![]() |
#4861 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Cytat:
![]() A tż już teraz mi powiedział, że zatrudni jakąś sprzątaczkę, która raz na tydzień będzie sprzątać całą chałupę, żebym ja się nie musiała przemęczać ![]() ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Cytat:
![]() Mnie rozczula, jak bawimy się na łóżku, młoda robi fikołasy, obroty i inne cuda. W końcu obraca się na brzuszek, podkurcza pod niego nóżki tak, że pupcię ma wypiętą, a ja wtedy palcem robię "pi", a ona tak się cichra słodko ![]() Albo też podobnie jak u Was - Pola pełza sobie, ja do niej "uciekaj, szybko, szybko!" i klaszczę, a ona wtedy tak się fajnie zaczyna rzucać, bo nie wie co robić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Ojezusiesłodki, już ta godzina ![]() Zasnęłam przy usypianiu Połki i mi się poprzestawiało ![]() Pa! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4863 |
Zadomowienie
|
A i zapomniałam napisac jeszcze jedenj ważnej rzeczy - moj synek codziennie wstaje o godz 5!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4864 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4865 |
Konto usunięte
|
Z samego rana się posikałam
![]() Jeden facet w urzędzie pośrednictwa pracy w Mielcu zobaczył anons dotyczący pracy jako "Asystent ginekologa". Żywo zainteresowany zapytuje urzędnika o szczegóły. Urzędnik odpowiada, że praca polega na przygotowaniu kobiet do badania, a więc: - pomóc kobietom rozebrać się, położyć je na łóżku - następnie ostrożnie umyć ich "intymne miejsca" - następnie zaaplikować krem do golenia i ostrożnie ogolić włosy tam na dole - i na koniec wmasować olejek w te miejsca, które będą badane tak, żeby kobieta była gotowa do badania. - Pensja to 5.300 złotych plus dodatki, ale jak chcesz tę pracę, to musisz pojechać do Bielska-Białej. Facet pyta urzędnika: - A wiec praca jest w Bielsku? - Nie - odpowiada urzędnik - praca jest w Mielcu, natomiast w Bielsku-Białej jest koniec kolejki... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- Velluto, witaj ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4866 | |
Zakorzenienie
|
Umarlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaam!!!
![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-10-26 o 06:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4867 |
Konto usunięte
|
Velluto, a jak Natalia z Wojtkiem się dogadują?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4868 |
Wtajemniczenie
|
Szaja dzięki za odpowiedź
![]() Witam nową mamusię z Wojtusiem ![]() Miłego weekendu wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43433593]Z samego rana się posikałam ![]() Jeden facet w urzędzie pośrednictwa pracy w Mielcu zobaczył anons dotyczący pracy jako "Asystent ginekologa". Żywo zainteresowany zapytuje urzędnika o szczegóły. Urzędnik odpowiada, że praca polega na przygotowaniu kobiet do badania, a więc: - pomóc kobietom rozebrać się, położyć je na łóżku - następnie ostrożnie umyć ich "intymne miejsca" - następnie zaaplikować krem do golenia i ostrożnie ogolić włosy tam na dole - i na koniec wmasować olejek w te miejsca, które będą badane tak, żeby kobieta była gotowa do badania. - Pensja to 5.300 złotych plus dodatki, ale jak chcesz tę pracę, to musisz pojechać do Bielska-Białej. Facet pyta urzędnika: - A wiec praca jest w Bielsku? - Nie - odpowiada urzędnik - praca jest w Mielcu, natomiast w Bielsku-Białej jest koniec kolejki... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- Velluto, witaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Debrah wiesz co, ja miałam taki sam problem, co do wielkości porcji, mięso to takie kawałeczki ok. 2x2 cm, każde w osobnym woreczku, żeby się razem nie zmroziły, co do warzyw to po prostu mam w plasterki pokrojone, zamrożone razem, bo używam ich nie tylko dla Kubusia ale też jak gotuję zupę dla siebie, dynię mam podgotowaną i zblendowaną, kawałki - takie kulki nabierane małą łyżeczką. Dzwoniłam do Ciebie w sprawię bączka, co prawda wybór był tym razem niewielki tzn jeden tylko grająco-świecący i ze trzy tylko świecące więc kupiłam ten grająco- świecący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4870 | ||
Zakorzenienie
|
hejka.
pospalismy dzis do 7 ![]() czuje sie jak mloda bozka ![]() Cytat:
to zapytam z innej strony... czy kiedykolwiek twoja mama lub tata, ale osobno!!!, musieli zostac z bobo sami i w tym czasie zrobic to wszystko co Ty musisz? Cytat:
![]() i wyszlo szydlo z worka ze Ty masz lalke a nie dziecko ![]() --- jeszcze 3 strony, dalyscie wczoraj czadu! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4871 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
i ![]() no tak zalegly urlop na choroby tez to znam a wiele osob mowi ze budzetowka fajnie i chorowac mozna i pewna praca akurat pamietam jak balalm sie powiedziec o ciazy ale akurat to zostalo milo przyjete tylko po 3 msc macierzynskiego dyr chcial zeby m do pracy wracala a ja im rodzicielski jeszcze rzucilam a urlop zalegly mam jeszcze z 2012 Cytat:
![]() Cytat:
slicznosci |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4872 |
Zakorzenienie
|
velluto słodziak z Wojtusia
![]() ja dziś znowu sama, tż się szkoli. Kubuś uśpiony, to i ja się zdrzemnę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i brawissimo za zebolki ![]() ![]() mam nadzieje ze humorek dzis juz jest lepszy... ![]() ![]() śpiaca Amecia ![]() uwielbiam takie widoki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4874 |
Zakorzenienie
|
Witam sie i lece nadrabiac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za to rozpalam w piecach (czasem 3,nie tylko swoim),rąbie rozpałke do pieców(bo mój szanowny tata powiedział że więcej przy drzewie nie tknie palcem-często idę jak mały śpi,wtedy wiadomo nie zjem,ale on musi mieć ciepło w domu więc idę bo co mam zrobić)myje naczynia,podłogi,odkurzam ,robię pranie(od początku do końca)-z resztą... Robię wszystko. Czasami nie zjem obiadu ale w domu zrobię. Noc masakra. Potem napisze co się działo.
![]() |
#4876 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4878 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ja teraz bede robic zupki i je mrozic ale wczesniej robilam mixy warzywne na zupki tak okolo 3/4 torebki sniadaniowej/woreczka foliowego, do tego ze 2 ziemniaki i zoltko i wychodzily 2 obiadki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4880 | |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43433593]Z samego rana się posikałam
![]() [/QUOTE] ![]() ![]() gdzie bylas jak Cie nie bylo? pewnie znow sie szlajalas po weseliskach ![]() Cytat:
znaleźli sobie parobka, kure domowa, sprzataczke, rozpalaczke itd... ku.rwa jezdza po tobie jak po lysej kobyle (czy jak to tam bylo ![]() ![]() ja bym nie wytzymala i powiedziala DOSC! a to co by o mnie pomysleli to bym miala gleboko w doooopie!!! zajelabym sie tylko swoja czescia mieszkkalna, obiady TYLKO dla was i ten nieszczesny piec ale tez tylko co by wam grzal i KONIEC. koniec!!! Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2013-10-26 o 08:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4881 |
Zakorzenienie
|
![]() U nas nocka jak każda. Dwie pobudki na mleczko a o 7.00 pobudka na dobre. Teraz mysza drzemie od 9.30 więc pewnie punkt 10 sie obudzi. Ona w dzień śpi RÓWNO pół godziny, co do minutki ![]() Tż poszedł na siłownie a jak przyjdzie to ja zabieram się za ćwiczenia bo przez ten szpital w tym tyg wogóle nie ćwiczyłam ![]() Nadrabiam. Ale śliczny ![]() Czemu niestety?? Daria UWIELBIA bobovite i tylko tą kaszkę chce jeść. Aż jej się uszy trzęsą
#4882 |
Zakorzenienie
|
Kubuś pełza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4883 | |
Zakorzenienie
|
wiecie co...
![]() przedwczoraj malz wzial sie za porzadki podworkowe bo tu i owdzie walaly sie rozne badziewia no i pozbieral wszystkie stalowo-blachowe graty w tym meeeega ciazka brama ktora wywalilismy w piz.du jak robilismy nowe ogrodzenie, pojechal z tym paciarajstwem na skup i wiecie ile dostal? 650zl ![]() ![]() ![]() ![]() bedzie na nowy fotelik dla mlodego ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4884 |
Zakorzenienie
|
Debrah odnośnie kaszek z cukrem, bo miałam pisać ale zapomniałam. Sprawdzałam ostatnio z głupa ilość węglowodanów w kaszce z i bez cukru wiesz, że ich ilość nie różni się zbytnio
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4885 |
Zakorzenienie
|
Co do nocy. Pobudka o godz 3;45 mały zaczął popłakiwać więc dałam mu smoczek i poszłam zrobić mleko. Zanim wróciłam usnął,ale pomyślałam że dam jak zwykle przez sen i po sprawie. No i się pomyliłam-rozbudził się,rozwrzeszczał i już nie usnął. Płakał nam do godziny prawie 5. Cały czas krzyczał z bólu. O godz 4;40 wyjełam inhalator i zrobiliśmy mu inhalacje (zatykało go już od płaczu) i się uspokoił. Potem wypił nawet mleko i po chwili noszenia usnął.
Obudził się za godzinę z płaczem więc o 6 znowu pobudka,ponosiłam uspokoił się i wzięłam do nas do łóżka. Wtulił się we mnie i spał do 8. Mamy podejrzenia że ma coś na płucach i stąd to zachowanie. Teraz jeszcze mama mi powiedziała że ze mną miała identyczną sytuację. Nie chciałam pić mleka-poza tym żadnych objawów. No i miałam zapalenie płuc a mleko powodowało skurcze i dlatego dzieci nie chcą go pić. Miesiąc w szpitalu. Zobaczymy co dalej... Narazie będziemy się ratować inhalatorem
#4886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4887 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witaj, Wojtuś śliczny! ![]() Czyli Piotrek też nie chce dalej jeść. Wynika z tego, że sporo dzieci nie jest zainteresowanych jedzeniem w tym wieku ![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43431824] domagam się przepisu! genialnie wygląda ![]() [/QUOTE] Gdzieś już link dawałam, wkleję jeszcze raz ![]() http://mojequlinaria.blogspot.com/20...-estonski.html Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43433593]Z samego rana się posikałam ![]() Jeden facet w urzędzie pośrednictwa pracy w Mielcu zobaczył anons dotyczący pracy jako "Asystent ginekologa". Żywo zainteresowany zapytuje urzędnika o szczegóły. Urzędnik odpowiada, że praca polega na przygotowaniu kobiet do badania, a więc: - pomóc kobietom rozebrać się, położyć je na łóżku - następnie ostrożnie umyć ich "intymne miejsca" - następnie zaaplikować krem do golenia i ostrożnie ogolić włosy tam na dole - i na koniec wmasować olejek w te miejsca, które będą badane tak, żeby kobieta była gotowa do badania. - Pensja to 5.300 złotych plus dodatki, ale jak chcesz tę pracę, to musisz pojechać do Bielska-Białej. Facet pyta urzędnika: - A wiec praca jest w Bielsku? - Nie - odpowiada urzędnik - praca jest w Mielcu, natomiast w Bielsku-Białej jest koniec kolejki... ![]() ![]() ![]() ![]() Debrah mam nadzieję że nasze dzieciaczki szybko załapią z jedzeniem, bo ja prawie płaczę jak karmić się staram Misia ![]() Pospaliśmy do 7.30 ![]()
![]() |
#4888 |
Zakorzenienie
|
a właśnie pstryczku zadowoleni jesteście z inhalatora?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4889 | ||
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43433593]Z samego rana się posikałam
![]() Jeden facet w urzędzie pośrednictwa pracy w Mielcu zobaczył anons dotyczący pracy jako "Asystent ginekologa". Żywo zainteresowany zapytuje urzędnika o szczegóły. Urzędnik odpowiada, że praca polega na przygotowaniu kobiet do badania, a więc: - pomóc kobietom rozebrać się, położyć je na łóżku - następnie ostrożnie umyć ich "intymne miejsca" - następnie zaaplikować krem do golenia i ostrożnie ogolić włosy tam na dole - i na koniec wmasować olejek w te miejsca, które będą badane tak, żeby kobieta była gotowa do badania. - Pensja to 5.300 złotych plus dodatki, ale jak chcesz tę pracę, to musisz pojechać do Bielska-Białej. Facet pyta urzędnika: - A wiec praca jest w Bielsku? - Nie - odpowiada urzędnik - praca jest w Mielcu, natomiast w Bielsku-Białej jest koniec kolejki... ![]() ![]() ![/QUOTE] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ona po prostu lubi siedzieć ![]() Ja też ![]() I kierowniczka mi powiedziała że MUSZĘ OD RAZU wybrać te stare urlopy. Nie można sobie tego wybrać kiedyś tam , kiedy się chce. Cytat:
![]() ![]() dziewczyno podziwiam Cię że to jeszcze wytrzymujesz !! MASAKRA!!! ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4890 |
Zakorzenienie
|
A z tym cukrem, to nie jest tak, ze jest w kaszce, ale w niewielkiej ilosci? Inaczej przeciez produkt chyba nie zostalby dopuszczony do sprzedazy. Czy zle kombinuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.