Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r. cz.XI - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejny wątek będzie nosił nazwę:
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz. XII 0 0%
Rodzić juz nadchodzi czas - przerażenie jest wśród nas! 1 2,04%
JEDNE TULĄ JUŻ MALUSZKI, DRUGIE JESZCZE MAJĄ BRZUSZKI 19 38,78%
1,2,3 do rozpakowanych dołącz TY! 0 0%
Dzieci w brzuchu, dzieci w wózkach - poczekalni to końcówka! 7 14,29%
RĘCE SKŁADAM, MODŁY WZNOSZĘ - CHCĘ MIEĆ PORÓD JAK NEMOSEK 22 44,90%
Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-26, 12:15   #1351
sorento
Rozeznanie

Dot.: Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r.

Cześć, mało napisałyście, to szybko nadrobiłam i zaraz uciekam na spacerek
maoami wiedziałam, że sobie poradzicie

Cytat:
Napisane przez Basiaaaaaaaaa Pokaż wiadomość
Nie mam jeszcze foty, nie bylo kiedy zrobić, mąż caly dzień w pracy a wieczorami po kąpaniu, w piżamie to nie bardzo ?
może być piżamowe

Rybka Kacperkowy avatar

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Aż boje się zaglądać w majty

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
W końcu udało się poprzytulać w mężem Pokołysaliśmy Amelcię aż czkawki dostała
A brzuszynek i właścicielka

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Edit: wczoraj minęło nam 7 lat razem. Łukasz pod moją nieobecnosc się uzewnetrznial kulinarnie a geniuszem w tej kwestii nie jest . Ale bardzo się staral i choć perfect nie było to było smaczne (skladnik po skladniku sprawdzal czy nie będzie wzdymal :p ).
Dziś będę piec nadziewane rogaliki z Alisa a tatus będzie sprzatal. Sprawiedliwosc musi być
gratulacje z okazji rocznicy!!!

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Ja mam do porodu 6-8 dni a ani czop nie odchodzi, ani pokarm nie leci...zaczynam poważnie się zastanawiać, że prześpię albo przegapię moment, w którym wszystko się zacznie :D
przepraszam
Obudzisz się a tu dzieć się śmieje do mamy
Za poprawę nastroju

rusalka12

aksbarg za brzucholek! Wózek też wygląda fajnie

Cytat:
Napisane przez Zuzziak Pokaż wiadomość
Ja cały tydzień jakaś w nerwach jestem, nie mogę się uspokoić, dodatkowo co chwila coś jest nie tak. Wczoraj tak mnie w podbrzuszu zaczęło kłuć, aż się zwijałam z bólu, dosłownie paraliżu dostawałam, do tego od wczoraj wydzielina mi się zmieniła na zielonkawą, czasami jak leżę, albo jak wstaję to czuję że mi się mokro bardzo robi, a to właśnie ta gęsto-wodnista zielona wydzielina. Już nie wiem co mam o tym myśleć:/ Myślałam, że te ostatnie tygodnie przejdę spokojnie, a tu nerwy, stres, bóle, niepokój, nie wiadomo co robić ze sobą, zamiast być szczęśliwa i wesoła wyczekiwać spokojnie do terminu
Zuzziak, ja też bym się skonsultowała z ginkiem, ten zielony to podejrzany trochę.

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Mozecie dopisac- Christian 23.10.2013 godz. 4.09 -2900g, 47 cm wiec malenstwo. I jak przy pierwszym synu walczymy z zoltaczka.
GRATULACJE!!!!

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
normalnie nie chce mi się nic, a tu sprzątać trzeba... remont skończony!!!!!!!
szybko poszło

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

A tak w ogóle wygląda, że wczoraj skończyliśmy 31 tydzień, czyli dziś zaczynamy 8 miesiąc

nasz synek
sorento jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-26, 12:33   #1352
Zuzziak
Rozeznanie

Dot.: Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r.

De GRATULACJE!
Niunia brawo! Teraz możecie spokojnie oczekiwać na maleństwo

Zauważyłam, że nie za każdym razem wydzielina jest zielonkawa, dziwne Wstrzymam się do jutra, poobserwuję, a jak się nic nie zmieni to zadzwonię jutro do gin bo ponoć jutro ma dyżur to będzie w szpitalu.
Powiem wam, że już 3 noc przespałam, ale jakoś tak się nie mogę przyzwyczaić do siedzenia cały dzień. Nie mam co robić, nudzę się i myślę o głupotach, a mogłam sobie grzecznie siedzieć w pracy :P

killer abs by Jill
mel b abs / cardio / brzuch

Edytowane przez Zuzziak
Czas edycji: 2013-10-26 o 12:34
Zuzziak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-26, 12:49   #1353
niunia32
Zakorzenienie

o matko, w ogole zaczelyśmy z mała 35 tc

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

dzięki
jeszcze zostało poprzenoszenie ciuchów i przejrzenie gratów

no i bede mogla zaczać szykowac rzeczy dla młodej

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-26, 13:01   #1354
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Ja cały tydzień jakaś w nerwach jestem, nie mogę się uspokoić, dodatkowo co chwila coś jest nie tak. Wczoraj tak mnie w podbrzuszu zaczęło kłuć, aż się zwijałam z bólu, dosłownie paraliżu dostawałam, do tego od wczoraj wydzielina mi się zmieniła na zielonkawą, czasami jak leżę, albo jak wstaję to czuję że mi się mokro bardzo robi, a to właśnie ta gęsto-wodnista zielona wydzielina. Już nie wiem co mam o tym myśleć:/ Myślałam, że te ostatnie tygodnie przejdę spokojnie, a tu nerwy, stres, bóle, niepokój, nie wiadomo co robić ze sobą, zamiast być szczęśliwa i wesoła wyczekiwać spokojnie do terminu
Zuzziak, wyczytałam że powinnaś jak najszybciej jechać do szpitala bo to mogą się sączyć powoli wody płodowe, albo jest to objaw zapalenia pochwy rzęsistkowcem..

ja z rana tez miałam taki zielony i go strasznie dużo z białymi grudkami i teraz siedzę i się zastanawiam czy mam czekać i się obserwować czy jechać do szpitala, ale nie wiem czy zaraz nie zadzwonię do położnej, może zła nie będzie
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-26, 13:02   #1355
ktosiula
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rusalka12 Pokaż wiadomość
Kyte zanlazlam filmik na kotlet.tv jak zrobic lukier plastyczny. Moze ci sie przyda.
Sprawdz sobie tez stronke www.mojewypieki.com - sa tam propozycje roznych swietnych tortow i innych slodkosci. Nigdy mi sie nie zdarzylo, zeby cos nie wyszlo. Przepisy sa naprawde super.
Jak już jesteśmy w temacie to ja pokryłam tort, wyszło ok. Nie tak idealnie jak to w telewizji robią ale to ze względu na to, że generalnie mi się biszkopt kruszył i bardzo ciężko mi się go pokrywało kremem maślanym, nie mogłam tego tak wygładzić jak bym chciała. Wrzucam fotki tortu i pająka. Jeszcze pająk nie jest na torcie, żeby mężul go nie widział.

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość

muszę się zbierac, natalke do dziadka, ja do szkoły mam nadzieje że nie zaczne tam rodzić niby wszystkie znaki mówią że to już, ale ja jakoś wewnętrzinie nie czuję żeby miało się coś wydarzyć
U nas porody weekendowe to norma także szykuj się! Ale to raczej jutro albo w nocy, po intensywnym dniu na uczelni

Cytat:
Hej hej.
Miki, Antibia, Zwariowane serduszko piękne brzuszki macie
Jakoś tak spokojniej na wątku się zrobiło, aż dziwnie :P

Cytat:
Napisane przez aksbarg Pokaż wiadomość
Mysłałam o:
czopki przeciwgorączkowe
krople na pleśniawki
maść majerankowa na katar
coś na kolki
(mam gaziki, spirytus, maść na odparzenia, spray z roztworem wody morskiej do noska, fridę, sól fizjologiczną)
Vit K+D w kapsułkach twist-off, coś do smarowania sutków dla ciebie chyba, że już masz. I to wszystko.
A jeśli chodzi o krople na pleśniawki czyli chyba masz na myśli aphtin - ja bym takiemu maleństwu nie dawała, bo mają tetraboran sodu. Jak już się coś zacznie dziać to lepiej do lekarza po receptę na nystatynę do pędzlowania.
Wózek fajny chociaż nie w moim stylu. Jeśli Wam zależało na lekkim to dobry wybór.

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość
Wczoraj nie dałam rady i musiałam kupic colę, po prostu dostawałam wścieklizny. CHyba musze kupić puszkę i pić kiedy naprawdę nie daję rady....
Też mnie naszło wczoraj. A już tak dawno nie miałam ochoty na colę. No trudno, szklaneczka może być.

Cytat:
Nie mam narazie chwili ale melduje ze jestem od wczoraj w domu i mam nadzieje, ze tak zostanie. Dzis na kontrole.
De gratuluję z całego serduszka! Dobrze, że się odezwałaś. Faktycznie Christina malutki! Wrzuć nam fotkę jak będziesz miała chwilkę. Trzymam kciuki, żeby żółtaczka ustąpiła i w ogóle, żeby wszystko było dobrze. Napisz jak tam Daniel!

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość

Dobry
normalnie nie chce mi się nic, a tu sprzątać trzeba... remont skończony!!!!!!!
wysprzątane?

Ja skończyłam ten tort, upiekłam ciacho, jutro zrobię muffinki. A teraz zmykam odkurzać auto, później jeszcze trochę posprzątam i jestem gotowa na jutrzejszych gości Obiadek mam z wczoraj, a jutro gotuje teściowa. Wczoraj się strasznie urobiłam, tak mnie plecy bolały, że myślałam, że urodzę :P Padłam i usnęłam w 2 sekundy. Dobrze, że dzisiaj taki bardziej lajtowy dzień

Miłej soboty!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1056.jpg (100,2 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1053.jpg (74,8 KB, 39 załadowań)

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-26, 13:04   #1356
Zuzziak
Rozeznanie

Lineczka no właśnie ja w nocy jak się przebudziłam to miałam taki zielony, a potem rano jak już wstałam. Teraz póki co jest normalna wydzielina. Poza tym żadnego pieczenia, ani swędzenia nie mam, co się wcześniej zdarzało przy infekcjach.
Kyte normalnie arcydzieło! respect! sama chciałabym takie cudeńka robić

killer abs by Jill
mel b abs / cardio / brzuch

Edytowane przez Zuzziak
Czas edycji: 2013-10-26 o 13:05
Zuzziak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-26, 13:16   #1357
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Mozecie dopisac- Christian 23.10.2013 godz. 4.09 -2900g, 47 cm wiec malenstwo. I jak przy pierwszym synu walczymy z zoltaczka.
Trzymamy kciuki z Majeczka za małego Christiana

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-26, 13:43   #1358
lineczka1989
Zakorzenienie

Zuzziak ja mialam tak z rana...

De, gratulacje!!!

A ja znowu ponarzekam.. Czuje pulsujacy bol w krzyzu boli mnie brzuch no i znowu piczka kluje i w ogole do jest :/ chcialam sie wziac za sprzatanie ale mnie boli wszystko

"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
Stary 2013-10-26, 13:58   #1359
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
Zuzziak, wyczytałam że powinnaś jak najszybciej jechać do szpitala bo to mogą się sączyć powoli wody płodowe, albo jest to objaw zapalenia pochwy rzęsistkowcem..

ja z rana tez miałam taki zielony i go strasznie dużo z białymi grudkami i teraz siedzę i się zastanawiam czy mam czekać i się obserwować czy jechać do szpitala, ale nie wiem czy zaraz nie zadzwonię do położnej, może zła nie będzie
Dzwoncie dziewczyny do poloznych bo to moga byc wody!
My mialysmy zielone wody I jak Majka nimi pluła to to byl taki ciemnozielony kolor

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-10-26, 14:03   #1360
lineczka1989
Zakorzenienie

U mnie to takie jasno zielone bylo...

A czy odchodzenie wod yo moze byc i bardzo czeste sikanie czy nir bardzo?

Nela 5/11/13
Stary 2013-10-26, 14:19   #1361
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
De GRATULACJE!
Niunia brawo! Teraz możecie spokojnie oczekiwać na maleństwo

Zauważyłam, że nie za każdym razem wydzielina jest zielonkawa, dziwne Wstrzymam się do jutra, poobserwuję, a jak się nic nie zmieni to zadzwonię jutro do gin bo ponoć jutro ma dyżur to będzie w szpitalu.
Powiem wam, że już 3 noc przespałam, ale jakoś tak się nie mogę przyzwyczaić do siedzenia cały dzień. Nie mam co robić, nudzę się i myślę o głupotach, a mogłam sobie grzecznie siedzieć w pracy :P
ja bym pojechała na ip na wszelki wypadek
Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
Ja skończyłam ten tort, upiekłam ciacho, jutro zrobię muffinki. A teraz zmykam odkurzać auto, później jeszcze trochę posprzątam i jestem gotowa na jutrzejszych gości Obiadek mam z wczoraj, a jutro gotuje teściowa. Wczoraj się strasznie urobiłam, tak mnie plecy bolały, że myślałam, że urodzę :P Padłam i usnęłam w 2 sekundy. Dobrze, że dzisiaj taki bardziej lajtowy dzień

Miłej soboty!
fajny torcik

a mi chyba troche czopa odeszło ale w sumie nie wiem bo wyglądało jak białko jajka

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-26, 14:22   #1362
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:

Tego to ja nie wiem, ale teoretycznie jak wody odchodza to dziecko sie obniza I moze bardziej uciskac na pecherz..

- to takie moje gdybanie, zeby nie bylo ..

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-10-26, 15:19   #1363
metkaa
Zakorzenienie

De28 gartuluję,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-26, 15:46   #1364
De28
Wtajemniczenie

Tak na szybko kopia Daniela
Widze ze rodzilam samotnie-w szpitalu zreszta tez-tz pojechal spac a ja rodzilam w nocy. Krazylam sama po korytarzach. Zadnej do pary nie bylo?

Uploaded with ImageShack.us

Daniel

Christian

Edytowane przez De28
Czas edycji: 2013-10-26 o 15:50
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-26, 15:49   #1365
Antibia86
Rozeznanie

De Gratulacje.... Piękności .i szybkiego powrotu do zdrowia dla Maluszka
Ktosiula musiałas wklejać tego paskuda... przepraszam ale normalnie nawet ciastowego i na zdjeciu się boję...no ale ten tego..ładny..(nie wierze że tonapisałam hehhe)

ja mam jakies halo do wczoraj do 2 sprzatałam i dzisiaj dalej w amoku, pogoniłam TŻ z oknami i balkonem, u Piotrka sprzatałam, a teraz kartony z ciuchami ide poprzedgladac a chłopaki poszli w piłke pograc....wogole śniło mi się że urodziłam i Mały był Adaś.....i tak wstałam i mam mętlik w głowie

Zuziak ja tez mam taka wydzieline od kilku tygodni i mi nic gin nie mówił że to źle....hmm

Edytowane przez Antibia86
Czas edycji: 2013-10-26 o 15:51
Antibia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-26, 15:55   #1366
NEWTREND
Rozeznanie

Cytat:
Widze ze rodzilam samotnie-w szpitalu zreszta tez-tz pojechal spac a ja rodzilam w nocy. Krazylam sama po korytarzach. Zadnej do pary nie bylo?

De GRATULACJE!!!
Malutki prześliczny, jakie ma oczka mądre, a włoski
NEWTREND jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-26, 15:56   #1367
Lilith890502
Zakorzenienie

De gratuluję i mały jest śliczny

Daniel
Stary 2013-10-26, 16:14   #1368
Basiaaaaaaaaa
Raczkowanie

Cytat:

Gratuluję cudowne maleństwo

Cytat:

Lineczka- u mnie pani doktor mówiła, że jakiekolwiek zabarwienie wód płodowych to należy to sprawdzić

Witam Was kochane w ten przepiękny dzień, u nas ponad 22 stopnie, zaraz wybieram sie z moim mężulkiem na spacer, dzisiaj pierwsza sobota wolna od nie wiem kiedy, więc korzystam z tego póki jest w domu. Nawet śniadanko dzisiaj miałam podane do łózka
Basiaaaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-26, 16:27   #1369
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:

o jejku jaki słodziak!!

Zalałam sobie cola laptopa. Szybko wyłączyłam, wysuszyłam chusteczką, rozkręciłam, wyczyściłam wentylator i chodzi jak nie ten!

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-26, 16:30   #1370
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:

Ale przystojniak, nie wyglada na takiego maluszka
Jeszcze raz gratulacje !!
A co z nereczka?

Cytat:
Napisane przez Antibia86 Pokaż wiadomość
De Gratulacje.... Piękności .i szybkiego powrotu do zdrowia dla Maluszka
Ktosiula musiałas wklejać tego paskuda... przepraszam ale normalnie nawet ciastowego i na zdjeciu się boję...no ale ten tego..ładny..(nie wierze że tonapisałam hehhe)

ja mam jakies halo do wczoraj do 2 sprzatałam i dzisiaj dalej w amoku, pogoniłam TŻ z oknami i balkonem, u Piotrka sprzatałam, a teraz kartony z ciuchami ide poprzedgladac a chłopaki poszli w piłke pograc....wogole śniło mi się że urodziłam i Mały był Adaś.....i tak wstałam i mam mętlik w głowie

Zuziak ja tez mam taka wydzieline od kilku tygodni i mi nic gin nie mówił że to źle....hmm
Jak to co?
Wijesz gniazdo
Wykañczasz

Ale tu dzisiaj spokoj.

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-10-26, 16:37   #1371
ktosiula
Wtajemniczenie

Jaki tu spokój

Cytat:

Jest śliczny! I wygląda faktycznie na mądrale! Pewnie będzie mały geniusz jak Daniel
23 nikt więcej nie rodził. A nie chciałaś żeby mężul był z Tobą przy porodzie?

Cytat:
Zuzziak ja mialam tak z rana...

De, gratulacje!!!

A ja znowu ponarzekam.. Czuje pulsujacy bol w krzyzu boli mnie brzuch no i znowu piczka kluje i w ogole do jest :/ chcialam sie wziac za sprzatanie ale mnie boli wszystko

Lineczka kurcze może Ty rodzisz?

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-26, 16:43   #1372
rusalka12
Zadomowienie

De Gratulacje!!! Sliczny maluszek bido kochana tak sama przy porodzie:cmok : oby malusżek szybko wyzdrowial
Lineczka, Zuzziak dziewczyny do lekarza!! Nie ma co ryzykowac!
Ktosiula sliczny torcik. Nie wierze, ze to Twoj pierwszy klask i:

Niunia dobre wiesci. Nie ma nic przyjemniejszego niz skonczona robota. A sprzatanie powolutku...

Aksbarg sliczny brzuszek

Sorento dziekuje

Ja teraz troche lepiej. Olenka j tez jakas placzliwa przez ostatnie dwa trzy dńi, ale mysle, ze to zwiazane z moimi klopotami cukrzyka. Nie moge sie prZyzwyczic, ze taka zaradna i pelna energii ososba jak ja czasm nie jest w stanie wyjsc na zwykly spacer. Dzis troche mi przeszlo. Tz pojechal z Zuzolem odebrac numer startowy na maraton wiec ja sprzatnelam dom i zrobilam fasolke i nalesniki. Niedawno zjedlismy i odpoczywamy a wieczorkiem wybieram sie z kumpelami na noodle i sushi (bez obaw, ja nie bede jadla sushi ) juz nie moge sie doczekac
Tylko troche krepujace bedzie wychodzenie do toalety zeby zrobic sobie zastrzyk ale mus to mus.
Ach - wczoraj dzwonili ze szpitala i zwiekszyli mi dawke insuliny z rana. Moze dlatego dzis jest troche lepiej...
rusalka12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-26, 16:50   #1373
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:

jaki słodziak gratulacje jeszcze raz!

czekam na TŻ i zbieramy się do szpitala.. mam nadzieję że mnie tam nie zatrzymają tylko sprawdzą że wszystko w porządku jest
w razie co odezwę się do którejś albo na wizażu nie wiem jeszcze

Nela 5/11/13
Stary 2013-10-26, 16:53   #1374
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
czekam na TŻ i zbieramy się do szpitala.. mam nadzieję że mnie tam nie zatrzymają tylko sprawdzą że wszystko w porządku jest
w razie co odezwę się do którejś albo na wizażu nie wiem jeszcze

czyżby porodzik?

Daniel
Stary 2013-10-26, 16:54   #1375
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Witam!Kto będzie parą dla mnie i mojego Filipka w poniedzialek 28.10? Cc wkońcu ustalona
No to lada dzień będziemy witać Filipka

Cytat:
Napisane przez Antibia86 Pokaż wiadomość
tak z okazji że nie wklejałam nigdy ( chyba) wrzucam nasze fotki z dzisiaj, szykujemy sie na pasowanie do szkoły a potem urodziny rodziców
Pięknie wyglądasz razem z synkiem

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
aaaa i jeszcze mam pytanie do swiezo upieczonych mamus. Kiedy planujecie ochrzcić swoje dzieci ?
My planujemy jakoś pod koniec lutego.

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Cześć

Zaliczyłam dzisiaj rundkę do UP, ledwo doszłam

Mamuśki to prawda, że dziecko po porodzie jest aktywne mniej więcej w takich porach jak było aktywne w brzuchu? Jeśli tak to coś czuję, że nocki będę miała tragiczne. Mała mi się taaak wierci w nocy i zasypia dopiero nad ranem.

Ciężki dzień za mną, teraz odpoczywamy
Kolejna śliczna mamuśka

Cytat:

GRATULUJĘ!!! Maluszek drobny ale śliczny.My również walczymy z żółtaczką.

Maomami, wooow ale ładny płaski brzuszek.. ile kg już Ci zeszlo?
za wizyty i tygodnie.
Resztę fotek nie cytowałam ale oglądałam-pięknie mamusie!
Nemosek,to Ty kolejna na porodówkę?
Lineczka, to czekamy na wieści!! i 3mam mocno kciuki!

Dzień Dobry

Dziękujemy z Kamilkiem za wszystkie komplementy.Dziś wyskoczyliśmy na pierwszy spacerek,trzeba było skorzystać z pogody.. oczywiście mały spal jak zabity,wróciliśmy do domku wybudziłam go na karmienie i dalej śpi już prawie 2 h...

A ja dziś w końcu się pomalowałam,ładnie ubrałam, kupiłam sobie sweterek i od razu lepiej się poczułam

Uciekam trochę poprasować.
Miłej soboty

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Edytowane przez Dzastin08
Czas edycji: 2013-10-26 o 16:56
Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-26, 16:54   #1376
niunia_20
Rozeznanie

DE28 gratulacje

Mały jest śliczny

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200802080926.png

http://www.przewodnikmp.pl/img-06062009028.png

sercem jestem przy Tobie Michałek 296g, 22cm (19tc)
Zosia 250g, 23cm (19tc)
niunia_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-26, 17:32   #1377
Mya1989
Zakorzenienie

Jaki tu spokój

Jeny, ja już chcę kuchnię. Męczy mnie, że nie mam jak zrobic jedzenia. Juz mam dosć kanapek...

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Stary 2013-10-26, 17:55   #1378
agnieszka255
Zadomowienie

GG do agnieszka255

De28 jaki śliczny od razu jęknąłam ojeju jak zobaczyłam jego zdjęcie jaki sliczny normalnie.....zasmarkałam cały laptop:P
Stary 2013-10-26, 18:12   #1379
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
GRATULACJE! CHRISTIAN WITAJ NA ŚWIECIE!!!

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
Jak już jesteśmy w temacie to ja pokryłam tort, wyszło ok. Nie tak idealnie jak to w telewizji robią ale to ze względu na to, że generalnie mi się biszkopt kruszył i bardzo ciężko mi się go pokrywało kremem maślanym, nie mogłam tego tak wygładzić jak bym chciała. Wrzucam fotki tortu i pająka. Jeszcze pająk nie jest na torcie, żeby mężul go nie widział.
zdolna jesteś mężul powinien być zadowolony

Cytat:

cudowna mina
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-26, 18:33   #1380
Mya1989
Zakorzenienie

piszcie coś

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości