|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejny wątek będzie nosił nazwę: | |||
| Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz. XII |
|
0 | 0% |
| Rodzić juz nadchodzi czas - przerażenie jest wśród nas! |
|
1 | 2,04% |
| JEDNE TULĄ JUŻ MALUSZKI, DRUGIE JESZCZE MAJĄ BRZUSZKI |
|
19 | 38,78% |
| 1,2,3 do rozpakowanych dołącz TY! |
|
0 | 0% |
| Dzieci w brzuchu, dzieci w wózkach - poczekalni to końcówka! |
|
7 | 14,29% |
| RĘCE SKŁADAM, MODŁY WZNOSZĘ - CHCĘ MIEĆ PORÓD JAK NEMOSEK |
|
22 | 44,90% |
| Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r.
Cześć, mało napisałyście, to szybko nadrobiłam i zaraz uciekam na spacerek
maoami wiedziałam, że sobie poradzicie Cytat:
![]() Rybka Kacperkowy avatar Cytat:
A brzuszynek i właścicielka Cytat:
Cytat:
Obudzisz się a tu dzieć się śmieje do mamy ![]() Za poprawę nastroju ![]() rusalka12 aksbarg za brzucholek! Wózek też wygląda fajnie Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
szybko poszło ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- A tak w ogóle wygląda, że wczoraj skończyliśmy 31 tydzień, czyli dziś zaczynamy 8 miesiąc
|
|
#1352 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r.
De GRATULACJE!
![]() Niunia brawo! Teraz możecie spokojnie oczekiwać na maleństwo ![]() Zauważyłam, że nie za każdym razem wydzielina jest zielonkawa, dziwne Wstrzymam się do jutra, poobserwuję, a jak się nic nie zmieni to zadzwonię jutro do gin bo ponoć jutro ma dyżur to będzie w szpitalu.Powiem wam, że już 3 noc przespałam, ale jakoś tak się nie mogę przyzwyczaić do siedzenia cały dzień. Nie mam co robić, nudzę się i myślę o głupotach, a mogłam sobie grzecznie siedzieć w pracy :P
killer abs by Jill mel b abs / cardio / brzuch Edytowane przez Zuzziak Czas edycji: 2013-10-26 o 12:34 |
|
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
o matko, w ogole zaczelyśmy z mała 35 tc
![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- dzięki jeszcze zostało poprzenoszenie ciuchów i przejrzenie gratów no i bede mogla zaczać szykowac rzeczy dla młodej |
|
|
|
#1354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja z rana tez miałam taki zielony i go strasznie dużo z białymi grudkami i teraz siedzę i się zastanawiam czy mam czekać i się obserwować czy jechać do szpitala, ale nie wiem czy zaraz nie zadzwonię do położnej, może zła nie będzie
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
|
#1355 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A jeśli chodzi o krople na pleśniawki czyli chyba masz na myśli aphtin - ja bym takiemu maleństwu nie dawała, bo mają tetraboran sodu. Jak już się coś zacznie dziać to lepiej do lekarza po receptę na nystatynę do pędzlowania. Wózek fajny chociaż nie w moim stylu. Jeśli Wam zależało na lekkim to dobry wybór. Cytat:
Cytat:
i w ogóle, żeby wszystko było dobrze. Napisz jak tam Daniel!Cytat:
Ja skończyłam ten tort, upiekłam ciacho, jutro zrobię muffinki. A teraz zmykam odkurzać auto, później jeszcze trochę posprzątam i jestem gotowa na jutrzejszych gości Obiadek mam z wczoraj, a jutro gotuje teściowa. Wczoraj się strasznie urobiłam, tak mnie plecy bolały, że myślałam, że urodzę :P Padłam i usnęłam w 2 sekundy. Dobrze, że dzisiaj taki bardziej lajtowy dzień ![]() Miłej soboty!
|
|
#1356 |
|
Rozeznanie
|
Lineczka no właśnie ja w nocy jak się przebudziłam to miałam taki zielony, a potem rano jak już wstałam. Teraz póki co jest normalna wydzielina. Poza tym żadnego pieczenia, ani swędzenia nie mam, co się wcześniej zdarzało przy infekcjach.
Kyte normalnie arcydzieło! respect! sama chciałabym takie cudeńka robić
killer abs by Jill mel b abs / cardio / brzuch Edytowane przez Zuzziak Czas edycji: 2013-10-26 o 13:05 |
|
|
|
#1357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1358 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzziak ja mialam tak z rana...
De, gratulacje!!! A ja znowu ponarzekam.. Czuje pulsujacy bol w krzyzu boli mnie brzuch no i znowu piczka kluje i w ogole do Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
#1359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mialysmy zielone wody I jak Majka nimi pluła to to byl taki ciemnozielony kolor Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie to takie jasno zielone bylo...
A czy odchodzenie wod yo moze byc i bardzo czeste sikanie czy nir bardzo? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1361 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a mi chyba troche czopa odeszło ale w sumie nie wiem bo wyglądało jak białko jajka
|
||
|
|
|
#1362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- to takie moje gdybanie, zeby nie bylo .. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
De28 gartuluję,
|
#1364 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak na szybko
kopia DanielaWidze ze rodzilam samotnie-w szpitalu zreszta tez-tz pojechal spac a ja rodzilam w nocy. Krazylam sama po korytarzach. Zadnej do pary nie bylo? ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Edytowane przez De28 Czas edycji: 2013-10-26 o 15:50 |
|
|
|
#1365 |
|
Rozeznanie
|
De Gratulacje.... Piękności
.i szybkiego powrotu do zdrowia dla MaluszkaKtosiula musiałas wklejać tego paskuda... przepraszam ale normalnie nawet ciastowego i na zdjeciu się boję ...no ale ten tego..ładny..(nie wierze że tonapisałam hehhe)ja mam jakies halo do wczoraj do 2 sprzatałam i dzisiaj dalej w amoku, pogoniłam TŻ z oknami i balkonem, u Piotrka sprzatałam, a teraz kartony z ciuchami ide poprzedgladac a chłopaki poszli w piłke pograc....wogole śniło mi się że urodziłam i Mały był Adaś.....i tak wstałam i mam mętlik w głowie ![]() Zuziak ja tez mam taka wydzieline od kilku tygodni i mi nic gin nie mówił że to źle....hmm Edytowane przez Antibia86 Czas edycji: 2013-10-26 o 15:51 |
|
|
|
#1366 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Malutki prześliczny, jakie ma oczka mądre, a włoski |
|
|
|
|
#1368 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Witam Was kochane w ten przepiękny dzień, u nas ponad 22 stopnie, zaraz wybieram sie z moim mężulkiem na spacer, dzisiaj pierwsza sobota wolna od nie wiem kiedy, więc korzystam z tego póki jest w domu. Nawet śniadanko dzisiaj miałam podane do łózka |
||
|
|
|
#1369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zalałam sobie cola laptopa. Szybko wyłączyłam, wysuszyłam chusteczką, rozkręciłam, wyczyściłam wentylator i chodzi jak nie ten!
|
|
|
|
|
#1370 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze raz gratulacje !! A co z nereczka? Cytat:
Wijesz gniazdo Wykañczasz Ale tu dzisiaj spokoj. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1371 | |
|
Wtajemniczenie
|
Jaki tu spokój
Cytat:
Jest śliczny! I wygląda faktycznie na mądrale! Pewnie będzie mały geniusz jak Daniel 23 nikt więcej nie rodził. A nie chciałaś żeby mężul był z Tobą przy porodzie? Lineczka kurcze może Ty rodzisz?
|
|
#1372 |
|
Zadomowienie
|
De Gratulacje!!! Sliczny maluszek bido kochana tak sama przy porodzie
Lineczka, Zuzziak dziewczyny do lekarza!! Nie ma co ryzykowac! Ktosiula sliczny torcik. Nie wierze, ze to Twoj pierwszy ![]() ![]() klask i:Niunia dobre wiesci. Nie ma nic przyjemniejszego niz skonczona robota. A sprzatanie powolutku... Aksbarg sliczny brzuszek ![]() Sorento dziekuje Ja teraz troche lepiej. Olenka j tez jakas placzliwa przez ostatnie dwa trzy dńi, ale mysle, ze to zwiazane z moimi klopotami cukrzyka. Nie moge sie prZyzwyczic, ze taka zaradna i pelna energii ososba jak ja czasm nie jest w stanie wyjsc na zwykly spacer. Dzis troche mi przeszlo. Tz pojechal z Zuzolem odebrac numer startowy na maraton wiec ja sprzatnelam dom i zrobilam fasolke i nalesniki. Niedawno zjedlismy i odpoczywamy a wieczorkiem wybieram sie z kumpelami na noodle i sushi (bez obaw, ja nie bede jadla sushi ) juz nie moge sie doczekac ![]() Tylko troche krepujace bedzie wychodzenie do toalety zeby zrobic sobie zastrzyk ale mus to mus. Ach - wczoraj dzwonili ze szpitala i zwiekszyli mi dawke insuliny z rana. Moze dlatego dzis jest troche lepiej... |
|
|
|
#1373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam na TŻ i zbieramy się do szpitala.. mam nadzieję że mnie tam nie zatrzymają tylko sprawdzą że wszystko w porządku jest w razie co odezwę się do którejś albo na wizażu nie wiem jeszcze
|
|
|
|
#1374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1375 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
GRATULUJĘ!!! Maomami, wooow ale ładny płaski brzuszek.. ile kg już Ci zeszlo? za wizyty i tygodnie.Resztę fotek nie cytowałam ale oglądałam-pięknie mamusie! ![]() Nemosek,to Ty kolejna na porodówkę? ![]() Lineczka, to czekamy na wieści!! i 3mam mocno kciuki! Dzień Dobry Dziękujemy z Kamilkiem za wszystkie komplementy. ![]() A ja dziś w końcu się pomalowałam,ładnie ubrałam, kupiłam sobie sweterek i od razu lepiej się poczułam ![]() Uciekam trochę poprasować. Miłej soboty
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-10-26 o 16:56 |
|||||
|
|
|
#1376 |
|
Rozeznanie
|
DE28 gratulacje ![]() Mały jest śliczny
|
|
#1377 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki tu spokój
![]() Jeny, ja już chcę kuchnię. Męczy mnie, że nie mam jak zrobic jedzenia. Juz mam dosć kanapek... |
|
|
|
#1378 |
|
Zadomowienie
|
De28 jaki śliczny
|
#1379 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zdolna jesteś mężul powinien być zadowolony ![]() Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.

a wieczorami po kąpaniu, w piżamie to nie bardzo
?
(skladnik po skladniku sprawdzal czy nie będzie wzdymal :p ).

Wstrzymam się do jutra, poobserwuję, a jak się nic nie zmieni to zadzwonię jutro do gin bo ponoć jutro ma dyżur to będzie w szpitalu.

klask i:

piszcie coś