Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 5 - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-23, 16:00   #4921
katharsist
Raczkowanie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 5

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
no to tak jak ja... ja teżna fenoterolu
Najpierw miałam twardnienie, niebolesne,ale dość częste.Myslalam,ze to skurcze BH, ale po ok 2 tyg. zaczely sie pojawiac bolesne skurcze. No i od razu fenoterol, bo nospa nic by nie dała. w międzyczasie wylądowałam w szpitalu na obserwacji, bo brzuch twardy, napięty no i w rezultacie szyjka zaczela sie skracać. W szpitalu leżalam z dziewczyną, której od skurczy zrobiło sie rozwarcie na 3 cm.
Fenoterol na mnie dzialal na poczatku bardzo źle, teraz jest lepiej. No i skurcze nie zaniknęły calkowicie,ale jest ich mniej, zdecydowanie. Gin mówił, że będą, ale juz nie powinny byc tak groźne jak te poprzednie bez fenoterolu. Jutro mam kontrole , to sie okaze, czy faktycznie tak jest i czy szyjka sie dalej skraca i nie daj Bog = czy nie ma rozwarcia. Jesli takowe będzie - szpital i fenek w kroplówce
Mnie zbadał i mówi, że trzeba zwiększyć dawkę magnezu i przepiszemy NoSpę... To mówie żę biorę magnez i NoSpe 2 razy dziennie... A lekarz na to "zmieniamy w takim razie na fenoterol, powinno wystarczyć". Mówił że mogę się dziwnie po nim czuć, mogą mi drżec ręce, ale mnie na dole rozluźni...
A dziś od 4.20 nie spałam... Chciałam, ale nie mogłam zasnąć ... Eh.
Stary 2013-10-23, 16:00   #4922
cayenneOna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Dla wszystkich ktore nie czuja sie zbyt szczuplo polecam posluchac:

http://www.youtube.com/watch?v=8lUGwohNNWg

Jedna z ulubionych Eryka
Niestety, ten film jest niedostępny w Niemczech, ponieważ może zawierać muzykę, w przypadku której organizacja GEMA nie przyznała YouTube odpowiednich praw.
Ghrrrrrrr
cayenneOna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-23, 16:04   #4923
sharey
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patrycjja Pokaż wiadomość
Mojej corze chyba tez sie spodobalo, bo tancowala jak sluchalam

Podziwiam te ktore bez zalu oddaja ubrania. Ja co najwyzej daje siostrze, bo wiem ze wroca do mnie przy jej porzadkach :p a poza tym mam kilka tak ulubionych rzeczy, ze nawet nie ma mowy ze sie z nimi rozstane
Na szczescie nadal korzystam ze spodni przedciazowych (mialam slabosc do jeansow na gumce i teraz sie ciesze), z bluzkami mam problem bo niby dlugie ale obcisle i z cyckami na wierzchu, a mam wrazenie ze juz nie wypada :p no i mam jeansy guzikowe ktore beda moim wyznacznikiem figury po porodzie - kolo wiosny zamierzam spokojnie w nie wejsc a wlasciwie sie dopiac, bo na tylek sie wciskaja

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ja mam tak samo, jakoś trudno by mi było komuś oddać moje ulubione ciuchy... po prostu zakładam, ze muszę się w nie zmieścić po ciąży i koniec marzenia trzeba mieć nie?
Ale wczoraj się pocieszyłam, bo ubrałam moje jeansy sprzed ciąży i są na mnie dobre, a nawet trochę w pasie odstają ( mają dość niski stan)
sharey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-23, 16:10   #4924
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
no i mam jeansy guzikowe ktore beda moim wyznacznikiem figury po porodzie - kolo wiosny zamierzam spokojnie w nie wejsc a wlasciwie sie dopiac, bo na tylek sie wciskaja

Ja też tak mam ze spodniami, dupsko wejdzie....są ciaśniejsze ale wejdzie a w pasie ze 2 cm brakują do zapięcia
Stary 2013-10-23, 16:14   #4925
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katharsist Pokaż wiadomość
Mnie zbadał i mówi, że trzeba zwiększyć dawkę magnezu i przepiszemy NoSpę... To mówie żę biorę magnez i NoSpe 2 razy dziennie... A lekarz na to "zmieniamy w takim razie na fenoterol, powinno wystarczyć". Mówił że mogę się dziwnie po nim czuć, mogą mi drżec ręce, ale mnie na dole rozluźni...
A dziś od 4.20 nie spałam... Chciałam, ale nie mogłam zasnąć ... Eh.
Albo mozesz czuć łomotanie serca. U mnie tak było, ale szybko przeszło.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-23, 16:22   #4926
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

O matko jak mnie głowa zaczęła boleć, i jestem jakaś senna, myślicie ze to przez tą glukozę ?
Zjadłam paracetamol
Stary 2013-10-23, 16:28   #4927
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nattalli Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to ja i moja córeczka w 25 tygodniu ciąży

jejku ale fajny malutki

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Cytat:
Bylam u poloznej.
Zmierzyla brzuch i rozmiarowo jest OK. Serduszko tez bije dobrze.
Pobrala krew. Wrazie bede potrzebowac zelaza to maja dzwonic,ze mam przyjsc po recepte.
Szczepionke na krztusiec dostane nastepnym razem,bo sie skonczyly.
Chciala mnie namowic na szczepionke na grype,ale nie chce jej.
I teraz juz czesciej beda wizyty. Nastepna za 3 tyg.

super, że wszystko OK

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Akkma Pokaż wiadomość
Poszłam jednak do internisty z tą piersią Pani pomacała i stwierdziła, że nic tam nie ma (to nic, że nawet przez stanik czuć mega twardego, bolącego guza ).
Stwierdziła, że to pewnie nawał mleka . Jak powiedziałam jej, że miałam tak parę razy przed ciążą i wtedy ginka kazała brać przeciwzapalny ibuprom to kazała mi iść na mammografie (mammografia w wieku 23 lat ? )
Na końcu powiedziała, że jak się tym martwię to żebym poszła do swojej ginki (szkoda tylko, że tam trzeba czekać miesiąc na wizytę, a moja umówiona jest dopiero na 6.11 )
Wg niej powinnam się cieszyć, bo nabrzmiałe piersi wskazują na to, że będę doskonałą matką karmiącą
Byłam już drugi raz w ciąży u internisty i drugi raz się zawiodłam. Za pierwszym razem inna internistka przepisała mi furaginum w I tr. ciąży Na to wychodzi, że interniści są tylko od wypisywania recept na leki przeciw gorączkowe Dooobra wrzuciłam wszystkich do jednego wora

dziwne że nie dał Ci skierowania na USG piersi- w tym wieku mamo się nie robi tylko USG. Ja stara 35 letnia baba mam robione USG a gdzie Ty młoda dziołcha
Stary 2013-10-23, 16:33   #4928
mala098
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez em ma Pokaż wiadomość

Ale śliczny ten kocyk! Który kolor masz?
Brunatny

Lolita, super, że jest ok.
PawMaj, fajnie, że się odezwałaś.
Natalli, śliczny brzuszek
Stary 2013-10-23, 16:35   #4929
vacuity
Rozeznanie

Dziewczyny, wróciłam z połówkowego - moja córka nadal pozostaje córką Emma, tym samym ładnie proszę - wpisz mi Zuzannę, najwyższa pora Mała ma całe 600 gram (ale spoko, to akurat środek normy na ten tydzień, jeszcze urośnie ) i wszystkie parametry w normie. Wypięła się dupką i usilnie zasłaniała twarz, ale udało mi się zobaczyć, że wygląda jak taki zasuszony potworek koniecznie musi nabrać trochę ciałka

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
mam w mieście dwie porodówki jedna to jest wyżej opisany koszmar i do tego nie za miłe położne.
drugi podobno się zmienia... remontują i podwyższają komfort. podobno już w większości sal są wc i podobno są dwie czy trzy sale do porodu rodzinnego ale to jeszcze musze zobaczyć na własne oczy.... gorzej z tym że szpital ma opinie umieralni i co gorsze ja też tak myślę... no ale chyba wyboru dużego nie mam bo to jedyny szpital przystosowany do ratowania dzieciaczków... i jakby się (tfu tfu) coś działo to i tak mnie tam przewiozą....

Senira, ja zamierzam właśnie rodzić w szpitalu, w którym za jedyny dobry oddział uchodzi położniczy. Szpital też ma opinię "umieralni" i sama mam z nim związane złe wspomnienia, ale ten jeden oddział opinie ma bardzo dobre. Więc to ważniejsze
Stary 2013-10-23, 16:36   #4930
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sheperdess Pokaż wiadomość
Coś o tym wiem, dziś pół nocy śniły mi się głodne wiewiórki. Chyba wolałabym już porody.
(Wiecie, że istnieją czarne wiewiórki? Śliczne są.)

.

ha ha ha a skąd Ci się akurat wiewióry wzięły
Stary 2013-10-23, 16:37   #4931
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Dzisiaj w laboratorium siedziała obok mnie dziewczyna w ciąży ale już taki dosyć duży brzuszek miała, i jej maleństwo ciągle się ruszało....i brzuch się kosmicznie wyginał ale jak dziewczyny mój się rusza ale jej to normalnie SZOK a ona ciągle głaskala ten brzuch i ochhhh i achhh....i ten uśmiech....albo jakaś nawiedzona albo nie wiem już sama, może ja jestem jakas dziwna ale w miejscu publicznym bym się tak nie podniecała
Stary 2013-10-23, 16:38   #4932
magnusia
Zakorzenienie

senira-- to co piszesz o szpitalu to jakiś trzeci świat!! rany boskie- nie możesz gdzie indziej?
Stary 2013-10-23, 16:41   #4933
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
O matko jak mnie głowa zaczęła boleć, i jestem jakaś senna, myślicie ze to przez tą glukozę ?
Zjadłam paracetamol
myślę , że tak . ja po glukozie musiałam się położyć trochę . Jak zasnęłam to ponad godziny spałam ale później lepiej sie poczułam

A ja znów się gorzej czuje dobrze , ze zostałam w domu .
Jakaś taka osłabiona jestem i pełna .
Stary 2013-10-23, 16:47   #4934
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PawMaj13 Pokaż wiadomość
Staram się do Was wrócić, tylko już na "pół gwizdka".

dobrze że zajrzałaś bo już się bałam że cos złego się podziało- ufff

kurde- jak się któraś nie odzywa kilka dni to myślę czy coś się nie wydarzyło... jakaś przewrażliwiona jestem

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Cytat:
Napisane przez EVI07 Pokaż wiadomość
Witam się, zmasakrowana po nocy. Nie dość, że całą noc mordowały mnie skurcze i miałam gonitwę myśli związaną z dietą cukrzycową, to jeszcze mój ślubny cierpiał z powodu bólu zębów i non stop wstawał z wyra i latał do łazienki chłodzić policzek. Zmartwienie o niego też mi nie pomogło, psiakość. Czuję się jak przetrącona przez walec drogowy...
A jutro też nerwówka, bo muszę pojechać na badania ze sobą i z córą, bo za tydzień ma planowo mieć usuwany 3 migdał... Już dzisiaj dziecko ma stresa przed kłuciem... W piątek wizyta u ginki i u dietetyczki. Jak nie zwariuję do soboty, to będzie cud!

uuu to współczuję nocy ale wiem co to znaczy bolący ząb- miałam kiedyś tak jak Twój mąż, ze tylko zimna woda pomagała. Męczyłam się całą noc i rano pojechałam do lekarza- okazało się, że zrobił mi się zgorzel w środku zęba pod plombą oj nie życzę najgorszemu wrogowi takiego bólu...
Stary 2013-10-23, 16:48   #4935
milka-pilka
Zakorzenienie

Cytat:
Milka no zobacz,a ja noszed wiekszosc obcislych jeansow,rurek i nie przeszkadza mi to w pogoni za dzieckiem itp
Mi w sztywnych dżinsowych rurkach było niewygodnie, poza tym biodrówki potrafiły zjeżdżać z mojej pupy.
Być może nie mam takiej wprawy jak Ty

Cytat:
Napisane przez cayenneOna Pokaż wiadomość
to musze przyjsc do Ciebie na kurs, jakos nie umiem pozbyc sie z szafy rzeczy, ktore leza juz nie noszone 4 rok
Sukienka w B podobna do Twoich, ostatnio nabylam 4 sztuki, dwie cale bawelniane, a dwie z przodu taka lejaca, z z tylu bawelna, pasuja DO WSZYSTKIEGO, nie zaplacilam wiecej niz 39 euro w samym srodku sezonu (o ja glupia, 2 tygodnie pozniej bylyby juz tansze), przy czym za te lejace, a bawelna za 29 euro maks o ile pamietam.
Co do butow, nie ukrywam, ze lubie ale jestem tez szczesliwa posoadaczka 6 par Martensow, moje pierwsze zielone nawet w piwnicy leza, bo choc ich nie nosze, przytargalam je tu, przydaly sie jak pojechalam z synem na taki tutejszy Jarocin dalam czadu, nie ma co, wszystkie nastolatki mi zazdroscily, byly takie znoszone = klimatyczne geoxami zainteresowalam sie, kiedy w lato nabylam wlasnie do jednej z tych sukienek takie w kolorze fuksji z dodatkiem pomaranczu, byly takie ☠☠☠utne, a ja na co dzien tylko biele, beze, czern, branaty, ale pomyslalam, ze do dzinsow tez beda jakos no i jakie moje zdziwienie bylo, kiedy okazalo sie, ze to pierwsze buty, w ktorych nie bola mnie nogi!! Tanczylam prawie 20 lat i mam tak wysokie podpicie, ze wszelkie proby chodzenia na obcasach koncza sie bolem (i tak chodze ). Bola mnie nawet w balerinach
Te ostatnie geoxy, na plaskim sa tak cudne, WYGODNE, ze wygodniejsze nawet od martenow i sie zastanawiam, czy moje zimowe martensy z nimi nie przegraja (zwl, ze sa sznurowane, oczywiscie bezowe ).

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

no wlasnie, te ostatnie geoxy sa motocyklowe, sztyblety nabylam bezowe, ale szukalam tez czarnych, no i padlo na nie, nie znam wygodniejszych butow, o te http://www.geox-shop.de/damenschuhe-...620010535.aspx
Super, że masz jeszcze takie stare martensy Skoro te geoxy takie wygodne to muszę zobaczyć, może i dla siebie coś znajdę.
milka-pilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-23, 16:52   #4936
senira666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vacuity Pokaż wiadomość
Senira, ja zamierzam właśnie rodzić w szpitalu, w którym za jedyny dobry oddział uchodzi położniczy. Szpital też ma opinię "umieralni" i sama mam z nim związane złe wspomnienia, ale ten jeden oddział opinie ma bardzo dobre. Więc to ważniejsze
tylko że tam jedynie opinie dobrą ma chirurgia mózgu (uciekła mi nazwa )

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
senira-- to co piszesz o szpitalu to jakiś trzeci świat!! rany boskie- nie możesz gdzie indziej?
no właśnie niestety nie bardzo ... bo z tego co się dowiedziałam to miejscowość obok gdzie chciałam jechać są problemy ze sprzętem i niedobór personelu i generalnie wszyscy mi odradzają tamten szpital.... a potem to już kawałek mam bo Lubliniec albo Katowice albo Radomsko no ale to odpada ze wzg na odległość ...
no ale przejade się pod koniec roku do tej mojej "umieralni" i sama ocenie jak to teraz wygląda bo może faktycznie coś zmienia się na lepsze...
Stary 2013-10-23, 16:53   #4937
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wole marchewke z groszkiem.
Zjadlabym!!

.

uuuu jak ja tego nie lubię- fuj

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

Cytat:
Dzien dobry. Witam sie szybciutko po wizycie- u nas wzzystko ok, serduszko bije az milo, badanie na fotelu tez bardzo dobrze. Jedyne co moja hemoglobina z tendencja spadkowa osiagnela punkt klasyfikujacy pod leki no i dostalam magnez, bo zdarza sie, ze brzuch zrobi sie twardy i naciagniety, ale to na szczescie nie czesto
A do osob martwiacych sie waga- dzisiaj sie okazalo (ja w domu omijam wage), ze od 12 tygodnia (teraz 27 tc)przytylam 8kg. W ostatnim miesiacu tylko to bylo 4kg. Myslalam, ze 'zbiore' za to, ale powiedzieli mi tylko, ze bardzo dobrze. Wiec skoro osoby znajace sie na tym wszystkim mnie nie opierdzielaja to nie jest tak zle

Aa i przyszly mi czapeczki, niedrapki i inne ☠rzeczy ktore zamawialam. Kurcze, male skarpetki sa taaaakie slodkie

suoer, że wszystko w porządku z Tobą i dzidziem
Stary 2013-10-23, 17:01   #4938
nattalli
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez selena85 Pokaż wiadomość
Ooo mam taki sam - też córeczka 25 tydzień ciąży
musimy się porównać w 9 miesiącu ;p

26.05.2013 II kreseczki

http://www.suwaczki.com/tickers/c55fs65gkig2xlf5.png
nattalli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-23, 17:05   #4939
Sheperdess
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mezaga Pokaż wiadomość
U nas w parku są czarne wiewiorki. I tak do ludzi lgną, że szok. Mąż się czasem śmieje, że mnie biorą za swoją rudą koleżankę
U nas mamy szare i też się niczego nie boją. Mam jedno zdjęcie, jak wiewiórka siedzi mi na kolanie, bo przyszła po orzeszek.

Cytat:
Napisane przez cayenneOna Pokaż wiadomość
Niestety, ten film jest niedostępny w Niemczech, ponieważ może zawierać muzykę, w przypadku której organizacja GEMA nie przyznała YouTube odpowiednich praw.
Ghrrrrrrr
Mój mąż też się irytuje, jak nie może oglądać filmików na onecie.

Cytat:
ha ha ha a skąd Ci się akurat wiewióry wzięły
Nie mam bladego pojęcia. Ale ja zawsze miałam odjechane sny.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-23, 17:05   #4940
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez vacuity Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wróciłam z połówkowego - moja córka nadal pozostaje córką Emma, tym samym ładnie proszę - wpisz mi Zuzannę, najwyższa pora Mała ma całe 600 gram (ale spoko, to akurat środek normy na ten tydzień, jeszcze urośnie ) i wszystkie parametry w normie. Wypięła się dupką i usilnie zasłaniała twarz, ale udało mi się zobaczyć, że wygląda jak taki zasuszony potworek koniecznie musi nabrać trochę ciałka

za polowkowe,super ze wszystko OK i nadal jest Zuzia
Stary 2013-10-23, 17:11   #4941
gosia261282
Gang Iren

Pokaze wam angielska wiewiorke (tutaj z moja Wiki)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC10672.jpg (175,7 KB, 51 załadowań)
Stary 2013-10-23, 17:11   #4942
Le La
Zadomowienie

vacuity gratulacje polowkowego i na 100% potwierdzonej Zuzi, u nas jakby byla dziewczynka to tez miala byc Zuzanna

A co do odjechanych snow, to wczoraj snilo mi sie, ze juz urodzilam i Maly zamiast spac u siebie w lozeczku, to spal w szafce tam , gdzie trzymam reczniki, taki wcisniety miedzy nie
Le La jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-23, 17:16   #4943
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

uwielbiam te wiewiórki- jak byłam w Londynie codziennie chodziłam je karmić do parku są super

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Le La Pokaż wiadomość
A co do odjechanych snow, to wczoraj snilo mi sie, ze juz urodzilam i Maly zamiast spac u siebie w lozeczku, to spal w szafce tam , gdzie trzymam reczniki, taki wcisniety miedzy nie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-23, 17:19   #4944
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez Le La Pokaż wiadomość

O kurcze,co za sen
Stary 2013-10-23, 17:21   #4945
milka-pilka
Zakorzenienie

Cytat:
Śliczna i przyjacielska
milka-pilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-23, 17:22   #4946
Akkma
Zadomowienie

Cytat:
uuuu jak ja tego nie lubię- fuj
Nie lubisz marchewki z groszkiem ???
Chyba jesteś kosmitą!

Biorę się za kolejne allegrowe zakupy wyprawkowe
Stary 2013-10-23, 17:26   #4947
upadly_aniol00
Zakorzenienie

olśniło mnie ! Już wiem czemu taka pełna się czuję (chyba)
Wydaję mi się , ze Kacperek zmienił pozycję i teraz ustawił się w pionie dlatego czuję się taka pełna jakbym miała coś na żołądku . A wpadłam na to własnie bo mały kopnął mnie bardzo wysoko . chyba tak może być ?
Stary 2013-10-23, 17:27   #4948
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez milka-pilka Pokaż wiadomość
Śliczna i przyjacielska

Tutaj wogole jakos wszystkie napotkane zwierzeta sa przyjacielskie,psy,koty,w iewiorki ...
Stary 2013-10-23, 17:31   #4949
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba jesteś kosmitą!

ha ha ha pewnie tak bo nie znoszę po prostu- aż mam gęsią skórkę jak sobie o niej pomyśle
Stary 2013-10-23, 17:33   #4950
Sheperdess
Rozeznanie

Cytat:
Chyba jesteś kosmitą!
Ja też nie przepadam za gotowaną marchewką. Za to surówkę z marchwi i jabłka mogłabym jeść codziennie.

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
olśniło mnie ! Już wiem czemu taka pełna się czuję (chyba)
Wydaję mi się , ze Kacperek zmienił pozycję i teraz ustawił się w pionie dlatego czuję się taka pełna jakbym miała coś na żołądku . A wpadłam na to własnie bo mały kopnął mnie bardzo wysoko . chyba tak może być ?
Całkiem możliwe. Mój od kilku dni też inaczej jakoś leży i nawet zgaga mi przeszła.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości