|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT!
Cytat:
![]() [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43410758] Beeczekamy aż pokażesz na zdjęciu ten brzuszek Cytat:
a teraz to już w ogóle. tak napisałam, że pewnie sobie myślicie, że naprawdę mam ładny brzuch, a wcale taki nie jest i tylko byście się rozczarowały i pomyślały, że co ja za głupoty gadamCytat:
w ogóle mam w planach iść na statystowanie do pierwszej miłości, więc kiedyś może mnie zobaczysz![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- baw się dobrze! u mnie w mieszkaniu teraz wspólne pieczenie i kucharzenie, jutro organizujemy halloween, a że sporo ludzi będzie, to trzeba przygotować coś dobrego do żarcia nic nie podjadam (a ubolewam nad tym strasznie, bo kocham surowe ciasto chociaż w sumie ciastka i ciasto dyniowe można chyba podpiąć pod warzywo, czyli dietetyczne jedzenie, co?
|
|
#3902 |
|
Raczkowanie
|
weekend sie zbliza.... Masakra, kolejne imprezy i pokusy. ja nie wiem, żeby być na idealnej diecie to chyba trzeba się wykluczyc z życia towarzyskiego i zostawić TZ :d
ja czasami jak o 18 jem obiad to włączam pierwsza miłość :p nie do końca ogarniam co się tam dzieje , ale to jak z Na wspólnej. ile byś nie oglądała i tak Cię wciągaja te identyczne wątki :d ja dziś w ogole nie cwiczylam za kare nastawilam c sobie budzik na 6.00 żeby iść na fitness przed uczelnia. ciekawe czy wstanę. .. lecę spać ![]() Sent from my GT-I9300 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
dieta
I śniadanie owsianka na mleku z suszonymi morelami i zurawina II śniadanie bułka żytnią z pomidorem i szczypiorkiem, mały plasterek sernika obiad penne z kurczakiem i brokulami podwieczorek kilka małych pierozkoch z bazylia i ricotta kolacja serek wiejski z łyżka miodu, lnem mielonym i cynamonem ćwiczenia 1 godz 10 min tańca 40 przysiadow z 10 kg obciążeniem
|
#3904 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dobrze sie bawilas? Cytat:
![]() Cytat:
.dyniowe ciasto o ile nie jest bomba cukrowa mozna jesc. a ja jakas nie wyspana i polamana. juz wyszykowalam czesc rodziny do pracy i przedszkoala a teraz musze szykowac kolejne, a najchetniej bym wrocila do lozka. pomyslu na obiad nie ma |
|||
|
|
|
#3905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
życie towarzyskie niestety nie sprzyja diecie![]() i jak? był poranny fitness? ![]() ja też i mam go właśnie w tej chwili, a już niedługo muszę wychodzić![]() i będę! ciastka robiłyśmy z mąki razowej z orzechami i gorzką czekoladą, więc już w ogóle samo zdrowie![]() nie wiem czy uda mi się jeszcze dzisiaj to Was zajrzeć, bo jak tylko wrócę z uczelni, to się pewnie zacznie szykowanie na imprezę, trzeba zrobić się na zombie i te sprawy, więc na wszelki wypadek już teraz życzę Wam miłego dnia i miłego wieczoru ![]()
|
|
#3906 |
|
Zadomowienie
|
bee baw sie dobrze.
a ja po cwiczeniach. dalam rade mel b brzuch i posladki plus 50 przysiadow i troche zumby. spocona jestem niemilosiernie |
|
|
|
#3907 |
|
Zakorzenienie
|
super
![]() ją niestety mogę ćwiczyć tylko wieczorem, rano nie zdazylabym przed pracą.
|
#3908 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny!!
Miłego dnia |
|
|
|
#3909 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem kocik ale chcesz w niej latać po mieście czy po domu?
![]() ojj też nigdy nie mam się w co ubrać ![]() byłam na noc u TŻ, rano wróciłam szybko się ogarnęłam i pojechałam na szczepienie. jestem właśnie po teraz siedzę, zaraz coś zjem i czekam do 14:07 na autobus i jadę na uczelnie ale tylko na jeden wykład |
|
|
|
#3910 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak ja dawno autobusem nie jechałam ahaha, ale w sumie to dobrze bo nie lubie, zabierz mnie też do tego klubu
|
|
|
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
mnie się nie podobają takie więc nawet nie wiem jak się nazywają albo gdzie można znaleźć, oczywiście mówiąc po mieście miałam na myśli porę wakacyjną
![]() no to choo |
|
|
|
#3912 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
głupotki gadasz
|
|
|
|
#3914 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No, ale niestety jednak wpadły frytki i cheeseburger o 4 rano, mój głód przezwyciężył upór do tego jedzenia. Ale ostatni raz, bo niedobrze mi po tym tylko było i miałam wyrzuty sumienia Było ok, bo byłam z fajnymi ludźmi i dobrymi znajomymi, ale nie rewelacyjnie. Klub mi się nie podobał, beznadzejna muzyka, klimat i tłum ludzi przez co niemiłosierna duchota ![]() Dzisiaj nie mam na nic siły tym bardziej na ćwiczenia. No i nie pilnuję się dzisiaj z jedzeniem ![]() Wiec w sumie cofnęłam się z dietą przez taki jeden wypad No ale cóż, jutro wracam na właściwe tory. Cytat:
Ostatnio taką przymierzałam(ale nazwy nie kojarzę), bo baardzo mi się krój i kolor spodobał. Ale oczywiście do mojego bębenka takie zestawienie nie ma szans. Wzięła ją moja siostra
|
|
#3915 |
|
Wtajemniczenie
|
Gdzie jesteście?
|
#3916 |
|
Zakorzenienie
|
myślałam że tylko ja nie mam w co się ubrać
rano do pracy a później impreza z okazji urodzin Tżta dietecznie za bardzo nie będzie, ale będę pokutować od niedzieli
|
|
|
|
#3917 |
|
Konto usunięte
|
ja najchętniej siedziałabym w wyrze i nigdy nie wychodziła
|
|
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
skąd wiesz że się nie dostaniesz???
|
|
|
|
#3919 |
|
Konto usunięte
|
bo potrzebna jest matma rozszerzona, a u mnie w technikum matematyka jest tak okrojona że jak zdam matme podstawową dobrze to będzie cud, a na rozszerzoną nie mam co liczyć. Muszę sobie poszukać planu b na studia, chociaż nie mam pojęcia
|
|
|
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
a nie było profilu z rozszerzoną matmą??
|
|
|
|
#3921 |
|
Konto usunięte
|
Z dietą dzisiaj w miarę ok, nie licząc jednej kanapki z pasztetem
|
|
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
zawsze możesz próbować albo coś innego Cię zainteresuje
odkąd przeczytałam o pasztecie to go nie jadłam
|
|
|
|
#3923 |
|
Zakorzenienie
|
karcia opowiadaj - na jaką uczelnie chcesz się dostać, gdzie i na jaki kierunek.
wiesz co i nie można gadać, że się nie dostaniesz od razu. jest dopiero październik, do matury jeszcze trochę czasu - korepetycje, sama praca w domu i jazda. na pewno nie liczy się tylko matematyka tylko są różne przedmioty do wyboru, więc opowiadaj wszystko nam tutaj! na fitnessie dziś był szampan i tort
|
|
|
|
#3924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coooooo?
|
|
|
|
|
#3925 |
|
Konto usunięte
|
finanse i rachunkowość, ubezpieczenia na Uniwersytecie Warszawskim, finanse to najbardziej oblegany kierunek w warszawie dostać się na niego graniczy z cudem. Matematyka rozszerzona się najbardziej liczy, a ja w ogóle nie miałam z nią styczności, na korepetycje będę chodzić dla podstawy nie wiem czy znajdzie się czas na rozszerzenie, niemniej nie poddaje się, kupie sobie książkę z zadaniami z matury rozszerzonej gdzie jest wytłumaczone krok po kroku jak dane zadanie się rozwiązuje.
Zamierzam walczyć o moją przyszłość. |
|
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
10 urodziny klubu
![]() [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43430618]finanse i rachunkowość, ubezpieczenia na Uniwersytecie Warszawskim, finanse to najbardziej oblegany kierunek w warszawie dostać się na niego graniczy z cudem. Matematyka rozszerzona się najbardziej liczy, a ja w ogóle nie miałam z nią styczności, na korepetycje będę chodzić dla podstawy nie wiem czy znajdzie się czas na rozszerzenie, niemniej nie poddaje się, kupie sobie książkę z zadaniami z matury rozszerzonej gdzie jest wytłumaczone krok po kroku jak dane zadanie się rozwiązuje. Zamierzam walczyć o moją przyszłość.[/QUOTE] a jaki ma przelicznik podstawa a jaki rozszerzenie? jakie przedmioty liczą się jakie drugie, a jakie jako trzecie? |
|
|
|
#3927 |
|
Konto usunięte
|
podstawa 0.6 rozszerzenie 1. Potem angielski (staram się rozszerzony) i polski co jestem kompletnym analfabetą
|
|
|
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
polski na finansach??
|
|
|
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo mała różnica skoro jest to na pierwszym miejscu. u mnie to było np 1,5 i 3. albo 3 i 4,5. wyślij mi stronę do tego to sobie popatrzę
![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- już znalazłam :d |
|
|
|
#3930 |
|
Konto usunięte
|
no ja też nie rozumiem co tam polski robi
https://irk.uw.edu.pl/katalog.php?op...FRU&kategoria= |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.

Chociaż i tak już pewnie jesteś
zdjecia dawaj a nie tak na sucho sie chwalisz 
a teraz to już w ogóle. tak napisałam, że pewnie sobie myślicie, że naprawdę mam ładny brzuch, a wcale taki nie jest i tylko byście się rozczarowały i pomyślały, że co ja za głupoty gadam
a dziewczyna jedna niby mówiła więcej ode mnie ale źle i dostała, gdzie tu logika?
w ogóle mam w planach iść na statystowanie do pierwszej miłości, więc kiedyś może mnie zobaczysz
chociaż w sumie ciastka i ciasto dyniowe można chyba podpiąć pod warzywo, czyli dietetyczne jedzenie, co?