|
|
#2191 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Placebo World
Molkoholiczko-tylko serca nie sprzedawaj. I tak dostanie palpitacji i podskoczy Ci do gardła już na pierwszej piosence na koncercie, na którym będziesz
|
|
|
|
|
#2192 |
|
Zadomowienie
|
Na Vivie nigdy Placków nie widziałam
Za to na MTV kilka razy i albo to było "The Bitter End" albo "20 Years" .Anioneq znowu muszę się z tobą zgodzić
|
|
#2193 |
|
Raczkowanie
|
Ja sie przerzuciłam na Vh1 bo ostatnio widzialam super koncert z Bitter End Mmmm... albo na Mtv ale wieczorem bo idzie trafic na Infra-Red czy Meds. Słabo...
|
|
|
|
|
#2194 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Otóż to! Ostatnio mój brat (technoman) (ktoś tu mówił o tolerancji, hehhe tak trzeba ją mieć, a także spore nerwy) zaczął słuchać Simple Plan... po prostu byłam w szoku. To typowo punk rockowy zespół przecież... nawet przeszło mi przez myśl, że on przez to chce mnie obrazić i w ogóle, ale nic nie zmienia faktu, że wydałby i tak kase na koncert Cascady czy innych takich tego typu... Jak już się ktoś taki urodzi to nic nie poradzi, Bogu dzięki, że tego nie odziedziczyłam ^^
|
|
|
#2195 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na 4Fun ostatnio było ^^ 20 Years, osobiście głosowałam, bo niestety nikt tego za mnie by nie zrobił. Gdzie ci wszyscy fani...
|
|
|
#2196 |
|
Raczkowanie
|
Ja tylko od czasu do czasu włączę Streetcharts na Vivie w nadziei, że jakiś fan Placków się przytrafi (albo innego NORMALNEGO zespołu NA POZIOMIE).
No i Mtv-wciąż poluję na tą reklamę Ale jak tylko na nią trafię, to przestanę oglądać. |
|
|
|
|
#2197 |
|
Raczkowanie
|
Ja niestety ani 4Funa ani VH1 nie posiadam
Ciekawe co to będzie, kiedy wydadzą nową płytę. Narobią trochę szumu? |
|
|
|
|
#2198 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
?! Ha...jak zwykle nic nie wiedziałam . To nie nowość .Molkoholiczko ja się pochwalę, że udało mi się nawrócić brata . Tak jak twój był fanem techno. Pewnego dnia puściłam mu Placebo. I co? I nawrócił się . Zaczął słuchać rocka, punk rocka, alternatywy, a czasami nawet włącza sobie Placebo . Ale ja jestem z siebie dumna Ps. A tak przy okazji...Znacie może tytuł piosenki, w której facet śpiewa w refrenie "Ruby, Ruby, Ruby, Ruby..." ? Będę wdzięczna!
|
|
|
#2199 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Przerzucili się na Cascadę
|
|
|
#2200 |
|
Raczkowanie
|
Na mtv była reklama zawodow sportowych, w tle lecialo English Summer Rain. To tyle
![]() ładny avatar? <serduuuuuuuuszkkkaaa> |
|
|
|
|
#2201 |
|
Raczkowanie
|
Ruby, Ruby, Ruby, Ruby Rydz
Ja na szczęście nie musiałąm nikogo nawracać. Jakoś wkoło wszyscy rocka słuchają (oczywiście mówię o ludziach, z którymi można nawiązać kontakt i porozmawiać-połowa mojej klasy słucha techno, ja raczej trzymam się z paroma dziewczynami, które mają na pewne sprawy podobne do moich poglądy. Ale chociaż rocka słuchają, za Placebo nie przepadają )
|
|
|
|
|
#2202 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak przy okazji...Mój tata zbiera jakieś płyty "25 Lat przebojów Trójki" czy coś takiego. Płyt jest oczywiście 25 (1981-2006) i na płycie z przebojami z 2006 roku jest "Song To Say Goodbye" . Ale byłam dumna z Placków .Karusia...czyli ty też jesteś wielbicielką Molka? Stwierdziłam na podstawie avatarka
|
|
|
#2203 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie? MTV to dziś Paris Hilton i Brintey Spears ... i afera goni aferę, posiadam jedynie francuskie MTV, ale niczym to się nie różni od polskiego czy niemieckiego. Nie mam czego żałować
A Viva to tak dla ... rozrywki, czasem na niemieckiej jakiś koncert puszczą, czy cuś to z ciekawości oglądam
|
|
#2204 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2205 |
|
Raczkowanie
|
Niee....Britni już nie puszczją. No chyba że w tym...no..."Wspaniałym Życiu", cyz coś podobdego. Co pokazują, ile mają samochodów, willi itp...
Wkurzający program |
|
|
|
|
#2206 |
|
Raczkowanie
|
jakbyscie chcialy cos podobnego sciagnac to na www.link4u.pl logowac sie i wciskac muzyke i "linki"
Znajdzie sie na pewno ![]() Dziewczyny jakie są wasze ulubione piosenki? Moje: 1.My Sweet Prince 2.Leni 3.Jackie 4.Blind...without you i'm nothing ...wiecie co?! w moim przypadku chyba nie warto wymieniać, kocham wszystkie... :/ ![]() /Tak, ESRain juz nie leci
|
|
|
|
|
#2207 |
|
Zadomowienie
|
No tak
.Też się trzymam z kilkoma dziewczynami z klasy, ale one słuchają Basshuntera, Gośki Andrzejewicz, Dody...Ech .Chyba sobie kupię naszywke PLACEBO i może jakiś fan/fanka zagada do mnie na ulicy
|
|
#2208 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ma takiej siły co by mojego brachola nawróciła... młody jest... i głupi jeszcze. Zrozumie pewnie kiedyś, jak nie to nie... przecież go nie zabiję. Nie wnikam już... niech słucha sobie RadioParty czy jakto się tam nazywa i spokój. a co do Trójki... ostatnio w Offensywie konkurs był. Teraz jakoś miało być rozwiązanie. Chyba zdajsie bilety były do wygrania, ale dokładnie się nie wsłuchałam. Przegapiłam ostatnią Offensywę.
|
|
|
#2209 |
|
Zadomowienie
|
Ostatnio wkręciły mi się:
-"Pierrot The Clown" -"Nancy Boy" -"Drink You Pretty" -"I Do" Ale ja będę orginalna...Kocham wszystkie utwory za wyjątkiem "Something Rotten". Kompletnie mi nie podchodzi
|
|
#2210 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ulubione? Lubię chyba/prawie wszystkie. Ale ostatnio choruję na: -Five Years -Blind -Post Blue -Infra-Red -Flash Mechanic -Jackie ("Jackieeee..oooooo )-This Picture No
|
|
|
|
|
|
#2211 |
|
Raczkowanie
|
ja sobie zaprojektowałam koszulkę z napisem "One of a kind" i na dole PLACEBO i DM. Cholera, myslalam ,ze bedzie taniej a tu powyzej 100 zl wyszlo. Moze sie nie znam ale jak dla mnie to niezle zdzierstwo,kupie gotowa na koncert
Edytowane przez karusia15 Czas edycji: 2007-05-13 o 18:26 |
|
|
|
|
#2212 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2213 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
). Nawrócił się, ale to nie zmienia faktu, że jest głupi
|
|
|
#2214 |
|
Raczkowanie
|
Wytlumaczcie mi jak mozna nie lubic Placebo?! Nie rozumiem...
niedlugo bede zmykac bo walcze o swiadectwo z paskiem he he Mam nadzieje,ze jak jutro tu wejde to nie bede musiala czytac stu stron...
|
|
|
|
|
#2215 |
|
Raczkowanie
|
Gosia Andrzejewicz
Hahahhaha... ja też w sumie trzymam z takimi. Może ja za bardzo tolerancyjna... Hmmm ulubione piosenki... (kocham wszystkie jak leci, ale jak już mam dokonać selekcji to... coś wyszperam) 1. English Summer Rain 2. 20th Century Boy 3. Song To Say Goodbye 4. The Bitter End 5. Without you I'am nothing 6. Evey you every me 7. Meds (akustyczna wersja, live) ... jest zabójcza
|
|
#2216 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ach..i zapomniałam o Jackie Te jęki Briana są seksowne .I jeszcze "Then The Clouds Will Open For Me"
|
|
|
#2217 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
14 heh... jeszcze mam drugiego ma 10... w sumie już dawno straciłam nadzieję na to, że cokolwiek da się z tym zrobić. Do usranej śmierci będzie Cascada ... mam przynajmniej z kogo się legalnie nabijać ;-)
|
|
|
#2218 |
|
Raczkowanie
|
I jeszcze "Where is my mind"
|
|
|
|
|
#2219 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Albo nie rozumiem jak można nazwać Molka brzydalem Cytat:
Ale i tak krytykuję przy nich te ich gusta muzyczne. No co? Odpłacam im się. Oni robią to samo .
|
|
|
#2220 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

.

Obojetnie komu wloze sluchawke do ucha, zaczyna lubic Placebo... a Ci,ktorzy sa wybitnie zakochani w techno, powinni polubic chociaz "First day".

?! Ha...jak zwykle nic nie wiedziałam
. To nie nowość
.

Hahahhaha... ja też w sumie trzymam z takimi. Może ja za bardzo tolerancyjna...