|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VII
Czy jest ktoś chętny na odlewkę ok. 9ml 24 Gold?
|
#4592 |
|
Zadomowienie
|
Szukam trochę większej ilości Miller et Bertaux No.1/ Le Parfum Trouve.
|
#4593 |
|
Zakorzenienie
|
chce ktoś Bois d'argent Diora 4ml i Teak Wood Gandini 5ml?
|
|
|
|
#4594 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo chętnie wymienię 9 ml Armani Prive Bois d´Encens na coś, co ma bardziej damskie oblicze
|
|
|
|
#4595 | |
|
Perfume Lover
|
Cytat:
![]()
|
|
#4596 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4597 |
|
Zadomowienie
|
Czy naprawdę nikt niczego u mnie nie wypatrzył
Potrzebuję pilnie: Zen Coco M edt Euphoria edp Najlepiej końcówki flakonów----oddam wiele ale mogą być odlewki W zamian za (to co posiadam): W całości lub odlewki. La vie est belle 28/30 ml- mogę odpsikać 10 ml Hugo Boss Intense 40/90 ml Seductive elixir 35/50 ml Elizabeth Arden Efter Five 25/125 ml Elizabeth Arden Beauty 40/50 ml Elizabeth Arden Sunflowers 20/30 ml Coty Pret a Porter 70/100 ml Yves Rocher Nature 30/50 ml Yves Rocher Evidence 30/50 ml Oriflame Dancing Lady 25/50 ml Beyonce Heat DNS 60/75 ml Mexx Ice touch 10/20 ml Marcel by Oriflame 45/50 ml Yves Rocher Vanilla Bourbon Stara wersja 95/100 ml CK Obsession Night 80/100 ml Neonatura miniaturka 5 ml Mirage niniaturka 5 ml So elixir edt 5 ml C- thru pearl garden 70/75 ml dns Nike Fission 85/100 ml Adidas Fruithy rythm ponad 200 ml w kilku flakonach Avon elegance 45/50ml Lanvin Rumeur 13/100 ml próbki: Casmir Chopard Roma Le baiser du dragon mnóstwo avonów (tressele mistique, tomorrow, jet femme, perceive, little red dress, outspoken, pure o2, city rush glamour, perceive dew, only imagine, lacroix noix, far away, ultra sexy Angel pivoine Cabaret gres Gucci flora eau fraiche Prada klasyczna Kelly Caleche edt Hermes Cindy Crawford Summer day Aquolina Vanilla Patchouli Chech& speake mimoza oriflame love potion Giordani man bulgari |
|
|
|
#4598 |
|
Zadomowienie
|
Na wymiane mam:
- Versace Bright Crystal ok 8 ml - Flowerbomb EDT ok 9 ml - Calvin Klein Euphoria EDP ok 8 ml - Van Cleef & Arples Oriens ok 2,5 ml - Oriflame Love Potion 2 x 5 ml - Oriflame Amber Elixir - moge zrobic odlewke, albo oddac ok 40 ml we flakonie - Mont Blanc Femme de MontBlanc EDT ok 8 ml - Serge Lutens Santal Majuscule ok 4 ml - Annic Goutal Vanille Exquise 5 ml - Juicy Couture Viva la Juicy La Fleur 5 ml - Karl Lagerfeld Sun Moon Stars ok 4,5 ml - Kenzo Amour 5 ml - Lalique Satine ok 1,5 ml - McQueen My Queen ok 4ml - Chopard Cashmir 0k 7,5 ml może ewentualnie uda mi się coś jeszcze wyskrobać Szukam: - CH 212 VIP EDP (odlewka) - Hypnotic Poison Eau Sensuelle (raczej odlewka) - Flower by Kenzo Le Parfum (raczej na testy) - Sweet Oriantal Dream Montale (raczej na testy) - Vanilla Extasy Montale (raczej na testy) - Ultraviolet Paco Rabanne (raczej na testy) - Frank Olivier EDP (raczej na testy)
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
Wymienię Ramon Molvizar Pure White Goldskin 24/25ml o TAKIE oraz La Purete Zadig&Voltaire ponad 80/100ml.
Szukam: Fille en Aiguilles, La vie est belle, jimmy choo Exotic, Miss Dior Cherie sprzed reformulacji, L'eau d'Issey Issey Miyake, Ja'dore, czarne Narciso Rodriguez For Her, Acqua di gioia, Baiser Vole Cartier . Edytowane przez blackberry8 Czas edycji: 2013-10-19 o 16:49 |
|
|
|
#4600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4601 |
|
Zadomowienie
|
Mam na wymianę
Zestaw avon Instinct: woda perfumowana + body spray+ balsam do ciała tej samej linii zapachowej Zestaw mgiełka do pościeli + relaksujący balsam do ciała Planet Spa sleep serenity perfumetka 15 ml avon Sensuelle już nie aktualne __________________
marzenia się spełniają:[/I] laserowa korekcja wzroku- OP:25.03.2015 OL:26.03.2015 ....i życie staje się piękniejsze Wymiana: guerlain aqua allegoria coconut fizz ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1273321 Edytowane przez aniuta26 Czas edycji: 2013-10-20 o 12:06 |
|
|
|
#4602 |
|
Raczkowanie
|
mam na wymianę 8,5 ml Armani Prive Rose d'Arabie, najchętniaj w zamian za Shalimara waniliowego lub IP, ale jestem otwarta na inne propozycje
|
|
|
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety ale nic nie znalazłam dla siebie
|
#4604 |
|
Raczkowanie
|
Rozpaczliwie poszukuję L'occitane Notre Flore MYRTE ! Ktoś wie, czy można je jeszcze gdzieś upolowac??
|
|
|
|
#4605 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4606 | |
|
Perfume Lover
|
Dorzucam prawie pełen flakon Queen Latifah - Queen 95/100ml
Cytat:
|
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
szukam:
Aliena edp, Aqua Chic, EA Gucci Rush 2 w zamian na wymianę mam: Cacharel Catch me (30ml, bez 2 psików) Nina Ricci 'Ricci Ricci' - 45/50ml Amor Absolu 29/30ml, Hugo Boss Deep Red ok 26/50ml Issey Miyake A'Scent 25/50ml B. Spears - Fantasy Midnight 50-55/100ml Orilame Chiffon edt, 50ml w kartoniku, tylko testowane Avril Lavigne Wild Rose - 50ml w kartoniku (ubytek 4 psików, nie większy niż 0.5ml) Yves Rocher - Vanille Noir - 15ml flakon + miniaturka 5 ml - w obydwóch testowy ubytek tylko, niewidoczny L'Occitane Pivoine Flora - miniaturka 5ml, tylko przetestowana |
|
|
|
#4608 |
|
Spod wody.....
|
Hejka! Nikt nie chce Kamyka??? Ma zostać w domku?
![]() Przypominam się Zamiana DK BLACK CASHMERE na COŚ EXTRA np: Rozważę również inne ciekawe propozycje Proszę o kontakt PW Mile widziane zdjęcia real Edytowane przez HABANITA 72 Czas edycji: 2013-10-20 o 19:23 |
|
|
|
#4609 |
|
Zakorzenienie
|
Oddam Princess NIght 70/100 ml za jakiegoś słodziaka. Viva la juicy na przyklad, ale to tylko przykład
Szukam też so elixir edp, mogę za niego oddać ok 23/30 So elixir edt, resztkę DV (tak z 10 ml ) we flakonie albo Classique X 10/20 ml.L Lolitę 25/30 oddam za DKNY Women lub Shalimara PI, lub Florę Magnolię lub Gardenię. Ponadto mogę zrobić odlewkę Tresora edt do 10 ml. Chętnie oddam więcej za mniej
|
#4610 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4611 | ||
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
albo Royal Muska 4-4,5 ml i Shalimara Light 4 ml ? Cytat:
Jutro (bo po nocy nie chcę się tłuc ) sprawdzę jaką mam pojemność, bo nie pamiętam, i dam znać
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2013-10-21 o 00:19 |
||
|
|
|
#4612 |
|
Wiedźma
|
Mam pół flakonu. W sumie nie planowałam pozbywania się, ale jeśli naprawdę Ci zależy, to może uda Ci się mnie skusić?
|
#4613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam na wiadomość
|
|
#4614 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
|
#4615 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
szukam rozpaczliwie Kashminy Touch we flakonie, im więcej tym lepiej
może ktoś chce w zamian FdB, Buxtona, Coco edt, Addicta i parę innych - zapraszam do wątku z podpisu Molekułami też nie pogardzę |
|
|
|
#4617 |
|
spin doctor
|
Oddam Ange ou Demon Le Secret edt(te najnowsze, mające niedawno premierę) 30ml bez kilku psików za Hypnotic Poison(ale szukam swiezych po reformulacji
)
|
#4618 |
|
Zadomowienie
|
Wymienie kilka razy psiknięte La vie est belle 30 ml flakon na Coco Mademoiselle edt też we flaszce, albo w ostateczności Zen też moze być
lub zrobię odlewkę za odlewkę |
|
|
|
#4619 |
|
Mother of Cats
|
Szukają domu:
Odlewki: * CB I Hate Perfume: AmBrosius (~4,5/5 ml) * CdG: Vettiveru (10 ml bez 2 psików testowych) * Profumum Roma: Arso (~4/10 ml) * Yosh: Sombre Negra (~3/10 ml; wersja olejkowa, z 2010 r.) Próbki: * Annick Goutal: Mandragore Pourpre (~1,3 ml) R, A * Byredo: Rose Noir (~1,3 ml) R, A * Caron: Parfum Sacre (~0,2 ml) R, A * Estee Lauder: White Linen (~0,6 ml) R, A * Ineke: Evening Edged in Gold (~0,6 ml) F, A * Le Labo: Santal 33 (~1,7 ml) R, A * Les Nereides: Patchouli Antique (~1,1 ml) R, A * Serge Lutens: Chene (~1,5 ml) R, A zapis przy próbkach: F – fabryczna, R – robiona, A – atomizer |
|
|
|
#4620 |
|
Rozeznanie
|
Rozpaczliwie poszukuję Miss Dior EDP !! Ktoś, coś? błagam... nawet najmniejsza ilosc!
niestety nie mam nic na wymiane, wiec jedynie zrobie przelew ![]() Chce sie wstrzymac przed kupnem do grudnia a boje sie ze juz lada dzien pobiegnę po butlę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.

Ile Oro byś za nie chciała? 

lub zrobię odlewkę za odlewkę