Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec 2014 - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-25, 08:35   #1381
Magdi555
Rozeznanie

Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

Ab_cd, super wieści bardzo się cieszę A możesz powiedzieć mi u kogo byłaś w Łodzi? Długo czekałaś na wizytę?
Cytat:
Napisane przez kaorlak Pokaż wiadomość
No niby się zgadzam, ale myślę że jak to jest jednorazowy dłuższy wyjazd to raczej nic się nie stanie. Problemem wg mnie jest wożenie takiego maluszka w foteliku nas stelażu zamiast w gondoli. Niektóre dzieci spędzają tak wiele godzin dziennie
Też mnie to strasznie wnerwia Często widziałam Mamuśki na osiedlu paradujące z tymi fotelikami na stelażu!

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Jutro mamy wizytę o 10, mam nadzieję, że usłyszę bicie serca maleństwa i że nadgoniło trochę do OM nieśmiało proszę o kciuki jedziemy całą rodziną, bo mąż ma do pozałatwiania kilka spraw służbowych jeszcze, więc będziemy w trójkę. Boże mam nadzieję, że wszystko jest dobrze tam w brzuchu

Pozdrawiam Was mamusie i życzę miłego wieczora
Mocno zaciskam kciuki, bo za chwilę wizyta

Cytat:
Napisane przez Zytus Pokaż wiadomość

A w ogóle dziewczyny czym ja moge sobie ulżyć?? Mam nos tak zapchany że nie mam jak oddychać.

Zytus, ja w poniedziałek ledwo oddychałam - dawno się tak nie męczyłam i po 3 dniach inhalacji (inhalatorem domowym) z soli fizjologicznej, jak ręką odjął. Naprawdę polecam

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość

odnosnie Chorwacji to ja mam porownanie z wloskimi plazami i te sa bardziej przystosowane dla dzieci, sa piaszczyste z cieniutkim zlotym piaskiem, przede wszystkim szerokie, w Chorwacji jest zwirek no chyba ze nieliczne jakies malusie plazyczki na Krk typu Baska, pozatym w Chorwacji woda jest lodowata
To fakt Dlatego na pierwsze wakacje z dzieckiem pojechaliśmy do Włoch Choć myślę, że dla takiego maluszka co leży to bez znaczenia
Powiem szczerze, że dla mnie każda jest lodowata Chyba tylko w Grecji w miarę bez problemu wchodziłam do morza I ja osobiście wolę chorwackie kamyczki niż piasek Co nie zmienia faktu, że włoskie plaże są piękne, szerokie i długie
Zazdroszczę miejsca zamieszkania

Kaorlak za pasowanie Misi. Kuba miał 2 tygodnie temu

Magdi555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-25, 08:39   #1382
monita01
Zakorzenienie

Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez Pallas Ril Pokaż wiadomość
Co do Andaluzji to popieram w 100%!! Byliśmy tam w czerwcu. Co prawda spaliśmy w hotelu, za który zapłaciliśmy majątek. Ale potem się okazało, że można było wynająć mieszkanko na cały miesiąc za ułamek tej kwoty. W dodatku jedzenie tam jest za grosze (a uważam, że jedna z lepszych kuchni Europy), samochód też można wynająć chyba najtaniej w EU (my znaleźliśmy za 50 EUR za tydzień. Jest co zwiedzać, jest cieplutko. Żyć nie umierać
Ciesze sie, ze Ci sie podobalo. Moj maz pochodzi z Andaluzji, jezdzimy tam czesto do tesciow i ja uwielbiam tamtejszych ludzi, jedzenie (jest o niebo lepsze i tansze niz w Madrycie) i klimat. Mamy tam duzo znajomych i zawsze milo spedzamy czas

Cytat:
Napisane przez Magdi555 Pokaż wiadomość
Dzięki z info To jeśli uchowam się na wątku to będę Cię 'męczyć'
Mecz, mecz, no problem Fajnie, z etak z malym podrozujecie! My tez lubimy jezdzic i zwiedzac i jakos tak ostatnio smutno mi sie zrobilo, ze przez najblizsze kilkanascie miesiecy nie bedziemy mogli, ale widze, ze wcale tak byc nie musi

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
Nie stać nas na zakup mieszkania, tym bardziej na rynku pierwotnym... a poza tym TŻ ma 36 lat i już się nie łapiemy...
Vampirka, widze, ze my mamy duzo wspolnego! Mamy chyba tyle samo lat i widze, ze nasi TZci takze Chyba tez TP taki sam....To Wasze pierwsze dziecko?

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość

.
Principessa, ty masz coreczke czy synka? W jakim wieku? W jakich jezykach mowi? My sie przygotowujemy do tej dwujezycznosci, na razie merytorycznie

Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość
Ja dziś sie narobilam, zakupy, nosilam stopniowo bo ciężkie, zrobiłam sałatkę z tuńczyka, ryżu, fasoli, Papryk kolorowych, placki po węgiersku i upieklam 3 rodzaje muffinek
Jakis medal Ci sie nalezy!

Witam dziewczyny! U nas leje od rana! Ja wlasnie ucielam sobie pogawedke z szefem przy jego kawie, ale na szczescie mnie nie maltretowal o moja polozna....
Ktora mi da kopa.... dzis sa zajecia z jogi dla ciezarnych, wybieram sie juz 3 tygodnie i jeszcze nie dotarlam, zawsze mam jakas wymowke....:p ala:
Stary 2013-10-25, 09:11   #1383
janeczka7891
Zadomowienie

Dzień doberek
Witam się ze śniadankiem

Cytat:
Napisane przez Light Limara Pokaż wiadomość
Kurdę, nie wymiotowałam od 3 tygodni, a teraz mnie tak naciągnęło, że śliną zymiotowałam
Zawsze wieczorem mnie naciaga, ale nigdy aż tak.
Mam nadzieję, ze mdłości nie wracaja, bo
ja się wczoraj pochwaliłam, że lepiej się czuję i w nocy myślałam, ze padnę, niedobrze mi było, musiałam oczywiście zajeść te mdłości i rano też niezbyt jak wstałam. Teraz już troszkę lepiej.

Cytat:
Napisane przez kaorlak Pokaż wiadomość
Część!
My dzisiaj nawet wyspane. Powiem Wam, że jak nie ma Małża to mi się lepiej śpi Przynajmniej nie ma chrapania

Dzisiaj wielki dzień mojej Córci, bo po południu ma pasowanie na przedszkolaka Będzie śpiewanie piosenek i różne inne występy. Nie będę ryczeć

Wstawię Wam później zdjęcia.

Miłaego dnia
hehhee ja też tak mam, chociaż jak go nie ma to tęsknie za nim, a jak się pojawi to mam go już dość Nie dogodzisz kobiecie.

U nas ładna pogoda, wczoraj bylismy na spacerku po popoludniu. Mały przeszedł 2 km sam. Z resztą on zawsze daleko umiał zajść.

Gratuluję udanych wizyt

Muffinko mnie jakoś od kilku dni też głowa pobolewa, kawa mi pomaga jak tu jedna z Was pisała.
Stary 2013-10-25, 09:19   #1384
Seleniti
Zadomowienie

Dzień dobry ale miałam głupi sen... Od kilku dni zastanawiam się czy pofarbować włosy ciemniejszym odcieniem, a dziś mi się śniło, że zafarbowałam je czarną farbą, trzymałam parę chwil, żeby takie ciemne nie wyszły i włosy miałam koloru smerfowego

Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-25, 09:29   #1385
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
Dzień dobry ale miałam głupi sen... Od kilku dni zastanawiam się czy pofarbować włosy ciemniejszym odcieniem, a dziś mi się śniło, że zafarbowałam je czarną farbą, trzymałam parę chwil, żeby takie ciemne nie wyszły i włosy miałam koloru smerfowego
Mi sie też dziś śniły włosy a dokładnie to że stałam przed lustrem i patrzyłam jakie mam straszne odrosty , ale stwierdziłam że pójdę po pierwszym trymestrze się ufarbować. Ciekawe jak tam wizytakasian

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-25, 09:35   #1386
monita01
Zakorzenienie

Mi sie snil dentysta i dziura w zebie.. chcieli mi go wyrywac, ale udalo mi sie uciec z fotela i postanowilam isc do innego dentysty A na przegladzie bylam kilka tygodni temu i wszystko ok, wiec nie wiem skad taki sen.
Stary 2013-10-25, 09:38   #1387
martuszka0
Rozeznanie

Cytat:
A ja wczoraj i dziś miałam tragiczny sen ;( a śniło mi się, że mój mąż zaczął się interesować innymi kobietami, a szczególnie jakimiś nastkami wrrr tak jakbym już mu się znudziła mnie tam kompletnie olewał...

Gosiaczku jak po Waszym wielkim dniu?? Wszystkiego najlepszego na tej nowej drodze życia
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-25, 09:39   #1388
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Dzień dobry

Hope dziwne takie szybkie odstawianie tabletek, ale chyba wiedzą co robią... Trzeba im zaufać.

gosius91, ab_cd super że wizyta ok.

pomarancza24
kurcze skąd ty wzięłaś na te wszystkie smakowitości siłę i czas...

Niki89 tak ja też mam czasami takie przypuiszczenie że mój małż to 2 różne osoby

Cytat:
Napisane przez Dark lady Pokaż wiadomość
Dziewczyny po co wy szalejecie z tymi termometrami? Dodatkowymi badaniami? Spokój ma być Wszystko będzie dobrze, a nerwy mogą to tylko utrudnić.
Właśnie ja się zaczyna stresować. Non stop czytam o jakiś badaniach, kościach nosowych itp... Ja miałam badanie genetyczne, ale aż takich szczegółów nie pamiętam z tej wizyty...
Kurczę...

muffinka 90 super plan po porodzie... Ślub, dzidzi i Mazury... Oh

dwakolory może myszce nie odpowiada zakąska którą podłożyłaś na łapkę

A co do pracy nie martw się często się zdarza że miejsce po powrocie czeka na nas... Głowa do góry... Ważne że widzisz też tego dobre strony

carolyna86 jak tż wyposzcozny wraca - to będzie się działo... TYLKO BEZ SZALEŃSTW

Martusia u mnie jak narazie pogoda kiepska. mgła gęsta jak mleko...
Ja mam zakaz jazdy na rowerze, tylko stacjonarny.

kasiab91 kciuki są

Co do obiadu to ja dziś jadę z małżem i teściową do babci małża więc nie gotujemy obiadku

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-25, 09:41   #1389
Pallas Ril
Rozeznanie

Masakra.. byłam właśnie na pobieraniu krwi.. kolejka meeega długa, no ale grzecznie czekam, mimo, że mnie strasznie mdli, bo trzeba na czczo. I nagle wchodzi ONA. Oświadcza pełnym wyższości tonem, że teraz wchodzi ONA, bo ONA JEST W CIĄŻY i nie będzie czekać w kolejce!! Nie było by w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że w kolejce czekały SAME CIĘŻARNE Niestety wszystkie były w takim szoku, że żadna nie zareagowała, i paniusia się wbiła do gabinetu... Skąd się tacy ludzie biorą??
Stary 2013-10-25, 09:45   #1390
kasiab91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pallas Ril Pokaż wiadomość
Masakra.. byłam właśnie na pobieraniu krwi.. kolejka meeega długa, no ale grzecznie czekam, mimo, że mnie strasznie mdli, bo trzeba na czczo. I nagle wchodzi ONA. Oświadcza pełnym wyższości tonem, że teraz wchodzi ONA, bo ONA JEST W CIĄŻY i nie będzie czekać w kolejce!! Nie było by w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że w kolejce czekały SAME CIĘŻARNE Niestety wszystkie były w takim szoku, że żadna nie zareagowała, i paniusia się wbiła do gabinetu... Skąd się tacy ludzie biorą??
Ludzie jednak są beznadziejni

Kto chętny wypic ze mna kawkę?
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-25, 09:55   #1391
monita01
Zakorzenienie

Kasiab, ja na kawke sie nie pisze, ale potowarzysze Ci z moim jogurcikiem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-25, 09:57   #1392
ilkas
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość

Ja !! już idę robić!

Witam się z rana
Piekę właśnie babkę Ale mi tu cudnie pachnie w domu A o 12 idę do pracy, ale dziś tylko na 4 godzinki
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-25, 09:58   #1393
kasiab91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monita01 Pokaż wiadomość
Kasiab, ja na kawke sie nie pisze, ale potowarzysze Ci z moim jogurcikiem
No to siup...

Ilkas - czekam z ostatnimi łyczkami bo robię w takiej mniejszej filiżance
Jaką babkę robisz?
MAMA- 03.05.2014

Edytowane przez kasiab91
Czas edycji: 2013-10-25 o 10:00
Stary 2013-10-25, 10:01   #1394
Seksta
Rozeznanie

Dzien dobry dziewczyny znow nie nadazam! Cala noc bylo mi niedobrze...masakra.
Wiecie co chcialabym juz byc w momencie w ktorym zaczyna rosnac brzuszek nie moge sie doczekac. Zjadlam sniadanko, fretka ulozyla.mi.sie w nogach i spi, ja leniuchuje a pozniej ogarnac lazienke musze. Nos zatkany wiec inhalacje tez zrobic musze.
Milego dniaaaaaaaa

TP 15.05.2014 majowa mama!
Seksta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-25, 10:03   #1395
monita01
Zakorzenienie

Mnie wczoraj glowa strasznie rozbolala... musialam wziac pol apapu, bo juz mnie zaczynalo mdlic z bolu... a wszystko przez to, ze w moim glupim biurze nie mozna otworzyc okien (sa po prostu szklane sciany i tyle), jest za cieplo na ogrzewanie a za zimno juz na klime, wiec wogole wylaczyli i tak siedzialam 8 godzin bez cyrkulacji powietrza.... Jaka ja zla bylam!!!! Poskarzylam sie oczywiscie i dzis juz chyba nieco lepiej to funkcjonuje.
Stary 2013-10-25, 10:05   #1396
Magdi555
Rozeznanie

Cytat:
Mecz, mecz, no problem Fajnie, z etak z malym podrozujecie! My tez lubimy jezdzic i zwiedzac i jakos tak ostatnio smutno mi sie zrobilo, ze przez najblizsze kilkanascie miesiecy nie bedziemy mogli, ale widze, ze wcale tak byc nie musi
Dzięki No, my akonto kolejnych wakacji w tym roku zaszaleliśmy 3 tygodnie i w tym czasie zrobiliśmy samochodem ponad 4700 km

Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość
A ja wczoraj i dziś miałam tragiczny sen ;( a śniło mi się, że mój mąż zaczął się interesować innymi kobietami, a szczególnie jakimiś nastkami wrrr tak jakbym już mu się znudziła mnie tam kompletnie olewał...
Ahhh, te sny w ciąży Mi też się kiedyś coś podobnego przyśniło, i rano chodziłam obrażona na Męża

Cytat:
Ludzie jednak są beznadziejni

Ja! Właśnie piję

Ciekawe, jak tam Kasian.

Ja jutro idę na badania - już poprosiłam Nianię, żeby przyszła do Kubusia.

A dziś kończę sprzątać...wczoraj ogarnęłam kuchnię i łazienkę, a dziś pokoje - ale lecę z dużą dokładnością, stąd tak wolno

Magdi555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-25, 10:06   #1397
ilkas
BAN stały

Cytat:
No to siup...

Ilkas - czekam z ostatnimi łyczkami bo robię w takiej mniejszej filiżance
Jaką babkę robisz?
No to chociaż kilka łyków wypijemy razem
Babkę, taką zwykłą, piaskową + kakao. I czekam aż się upiecze
A Milcia ma właśnie drzemkę.
Stary 2013-10-25, 10:10   #1398
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
No to chociaż kilka łyków wypijemy razem
Babkę, taką zwykłą, piaskową + kakao. I czekam aż się upiecze
A Milcia ma właśnie drzemkę.
Smaka narobiłaś, przepis poproszę

kasian czekamy na wieści

24.09.2013 3w1

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

Edytowane przez paulka0212
Czas edycji: 2013-10-25 o 10:15
Stary 2013-10-25, 10:16   #1399
kasiab91
Zakorzenienie

Kawka pyszna... Nie piłam 2 miesiące i teraz robię sobie co drugi, trzeci dzień małą białą... No raj dla mego podniebienia. Kocham kawę miłością bezgraniczną

Wiecie co właśnie wpadłam na pomysł podpatrzenia w necie tematów prac lic i mgr z resocjalizacji. I tak się cieszę, że poszłam na ten kierunek Mam już tyle tematów, że cho, cho Szczególnie wpadł mi w oko o sytuacji emocjonalnej dorosłych dzieci alkoholików... Mogę pisac to na własnych przykładach, a wiem że wiele osób w moim otoczeniu pomogłoby mi...

carolyna - zazdraszczam dzisiejszej nocki Mój mąż mnie w tym tygodniu mówiąc szczerze olał w tych sprawach, więc stwierdziłam, że nie będzie nic do urodzenia dzidziusia... Byłam wściekła jak osa. I wypominam mu to codziennie. Ale jeszcze przyjdzie z podkulonym ogonem. A ja wtedy powiem, że głowa mnie boli
MAMA- 03.05.2014

Edytowane przez kasiab91
Czas edycji: 2013-10-25 o 10:25

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-25, 10:23   #1400
ilkas
BAN stały

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
Smaka narobiłaś, przepis poproszę
Się robi

Składniki:
200 g oleju/lub dajemy masło
6 jajek
300 g cukru
250 g mąki pszennej
100 g mąki ziemniaczanej
10 g proszku do pieczenia
1/2 łyżeczki aromatu do ciast (ja daję waniliowy)
10 g kakao

Jajka ucieram razem z cukrem. Po jakimś czasie ucierania dodaję powoli olej/masło i ucieram dalej na jednolitą masę.
Mieszam mąkę ziemniaczaną z pszenną, proszkiem do pieczenia i aromatem. Jak wymieszam dodaję do masy z jajek i cukru i mieszam dalej na jednolita masę. 2/3 powstałej masy wykładam do natłuszczonej masłem formy (ja mam taką z kominem do babki, ale może być też inna, np podłużna blaszka). Do pozostałej masy dodaję kakao. Mieszam. Wykładam drugą część ciasta do formy i mieszam widelcem jego warstwy ( tak z góry do dołu ). Wtedy ciasto jest w taki marmurem zółto brązowy
I pieczemy w temp 180 st 50-60 minut (ja na opcji góra-dół). Jeśli pieczemy z termoobiegiem to trochę krócej. Ważne żeby po wbiciu wykałaczki ciasto nie było mokre
No i już. Moja baba jeszcze 10 minut w pierkaniku
Stary 2013-10-25, 10:28   #1401
kasiab91
Zakorzenienie

Seleniti - podaj kochana ten link do tych spodni, bo cholerka nie mam w czym iśc za tydzień na cmentarz I muszę kupic sobie coś. Chyba dojdą do piątku cio??
MAMA- 03.05.2014

Stary 2013-10-25, 10:29   #1402
monita01
Zakorzenienie

Tez ostatnio taka babe robilam ama wsunelam prawie cala, choc zajelo mi to z tydzien Lubie takie "suche" ciasta, a moj TZ to tylko jak jest jakies przelozenie kremem i koniecznie musi byc czekoladowe....
Stary 2013-10-25, 10:30   #1403
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Się robi

Składniki:
200 g oleju/lub dajemy masło
6 jajek
300 g cukru
250 g mąki pszennej
100 g mąki ziemniaczanej
10 g proszku do pieczenia
1/2 łyżeczki aromatu do ciast (ja daję waniliowy)
10 g kakao

Jajka ucieram razem z cukrem. Po jakimś czasie ucierania dodaję powoli olej/masło i ucieram dalej na jednolitą masę.
Mieszam mąkę ziemniaczaną z pszenną, proszkiem do pieczenia i aromatem. Jak wymieszam dodaję do masy z jajek i cukru i mieszam dalej na jednolita masę. 2/3 powstałej masy wykładam do natłuszczonej masłem formy (ja mam taką z kominem do babki, ale może być też inna, np podłużna blaszka). Do pozostałej masy dodaję kakao. Mieszam. Wykładam drugą część ciasta do formy i mieszam widelcem jego warstwy ( tak z góry do dołu ). Wtedy ciasto jest w taki marmurem zółto brązowy
I pieczemy w temp 180 st 50-60 minut (ja na opcji góra-dół). Jeśli pieczemy z termoobiegiem to trochę krócej. Ważne żeby po wbiciu wykałaczki ciasto nie było mokre
No i już. Moja baba jeszcze 10 minut w pierkaniku
Baaardzo smacznie brzmi na niedziele zrobię

24.09.2013 3w1

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

Edytowane przez paulka0212
Czas edycji: 2013-10-25 o 10:31
Stary 2013-10-25, 10:40   #1404
ilkas
BAN stały

Paulka0212 aa no i na górę jak masz ochotę to można potem coś dać. Np można polać polewą czekoladową, albo lukrem, albo posypać tylko cukrem pudrem. Ja dziś tylko z pudrem, bo na nic innego już nie mam czasu

Ja wiem, że to już stare..ale mi się właśnie przypomniało http://www.youtube.com/watch?v=HptBdEw2xgY Mega lubię ten kawałek

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Monita01 to polej mu babe czekolada i będzie wcinał
Stary 2013-10-25, 10:42   #1405
monita01
Zakorzenienie

Cytat:

Monita01 to polej mu babe czekolada i będzie wcinał
Ha, ha, to jest mysl

Do nas na dlugi weekend przyjezdzaja tesciowie i tak sie zastanawiam co by tu im przygotowac....
Stary 2013-10-25, 10:45   #1406
Seleniti
Zadomowienie

Cytat:
Seleniti - podaj kochana ten link do tych spodni, bo cholerka nie mam w czym iśc za tydzień na cmentarz I muszę kupic sobie coś. Chyba dojdą do piątku cio??

http://allegro.pl/ciazowe-spodnie-z-...616049961.html

no ja płaciłam za list polecony ekonomiczny, a po dwóch dniach przyszedł kurier nawet mailem dostałam powiadomienie o tym, ale w każdym bądź razie do piątku to na pewno będą

Edytowane przez Seleniti
Czas edycji: 2013-10-25 o 10:46
Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-25, 10:47   #1407
kasiab91
Zakorzenienie

ilkas - to jest dopiero stare :http://www.youtube.com/watch?v=k2C5TjS2sh4

Ale jak to słyszę to aż mi się serce raduje No i oczywiście dla mnie Bajor, Krajewski, Jantar Na okrągło mogę tego słuchac. No i musical Remeo et Juliette les rois de monde

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Cytat:
http://allegro.pl/ciazowe-spodnie-z-...616049961.html

no ja płaciłam za list polecony ekonomiczny, a po dwóch dniach przyszedł kurier, ale w każdym bądź razie do piątku to na pewno będą
Dziękuje słoneczko Dziś postaram się je zamówic Muszę isc na lumpka jakoś mam wenę na grzebanie
MAMA- 03.05.2014

Stary 2013-10-25, 10:48   #1408
Nikii89
Zakorzenienie

Aldrin z końcem 3 miesiąca powinno minąć Ja tak miałam w pierwszej ciąży gdzie usiadłam to spałam czy to autobus czy praca , dom

Martusia dobrze że przypomniałaś bo zapomniałam o zmianie czasu

karolak to duże przeżycie dla dziecka i rodzica pewnie takie pasowanie

Seleniti ciekawie musiałaś wyglądać

Pallas Ril trochę szkoda że nikt nie zareagował tym bardziej że w kolejce same ciężarne. Też nie lubię takich osób… wrrrr…. Mi z racji stosunków z teściową i nie chcenia proszenia jej o pomoc oraz tego że nie mam z kim zostawić dziecka to jak miałam wizytę np. u rodzinnego rano (TŻ w pracy) to Oskar zawsze szedł ze mną. Grzecznie czekałam na swoją kolej mimo że czasem dziecko zmierzłe i marudne. Wtedy starałam się je zabawiać. Zawsze znalazła się osoba co mi mówiła „jak Pani z takim dzieckiem to powinna iść pierwsza” , wtedy grzecznie odpowiadałam „może i tak , ale wie Pani nie lubię się wpychać a też wiadomo jacy są ludzie czasami” i przeważnie ta osoba co mi tak mówiła załatwiała mi wejście poza kolejnością mówiąc „ może proszę Państwa przepuścimy tą Panią bo ona z dzieckiem itp.” Przeważnie się udaje , choć raz usłyszałam „to dziecko zostawia się w domu”, wtedy odpowiedziałam „jakbym miała z kim to bym zostawiła” . Też pielęgniarka i lekarka mi kilka razy mówiły że jak jestem z dzieckiem to mam przyjść powiedzieć i wejdę poza kolejnością

My z Oskarem zaliczyliśmy już 2,5godz spacer Kupiłam buty już mu na zimę , wybrałam też sobie ale brakło mi kasy

Oczywiście nie obyło się bez humorków Oskara .... Płacz bo na nóżki, zaraz płacz bo do wózka , potem wózek beee... nóżki beee.. kładł się na środku drogi i płakał ... Musiałam na siłę wpakować do wózka i jechać 1/4 drogi z syreną ;/

Na obiad dziś jarzynowa z wczoraj do tego kartofle, mizeria i jajko
Stary 2013-10-25, 11:04   #1409
monita01
Zakorzenienie

Dziewczyny, myslicie ze mozna jest dania z dodatkiem wina/piwa (np. do sosow). Znalazlam przepis na fajny gulasz na guinessie (pol szklanki sie dodaje) i tak sobie mysle, ze alkohol i tak sie pewnie wygotuje, nie?
Stary 2013-10-25, 11:05   #1410
kasiab91
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, myslicie ze mozna jest dania z dodatkiem wina/piwa (np. do sosow). Znalazlam przepis na fajny gulasz na guinessie (pol szklanki sie dodaje) i tak sobie mysle, ze alkohol i tak sie pewnie wygotuje, nie?
Ja robiłam ostatnio piwną babkę
MAMA- 03.05.2014

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości