|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 |
Rozeznanie
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
Light Limara fretka to nie gryzoń i kablami się nie interesuje...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#842 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
Cytat:
Płci nie można poznać jeszcze ![]() ![]() Dziś miałam robione w 13 tc, też przez brzuch. Ładnie wszystko widać, ale polecam poczytać trochę w necie o badaniach, zeby wiedziec jakie ewentualnie pytania zadawać.Ja na pierwszych nie rozumiałam co w ogóle do mnie lekarz mówił tylko gapiłam się jak młode skakało. A potem w domu, jak rozmawiałam z tż, to tyle okazało się, że mamy tyle pytań.
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Rozeznanie
|
Light Limara - a dziekuje za wyjasnienie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#844 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Seleniti czekam na wieści ![]() A ja jutro na genetyczne idę... Mam nadzieję, że będzie wszystko ok |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#845 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Fajny i duży ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez pomarancza24 Czas edycji: 2013-10-22 o 18:58 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#846 | |
Wtajemniczenie
|
No misiaki piszecie ze zdiagnozowali to beda wiedziec jak leczyc, a ja ciagle te same leki dostaje
![]() ![]() Moj maz mi zwiekszyl transfer wiec jak tylko urzadzenia figlow nie beda platac to bede znow z Wami na bierzaco. ![]() Dzisiaj sie rozryczalam, jak widze jak moj maz mnie kocha i ze za mna coraz bardziej teskni... A jak jeszcze mi powiedzial, ze dzis tak sobie myslal, ze wszystkie pieniadze by oddal i nawet swoje auto (ukochane wychuchane) zeby tylko bylo dobrze i zebym juz wyszla, to sie rozplakalam... ![]() ![]() Zycie ma sens... Cytat:
Light limara no to swietnie ze wizyta udana i ze wyszlas uchachana ![]() ![]() selenitko ja tez czekam na wiesci. Cmok ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez h0pe Czas edycji: 2013-10-22 o 19:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#847 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym praktycznie można się przygotować... A tak to taka zgadywanka co kupić i czy kolorowe czy niebieskie... hope nie przejmuj się... czasem tak jest że nas organizm jest dla nas zagadką... 3maj się zobaczysz wszystko się ułoży. kaorlak powrotu do zdrowia dla Misi ![]() ab_cd napisz wiadomość priv do niki89 ona ci wszystko napisze ![]() light limara mama musiała być zadowolona i dumna, ale wcale się nie dziwię ![]() Selenti a cóż to TŻ wymyślił że się pojawił, doszliście do jakiś wniosków??? ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
Kochany ten twój mąż... My jeszcze na szczęście nie mieliśmy okazji spotkać się w sytuacji gdzie któreś z nas jest w szpitalu. Ale jak jestem chora to małż się mną opiekuje, nie powiem. Pamiętaj że my tu jesteśmy po to by Ciebie wspierać i każdą która potrzebuje od nas wsparcia ![]()
![]() |
#848 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na razie nie biorę takiej opcji pod uwagę. Kuba ma 3,5 roku i to jest dobry wiek, żeby zacząć przygodę z przedszkolem, które m.in. uczy, jak funkcjonować w grupie i pozwala na kontakt z rówieśnikami - uważam, że to bardzo ważne i Kubie potrzebne. Z opinii doświadczonych rodziców wiem, że każdy to musi przejść - okres chorowania - niestety ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#849 | |||||
Zakorzenienie
|
Wróciłam od gina...
ponadrabiam i odpowiem Wam na raty, ale najpierw co u mnie: dzidzia ma 5 cm, widać już wszystkie palce, uszy, macha rączkami, przykłada je do buzi, a nogami to tak śmiesznie, jakby żabką pływało... no i te nóżki i rączki to już długie ma... tak fajnie ![]() i dałam ciała u gina ![]() napiszę na biało, by tego światło dzienne nie widziało: gin do mnie, że zrobi mi usg przez brzuszek, a ja ż ok. Odwrócił się do łóżka, a ja myk wyskoczyłam z majtek i na łóżko ![]() ![]() ![]() to ten totalny zanik koncentracji o którym wcześniej pisałam... mam nadzieję że mi przejdzie, bo jak widać robi się... hmmm... Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Resztę nadrobię w kolejnej turze...
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Zakorzenienie
|
VwVampirka - haha nasuwa mi się jedno> : ale"dałaś" du....y hehe < al eczytałam że w ciąży to nasza normalna przypadłość : rozkojarzenie, i brak koncentracji , tak że nie przejmuj się
|
![]() ![]() |
![]() |
#851 | |||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Fajnie, że babcia zadowolona ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#852 |
Zakorzenienie
|
Witam. Bylam wczoraj na wyczekanym usg. Widzialam serce, machaly raczki, nozki... dotarlo do mnie ze nosze w sobie zycie...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#853 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#854 | |||
Zakorzenienie
|
dwakolory ja chciałam napisać co już ktoś wspomniał - może magnez na koncentracje, wiadomo w czekoladzie coś tam jest ale lepiej coś konkretnego
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Karolak zdrówka dla Misi ![]() Cytat:
![]() ![]() I brawa dla dumnej babci ![]() h0pe kochany mężuś, aż sie wzruszyłam ![]() ![]() Cytat:
![]() A jak się znasz na pikach to mi pomóż ![]() ![]() Serce mnie boli jak męcze Olafka tym cholernym antybiotykiem ![]() ![]() ![]() A poza tym uparciuch nie chce mówić, dzisiaj - powiedz Olaf - ne i rozbrajający uśmieszek ![]()
![]() |
#855 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#856 |
Zakorzenienie
|
Asiulka to jak Tobie zalezy to nie zostaje Ci nic innego jak tylko negocjować z TŻ, albo uzycie damskich sztuczek na przekonanie :P
Light Limara to super że kość nosowa odnaleziona ![]() ![]() Ab_cd 12 tydzień to trochę za wcześnie na określanie płci. W sumie lekarz może powiedzieć swoje podejrzenia , ale na 100% jest w stanie dopiero powiedzieć OK. 20tyg ![]() Seleniti to super że TŻ przyjechał na wizytę ![]() Martuszka będzie dobrze ![]() Hope jak p.doktor się uśmiechała to znaczy że jest dobrze ![]() ![]() Vampirka super że wizyta udana ![]() ![]() Asia fajnie że wizyta udana ![]() A powiem Wam że dzisiaj była u Nas ciotka TŻ , przy rozmowie powiedziałam jej o ciąży (w sumie się domyślała bo brzuszek widać, a tym bardziej że jak przyjechała to ja akurat do gina jechałam) i ona ucieszyła się bardziej niż moja teściowa (jej siostra) wyściskała mnie , wycałowała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#857 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Będę trzymać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#858 | |
BAN stały
|
Dziewczyny ciesze się, że Wasze dzisiejsze wizyty były poztywne i że wszystko jest ok.
Jeszcze czekamy tylko na info od Seleniti ![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie baaardzo intensywny dzień ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#859 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, witam się wieczorową porą
![]() Czytałam Was na bieżąco jak zwykle ![]() U nas też udało się w 2 cs, wcześniej mieliśmy podejście co będzie to będzie i stosowaliśmy metodę, która metodą nie jest, czyli stosunek przerywany ![]() ![]() ![]() Wiola883 wszystkiego najlepszego!! Sto lat! ![]() Janeczko no u nas też Hania od początku w sumie ładnie spała w nocy, nie skojarzyłam, ale rzeczywiście to może zasługa rożka ![]() ![]() Dzisiaj rano też Hania walnęła mi się dosłownie na brzuch nim zdążyłam zareagować i się stresowałam, bo potem bolało dłuższą chwilę, ale mam nadzieję, że wszystko jest ok ![]() Magdi dzięki, no my się często uśmiechamy, tzn głównie Hania i ja, bo na mojego męża mówią, że bucol jest czasami ![]() ![]() Góraleczka to wesele za weselem macie ![]() ![]() ![]() Nikii ja kupiłam zimowe w CCC firmy Lasocki. Byłam sceptycznie nastawiona, bo ten sklep mi się kojarzył kiedyś ze śmierdzącymi tenisówkami ![]() ![]() Właśnie mi mozilla się zawiesiła, więc zanim się włączy napiszę Wam, że dzisiaj dziwnie się czułam na spacerze z Hanią. Jak tylko wchodziłam pod górkę to zaczynała mnie łapać kolka z boku i jakby brzuch twardniał, dziwne uczucie ![]() ![]() No i mozilla się nie odwiesiła, więc muszę pierwszy raz od lat skorzystać z IE ![]() Asiulka też kiedyś słyszałam, ż u dzieci zdarza się, że mają robaki, straszne ![]() Może TŻ żartował tylko z tą płcią? Na pewno też jest ciekawy ![]() ![]() Dwakolory, rozumiem, że masz chwilowe załamanie, bo robisz wszystko co w Twojej mocy, ale ja myślę tak jak Kaorlak, że nie ma co się poddawać, bo Twoje wysiłki w końcu się opłacą ![]() ![]() Zresztą ja tam jestem zdania, że nie wszyscy muszą iść na studia, sama poszłam na super uczelnię a tak naprawdę nic nie umiem, nie mam żadnej jakiejś wyjątkowej wiedzy czy zdolności, trzeba było iść na fryzjerkę czy kosmetyczkę i mieć fach w ręku, dzięki czemu mogłabym mieć swój biznes, a tak nie ma nic ![]() ![]() Light Limara cudowne wieści, widzisz od początku mówiłam, żeby zrobić drugie badanie, bo wiedziałam, że wszystko będzie dobrze ![]() ![]() ![]() Seksta króliki też nie gryzonie, a kable to ich miłość ![]() ![]() Hope kochana, no właśnie w takich sytuacjach wychodzi najbardziej jak naszym panom zależy na nas ![]() ![]() Vampirko cieszę się, ze wizyta przebiegła pomyślnie ![]() ![]() Madziuuula współczuje podawania leku, rozumiem Cię, ale jak trzeba to trzeba niestety, mały szybko zapomni jak się lepiej poczuje Dziewczyny dzisiaj jak co wtorek miałam pod opieką siostrzeńca i mnie tak rozbawił, bo coś tam gadaliśmy, że co będzie jak Hania będzie duża, a on mówi, że Hania będzie taka jak on. Ja mówię, że taka duża to nie będzie, bo chłopcy zazwyczaj są wyżsi niż dziewczyny, a on mówi: ale taka mądra jak ja! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#860 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja idę zaraz się wykąpać i lulu chyba też ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#861 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. no, już od początku pierwszego wątku na to czekasz... w kocu ![]() 3. ja bym mu wzięła z kolcami. Nie są one ostre, krzywdy mu nie zrobią, a myślę, że będą dobrze go stymulować przez zmysł dotyku ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#862 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A co do teściowych..jejku..to ja mam chyba mega szczęście, bo moja jest bardzo bardzo spoko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No właśnie 20 to juz spokojnie a ja się zastanawiam nad 17 bo tak wymyśliłam, że moglibyśmy w Tżta urodzinki pójść priv na usg określić płeć, ale nie ma pewności... Tzn mi się wydaję, że jak chłopak toi wczesniej mają pewność a jak dziewczynka to nie wiadomo czy tam się coś jeszcze nie wykluje :p Przy Olim chyba właśnie w 17 się dowiedzieliśmy
![]() |
#864 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie dane mi było tego przetestować, bo wszystkie magnezy jakie widziałam w aptece są w takich dużych tabletkach i jak je próbowałam przełknąć to był rzyg od razu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Zakorzenienie
|
z maila:
Justynka pięknie wyglądałaś i widzę że tata Cię prowadził do ołtarza ![]() ![]() Vampirka też sobie Ciebie wyobrażałam jako brunetkę lub czarnulkę , chyba przez ten nick :P Kasia tak jak dziewczyny pisały piękne buty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Zakorzenienie
|
O właśnie jeszcze musze maila nadrobić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#869 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zaraz chyba uciekam spać, a dziś w ogóle jest pierwszy dzień gdy nie spałam w dzień :P
![]() |
#870 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Będąc z Kubą w ciąży na BN przygotowałam najwięcej jedzenia niż kiedykolwiek wcześniej i później ![]() ![]() Mąż mi jutro wylatuje, więc zmykam się z Nim pożegnać ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.