|
|
#2221 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Placebo World
No ja też za chwile uciekam... piszcie z umiarem, bo nie chce przegapić czegoś
hehehe... naprawdę to jest nie zrozumiałe, jak można ich nie lubić. Ehh... nie mam głowy. Chyba matematyki i niesłuchających Placebo nigdy już nie zrozumiem... Dobra 3majta się Paa
|
|
#2222 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ten glos, wydaje mi się niski,a nagle idzie w górę i wznoszę się ku niebu w marzeniach... Jedyne co mi się nie podoba to cover Depeche Mode "I feel you". Brian ma za cieniutki glosik, bez sensu,ze probowal nasladowac Dave'a ![]() /I w tym momencie ujawnia sie moja mania dodawania fot...boze...skad on przybyl? )
|
|
|
|
|
|
#2223 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja już kiedyś wspominałam chyba, że kiedyś ciągnęło mnie do popu, dance .Byłam głupia... Ps. Nawet fanką O-Zone byłam (no wiecie...ci co śpiewali "Maiahiii Maiahuuu"
|
|
|
#2224 |
|
Raczkowanie
|
A ja właśnie matmę męczę
|
|
|
|
|
#2225 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Mrau...Anioneq a ja się uczę pierwszej pomocy na biologię Mogłabym poćwiczyć sztuczne oddychanie na Brianie
|
|
|
#2226 |
|
Raczkowanie
|
"Hejta, hejta....Duru, duru hej!"
Hit na dyskotekach |
|
|
|
|
#2227 |
|
Zadomowienie
|
Co za baby
![]() Rajfury jedne! ![]() Gadane to Wy macie.
|
|
|
#2228 |
|
Raczkowanie
|
Jestem fanką Depeche Mode i Placebo. (Dm dłużej)
Kocham oba zespoły... Brian i Dave(+Martin) to najlepsi wokaliści na świecie ![]() Własnie leci "It's no good"
|
|
|
|
|
#2229 |
|
Raczkowanie
|
Ancesia-a jak
"Five Years" - tylko Brian i gitara. Mogłabym tego słuchać na okrągło A jak Brian fajnie wygląda
|
|
|
|
|
#2230 |
|
Zadomowienie
|
No ba
No cóż, bywa ."Bruise. Pristine. Serene." Ach...
|
|
#2231 |
|
Raczkowanie
|
Oglądałyscie na youtube.com Briana w programach francuskich? Zastanawiam sie ile jezykow zna... franucki, angielski i niemiecki? Podobalo mi sie gdy spiewal "Don't you want me baby?", robił te swoje "gejowskie" ruchy(ups, tzn.pozytwnie :P) i krzyczał do przeciwników "ye motherfucker!!". Swietne tez bylo gdy tańczyl z jednym grubasem w teleturnieju i udawał gitarkę(mieli nakierować kolegów jaki utwór usiłują z siebie wydobyć). Metal im wyszedł ale tego machania włosami nie zapomnę
aha... i po głowie mi się plącze filmik, kiedy Molek się nacpal i spiewal MY SWEET PRINCE. zaakcentował "fuck" i na końcu się popłakał... <wzrusza się>
Edytowane przez karusia15 Czas edycji: 2007-05-13 o 18:27 |
|
|
|
|
#2232 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Lubię te jego lekko odstające uszy .
|
|
|
#2233 |
|
Zadomowienie
|
Zna angielski francuski perfect.
O niemieckim nie wiedziałam. A inne jezyki zna tle ile wystarczy ze fani sie posikają ze szczęścia gdy coś w nich powie.
|
|
|
#2234 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba zaraz przeszukam YouTube.com ![]() edit: Karusia...dopiero teraz zauważyłam, że wcześniej fotki dodałaś. Podoba mi się to w ciemnych okularach ;D. Hehe .
|
|
|
#2235 |
|
Raczkowanie
|
Karusia15-możesz dać link do tego udawania muzyki?
"My Sweet Prince" widziałąm. Właściwie to nawet podoba mi się bardziej niż nagranie płytowe. Mocniej to akcentował, jakby chciał z siebie wyrzucić tą złość i żal. Języki: na pewno angielski, francuski, niemiecki chyba też. No i niedługo pewnie polski
|
|
|
|
|
#2236 |
|
Raczkowanie
|
oj..
|
|
|
|
|
#2237 |
|
Rozeznanie
|
witam nowe fanki
![]() ____ an!@, chyba nikt ci nie odpowiedział, albo coś przeoczyłam, bo czytania było sporo ten utwór o który pytałaś to 'ruby' zespołu kaiser chiefs
|
|
|
|
|
#2238 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
|
|
|
#2239 |
|
Raczkowanie
|
witam.
a wiec tak- linku nie dam bo szukałam wczoraj i obawiam się,ze wykasowano ;( Co do manii techno itd. u mnie wszyscy szaleja za Hilary Duff. Coz, ladnie spiewa, ma fajne piosenki ale szybko sie nudzi. Szacunek mam do dziewczyn i piosenkarki he he, bo wszystko inne nie zmienia faktu,ze chcialabym wygladac jak ona... (tu mozecie ja obejrzec, nie zwracajcie uwagi na muzyke tylko twarz http://www.youtube.com/watch?v=VBYQ1Uz8RoI )Youtube to ja przelecialam juz chyba cale ![]() Bardzo lubie ten filmik -> http://youtube.com/watch?v=oBij4oo40Kg a tu depeche- It's no good(wlasnie slucham) - nie jest to suuuuper wersja ale oplaca sie obejrzec zeby usmiechnac sie lub polezec na dywanie podczas gahan'owskiego tańca http://www.youtube.com/watch?v=jEy7diY1cnQJak sie komus spodoba to poszuka grzecznie I feel you Chetnie doradze w utworach ![]() SPADAM, DO JUTRA
|
|
|
|
|
#2240 |
|
Zadomowienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=uSMPH...related&search=
Pijany Brian Rozwalił mnie ten króciutki dialog Jakiś tam prezenter czy ktoś tam: Brian, are you okay ?Brian: Yes, fine. Very, very fine. (źle wcześniej zrozumiałam ^^)
|
|
#2241 |
|
Raczkowanie
|
Witam nowe fanki
Molkoholiczka, to Ty wygłosowałaś ostatnio to Twenty Years? Właśnie się zastanawiałam, kto mi wyświadczył tę przysługę
|
|
|
#2242 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2243 |
|
Raczkowanie
|
ostatni dzis post: Lubi ktos My chemical romance?
Nie wiem czemu ale zawsze lubie rockowe zespoly i facetow z problemami :P he he he ![]() Pzdr. Placebo górą
|
|
|
|
|
#2244 |
|
Zadomowienie
|
Zapewne
.http://www.youtube.com/watch?v=5q3gCO721DY Mmm...to urocze. Powiem to po raz setny...Uwielbiam jak Brian całuje się ze Stefkiem .
|
|
#2245 |
|
Raczkowanie
|
Przyznam się bez bicia:mi się kiedyś dosyć podobało. Ściągnęłam sobie ich ostatnią płytę kilka miesięcy temu i od tego czasu leży nietknięta.
Przeszło mi
|
|
|
|
|
#2246 |
|
Raczkowanie
|
a ten jezyczek mmm... /nie ma mnie juz !
![]() http://www.youtube.com/watch?v=nT3Vrg9ggb4 |
|
|
|
|
#2247 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.To tylko chwilowe zauroczenie... No, wiesz. Lata praktyki
|
|
|
#2248 |
|
Raczkowanie
|
Eee... jaki języczek?
Ja MCR nie trawię, podobnie jak An!@, po ostatniej płycie, aczkolwiek bardzo lubię 3 starsze piosenkiEDIT: A, już wiem jaki języczek
|
|
|
#2249 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
).Z nowej płyty lubię "Famous Last Words".
|
|
|
#2250 |
|
Zadomowienie
|
Hmmm...
Interesujące ...
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:31.

hehehe... naprawdę to jest nie zrozumiałe, jak można ich nie lubić. Ehh... nie mam głowy. Chyba matematyki i niesłuchających Placebo nigdy już nie zrozumiem... Dobra 3majta się
Paa

)

.

A jak Brian fajnie wygląda
?