|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Kochana, daj spokoj...
Naprawde intensywnie szukamy od niedzieli. Juz mam dosc porownywania metrow kwadratowych, wysokosci czynszy, lokalizacji, itp :/ Cytat:
Wg najnowszych doniesien Gdansk jest na 3.miejscu, zaraz po Warszawie i Poznaniu. Cytat:
Szukamy 3 pokoi, ok 60-70m, nowe budownictwo, niska zabudowa, w dzielnicy, do ktorej dojezdza autobus/tramwaj i to nie raz na godzine ![]() Wazne, zeby w okolicy byly sklepy/przedszkole/szkola, itp. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U Nas dziś pogoda średnia, byliśmy w galerii kupiłam sobie wreszcie buty do biegania ! Takie jak chciałam ![]() Wiec niedługo zaczynam. Lady w parku chorzowskim jest jakiś bieg hallowenowy na 7km ![]() Hania dziś mało co jadła do tego jeczydlo. Ah... Ale kupiłam jej koszule dzinsowa ![]() Silver kciuki za nereczke, i gratulacje za raczkowanie! Więcej grzechów nie pamiętam... Mało mnie tu ![]() Sent from my HTC One X using Wizaz Forum mobile app
![]() |
#4653 | ||||||
Wtajemniczenie
|
u nas masakra z zasypianiem:/ Hania przysypia, nagle przypomni Jej się, wspina się i staję. na oczy ledwo patrzy ale stoi. zasnęła po ponad godzinnej walce ze sobą
![]() ja też ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale ma dobrze z Tobą Tż ![]() Cytat:
![]() ![]() a Pieńkowskiej też nienawidzę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4654 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny, ale to chyba normalne jest , skoro tzt ciągle w delegacji to i tak niewiele.. tym bardziej jak ma urodziny
![]() ps. w czym wasze maluszki spią? bo moja Amelka w bodziaku w długim tylko, zadnych spodenek, skarpetek, wczoraj jej ubralam spodenki to taka byla spocona ze szokens.
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-10-24 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4655 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4656 | |||||||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() a jak dzis??? Cytat:
a pamietam kiedys pisalas o owocach i warzywach jak sie pozbyc nawozow, najpier do cieplej wody a pozniej do zimnej tak?? na jak dlugo?? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
smutne jak wszyscy uciekaja na razie mama jest wiec nie mysl a co na ewentualna przeprowadzke tz?? Cytat:
![]() ![]() U nas ruchów Dzejkoba coraz wiecej |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas dzisiaj jest 21 i Oliwka śpi w pajacu, włożyłam ją w śpiworek... Może to dla niektórych z Was za dużo, ale ja patrzę pod swoim kątem - mi przy tej temperaturze jest ziiiimno, muszę się pod kołdrą przytulać do TŻa i sama też śpię w dzianinowych legginsach, także... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4658 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#4659 |
Zakorzenienie
|
Deli, albo pajacyk, albo bodziak dlugi+cienkie spodenki+skarpetki.
W nocy zarowno ja, jak i Kubus przykryci jestesmy kocykiem (tyle tylko, ze on przy pierwszej lepszej okazji zrzuca go z siebie kopniakiem). |
![]() ![]() |
![]() |
#4660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas jest... hm no nie bede sciemniac;p ok 23 stopni (mimo ze zakręcone kaloryfery i wietrzenie) ;p Ja też zmarźluch, na dodatek nad ranem jest zimno ;p tak mnie ostatnio swędzi blizna po cc ze szalu dostaje!!!!!!!!!!!!!
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-10-24 o 21:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4661 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sie cieszę że mój tż nie lubi dużo jeść bo bym musiała dużo ciągle gotować ![]() ![]() A śpi Hania body długie i spodenki i kołderka cieńka (w sensie przykryta).
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no widzisz;p a moj tzt lubi jesc, ja lubie jesc;p ogolnie jego rodzina lubi dobrzeeeeeeeeeeee zjesc;p haha
![]() ![]() |
![]() |
#4663 |
Zadomowienie
|
Szaja
a co ten muzyczny domek sorter robi co wstawialas linka?? jakiego mopa polecacicie??? bo odkad Nati pelza to mam hopla na punkcie podłog a kied |
![]() ![]() |
![]() |
#4664 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() my dzisiaj wróciliśmy do domku, byliśmy z Kubuniem kilka dni u moich rodziców (szklanka dobrze pamiętałaś ![]() ![]() jestem bardzo do tyłu, trochę czytałam Was w domu ale internet w tel. mam fatalny i nie dawałam rady, także jutro spróbuję trochę Was nadrobić, bo źle mi z tym, że nie wiem co u Was ![]() z tego tylko, co czytałam to mój Kubuś jest bardzo opóźniony w stosunku do Waszych dzieciaczków i strasznie mi z tym źle, bo lekarze i wszyscy mówią,jak to pięknie się rozwija a ja mam trochę odmienne zdanie, mój tż twierdzi,że przesadzam,bo przecież dzieci rozwijają się w różnym tempie, ja to rozumiem ale jak mam wytłumaczyć to, że nie pełza, odpycha się czasem rączkami i porusza się dzięki temu do tyłu, nie siada, nie raczkuje. Do tego wszystkiego chyba Kubuś mi się rozchorował, czy z kaszlem i czymś w rodzaju flegmy którą tylko słychać poszłybyście do lekarza? Dobra nie smęcę i nie zawracam Wam już głowy, trzymajcie się cieplutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4665 | ||
Zakorzenienie
|
silver kciuki na dzis rowniez!!
Cytat:
Konbu to sa takie suche kawalki, ktore trzeba zamoczyc lub podgotowac na wywar i wyrzucic. Sa jeszcze konbu z sola, ktore sa pyszne! Wodorosty musza byc z dobrego zrodla, inaczej wala szlamem. Dobrze zrobione sa boskie! ---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:21 ---------- Czesc! Yae rozwalila moj system - zeby ida, ale... spala 21-6.30 z jedna pobudka w okolicach 3. debrah jak u Was? Wczoraj z tz uroczy wieczor spedzilismy, po chwilowych nieporozumieniach idzie ku lepszemu. Przy okazji testow na okreslenie charakteru wiele sobie wytlumaczylismy i ubaw mielismy niezly rowniez. Dzis w planach szczepienie Edytowane przez meneq Czas edycji: 2013-10-25 o 00:30 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4666 |
Zakorzenienie
|
Jestesmy po szczepieniu, Yae zjadla naklejke, ktora dostala od pielegniarki, chyba jej nie smakowala...
Rowniez dolaczamy do grona szczuplaczkow z waga 7975g. Bedziecie szczepic przeciwko grypie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4667 |
Konto usunięte
|
Nie szczepie p. Grypie. Dorcia tez naklejke memlala
![]() Pora wstac do pracy, ale dzisiaj na pozniej to agu do pla odprowadze. |
![]() ![]() |
![]() |
#4668 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Gdzie kupiłaś koszule Hani? ![]() Cytat:
dzisiaj miałam chwilę tvn włączony i widziałam jak się wzburzyła o coś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jeszcze miałam pisać,Black ma rację ![]() ![]() Witam z rana. Pierwszy raz od nie pamiętam kiedy Wstalam z własnej woli o 5.30. Wykąpałam się,zrobiłam śniadanie,naszykowałam torby. A Blanka,jak zawsze gdy jest tatuś,śpi słodko wtulona w niego ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym poszła, lepiej się upewnić i może coś przepisze na kaszel. Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4670 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej!
dzieki za wszystkie odp dot Oriflame. Dobrze ze mam malutko kasy na koncie bo bym za waszymi radami wykupila caly katalog ![]() Cytat:
![]() i jeszcze ten Demi More fajny jak dla mnie Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Moim daniem kaszel gorszy od katarku. ja bym poszla tym bardziej ze weekend wiec teoretycznie 2-3 dni bez lekarza. dla swietego spokoju bym poszla ale to pewnie nic groźnego ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4671 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Nie wiem co się stało ale moje dziecko jeszcze śpi ![]() Ale o mało włos mój tż oczywiście by go postawił na równe nogi. Nosz ku.wa można się spieszyć ale czy trzeba przy tym hałasować i robić burdel? ![]() Dziewczyny tak mnie ostatnio wszystko w.ku.r.wia -ciągle tylko chodzę i sprzątam. Oskar że brudzi to rozumiem ale ku.wa czy inni (w tym mój mąż) muszą dokładać mi obowiązków których i tak mam dużo? Pomagać nikt nie pomaga. Psycha mi już siada powoli bo ileż można tłumaczyć ![]()
#4672 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Kciuki za rozmowe i podroz! ![]() ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- fajnie i tanie komplety czapkowo-szalikowe ![]() http://allegro.pl/cieply-chlopiecy-k...633461694.html http://allegro.pl/czapka-i-szalik-86...603447696.html |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4673 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4674 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolega robil, ale nie odwazylam sie na sprobowanie potrawy. Sprobowalam tylko "produktu" - dlugi suchy granatowy pasek o smaku ryby... Przywieziony osobiscie z JPN. Yae w ogole nie wyglada na szczuplaczka!! Cytat:
![]() Cena metra to przecietnie 5700zl :/ Juz rok temu rozgladalismy sie za mieszkaniem, ale wtedy ceny zaporowe nas dobily. Teraz jest troszke taniej. Taaaaaaaaak, dluzej ![]() Trzymamy ![]() nancy, ja Cie rozumiem ![]() Moj chlopczyk tez malo wyrywny, a na tle watkowych dzieci to juz w ogole porazka. Zle mi z tym, ale co poradze na to... Czekamy ![]() Dzis juz zupelnie inna noc ![]() Pierwsza pobudka o 4, potem po 6 i po 8 wstalismy - zyc nie umierac ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4675 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
fewciu kciuki! ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Cytat:
O kolejna! Ja jedynie widze, ze ma mniejsza glowke od rowiesnikow, ale tak to jest przecietnej budowy. Kubus Twoj i nancy maja jeszcze czas na wszystko! Yae sie "puszcza"... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4676 |
Zakorzenienie
|
Hejka;p
u nas noc nawet nawet, cyc był ciągle aktywny;] ale wyspałam się, co najważniejsze... Amelka nie miała wzdęć ![]()
![]() |
#4677 |
Wtajemniczenie
|
Witam z rana w wielkim szoku- obudziłam się pierwsza od Blanki ,godz. 8.30 a ona jeszcze śpi ,a w nocy tylko raz się obudziła zrobić kilka łyków herbaty i dalej spała. Szokens!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Udaje, ze nie widze co robi Yae ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4679 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Fewciu kciuki za podroz i za rozmowe Gratuluje lepszych nocek, u nas znow dsiaj ciezko bylo, ale coz chyba juz przywyklam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nori sa pyszne, ale tez trzeba znalezc dobre; ostatnio tesciowa mi wcisnela takie pyszne, ze jadlam jako przekaske. ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Mam watpliwosci, co bylo w szczepionce: Yae sie rozbrykala na calego... ezzo wspolczuje nocki! lenova a Tobie zazdroszcze! szaja nie bedziesz szczepic, bo tak czy jest jakis powod? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.