|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3691 |
MBZ♥
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Moderna uwielbiam Cię
![]() Mi chodzi np o Misiulkę, Maludę ![]() ![]() ![]() A co do foto masz rację, że miał takie założenie ale jeśli należą do niego osoby, które nie piszą nigdzie, nie wklejają zdjęć to dla mnie to trochę nie bardzo:/ Edytowane przez BYou Czas edycji: 2013-10-25 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3692 |
Zakorzenienie
|
mam takie pytanie, wy macie tak ekstra czysto na podłodze w domu, ze wasze dzieciaki jak po niej sie czołgają to mają rączki czyste bez farfocli czy co chwile im te ręce myjecie czy dajecie im zjadać kłaki??
#3693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaa i wiem co chciałam napisać A RACZEJ POCHWALIĆ SIĘ !!! - dziś Miluś - przeraczkował, pół pokoju do dziadzia ![]() ![]() jestem taka z niego DUMNA ![]() no nic ide się szykować do pasmanteri po Filca :{P haha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3695 |
MBZ♥
|
Dragusiu ekstra czysto nie mam choć odkurzam i zmywam codziennie bo mój pies postanowił wyłysieć
![]() Kasiu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3696 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a zakupy... masakra. Byliśmy z tż na zakupach, nic specjalnego nie kupiliśmy - jedzenie, pieluchy i mleko dla małego, kilka zniczy i 350 zł poszło ![]() ![]() Cytat:
Trzymam mocno kciuki Świetne wiadomości ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byliśmy wczoraj w odwiedzinach u kuzynki tż, jej synek ma półtora miesiąca ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3697 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo, to się załapałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
a na mnie że mam matkę polonistkę. więc - wiadomka!- zadania klasowe pisała mi matka ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
heh. ja przynajmniej raz dziennie i raz dziennie myję podłogę, a i tak łapki Młodego są obrazem klęski, grzybicy i robactwa... a wszystkie szmaty podłogowe też często piorę... Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3698 |
Zadomowienie
|
No to się odezwe, widze temat osób które czytają a nie piszą... ja mam wizaż cały dzień otwarty na kompie lub na telefonie, w klubie jestem bo czytam wasze rady, na FB jestem bo czytam czat. Od czasu do czasu coś napisze jak znam temat lub prosze o rade. Dlaczego nie pisze? Nie bede owijała w bawełne, nie chodzi o brak czasu, no może nie raz nie moge wejść i czytać ale nie umiem wdrożyć się w wasze gadki, jakoś nie umiem pisać o bzdurach nie wiem... może nie chce się wam narzucać?... na telefonie nie moge cytować przez co tylko przelatuje wam przez forum.
no i mając wcześniaka, mając z nim trudny start nie moge, nie umiem dyskutować z wami o waszych dzieciach, w pewnym stopniu sie różnimy, pewne rzeczy jeszcze nie są mi znane a wy macie już je za sobą. Nie moge porównywać swojego synka do waszych dzieci ... to troche przeszkadza. Chociaz nie raz chciałam wam coś opowiedziec, opisać, pochwalić się ale cykam się jakoś. Po tej akcji ostatnio nie wiem jakiej reakcji sie spodziewać, moze ktos sie dowali.. "przyszla i zawraca dup..e, czeka na odpowiedz". Dla mnie wizaz i wy to kopalnia wiedzy i bede was czytać, nie raz mowilam takich rzeczy jak tu czytam lekarz mi nie powie... To tak od siebie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3700 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A jaka to książęczka o zajączkach? Cytat:
![]() A za drugie to ja też Ci ![]() ![]() Witam się i zmykam na spacer - dziś idziemy w SPACERÓWCE ![]() ![]() A, i miałam pytać - ile z Was jeszcze tylko w głębokim wózku wozi?
Krzyś ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-64752.png I love You more than yesterday, but not as much as tomorrow Ania ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-73227.png Edytowane przez Tasia34 Czas edycji: 2013-10-25 o 10:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3701 |
Zakorzenienie
|
http://mattel.strefamarek.allegro.pl...cig-x1463.html
http://mattel.strefamarek.allegro.pl...ica-w9834.html http://mattel.strefamarek.allegro.pl...okomotywa.html warto to jeszcze do pisać do listy?
#3702 | |
MBZ♥
|
Cytat:
Chyba tamta sytuacja już zostałą wyjaśniona?nikt się nie dowali, pozwól siebie poznać włąśnie przez pisanie o radościach, smutkach, wątpliwościach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no prowokowałyśmy i się dowiedziałyśmy. nie powiem, że mi miło ![]() no, ale przynajmniej znam powód. Twój wcześniak, mój tyż z problemami. Porównuję. Jak Agnjeska pisze coś o Jaśce (chlapanie w wanience, piszczenie), to czekam aż mój to zrobi. a Jaśka tyż wcześniak ![]() Moderna poleca w klubie. "Nawet nie wiesz, jak bardzo Cię kocham" S. McBratney. T. ma prostszą lokomotywkę. Na razie interesuje go jedynie to pokrętełko nad kabiną maszynisty ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3704 |
MBZ♥
|
Mi też bardzo miło...
![]() Pani, dziewczynka traciła przytomność, przelewała się przez ręce, wszystkie badania wychodziły ok. Winny był włos, który przykleił się w przełyku i poodował takie podrażnienia.:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3705 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Ja tez ale sama po cichu. Nie pisałam bo myślalałm ż nikt z moim nie porówna. Edytowane przez Ewkaaa8891 Czas edycji: 2013-10-25 o 11:36 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3707 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do pisania o "bzdurach"- to taki sposób na wyluzowanie się, pośmianie. Gdybyśmy tylko i wyłącznie na poważne tematy rozmawiały zrobiło by się "nadęto". Cytat:
U mnie też pełno kłaków wszędzie, nie raz już wyciągałam Nikosiowi z rączki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3708 | ||
Zakorzenienie
|
ja mam obie fazy
![]() ostatnio sama się przeraziłam. tż pyta czy chcę jechać do jakiegoś ciucha bo ostatnio coś mówiłam a ja do niego: nie! tam się jeździ w takie i takie dni ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
2. Twój wcześniak umie więcej niż mój donoszony i przeterminowany syn, więc nie wiem o co chodzi ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3709 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3710 |
Zakorzenienie
|
A ja rozumiem dziewczyny ze sie malo odzywaja - i ze nie zawsze chodzi o czas - tez czasami mam chwile ze nie chce mi sie nic pisac. I jakis czas temu tez nie potrafilam pisac o niczym
![]() ![]() Zostanmy przy dobrowolnym udzielaniu sie bo inaczej zostanie nas tylko garstka ![]() Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2
#3711 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3713 |
MBZ♥
|
Moderna ja wiem, że Ty rozgrzeszysz każdego
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3714 |
Zakorzenienie
|
O tak ! To ja zostane nadwornym kaplanem
![]() ![]() Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2
#3715 |
MBZ♥
|
Jeszcze dopiszę, nie lubię blogowych wpisów, z cyklu mój pamiętniczku, albo mam pytanie i oczekuję odpowiedzi
![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Moderna, masz jakiś seksi habit? ![]() ![]() Edytowane przez BYou Czas edycji: 2013-10-25 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3716 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja się cieszę, że mam z kim pogadać, że ktoś rozumie, że wstaję tak często w nocy, że ktoś wie, jaki to pasztet kłaki na dziecięcych rączkach. ale potrzebuję też oddechu i choć poczytać o tym, że ktoś chodzi do kosmetyczki (daje to mi nadzieję, że kiedyś też pójdę ![]() tak naprawdę to gdyby nie to forum to zamęczyłabym tematem kup najbliższe otoczenie ![]() Cytat:
Cytat:
Monika, ja też SH tylko w określone dni ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3717 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny!
nie wiem od czego zacząć bo jak zacznę o norowirusie to będzie mój pamiętnik więc odsyłam żeby wygooglować.. achna- nie martw się, musi być ok! pewnie wszystko się przewróci do góry nogami ale chodzi przecież o Twoje zdrowie ![]() Moderna- za pierwszym razem zdiagnozowali zakażenie dróg moczowych i podawali antybiotyk wróciliśmy do domu po tygodniu.. za drugim razem mocz był ok a diagnoza- norowirus.. tylko i za pierwszym razem i za drugim były dokładnie te same objawy więc psioczyłam na lekarzy, że wcześniej (za pierwszym razem) nie badali kału.. teraz jak analizuję- ja wróciłam ze szpitala po tygodniu z gorączką i biegunką więc może ja coś przysmyczyłam ze szpitala i drugim razem zaraziła się ode mnie ![]() nie wiem czy jasno napisałam ![]() i dziewczyny- jak ktoś chce to pisze, jak nie chce to nie musi.. to TYLKO forum.. chyba nie trzeba tłumaczyć się z tego że się wisi na pasku czy że wpis blogowy ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3719 |
Zakorzenienie
|
Obeszlam 4 pasmanterie w miescie i w Rzandej nie bylo FILCU chyba tylko alllll mi pozostaje ;-)
A sie napalialam na takie reniferki co Megi zrobila ooooo i balwanki ;-) Z tego sie wnerwilam siadlam w kafejce i pozarlam Mega pysznego i mega duzege Deraeka ze Snickersem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3720 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() woooow!!!! zdolniacha ! co do tatu - cholera trafilam ...moglas od razu powiedziec ze masz tam gdzie ja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no w sumie ..... tutaj kto czyta to mi nie przeszkadza . ale w klubie pisze rozne osobiste rzeczy i jakos mi nie halo jak ktos sobie czyta dla samego czytania . ta funkcje spelnia ksiazka . a w klubie szczegolnie ja cenie dialogi (tu zreszta tez )
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.