|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
fewciu o Twoim pytaniu tez pamietalam. Sprawdzalam, ale to jest na tyle zakrecone, ze ja niestety za wiele nie kumam. Natomiast o jednym zapomnialam Ci powiedziec. Wlasciwie macierzynski nie jest potrzebny, poniewaz kobiety po slubie zwyczajowo rezygnuja z pracy, najpozniej kiedy w ciaze zajda. Do pracy wracaja, kiedy dziecko idzie do gimnazjum
|
|
|
|
#4712 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale wypiera sie, ze to nie on ![]() Cytat:
![]() Dziekuje! |
||
|
|
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam na krokiety
![]() ![]() mniam mniam nomnomnomnom
|
|
#4714 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4715 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, Oli w bodziaku (róznie krótki/długi rękaw) + pajac. Przykrwam ją kocykiem ( z Biedronki) ale za 5 min odkryta. Na razie nie grzejemy, zobaczymy jak to będzie w zimie.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kurcze mi Yae wygląda wagowo porównywalni z moją Oliwką a pewnie ze dwa kilo różnicy Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kurcze u mnie znowu katar na tapecie. Wraca wczoraj do domu a Mała zasmarkana jak nei wiem, skąd się to wzięło??? Oczywiście marud bo już zapomniała jak buzią oddychać i męczy się. Do tego ten ząb nieszczęsny nie wychodzi, już go prawie widac i zero postępów. Pobudek dzisiaj masa, o 11, o 12, o 1 dałam herbatkę, za pół godziny znowu nie śpi, oddychac nie mogę, nie mogłam znależć odciągacza (kosmos), dałam w końcu mleko i zasnęła - no to chyba głodna była jednak, a nie że pić jej się chce. Ciekawe do której pospała???
|
|
#4716 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W Wawie teraz to 1500 sam czynsz ale za kawalerkę. Ceny okrutne, ale chyba se znajdę faceta z Wro i się tam przeniosę Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
meneq, kobieta dostaje wypłatę męża i dysponuje tym? Dobrze zrozumiałam?
Pietraszko śpi od 9 normalnie szok, miałam jechać na kawę z Ewulką no ale niestety, nie wyrobimy się
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4720 | |
|
Zakorzenienie
|
Lepiej nie, bo jak sie rzucimy to dla TZtuńcia nie zostanie
![]() Cytat:
Ale staram sie przemycac co raz to inne rzeczy. Jesli chodzi o wizyte u pediatry, to ja zamiast tego polecilabym Ci pojsc albo do dobrego rehabilitanta, albo neurologa skoro i tak zamierzasz isc prywatnie. Pediatrzy czesto nie widza tego, co powinni (nasz przyklad), a szkoda kase wyrzucac. |
|
|
|
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
Strzele sobie w łeb dzisiaj
Coś czuje że dzień będzie za.je.bi.ście wy.ku.r.wiście cudny!!! Oskar od godz 6 nic nie jadł (no trochę bułki mu wcisnęłam ale co to jest )i jest dokładnie to co wczoraj. Histeria płacz,jak tylko widzi butle wyrywanie i ryk. Znowu to samo Podejrzewam brzuch i chyba wiem od czego Druga sprawa-od rana spał 20minut. Teraz go usypiałam i nagle słyszę,dzień dobry !(ktoś drze mordę na wesandzie,a prawie już spał) wychodzę a tam gościu przyniósł parasol który pożyczył ku.r.wa rok temu ! Gdybym nie pilnowała tego ich za.je.ba.nego interesu to drzwi miałabym zamknięte i święty spokój a tak ku.wa kręcą się jakby to co najmniej było centrum handlowe. Zaparzyłam sobie melise i od dziś tylko taką herbatę pije. Jestem kłębkiem nerwów. Mam ochotę się spakować i zostawić ich samych w tym sajgonie Nie mam sił
|
#4722 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jakoś też mnie nie dziwi takie zachowanie. Kurcze, my podostawaliśmy dużo ciuszków w różnym stanie, nic nie wyrzucałam bo wiedziałam że się przydadzą. Widać może myśli że nieskazitelne niemowlaki zapylają tylko w czyściutkich bluzeczkach i dżinsikach. |
|
|
|
|
#4723 |
|
Zakorzenienie
|
no, ale ona ma już jedno dziecko, 5letnie, więc myślałam, że będzie mądrzejsza
bąbel wstał, 3 godzinna drzemka ale po takiej nocy to co się dziwić. Akurat wstał jak książkę do rąk wzięłam ![]() jadę do mamy
|
#4724 | |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie Kuba chrapał
![]() Cytat:
Nie umiem tak żyć na kupie. Teraz mam święty spokój. Idę robić leczo, poodkurzałam, dwa prania zrobione, jeszcze podłogi umyć. Mały z mamą na spacerku. Miłego dnia!
|
|
#4725 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobilam torta;> ale nie wyszla mi ta dekoracja buuuuuuu
prosze sie nie smiac;p ide ogarniac teraz zlew;p
|
|
#4726 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ekhm
![]() Cytat:
ludzie nigdy nie przestaną mnie zadziwiaćCytat:
wybrzydzacz :P ![]() Cytat:
Tylko ja w Bytomiu bym się obawiała.... ![]() Cytat:
idę ! ooo muszę mojemu powiedzieć, że żyjemy jak w Japonii ![]() Cytat:
Moja też na widok mleka taki płacz i wygina się leje się cała tym mlekiem a ja tracę nerwy no nie umiem z tej bezradności od wczoraj nie chc emi jesć. Muszę w nią prawie wmuszać (czego też nie chcę.) No ale co innego przecież nie pozwolę żeby mi dziecko nie jadło cały dzień. Jestem załamana tym już :confuse d:
|
|
#4727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Deli, To są te kulki z białej i mlecznej czekolady? ale pozytywne!My mieliśmy teraz akcję ratowania pralki Jak już wirowała, to ta woda z prania nie spływała przez węża, tylko wracała z całym syfem do bębna. No i tak kombinujemy, czy to wąż zapchany czy co. I w końcu znaleźliśmy winowajcę - PÓŁ skarpetki tż Była w filtrze na samym wyjściu do węża. Wyciągnęłam ją pęsetą I teraz pralka śmiga jak nowa.Tylko wiecie, zagadka miesiąca pozostaje nierozwiązana - gdzie jest druga połówka skarpetki? ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- My też !
|
|
|
|
|
#4728 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh-mam 3 ale kończę jeszcze ostatnie opakowanie 2ki. Wiesz... U nas to wydaje mi się przyczyną jest kaszka. Wczoraj zagęściłam nią mleko i od tamtej pory przy następnej butelce krzyk. Dziś rano o 6 też zagęściłam i też nie jadł od tamtej pory. Wydaje mi się że brzuszek go boli bo wczoraj bąki puszczał i widać że przynosiło mu ulgę co nie zmienia faktu że nie chciał już pić.
Wszystko byłoby ok ale wydaje mi się że ta kaszka straciła już ważność. Tam jest napisane że zużyć po dwóch (?) tygodniach? A ja mam ją już dłużej. I to chyba to jest problemem-albo ewentualnie zęby (bo jak mu predzej wychodziły to było to samo).
|
#4729 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i co najważniejsze, uwielbia dziecitylko ciągle trafia na jakieś piczki co go wykorzystują bardzo bo on taki dobey i sie daje robić jak mała madziaCytat:
ale tak serio, to już wczoraj miałam napsać,że bardzo Ci współczuję bo naprawdę widzę,że jesteś nabuzowana trzymaj się kochana, nie daj się!!! |
||
|
|
|
#4730 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny moze sie orientujecie, mój tzt zamknął dzialalnosc gospodarcza, ale dzis byl facet ze skarbowego na jakiejs kontroli? o co moze chodzic? hmmmmmm
|
|
#4731 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas jest tak, że mała nic nie chce pić ;( już jestem załamana, próbuje z kubka z niekapka z butelki z łyżeczki.... to jeszcze jako tak z teł łyżeczy, przynajmniej krzyku nie urządza. Ale też połowa wody na niej... Teraz jej dawąłam obiadek, zjadłą troche i taką histerię urządziła że masakra, zasnęła potem od razu a spała przed tym tez długo.Cytat:
czemu rzygi na kulki z mlecznej czekolady ?!
|
|
#4732 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam, że pozytywne
Bo rzygi by były z przejedzenia, tak te kulki uwielbiam |
|
|
|
#4733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4734 |
|
Zakorzenienie
|
Znów jestem do tyłu My od rana z Daria latamy. Jęzor to mi już do ziemi zwisa. Byłyśmy u nefrologa. I jest dobra wiadomość. Daria jednak nie ma refluksu (nie cofa jej się mocz). Dała nam skierowanie na badanie - scyntografie. Termin mamy na 16 grudnia. Na tym badaniu sprawdza się jak nerki pracują. Jem właśnie ryż z warzywami a potem może jeszcze spacerek bo ładna pogoda jest. Zobaczę ile naprodukowałyście i zastanowię się czy będę nadrabiać
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-10-25 o 13:45 |
|
|
|
#4735 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha w życiu bym sie nie skapła że o to chodzi ![]() Cytat:
|
|
#4736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To sie tzbokeh i tzhje zdziwia!! |
|
|
|
|
#4737 |
|
Konto usunięte
|
Silver, no więc tak:
Zabrze dr Szprynger Krystyna (szpital) i dr Szczepańska Maria, ona jest w poradni dializ jeślibyście potrzebowali tel 32 3704327 |
|
|
|
#4738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To sie tzbokeh i tzhje zdziwia! |
|
|
|
|
#4739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To faceci muszą dużo zarabiać by rodzinę utrzymać. W Pl nie realne ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#4740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- marsi myslalam o Tobie przy kolacji. Ramen jedlismy, mniam mniam. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.

Ale nagrałam go telefonem jak chrapie to uwierzył i śpi w salonie 

, Oli w bodziaku (róznie krótki/długi rękaw) + pajac. Przykrwam ją kocykiem ( z Biedronki) ale za 5 min odkryta. Na razie nie grzejemy, zobaczymy jak to będzie w zimie.

po zmianie czasu Domcia będzie się budzić przed 5, jeśli dobrze liczę - palnę sobie w łeb
22.05.2008
14.08.2011

normalnie szok, miałam jechać na kawę z Ewulką no ale niestety, nie wyrobimy się 

:confuse d:
przez nie.
To są te kulki z białej i mlecznej czekolady?