] Moja też się nie śmieje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#560 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43368811]Artur jest jednym z najstarszych tu dzieci, a jeszcze nigdy się nie śmiał głośno..[/QUOTE]
Na wszystko przyjdzie pora ale jesli doczytalam dobrze to z pleckow na boczki sie przerzuca tak? Igi chociaz zaciesza w glos to tak nie potrafi ![]() lepiej nie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#562 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43368811]Artur jest jednym z najstarszych tu dzieci, a jeszcze nigdy się nie śmiał głośno..[/QUOTE]
moj tez nienajmlodszy a w glos sie nie smieje. Owszem gada i piszczy z radosci, ale do smiechu to daleko. ![]()
#563 |
Wtajemniczenie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43359316]Karo jeszcze zapomniałam Ci napisać - wczoraj przepadłam
![]() A propos tego, co pisała Twee - ja właśnie odciągnęłam prawie 400 ml i jestem chyba psychiczna, ale dla mnie odciągnięcie mleka z pełnych i twardych piersi stanowi niemal fizyczną przyjemność ![]() Śniadanko, prysznic, karmienie i chyba pójdziemy na spacerek.[/QUOTE] Perse jak Ty to robisz ze az 400?? mi najwiecej udalo sie 380 ![]() a tak to sciciagam po ok 330 no i samo to przed odciaganiem jest dla mnie straszne, ale jak juz dopadne do lakatora to siedze na nim do ostatniej kropli i fajnie mi sie robi jak widze ze sie napelnia :P jak dlugo kapiecie Maluchy swoje??? pozwalacie im sie troche pobawic, polezec w wodzie?? Perse Artur dalej ma problemy z jedzeniem?? u nas zawsze problem z wieczornym karmieniem, widze ze Maly chce jesc ale jak tylko dotknie smoka to sie drze ![]() ![]() piszecie, ze Wasze dzieci maja krostki na tawrzy, u nas podobnie, na policzku i brodzie takie czerwone, nie wiem czy to tradzik neimowlecy czy co? on juz ma tak od urodzenia, co chwile cos mu wychodzi no i na brwiach mu sie troche skorka luszczy, Waszym tez?? |
![]() ![]() |
![]() |
#564 | |
Zakorzenienie
|
Mój zaśmiał się 3-4 razy a tak to uśmiech jest bezgłośny ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#565 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jestem głodna, ale ona jak tylko sie odkleja ode mnie to jest placz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Zakorzenienie
|
elaine za was tez jutro trzymam kciuki
![]()
#567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na brwiach to wyglada na ciemieniuche jak sie luszczy... Ev dobre to z lekarzem Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#568 |
Zadomowienie
|
Anulka- z tż lepiej,pisałam wcześniej dokładniej
![]() Tweed ciężko mi się przyzwyczaić do twojego nowego avataru,ale ładny jest ![]() En jasne że teskniłyśśmy, fajnie że jesteś ![]() ![]() Katarzynka u nas Gabi już wogóle w nocy nie chce spać w łóżeczku,sypia ze mną w łóżku.Co do marudzenia-może to skok? Fiazo może karnet na masaż/kosmetyczkę dla teściowej? Mela ![]() Idzia może pokaż pediatrze te krostki Ile wasze dzieci jedzą na dobę?
#569 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43366376] HI SIS! ![]() Moja fotka z zeszłej niedzieli ![]() ![]() [/QUOTE] kolejna piękna fotka.. ![]() aż mam ochotę wrzucić swoją z niedzielnego spaceru.. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ale w gruncie rzeczy powinnaś się cieszyć.. wszystko jest normalne w tym wieku ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ------------------ Hej ![]() Przeleciałam Was pobieżnie w poszukiwaniu info od Cynamonowej. Jest u mnie mama, więc nie mam nawet za bardzo kiedy Was podczytywać Enlevee świetna sukienka! Z kindziorkiem bez zmian-dziś dostał kolejne zastrzyki i całkowity zakaz jedzenia do jutra. A jutro znów rentgen i jak dalej nic się nie zmieni to prawdopodobnie będą go otwierać ![]() Ghia próbowałam mu wczoraj wetknąć czopek glicerynowy ![]() Na dokładkę Mały w nocy miał straszny katar i budził się co godzinę na odkurzanie i mleczko ![]() A w środę szczepienia i pewnie trzeba będzie przełożyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.