|
|
#4951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar L
Cytat:
no to speedy recovery
|
|
|
|
|
#4952 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello, miałam ciężki dyżur, jednak zawód srticte medyczny to nie dla mnie, dobrze, że wybrałam inaczej
![]() Idę zapalić świeczkę od Siostry, w końcu trafiłam na taką co jednak pachnie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4953 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4954 |
|
To ja :)
|
Nie znam człowieeeka...
Mydła nie czuję w nich, ale metal i owszem...Mam dramat w domu, małż chce robotę rzucać, tak ma dosyć. Zaraz ma do niego szefowa dzwonić z pytaniem, co zrobił od 19, kiedy wyszedł z pracy... ![]() Za to ja dostałam wstępną propozycje pracy w cukierni... I się zastanawiam... Zapłacą pewnie gorzej, ale uciec z korporacji, czy to nie piękne??
|
#4955 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Rzucaj, rzucaj! A on niech ucieka! |
|
|
|
|
#4956 |
|
Piers do przodu
|
Mursz
rób to co lubisz
|
#4957 |
|
Zakorzenienie
|
bosz Mursz rozumiem dylematy - cukiernia = niepewność ale pasja i komfort i potencjalnie prosperity
korpo: niby nie zwolnią ot tak se ale z kolei spore koszta = vide zompki
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4958 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Skiknij do Quality albo - jeśli chcesz - przypomnij adres, to zapróbkuję z mojego flakonu. Mursz, zdrowie ma się tylko jedno. Jeśli kasa za cukry byłaby w miarę rozsądna i na dłużej niż na parę tygodni, to przemyśl mocno ![]() I wszystkim chorującym Z zębola, spod opatrunku mi się gorzkie cuś wylewa od wczoraj - nosz. Ileż można z jednym zębem biegać do dentysty?
|
|
|
|
|
#4959 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle dziś poczułam czego mi potrza do moich czarnych jesienno zimowych wierzchnich ałtfitów - bordo !
tak nienawidzę w dużym formacie, ale jako dodatki - buty i szalik chyba nada sieu ? tzn ja się nie pytam, ja bez względu na wyrok zanabywam niestety buty jakie my z Mam znalazły sa za drogie i za mało praktyczne, bo w chłody się nie sprawdzą ale ten kolooooooooooooooor oczywiiiiiście na stronie nie ma tych bordo, o których piszę ![]() ale koniec końców i tak chyba klepnę te cuda bo wiem że w nich obchodzę sporo bo te bordo to takie kowbosko tramperskie - taki włoczykij w ładnych butach - a te corne to dosyć uniwersalny model, można do klubu potańczyć Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-10-21 o 23:10 |
|
|
|
#4960 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() przemyślcie i nawet jeśli nie do końca się opłaca finansowo to uciekajcie Cytat:
Byłam dziś w tym TK Maxxie, podumałam nad Tokyo Milkami i ostatecznie wzięłam Dead Sexy ![]() Poza tym szukałam torebki i nadal nic mi nie wpadło w oko
|
|||
|
|
|
#4961 | |||
|
|
Cytat:
Cytat:
![]() Przeciw zmianie -dojazdy Ponad półtorej godziny w jedną stronę... Chyba spasuję, bo nawet bym nie miała kiedy na jogę chodzić, a to w końcu to, co mi strunę grzbietową w pionie trzyma...Ale zajrzałam na stronkę babki, żadnych cudów nie robi. Raczej takie domowe ciasta... I ponoć ma mega zbyt i kafejki zaopatruje... Przyznać się, kto ma kafejkę i chce, żebym mu piekła?? ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
No właśnie zdrowie -co wybrać, kręgosłup, czy zęby?? Bycie dorosłym jest okropne!!
|
|
#4962 |
|
Zakorzenienie
|
jak znam Siostrę to pewnie Red Velvet - polecany przez Ciebie - kolejna odnaleziona siostro
![]() i o ile w świeczkowych room aromatach mnie nie bawi tak w kąpieli jego totalnym bratem bliźniakiem jest YR żel Macadamia także ja w aromtach pomieszczeniowych preferuję coś mniej oczywistego, zbyt duża słodycz mnie mdli tudzież powoduje głód ale w kąpieeeeeli |
|
|
|
#4963 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najważniejszy zbyt - to ta niepewność kontakty, etc cuda to specjalizacja - więc miałąbyś rozszerzone pole zbytu ale to rydzyk fizyk, jakaś tam niewiadoma dojazdy to wymówka bo to niewygoda, jak jest warto to ludzie dojeżdżają swoje - chodzi o najważniejsze - zbyt, potencjalny zysk - przeliczałaś to? masz jakąś orientację? jaka forma zatrudnienia etc? co mówią konkrety? ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- ojoj ktos tu nieźle wypruty i oszczęziłaś nam szczegółów medycznych, współczuwam w ciemno
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-10-21 o 23:35 |
|
|
|
|
#4965 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Bardzo, bardzo kciałabym próbeczkę do testów!!! Lecę na PW.
|
|
|
|
|
#4966 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
chcę jeszcze koniecznie wypróbować ten nowy miód i musli, no i wrócę na pewno do kawy, bo to zapach nie do pobicia i ma największą moc (mocarny jak na żel pod prysznic) nie lubię tylko w żelach yr tego, że są takie niewydajne, znikają w oczach... |
|
|
|
|
#4967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miód mógłby być lepszy, ale i tak lubię na mnie są wydajne bo je gąbką rozcieńczam ![]() no i nie wysuszają mnie tak jak inne badziewia - już nigdy przenigdy Ziaji i innych pseudotanich szitów |
|
|
|
|
#4968 |
|
Nindżopesz
|
Rejcz, fajny fason butów
![]() Wow, ten Greyland nie taki strasznie drogi. 225 zeta za 50 ml? Do zrobienia jeśli by mnie urzekł Obawiałam się, że kosztuje z pińcet.
|
|
|
|
#4969 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
odeur 71 albotez odeur 53 i jescze pale grey mountain,small black lake DUrgi
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-10-21 o 23:46 |
|
|
|
|
#4970 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale Durga ma nuty, lol. Zanotowane EDIT: a napisz coś więcej, taką pollyreckę. |
|
|
|
|
#4971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozostanę przy szaliku 2. nom przywodzi mi na myśl Kapsule Woody, czy podobna kategoria? |
|
|
|
|
#4972 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. o widzisz, też nie znam. Dopisuję
|
|
|
|
|
#4973 | |
|
|
Cytat:
Podobno super szefowa, cierpliwa, wesoła i w ogóle sielanka, innych szczegółów nie znam jeszcze... Musze się przespać z tematem... Małżon użył słów, których w żaden sposób nie powinnam nigdzie używać, po czym, kiedy przestał ich już używać, załamał się totalnie, potem znów mięsem rzucał i otóż jedziemy na urlop uznał, że najwyżej nie będzie do czego wracać. I ma rację. Toż to niewolnictwo jest... I telefon zostawia w domu
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4974 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Co do telefonu - wow, męska decyzja!
|
|
|
|
|
#4975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie obejdą sie bez niego dobranoc |
|
|
|
|
#4976 |
|
Nindżopesz
|
Mursz, pomyśl o tym, że Twoje różne problemy ze zdrowiem mogą być też spowodowane stresem. Na swój kołchoz zawsze narzekasz więc teges... Jakby mi ktoś zaproponował wklepywanie danych albo coś w moim guście i jeszcze gdybym wiedziała, że szefowa cierpliwa i spoko to panie!
|
|
|
|
#4977 |
|
|
No więc właśnie, plusy dodatnie i plusy ujemne
![]() Może jutro zdążę, to zadzwonię do tej babki... Choć pewnie jutro się nie uda, bo mam zajęcia cięgiem od 7 rano do 21...
|
#4978 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
odeur 71 poczatek lekko kwiatowy , potem pachnie chemicznie-jak wypucowany publiczny kibelek, wyczuwalna nuta wodna z lekkęnutą lizolu (pewnie to woda z klopka) ![]() odeur 51 najpierw chemiczny, w stylu odeur 71, potem się ociepla, wysładza, jest przyprawowo-drzewny. Z czasem robi się mniej dosłowny, bardziej futurystyczny, ale wciąż ciepło pikantny, coraz bardziej intymny. intymny nowoczesnie , cos jak rozgrzana skóra. przywodzi mi na myśł cyborga ,kóry udaje ze jest człowiekiem ![]() pale grey mountain, small black lake. pachnie jak...pale grey mountain, small black lake. jak ktos był nad czarnym stawem gąsienicowym to własnie tak to pachnie
|
|
|
#4979 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Znad kawy |
||||
|
|
|
#4980 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Uff, 71 chyba odpada całkiem, 53 do namysłu ale Durga! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.

spożywam antybiotyk

rób to co lubisz

Ponad półtorej godziny w jedną stronę... Chyba spasuję, bo nawet bym nie miała kiedy na jogę chodzić, a to w końcu to, co mi strunę grzbietową w pionie trzyma...

bo je gąbką rozcieńczam