|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1321 |
Zadomowienie
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
my jechaliśmy z małym do Niemiec jak miał 5 miesięcy, w zasadzie co półtora miesiaca potem jeździliśmy takie trasy z PL do DE i na odwrót.
#1322 | |||||
Rozeznanie
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1323 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1324 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
[QUOTE=asiulka_22;43412218]janeczka7891 ========================= ================== nie mogłam się powstrzymać i zobaczcie co dziś kupiłam w ciucholandzie >> sukieneczka 100% bawełna kremoea w małe fioletowe różyczki razem z doszytymy majcioszkami - 1 zł - buciki lakierowane z kokardką zapinane na rzep 1 zł wiem że jeszcze za wscześnie na ubranka, tym bardziej że nie znamy płci jeszcze ,,,, no ale jak tu nie kupić takich piękności hehe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a mój mąż jak zobaczył to się uśmiechnął i mówi " a jak mały będzie chodził w takich butach???"[\QUOTE] Ale cuuda, ja też bym chętnie pokupowała już jakieś ciuszki ale wstrzymam sie do stycznia chyba ![]() Wróciłam z zakupów, kupiłam książkę zapłaciłam 25zł bo znalazłam wczoraj kartę podarunkową na której było 25 zł , radocha jak nie wiem ![]() Mąż na poprawę humoru zabrał mnie na zakupy i kupił mi tablecika żeby łatwiej mi sie z wami gadało
![]() |
#1325 | |||||
Rozeznanie
|
Dziewczyny, jeśli chodzi o wakacje z małym dzieckiem - 3m- to nie chodzi o to jak dziecko zniesie podróż - bo zniesie lepiej o nas
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() My, jak pierwszy raz jechaliśmy z Kubą to większość osób stukała się w głowę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Magdi555 Czas edycji: 2013-10-24 o 16:44 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1326 |
Rozeznanie
|
A w ogóle od kiedy santom wrzuciła zdjęcia swojego domku to mi się marzy wycieczka do Norwegii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1327 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja uwielbiam gorąco! ![]() Lecę dalej sprzatać kuchnię ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1328 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1329 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1330 | |
Raczkowanie
|
Cześć Mamuśki
![]() Cytat:
Masz racje... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1331 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1332 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1333 |
Zakorzenienie
|
...zaczynam schizować....
![]() czy przez cały okres ciąży jest podwyższona temp? ok 37 st. a może któraś z was zmierzy .... wiem chyba nienormalna jestem ale /wiem należą mi się baty....za to.../ naczytałam sie w internecie troszkę.. /p.s a temp. mam normalną 36,6/.. jeśli nie chcecie się denerwowac/ martwić jak ja nie czytajcie tego> / obumarła ciąża nie dająca objawów,,, duży brzuch z powodu z byt dużej ilości płynu owodniowego, nierozwijający się zarodek, bakterie w moczu moga spowodowac u dziecka choroby... itp.../ < nie ne ide oglądać jakiś film, wyłączam lapka, bo mi nie służy chyba dzisiaj... ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- carolyna86 >> DZIĘKI Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2013-10-24 o 18:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1334 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Sioo z neta. A kysz... Daję Ci szlaban na neta.
![]() ![]() |
![]() |
#1335 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dokładnie zgadzam się z Tobą, niektórzy paradują na spacerach w parku z tymi fotelikami sam., jak dla mnie pomyłka totalna. Ok zgodze się na szybkie zakupy itp ale na normalny spacer????przesada. Takie moje zdanie. Moja znajoma znowu nie jezdziła z malym autem ale mieli fotelik i dziecko 3/4 dnia spędzał w tym foteliku "bo się mogło bujać"
![]() |
#1336 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1337 |
Zakorzenienie
|
Witajcie mamusie
![]() Dzisiaj był pierwszy dzień, kiedy nie miałam nawet kiedy Was podczytywać na komórce ![]() ![]() Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze, jutro jadąc do Poznania w samochodzie spróbuję Was trochę ponadrabiać ![]() Jutro mamy wizytę o 10, mam nadzieję, że usłyszę bicie serca maleństwa i że nadgoniło trochę do OM ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Was mamusie i życzę miłego wieczora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1338 |
Zadomowienie
|
kasian nic się nie martw wszystko będzie cacy
![]() ![]() ![]()
#1339 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też na poczatku ciąży bralam encorton i powiem Ci że jak zaczelam czytać ulotke, to zamiast sie cieszyc, to cała w nerwach chodzilam co to będzie. ale w koncu sie okazalo ze ten encorton nie taki zly, nie ja jedna brałam i dzieciaczki sie piękne i zdrowe porodzily ![]() A w ogóle dziewczyny czym ja moge sobie ulżyć?? Mam nos tak zapchany że nie mam jak oddychać. ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- kasian86, kciuki trzymamy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1340 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ilkas miałam Ci wczoraj pisać, ale oczywiście zapomniałam ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1341 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje Wam za kciuki
![]() ![]() Jutro się odezwe po wizycie, teraz juz idę lulać buziaki dobrej nocy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1342 |
Rozeznanie
|
Chyba wszystkie poszly mecz oglądać, że taka cisza.
![]() |
#1343 |
Zadomowienie
|
Kurdę, nie wymiotowałam od 3 tygodni, a teraz mnie tak naciągnęło, że śliną zymiotowałam
![]() Zawsze wieczorem mnie naciaga, ale nigdy aż tak. Mam nadzieję, ze mdłości nie wracaja, bo ![]()
![]() |
#1344 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ciii nie zapeszaj :p Jo leci jakiś mecz w tv ale ja nawet nie wiem co to ![]() Jeszcze tylko jutro i opuszczam moja rolę kata dla synka...
![]() |
#1345 | ||||||
Zakorzenienie
|
Mamcie ale skrobiecie, nie nadazam za Wami
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() odnosnie Chorwacji to ja mam porownanie z wloskimi plazami i te sa bardziej przystosowane dla dzieci, sa piaszczyste z cieniutkim zlotym piaskiem, przede wszystkim szerokie, w Chorwacji jest zwirek no chyba ze nieliczne jakies malusie plazyczki na Krk typu Baska, pozatym w Chorwacji woda jest lodowata ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1346 |
Wtajemniczenie
|
spoko mała, ja mam to samo
![]() wooow Justynka, piękny brzusio! ![]() hahaha paulka - tak będziesz wyglądać ! ![]() a co do brzuszka dont łori - ja jestem w 13 i nic nie widać ;[ witaj nadia :hej: seleniti - moi są wręcz żałośni, bo ja mam zaświadzenie o hospitalizacji i o tym że muszę prowdzić leżący tryb życia, a jak oni zakładali listy grup i koleżanka mnie zgłaszała, i moją sytuację, to oni twierdzą, że ja mam sama im przyjść o tym powiedzieć, ze mam indywisualne. czyli przez 2 bite tyg musialabym wyjezdzac o 6 z domu na calutkie dni , bo mamy jak na zlosc w chuu zajęć 5 dni w tyg, i kazdego po dupie całować, kłaniać się nisko itd. w dodatku choć wyraźnie mam napisane że indywidualny tok nauczania, ale zaliczanie na tych samych zasadach co wszyscy, to wymyślają mi dodatkowe kolosy itd. Uroczo ![]() ![]() ps - nie wiem jak jest u ciebie na uczelni, ale u mnie na panstwowej dziennej to mialam tylko 2 tyg od rozpoczęcia semestru na załatwienie tego. mam nadzieję, że będzie się dało. nie wahaj się, bo wówczas na te zajęcia na które będziesz chciała to przyjdziesz, a jak nie to mozesz mieć wyrąbane ![]() anteria- polecam meliskę do picia- różne smaki są. a i zwykła jest pychotka. monita - tylko niektóre zioła... ![]() kasiab- dziekuje za komplementy, co prawda calkiem jestem zwyczajna, a bez makijazu to juz mega przecietna, ale co mnie podbudujecie to moje ![]() ![]() nie stresuj mi sie tam pindolu bo na pewno wszystko jest wporządku! ja sie czuje dobrze. od 2,5 doby jest ok, czysto, ale dzis odstawili mi leki i to dosc agresywnie bo z 6 tabsów do 0, w mojej opinii się tak nie robi ale cóż poradzę. principessa - a czemu bierzesz te zastrzyki? co one zawierają? Justyna- faktycznie kawał kuuutasa!!!! niech go kule biją! :gan: ja rozumiem ze chciałaś się pośpieszyc wyjątkowo i tyle. co tu dużo mówić, jeśli nie stworzyłaś zagrożenia.. zwłaszcza, ze mogli równie dobrze dać upomnienie , a nie dwie i pół stówy! asiulka - no z moczem w ciąży to nie trudno o bakterie. zanim pojdziez do lekarza to dobrze by bylo jakbys sobie zrobila powtórną próbkę, bo i tak ci nic nie przepisze tylko kazde powtórzyc , a tak to bedziesz juz kompleksowo przygotowana i nie bedziesz się musiała "wracać" i czekac do nastepnj wizyty. trzeba że tak powiem podmyć się dokładnie, do pojemniczka tylko ze srodkowego strumienia i brzydko mówiąc rozszerzyć wary ![]() piekne bajerki zakupiłaś! cudowne! u nas nie ma takich ciucholandów z takimi promkami ;/ ale i tak nie moge sie doczekac kiedy bede mogla chodzic i isc na zakupy ![]() co do tej temperatury to wyluzuj, stara ![]() ![]() ![]() ![]() kasian - trzymam kciuki wszystkie cztery! gosius czekam na relacje z wizyty! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1347 | ||||||
Raczkowanie
|
Czesc mamusie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Co do ciuszków to u nas sprawdzily sie body + spiochy, lub body +pajac. Hope, cudowne zdjecie, az mi lzy do oczu naplynely. lolitko, ja tez w ciazy bylam szczesliwa ze malenstwo sie rozwija, cieszyl mnie kazdy ruch ktory czulam, czekalam az pojawi sie na swiecie, ale to nie byla milosc. Ale po porodzie jak polozyli mi synka na brzuchu... to juz byla milosc i zadnymi slowami nie potrafie opisac tego co poczulam. Zreszta pozniej wiele razy patrzac na spiacego synka ogarnialo mnie niesamowite wzruszenie, ze to tylko moj, malutki okruszek. Wydaje mi sie, ze nikt kto nie ma dzieci nie przezyl takich chwil. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jesteś trzecią osobą na wątku z grupą 0rh- więc spokojnie nie jest nas tak mało - zbieram liste potencjalnych dawców ![]() ![]() Hope no to dobrze że u was dobrze ![]() ![]() ![]() Dobra, uciekam bo wam spamuje i posty nabijam. To przez ten konflikt ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#1349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Vampirka dzięki za zrozumienie. Tego mi od was trzeba ![]() Asiulka super te ciuszki... Nie dziwie się że je kupiłaś ![]() Seksta ja też jeżdze dużo i uważam. Najlepsze jest to że to mój pierwszy mandat. I zrobiłam to nieświadomie. Ludzie gorsze rzeczy robią na drodze i dostają np upomnienia, mnie dotknęło to że nie zszedł mi na np. 100 zł tylko dowalił od razu z górnej półki... I nie dał się ubłagać. A poza tym ja to robię (robiłam) po kilka razy dziennie... Bo często tamtędy jeździłam... teraz już tego nie zrobię. Ale też bym zrozumiała i zapamiętała jak bym dostała upomnienie czy niższej kwoty mandat. Pierwszy mandat i takie potraktowanie. Chodzi też że policjant był nieuprzejmy... paulka ![]() magdi555 popieram takie podejście do wyjazdów z dzieckiem. Od małego w drogę.... super A co do projektu MDM ja zajmuję się sprzedażą nieruchomości i uważam ten program za kpinę i żart... To jest program dla bogatych małżenśtw i deweloperów!!!!!!!!!!!!! kasiana 3mam kciuki za wizytę... Będzie dobrze. zytus ja byłam znów z małżem na spacerze. Muszę się zdecydowanie więcej ruszać. Pogoda super. Ciepła i mega gęsta mgła... jak w horrorze... Zmykam pod prysznic i odpocząć... Bo mnie dzisiejszy dzień troszkę zmęczył... Udanego wieczorku Kochane ![]()
![]() |
#1350 |
Wtajemniczenie
|
madziula - to nie o to chodzi ze mi zmniejszyli dawkę hormonów, bo to czaję i rozumiem i nie o tym mówiłam. tylko o to że z dnia na dzień odstawili mi ten lek na krzepnięcie krwi, z 6 tabletek dziennie a dziś 0. Uważam, że powinno się to odbyc stopniowo, ale nie bylo komu zwrocic uwagi, a gdy zapytalam położną to powiedziala mi krótko " ja nie jestem lekarzem". brawissimo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.