|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Cytat:
![]() ja tez wielbie lody z McDa ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dziewczyny, dzieki, wiedzialam, ze moge liczyc na Wasze komentarze ![]()
![]() |
#3602 | ||||
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() hmmm to gdzie te tatuaz.....? plecy ? Cytat:
![]() Cytat:
a co do usuwania lozek - to idac tym tropem powinnam jeszcze sciany materacami obic ![]() i ja mam zagadke -"zenade" : dlaczego kobiety tak duzo mowia? ![]() - bo maja 4 wargi . ![]() i nastepny kawal (niepoprawny ) w autobusie zauwazylem ze murzyn siedzacy obok mnie ma 7 palcow . - wow,stary nigdy nie widzialem kogos z 7 palcami . - ☠☠☠☠☠☠☠ sie i daj mi w spokoju zjesc Twixa . ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- podpuszczalska ![]()
![]() |
#3603 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3604 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() aleście się rozkręciły z kawałami ![]() a ja wam powiem, że wszystkie co piekłyście torty na chrzciny jesteście głupie!! ![]() http://www.pudelek.pl/artykul/60201/...al_ochrzczony/ "Po uroczystości goście zostaną poczęstowani jednym z poziomów weselnego tortu Kate i Williama, który trzymano w zamrażarce od kwietnia 2011 roku..." nie można było po królewsku co? ![]()
![]() |
#3605 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
przepis na wyruchana Szarlotke jest w Americna Pie :P - i chyba jestem tepma ... bo nie kaupuje - jaka impreze :/ ![]() Cytat:
ad 1 ![]() ale ad 2 - pobil wszelkie Rekordy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jak nie zrozumialas tz. ze nie jestes "blachara" ![]() subaru impreza -takie auto dobra nie kostka ,nie plecy , chyba se 120 gwiazdek nie zrobilas na twarzy ?
![]() |
#3607 |
MBZ♥
|
Kuźwa, nie wiem czy nasz tort z 2008 by się nadawał na chrzciny
![]() ![]() zostawię jeden poziom z komunijnego na 18-stkę Roszpunki ![]() ![]() ![]() Dzień dobry ![]() Roszpunka zasmakowała w jajecznicy na parze ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Nestelle dzięki bo ja też nie zakumałam ![]() ale może dlatego że mi sięnie podobają takie kondomiarskie auta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() jajecznica na parze - uuuu robi sie wykwintna ![]()
![]() |
#3609 |
Zakorzenienie
|
muszę zacząć uczyć kultury Florka, ja gadam przez telefon, a on mi beka
![]()
#3611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja wczoraj bylam w salonie stolarskim - zwiazek z moja budowa i omawiam rozne rzeczy a Roszek puscil baka smierdzacego przetrawionym groszkiem ![]()
![]() |
#3612 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny powiedzcie co myślicie, mój Tomuś leży dużooo na podłodze, ciągle na brzuchu, opanował do perfekcji turlanie się w obie strony, może nie uwierzycie ale w kilka sekund potrafi przeturlać się PRZEZ CAŁY POKÓJ nawet się nie zatrzymuje. Wpada na ściane i jest ryk (bo obraca się w miejscu
![]() Napisze co potrafi (małymi kroczkami ale kolejne levele osiąga) -obroty w każdą strone (plecy brzuch plecy) -bawi sie stopami i wklada je do buzi -prostuje ręce i podnosi pupe ale nigdy równocześnie, raz ręce proste to pupa na ziemi, pupa w górze ręce rozjechane, na podniesie się. -kilka razy odepchał sie do tylu ale dlategoo ze jest ślisko. Jak mówiłam on jest ciągle w ruchu i na puzzlach nawet 5 minut nie jest a dookola śliskie panele. CZY ON SIĘ BEDZIE CAŁE ŻYCIE TURLAŁ??? ![]() ![]() ![]() (tak wiem to wcześniak i tak szybko raczkował nie bedzie ale chodzi mi o to że on ma w du..pie iść do przodu, po zabawke czy cokolwiek bo od razu się turla). |
![]() ![]() |
![]() |
#3613 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() idę na barwy, przy okazji wstawić pranie, żeby nie było, że siedze i nic nie robie ![]()
![]() |
#3614 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
no właśnie, Subaru Impreza takie auto ![]() faktycznie marne z was blachary ![]() Cytat:
![]() Ale ze jak? w garnku na parze? przecież tam są dziurki, nie spłynie to? czy jak? zgłupiałam ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jak ja coś "zapodam" to zawsze na Tomka zganiam ![]()
![]() |
#3615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [QUOTE=Dragusia88;43406429] idę na barwy, przy okazji wstawić pranie, żeby nie było, że siedze i nic nie robie ![]() na co idziesz ?
![]() |
#3616 |
MBZ♥
|
Ewka, u nas też były turlanki pierwsze
![]() Oldzinx, rondelek z wodą, nad tym trzymałam miseczkę z rozbełtanym jajkiem i mieszałam do zetnięcia. Miseczkę posmarowałam odrobiną masełka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie na osiedlu w parkach nie ma wifi wiec na tablecie mogłabym se tylko pograc Cytat:
no to fakt Demeter czemu już ruda nie jesteś? Cytat:
dobre ![]() Cytat:
juz jajeczniczkę? Cytat:
![]() Cytat:
wrzuc na luz
![]() |
#3619 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pozostałe kawały też dobre ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chyba coś miałam napisać, ale się rozchichrałam i nie pamiętam ![]() Tylko się przywitam ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3620 |
Zakorzenienie
|
#3621 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3622 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=nestelle;43406602]
Cytat:
![]()
![]() |
#3623 |
MBZ♥
|
Monika:rondelek z gotującą się wodą, nad tym trzymałam miseczkę z rozbełtanym jajkiem -żółtkiem i mieszałam do zetnięcia. Miseczkę posmarowałam odrobiną masełka
![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Zmykam odkurzać póki śpi ![]() a potem spacer ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3624 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() - nie jestem Blachara ... nie jestem blachara :P LaLaLaLa ..... ![]() ![]() zgaduj zgadula - dalej ![]() Cytat:
![]() - ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() haha gorzej jak Tomka nie ma w Poblizu :P ahaha zw. Edytowane przez kasia86bgo Czas edycji: 2013-10-24 o 10:47 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Wtajemniczenie
|
Hi!
Na slub chciałam mieć blond włosy no i sama się w nich bardzo dobrze czuję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3626 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- ![]() ja mam luz bo widze jaka ma radoche z tego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
MBZ♥
|
tryb gąsienicowy i pełzaki do tyłu, a teraz do przodu i próby czworakowania
![]() i wczoraj kilka razy udało się Jej usiąść-z podparciem rączką-z leżenia na brzuszku. |
![]() ![]() |
![]() |
#3628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sa fajowe .... - sama mam Czerwonawe :P Milus spi dalej,,, a ja kursuje miedzy kompem a kuchnia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Moj Nikoś starszy a daleko mu do takich gabarytów ![]() dobre ![]() ![]() Cytat:
![]() moja ciotka jest cyganką ![]() ale ogólnie z cyganami jesteśmy na bakier- kiedyś jedna rzuciła na mojego brata klątwę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kopytka gotowe, sos dochodzi, kawałek firanki wydziergany, w chacie syf,a le przecież nie można mieć wszystkiego ![]() Sprawdzałam przed chwilą konto i dostałam jak to tż mówi zapomogę, czyli macierzyńskie ( niestety już tylko 60% ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
Czytam Was na bieżąco, ale jakoś nie mam weny, żeby pisać. Za co przepraszam. Jakoś ostatnio mam gorszy humor. Wyszło mi jakieś uczulenie na jednym poliku i na szyi (bardzo swędzi) i nie wiem od czego. Nic nowego nie używałam. ![]() Brawa dla dzieciaczków za nowe umiejętności no i dla solenizantów życzenia ![]() Małpka Karol jest nie możliwy ![]() ![]() My dzisiaj z Matim idziemy na naukę masażu Shantala (chyba tak to się pisze). Ciekawę czy będzie ciekawie? A Mati nadal ma kaszel i najbardziej go męczy w nocy. Już nie wiem jak się pozbyć tego kaszlu. Wczoraj nie mógł spać bo cały czas budził go kaszel. ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.