![]() |
#1501 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: aktualna lista marzeń
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;4258440]Jakoś żadna z nas( czyt. E, Mariolasl i ja) nie pokochała Cesarzowej Bizancjum vel Ambre Sultan. Muszę powiedzieć, że chociaż kompozycja wydała mi się niezwykle oryginalna, to jednak jej ciężar chyba nie na moje słabe barki.
No, nie mogłam napisać wątłe, bo to mijałoby się z prawdą ![]() Pokochała, pokochała, tylko klasyka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;4262042]oj, zaraz znęcać ![]() Myślę, że skoro dwa dni trwała twoja” nirwana zapachowa”, to zastanawianie się nad nowym nabytkiem także nie powinno trwać dłużej. ![]() To chyba logiczne, prawda E i Mariolasl?[/QUOTE] Ba! To stanowczo za długo! ![]() ![]()
![]() |
#1502 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A dodaje Miss Dior Cherie- zrealizowane Lolita Lempicka i nowy L'instant Mandarine Guerlain Najwazniejszy pozostal NR for her Angel rose 25 ml addict 20 ml jak na razie Lolita Lemicka EDP Kolejna lista do zrealizowania na jesien ;-)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=403232 Edytowane przez angel23 Czas edycji: 2007-05-19 o 21:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1503 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Ha! Biała herbatka w drodze!
![]() Lista ulega modyfikacjom i na pierwsze miejsce wskakuje klasyczna Coco. Po przepracowanych wakacjach będzie moja i już ![]() ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#1504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mała modyfikacja zamiast Tutti Kiwi - Givrine - E.Coudray a co ![]() Tutti Kiwi chciałam dopuki go nie powąchałam ![]() Ostatnio namiętnie używam próbki Givrine, która mi się niestety powolutku kończy - a zapach pasuje mi baaardzo - więc musze go mieć ![]() tylko nie wiem kiedy bo ostatnio zaszalałam na maxa kupując 4 flaszki w ciagu miesiąca ![]() Może za dwa, trzy lata ....... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1505 |
Zadomowienie
|
Moja powieksza sie dzięki wizażowi
1. Un jardin sur le nil Hermesa 2. DKNY Donny Karan 3. Amour Amour Sunshine - kokosik na upalne lato
![]() |
#1506 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Zdecydowanie od wczoraj -> ILA fleur de la passion
![]() ![]()
![]() |
#1507 |
Zakorzenienie
|
Euphoria jest
J'adore jest Lacoste jest ![]() Ale mamy nowe pozycje i dziś lista wygląda tak: Innocent Pink Sugar Bright Crystal Agent Provocateur zapasik Glorii Code - tak na 90%, jeszcze nad nim myślę... może Cristobal - ale to w rezerwie ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2007-05-09 o 08:30 Powód: skleroza, jak zwykle :) |
![]() ![]() |
![]() |
#1508 |
Zakorzenienie
|
Moja krótka
![]() 1. Feminite du Bois 2. Shaal Nur 3. Ambre Sultan Przy FdB nadal rozwazam problem trwalosci. Z10 flaszek ktore posiadam, tylko o 3 mozna powiedziec ze są trwałe. Wishlista podtrzymuje wzorzec -co dla mnie piekne, szybko sie ulatnia... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1509 |
Zakorzenienie
|
Oj biedna ty... FdB nie jest na tobie trwale? Uwielbiam ten zapach, u mnie zawsze w pierwszej piatce. Ja jestem szczesciara, pachnie na mnie bardzo dlugo, a mam EDP. I od niedawna mam czyste perfumy- trwalosc wrecz powalajaca.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1510 |
Zadomowienie
|
Ambre Rousse
Harrisa CdG Jailsalmer CdG Fumerie Turque Lutensa |
![]() ![]() |
![]() |
#1511 |
Zakorzenienie
|
Moja zmodyfikowana lista
![]() ![]() -Max Mara złota i Max Mara Silk Touch tak po 40ml ![]() -Hypnose EDP i Leggere(ale to jak poznam zapach w tej wersji,albo pojawią się na allegro mniejszep ojemnosci) 30-50ml -Benetton Pure Sport -C-thru Aquamarine -Aquolina Mango albo Sok z Malin(i grejpfrut różowy także,bo nie wiem czy pomimo zę zamówiłam dostane go w swoje ręce bo w hurtowni brak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1512 |
Zakorzenienie
|
A ja skromniutko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
Wtajemniczenie
|
Tu Kryśka Michałowa.
![]() Angel i Euphorię poproszę... ![]() Dziękuję! |
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
a ja...! a ja...!!
YSL L'Homme Prada Homme Gucci Homme A*Man Esprit Collection Man Nad tym ostatnim sie wacham, czy go kupić czy lepiej kaske zamrozić już na YSL. Help! ajajajajajajajajajaja |
![]() ![]() |
![]() |
#1515 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
1. gucci pour homme / mugler a-men 2. ysl l'homme / prada homme kupilbym w takiej kolejnosci, reszte darowalbym sobie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1516 |
|
dzieki danielu,
![]() ale YSL będze pierwszy i kropencja ![]() co zorbić z espritem hmmmm |
![]() ![]() |
![]() |
#1517 |
Wtajemniczenie
|
Ostatnio mam jedno marzenie - żeby CdG przeniosło się z Krakowa do 3City
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Zakorzenienie
|
Oj je też bym chciała, Elixir lub klasyka (skończył mi się jakiś czas temu i teraz tęsknię, na szęście mam jeszcze namiasatkę w postaci Eau Fraiche 2006, ale to nie to samo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1519 |
Raczkowanie
|
"Dzięki" wizażowi rujnuję domowy budżet
![]() TŻ się wścieka albo robi groźne miny, ale ja muszę, muszę koniecznie mieć ....Ogródek Śródziemnomorski . Nilowy już mam i to całą setkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1520 |
|
łeeeetam ja tak samo rujnuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj testowałam tą nową letnią limitowankę Amor w zielonym flakonie. Nie powiem, że brzydka ale główne nuty to owoce + kokos (dla mnie najbardziej wyczuwalny). Testowałam również po raz pierwszy Lacoste Pour Femme i bardzo mi się spodobał ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1522 |
lipiec na maksa!!! :)
|
codziennie inaczej, a więc dzis:
-> innocent ![]() -> ila fleur de la passion -> gucci 2 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1523 |
Zakorzenienie
|
Mnie sie znowu pozmienialo:
1. Ogrodek srodziemnomorski ![]() 2. Coco Mademoiselle 3. Envy me Gucci 4. Noa perle 5. Promesse 6. Jeans Trussardi |
![]() ![]() |
![]() |
#1524 |
Rozeznanie
|
błagam niech ktoś podzieli się Coco Mademoiselle ,Noa perle i Dolce Vita
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maroussia i NU edp zrealizowane - tak bardzo, że kiedy stałam się szczęśliwą posiadaczką, przestałam ich pragnąć... Więc poleciały już w świat. Anglomania, mały Agencik i wypity już prawie do cna Shalimar Legere - wciąż na stanie i nie zanosi się na wydanie ich w świat. Zamiast Coco edt nabyłam wersję edp i aktualnie rozstrzygam dylemat, która wersja bardziej mi się podoba. Zapewne skończy się na nabyciu brakujacej do kompletu ![]() A aktualnie pożądam: - Angela klasyka, wydałam go kiedyś w świat i okazało się, że jednak żyć bez niego nie mogę - L LL, bo moja odlewka już się kończy, a miłość wciąż trwa - więcej czarnej Coco Chanel, mniejsza o wersję ![]() - Soir de Lune Sisley, to najnowsza fascynacja, niesamowicie piękny, świetlisty szypr, słodko-gorzki, miodowy i gęsty ![]() - całkiem w ciemno Knowing EL, tylko po opisach na MUA ![]() To to... czary, mary, bęc! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1526 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1527 |
Raczkowanie
|
Escada Collection mi się marzy
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1528 |
Zakorzenienie
|
Ananda Micallef
albo Champs -Elysees kupię ![]() ![]() co mi radzicie? które lepiej? |
![]() ![]() |
![]() |
#1529 |
Zakorzenienie
|
Ananda z pewnością będzie mniej popularna niż ChE.
Ale decyzja należy do Ciebie ![]() Ja się zastanawiam nad Naomagic, jest taki ładny zestawik na Allegro z 30ml...
#1530 |
Zakorzenienie
|
ja nawet nie wiem, co to Naomagic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.