|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
Cytat:
![]() Daj spokój teraz to nie wiem czy jest, ale rano to była masakryczna zero widoczności wyjechaliśmy z domu o 5.30, a jak wróciliśmy przed 9 to dalej się ona utrzymywała co prawda trochę to inaczej jak jest widniej ale mimo wszystko... niebezpiecznie jest na drogach ![]() I super Cytat:
jeśli Cię to pocieszy to powiem Ci, że ja dzisiaj też "przegłam" pałkę co prawda nie czekoladą (choć wpadła jedna kostka, 2 cukierki cheetosy ketchupowe i piwko smakowe na wieczór to chyba na powrót na mieszkanie łatwiej mi będzie zacząć bo będę sama Ty też dasz radę ![]() Blaszok, super, że fajnie spędzasz czas ![]() Gdzie Madziula?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#4832 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
przez cały tydzień było ładnie no nic, zważę się jutro i zobaczymy ![]() a co u Ciebie Kochana?
|
#4833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeden dzień wpadki to nie tragedia ![]() Trzymam za jutrzejsze ważenie ![]() U mnie? także mam nadzieję na pozytywne zmiany potrzebuję tego, bo czuję się taka ciężka... A Sylwester za pasem
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana nie strasz tym Sylwestrem!
masz jakieś wstępne plany na niego?dziękuję za od 3 tygodni wchodząc na wagę miałam zastój - 65,7 kg. jak jutro znów tyle zobaczę to chyba wymienię wagę
|
#4835 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nasi znajomi mają teraz bejbika, drudzy idą na jakiś bal, a my w ciemnej ![]() Waga to zło
|
|||
|
|
|
#4836 | |
|
Wtajemniczenie
|
do jutra
Cytat:
|
|
|
|
|
#4837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zostały same śledzie w oleju, blehhh tuńczyka kupiłam w kawałkach- jednego w sosie własnym, jednego w oleju z tym, że ja to albo dodaję go do sałatki, albo do spaghetti
|
|
|
|
|
#4838 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwester z Dwójką zawsze spoko
nieee, ja plany Sylwestrowe zazwyczaj mam po Świętach BN nie lubię ogólnie Sylwestra, to taka wymuszona impreza. wszyscy muszą coś robić, żeby nie było głupio, że w ten dzień siedzi się w domu i ogląda tą dwójkę no ale cóż... zawsze to jakieś zmiany i nadzieja, że kolejny rok będzie fajniejszy
|
#4839 |
|
Zakorzenienie
|
Hej...co za noc...miałam taka biegunkę że 2 h siedziałam w toalecie...
Niewiem czy to nerwy czy co...koleżanki mi powiedziały że ti może być zespół jelita drazliwego bo mam na przemian biegunki i zaparcia. Teraz wstalam i pije tylko herbatę bo się boję ... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4840 |
|
Zadomowienie
|
hej kruszynki
ale ten tydzień miałam okropny ! zero odpoczynku i mnóstw stresu ale mimo wszystko było nawet ok jeszcze na dodatek pokłóciłam sie z TŻem ![]() ostatnio słucham jakiejś takiej pościelowej muzyki.. typu Tomek Makowiecki, Myslovitz itp.. jakoś tak sentymentalnie ale po takim stresowym tygodniu potrzebuje zgaszonego światła, zapalonej zapachowej świeczki i przytłumionej muzyki.. nie moge z wami tu pisać bo mam mamie posprzątać w domu (bo przecież ostatnio zrobiłam to tak ślicznie że kazano mi znów tak posprzątać.. ) o 12 ide jeździć z przyszłym szwagrem więc musze sie wyrobić ! wróce do was jak skończe ![]() używała któraś oleju kokosowego do włosów ? szczególnie na końcówki ? |
|
|
|
#4841 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja od 7 na nogach odprawiłam TŻ-ta do pracy, poszłam jeszcze chwilę do łóżka, no ale że spać już mi się odechciało to się zwlokłam posegregowałam ubrania i wstawiłam pranie teraz kawusia a później dalsze porządki ![]() Cytat:
przygotujemy sobie coś z TŻ-tem smacznego do żarełka, kupimy %% i spędzimy miło czas no i wtedy to nie wiem Cytat:
Cytat:
![]() A z chłopami to jak z dziećmi później już było słodko, jeden wielki "przytulas" no ale jak sobie przypomnę co się działo... to mnie mrozi to się mogło źle skończyć... a Wam życzę szybkiego pogodzenia się Hehe, nie ma to jak szantaż ![]() Nie mam pomysłu na śniadanie chciałam jakoś zdrowo zacząć...
|
|||
|
|
|
#4842 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine często boli mnie brzuch ostatnio...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4843 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm... może powinnaś pójść do lekarza, zrobić sobie badania?
|
|
|
|
#4844 | ||
|
Konto usunięte
|
Hej
Cytat:
![]() Tylko herbatka? Ja bym jeszcze pewnie bułeczkę męczyła ![]() Cytat:
Ja po śniadaniu i kawce, też się będę zabierać za porządki za moment. |
||
|
|
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43433931]Hej
Ja po śniadaniu i kawce, też się będę zabierać za porządki za moment.[/QUOTE] Hej ![]() Co tam pysznego jadłaś? szukam inspiracji bo powoli głodna się robię
|
|
|
|
#4846 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem, jestem
![]() Katienka Siema! i jak tam wazenie? ![]() Hej Siedzialam wczoraj cicho, bo i dzień miałam jakiś taki do ) ![]() Teraz jeszcze z łóżka nie wstalam, a już czuje, że znowu boli. Szczególnie, jak oczy do góry podnoszę. No nic, trzeba wstać, ogarnąć się, wypić kawę i pomyśleć o śniadaniu. Może się w końcu na zakupy wybiorę, spodnie się ostatnio znowu luzniejsze robią ![]() Jeszcze jakby było widać efekty na wadze to byłoby super ![]() Miłego dnia Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
Madziulka!
jakoś łyso bez Ciebie było wczoraj uuu, dziwny ten ból mam nadzieję, że szybko przejdzie ![]() Jak spodnie luźne to nic tylko skakać z radości a wagę na złom ![]() A Ty co dziś pysznego na śniadanie zamierzasz pochłonąć? ![]() Wczoraj jeszcze 2 kg śliwek zakupiłam i zaraz będę je smażyć ![]() Dobra, idę wieszać pranie, bo się właśnie wyprało i nastawię kolejne
|
|
|
|
#4848 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba tak zrobię. Mam wolne od 6 listopada to pójdę do lekarza
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43433931]Uuuuu to współczuję, nie cierpię tak latać do kibelka szczególnie w nocy. Na szczęście dawno tak miałam ![]() Tylko herbatka? Ja bym jeszcze pewnie bułeczkę męczyła [/QUOTE]Właśnie byłam na zakupach i kupilam. Muszę coś zjeść bo mi się w głowie kręci... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skacze a wagę chyba serio wywale, na pewno się zepsuła ![]() Jeszcze nie wiem, pewnie się skończy na owsiance, ewentualnie jaglanej z jakimś owocem, wiejskim, domowym masłem orzechowym i kostką gorzkiej czeko ![]() Najlepsze do tego byłyby duszone śliwki z cynamonem ale pewnie nie mam Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#4850 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry moje drogie:-* dziś musi być dobrze! Ćwiczenia i ładne jedzonko + nauka taki mam plan na dziś
![]() Doradzcie co jest dobre na zatrzymanie wody w organizmie? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4851 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak dziś pójdę do B. to może kupię tego tuńczyka,będzie dodatek do dań Cytat:
---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
to miłego sprzątania ![]() ja używałam vatiki z olejem kokosowym,fajny Cytat:
od rana wzięłaś się za robotę?no w sumie co tu robić ![]() owsianka! ja też jeszcze planów na sylwka nie mam,pewnie po świętach coś wyjdzie, jak zawsze... |
||||
|
|
|
#4852 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no właśnie widziałam,że wczoraj aby wstawiłaś jadłospis,a nic się nie odzywałaś... oj to poleż sobie super,że gatki luźne Cytat:
![]() dzień doberek! ![]() spałam do wpół do 9 ![]() zważyłam się tak orientacyjne i jest ok ![]() na śniadanie miałam jeść wczorajszą grahamkę,bo wczoraj jej nie zjadłam,ale brat mi zjadł,się wkurzyłam z rana ![]() zjadłam tosty z chleba wiejskiego z szynką i serem,też dobre też się biorę zaraz za robotę...domowe porządki jak co sobotę ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
a na zatrzymanie podobno woda jest dobra |
|||
|
|
|
#4853 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też powinnam bo odkąd zaczęłam brać hormony waga wzrasta i tylko się wkurzam
![]() Właśnie zjadłam obiadek: krem z dyni, pierś w rękawie z pomidorem, pieczarkami, ziołami i czosnkiem + dynia pieczona. Tak halloweenowo ![]() Wrzuciłam zdjęcie sylwetki w klubie choć w sumie się nie zmieniła raczej.
|
#4854 | ||||||
|
Czekoladoholik
|
Cześć Chudziny
Moje wczorajsze, wieczorne jedzenie to porażka ![]() Czuje się ja wielorybek ![]() katiennnka anulciak musisz coś zrobić z tymi bólami brzucha, posłchaj heroine ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
Czasami mam wrażenie, że mieszkasz z TŻ-em i przetworami robisz je hurtowo? Powidła, dżemiki ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
Idealnie to ujęłaś ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Kakaową ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Brawo ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Ogarę salon i wybywam biegać ![]() Wczoraj zrobiłam sobie włosy pseudo-henną i jakoś lepiej wyglądają choć odrostów za bardzo nie pokryło i jak się przyjrzy to je widać
|
|
|
#4855 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Była parówka, ketchup, pomidor ze szczypiorkiem, razowiec ze śliwką i kawka z mlekiem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ty i tak dobrze wyglądasz ![]() JA wstałam rano i nawet się sobie podobałam w lustrze Wagowo było równe 70kg. Jest dobrze Ciekawe czy ojciec też spadł na wadze bo niby też ma mniejszy brzuch.
|
|||
|
|
|
#4856 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mam płatków owsianych w sumie to nie mam nic w półkach przed naszym wyjzadem powyp.pierdzielałam wszystko z półek (walka z molami moli też nie ma będę trzymać sypkie rzeczy w pojemniczkach Ino otręby z domu przywiozłam więc chlebek otrębowy na śniadanko będzie w planach upieczenie chlebka w piekarniku no i zakwas muszę zrobić, bo ciągle to odkładam tylko mąkę żytnią muszę zakupić Ty z żytniej robiłaś? ![]() Śliwki z cynamonem? może bym trochę dosypała bo właśnie smażę ![]() Cytat:
ostatnio czytałam żeby jeść rośliny strączkowe (fasola, groch, soczewica, soja) bo one regulują poziom potasu w organizmie ![]() Cytat:
chyba dzisiaj się jeszcze przejdę do innej Biedry trochę ryzykowna wyprawa, no ale Tuńczyk tani nie jest, ale ogólnie się opłaca bo wszędzie i tak drożej wychodzi
|
|||
|
|
|
#4857 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zaraz zajrzę do klubu [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43434565] JA wstałam rano i nawet się sobie podobałam w lustrze Wagowo było równe 70kg. Jest dobrze Ciekawe czy ojciec też spadł na wadze bo niby też ma mniejszy brzuch.[/QUOTE]oo,extra ![]() Cytat:
coś tam zjadła? ![]() oj,tam,kto się będzie przyglądał?
|
||
|
|
|
#4858 | |
|
Zakorzenienie
|
Mam jakiegoś powera
musi dziś mieszkanie błyszczeć! robię generalne porządki ![]() Nie mam płatków ![]() Nom jak zobaczyłam na targu, że jeszcze są to wzięłam Cytat:
toś pospała dobrze, że waga w normie ![]() Też bym się wkurzyła Tościki nie kuś
|
|
|
|
|
#4859 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no właśnie wiem,że wszędzie droższy i zawsze odkładam jego kupno... ![]() nie szalej bardzo w rossie ![]() a w B. teraz też są płatki owsiane |
|
|
|
|
#4860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba zrobię sobie World Trip i powypie.rdzielam Wam te wagi Pyyyszka
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.

teraz to nie wiem czy jest, ale rano to była masakryczna
wyjechaliśmy z domu o 5.30, a jak wróciliśmy przed 9 to dalej się ona utrzymywała 
jeśli Cię to pocieszy to powiem Ci, że ja dzisiaj też "przegłam" pałkę
co prawda nie czekoladą (choć wpadła jedna kostka, 2 cukierki
cheetosy ketchupowe i piwko smakowe na wieczór

także mam nadzieję na pozytywne zmiany
potrzebuję tego, bo czuję się taka ciężka... A Sylwester za pasem

a później dalsze porządki
chciałam jakoś zdrowo zacząć...
szukam inspiracji bo powoli głodna się robię
a wagę na złom 

w planach upieczenie chlebka w piekarniku