|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
A i moja Nati w wozku siedzi juz normalnie
piatki wszystkim chce przybijac ruchy Dzejkoba tak jak pisalam od 2 miechowo sa tylko na nas jak sie wspina ale dzis puscilam miuzik i oparta byla raczkami o mnie i zasuwała Dzejkobem w rytm muzyki i jak klade Ja na podloge to tez zrobi tak ze 3 ruchy Dzejkoba i bach nogi leca do tylu i pelza a taka slodka jest jak przybbija piataki dzis rano obudzila sei jak tata szedl do pracy przybil Jej 5 a ona obrocila sie na brzuszek i trzymala w gorze raczke do przybicia piatki i patrzała na drzwi a Tata juz poszedl i Mamusia przybila a taka slodka byla i co najsmieszniejsze Ona za psem pełza i chce zeby on jej piatkę przybijał a ten cholera nie chce |
|
|
|
#4502 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dla Pięknoty Cytat:
Moj Pietro starszy od Blanki, a też nie potrafi tylu rzeczy ![]() Cytat:
za zęba i dla Ciebie za przysiady
|
|
#4503 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4504 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4505 |
|
Zadomowienie
|
Pietrek dziś skończył 9 miesięcy i z tej okazji budził się już 4 razy
![]() Buzki dla Oskarka
|
#4506 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Szaja, wyrocznio nasza... czemu lekarze mają takie różne opinie o naszych nieruchawych dzieciach? Myślisz że nasz lekarz nas mógł zbagatelizować? Edytowane przez YellowSheep Czas edycji: 2013-10-23 o 23:42 |
|||
|
|
|
#4507 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Wybaczam Ojj, przetrzymaj to jakoś, w końcu musi być lepiej! ![]() Cytat:
http://kobieta.onet.pl/dziecko/plotk...e-chrzty/2dlle Cytat:
![]() Spoko, u nas zobaczyły ciotki ![]()
|
||
|
|
|
#4508 |
|
Konto usunięte
|
Yellow, mógł bagatelizować bo widzisz co ja dzisiaj miałam. Tyle, że uczciwa lekarka, słuchała co mówię i nie potraktowała mnie jak idiotki, przyznała, że nie bardzo się zna jeszcze. Może idź na konsultację do reh? chcesz w chorzowie namiar?
|
|
|
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
Która z Was się orientuje, ile może kosztować Tormentalum???
|
|
|
|
#4510 |
|
Rozeznanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43403468]Yellow, mógł bagatelizować bo widzisz co ja dzisiaj miałam. Tyle, że uczciwa lekarka, słuchała co mówię i nie potraktowała mnie jak idiotki, przyznała, że nie bardzo się zna jeszcze. Może idź na konsultację do reh? chcesz w chorzowie namiar?[/QUOTE]
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
Dziecie mi przepełzło dwa razy długość łóżka, w tę i z powrotem!!! Czyli jakby nie patrzec 4 razy
![]() Sluchawki mu sie spodobaly i gonil je ![]() To nic, ze zrobil to po godzinie 23 budząc się czwarty raz od 21 ![]() Jaram sie na maksa, choc pewnie do rana mu sie odwidzi ![]()
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-10-24 o 07:31 |
|
|
|
#4512 |
|
Zakorzenienie
|
Nawijko, BRAWO!!!
![]() Idem spać w końcu, dobranoc |
|
|
|
#4514 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok, wkleje, skoro tak prosisz. Zupy z soba nie polecam, bo bardzo chlonie plyny i paciaraja wychodzi. Ale co sie gotuje 5h? Wywar czy ramen? Bo wywar jakis specjalny, to pewnie tyle sie gotuje, ale z ramenu po takim czasie nic nie zostaloby. ---------- Dopisano o 01:45 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:45 ---------- Cytat:
O jakich wodorostach myslisz? Mozesz juz podawac aonori - zielone sproszkowane. Uwazac trzeba na wakame, yakinori i tororokonbu - zdarza sie, ze uczulaja. Juz niedlugo mozna wprowadzic mekabu, mozuku i hijiki. Przepraszam, ale nie znam polskiego nazewnictwa... ---------- Dopisano o 02:37 ---------- Poprzedni post napisano o 02:11 ---------- Noc makabra, tak zle jeszcze nie bylo. Cos mnie tknelo, zajrzalam w paszcze i... na dniach beda obie gorne jedynki. Przy dolnych nic sie nie dzialo, to nadrabia przy okazji gornych. Na szczescie w ciagu dnia jest grzeczna. |
|||
|
|
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
Pobudka o 5 :banghead: a spała by tyle że pampers przeciekl, całe plecy mokre miała i jak zaczęliśmy przebierać to się rozbudziła. Mąż mówi że wraca do salonu
Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
o nieeeeeeeeeeeeeeeeee
![]() pada deszcz ![]() my juz daaawno na nogach dzien dobry bardzo!
|
|
|
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje dziewczyny!
Meneq współczuję bardzo nocy Szaja z ta kafeterią to pijesz do nas? ![]() Nawijko brawa dla Kubusia! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4519 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a polaczenie przysiadow z placuszkami powala ja nie wiem ale wujek google mowi ze tyle ![]() http://www.i-apteka.pl/product-pol-6...-masc-20g.html wszystkiego najlepszego!!!!Cytat:
|
||
|
|
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
Hop hop
jest tu kto?![]() Dzień doberek My już rozrabiamy z synkiem Nie ma to jak zabawy z rańca Nawijko- dla Kubusia.Insolito- również buziaki dla Piotrusia
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Szajus, i kurde popatrz, idzie taka mloda mama ktora sie nie zna do lekarza, lekarz mowi ze wsio oki i dziecko na tym cierpi U nas bylo na odwrot, mlody zdrowy a tamta stara krowa vojta mu przepisala, no i co, uwierzylam, gdyby nie nasz rehabilitant i jeszcze jeden neurolog to Pietraszka meczylibysmy niepotrzebnie taka rehabilitacja straszna Aaaaaaaa, a ze jak Dorcia nie podnosi glowki na pleckach? W sensie, ze jak na plasko lezy??? Bo moj tez jak na plasko lezy to nie podnosi, ale w wozku to tak sie ciagnie ze z lezenia na plecach do siedzenia lajtowo sie podniesie, razem z oparciem wozka na lozku tez tak zrobi, ale na macie - od razu przekreca sie na brzuszekZjadlabym kebaba ![]() Nawijko, widzisz, wszystko bedzie dobrze!!! ![]() Fewciu, kobieto!!! Moj ponad miesiac starszy od Blanusi a sylab do tej pory zadnych. Mial czas, ze sie rozgadal, ale to byl tydzien? Teraz piszczy, smieje sie, baaaaaaaaardzo sporadycznie zrobi papa, raz na tysiac razy pokaze lampe (deli ) Cala, jeju, wspolczuje!!! mam nadzieje, ze sie sytuacja nie powtorzy!!!My tak mielismy za noworodka, chyba pisalam jakis czas temu, babel wlasciwie co noc zapominal, ze trzeba oddychac, usteczka jak rybka, oczka na wierzchu, zapowietrzony okropnie dlatego tez zaczal z nami spac, ja sie ZAWSZE budzilam na ta jego akcje, wystarczylo poklepac po pleckach i bylo wszystko ok, balam sie, ze jakby mu sie to zdarzylo w lozeczku to bym sie nie obudzila ![]() Pada dzisiaj u nas wczoraj 6godz na dworze spedzilismy Aaaaaaaaaaaaaa no i auto nam sie zje.....popsulo Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4524 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za zęba i przysiady ![]() Cytat:
![]() ze 4 zeta ![]() Cytat:
![]() My o 5 pobudka, masakra. Wiercił się, kręcił stękał. Zmieniłam pieluchę, poszuszałam, pokołysałam, a gdzie tam wstajemy matka! Właśnie ma pierwszą drzemkę. Za radą menq, co prawda dla Debrah robię dziś młodemu kisiel zamiast kaszki. Trzymajcie kciuki żeby szczękościsk ustąpił ![]() ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Cytat:
Co do podnoszenia główki jak leży płasko na plecach u nas też nie występuje i chyba nigdy nie było. Jedynie w wózku, ale tam ma trochę wyżej, nie jest płasko. Na podłodze też momentalnie fik na brzuszek.
|
|
#4525 | ||
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
Cytat:
szkoda tylko, że o tej porze ![]() [/COLOR]Dziękuję Cytat:
|
|
#4526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najlepszego dla Mikolajka eff :roza: dziec spi, ja juz zrobilam sie na wysoki polysk mozna odetchnac
|
|
|
|
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
Moja iskierka właśnie drzemie a ja szamie śniadanie
![]() Idę buszować dalej na allegro
|
#4528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Narazie tylko wywar, potem (ok 10-12mscy) calosc. |
|
|
|
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Mało mnie, bo mam zamieszanie z licencjatem. Nadrobię OBIECUJĘ i napiszę co i jak. Z rewelacji u mnie to zaniedbałam spalanie tłuszczu przez to wszystko ale ostatnio robiłam szoktrening z Chodakowską. Młody rzucił mi pod nogi jakąś zabawkę. Słuchajcie. To dopiero szok zobaczyć pokój z innej perspektywy.... Uważajcie na złotego ch. bo dostałam ostrzeżenie na innym wątku |
|
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
Mała mi mąż ostatnio powiedział ze wyłączy mi allegro
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.

Będę bardzo wdzięczna 

oby utrzymała się jak najdłużej bo chcemy w sobotę iść sobie jakieś zdjęcia porobić;p
Przeciez Blanka super sie rozwija, patrz jak skoczyla po zdjeciu szelek! Przeskoczyla pare watkowych dzieciaczkow starszych od niej!