|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł kolejnego wątku! | |||
Czas na zupę i banana - tak przynajmniej mówi mama. Mamy VII-VIII 2013 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 7,81% |
Piąstka w buzi, nawet dwie, daj banana włożę też. Mamy VII-VIII 2013 |
6 | 9,38% |
Marchew, jabłko i ziemniaki - poznajemy nowe smaki. Mamy VII-VIII 2013 |
20 | 31,25% |
Chociaż mleko nadal lubię, to marchewki nie odmówię. Mamy VII-VIII 2013 |
7 | 10,94% |
Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 |
19 | 29,69% |
Dziób rozgadany, bańki ze śliny, czas na ząbkowanie chłopcy i dziewczyny. Mamy VII-VIII 2013 |
5 | 7,81% |
Nasze dzieci to gagatki, są gotowe do odsiadki. Mamy VII-VIII 2013 |
1 | 1,56% |
Pierwszy ząbek, drugi leci, mamy nie śpią dzień juz trzeci. Mamy VII-VIII 2013 |
1 | 1,56% |
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1951 |
Konto usunięte
|
Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3
Idzia nie zgadzam się odnośnie cukrzycy.
W ciąży po prostu u niektórych kobiet trzustka nie daje rady, jednak nie oszukujmy się - ciąża jest olbrzymim obciążeniem dla organizmu (tak samo jest np. z tarczycą, często u kobiet ujawnia się jakaś niedoczynność właśnie w ciąży, mimo, że wcześniej było ok). Znakomitej większości kobiet cukrzyca mija i tylko naprawdę paru % ujawni się ona na starość (ale może ujawnić się i tym, które w ciąży nie chorowały). Jedynym wyjątkiem jest, jeśli cukrzyca wychodzi już na początku ciąży, z glukozy na czczo - wówczas istnieje prawdopodobieństwo, że kobieta chorowała już wcześniej i cukrzyca jest wtedy groźniejsza i być może po ciąży zostanie. Jednak u nas na wątku słodkich mam nie było chyba ani jednej dziewczyny, której po ciąży test obciążenia glukozą wyszedłby źle. Tari już się nie mogę doczekać tego plucia ![]() Artur też miał czkawkę kilka razy na dzień, to było straszne, bo zawsze oczy jak 5zł i czkawka go strasznie wybudzała. Teraz miewa jak Twój Ptyś. Artuś wykąpany, pojedzony, śpi. Ja też zaraz idę. Dziś kąpałam Małego zupełnie sama, TŻa znowu coś boli, tym razem ząb (dziwię się serio, jak ten gatunek jeszcze funkcjonuje) i polazł spać. Nic trudnego, wszystko mam ogarnięte. |
![]() ![]() |
![]() |
#1952 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3
dzoan, do lubina mi jednak za daleko..mam jakieś 80 km. A co do kręgosłupa to mówię ci- idź na masaż. Ale taki profesjonalny, a nie robiony przez męża bo nieumiejętnym masowaniem można nawet niechcący nerwy pouszkadzać. Chyba że mąż jest fizjoterapeutą
![]() domciątko, kolejna teściowa z kosmosu ![]() kubuś puchatek, mój mały w 99% karmień je przez 20 min, po 10 na każdy cycek. perse, mojego też coś ciągle boli ![]() ![]() Jestem zła, nic dzisiaj nie zrobiłam oprócz wyprania ręczników i koców. Syf na chacie. Kuba wymagał dzisiaj 100% uwagi, miał drzemki 10-minutowe...masakra. Zastanawiam się nad panią do sprzątania, nawet znalazłam taką z dobrymi referencjami, robi błysk za 15zł/h ![]() Kiedy skończyliśmy budować dom i się wprowadziliśmy, moim marzeniem było mieć idealną czystość w domu 24h/dobę, 7 dni w tygodniu. Niestety, nie wyszło. O ile w ciąży jeszcze mogłam jakąś to ogarnąć, chociaż często nie miałam chęci i siły, tak z małym dzieckiem to jest po prostu mission impossible. Musiałabym sprzątać w nocy, kiedy mały śpi, no ale bez jaj, też muszę być przytomna w dzień.... Edytowane przez arrabbiata Czas edycji: 2013-10-26 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1953 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też mnie takie myśli nachodzą jak Ciebie. Jestem czasem styrana, zła przez to wszystko, bo nie mam czasu dla siebie i w tym momencie daję sobie w łeb, bo czym są moje problemy, patrząc na to co muszą przechodzić Cynamonki. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43442144]Idzia nie zgadzam się odnośnie cukrzycy. W ciąży po prostu u niektórych kobiet trzustka nie daje rady, jednak nie oszukujmy się - ciąża jest olbrzymim obciążeniem dla organizmu (tak samo jest np. z tarczycą, często u kobiet ujawnia się jakaś niedoczynność właśnie w ciąży, mimo, że wcześniej było ok). Znakomitej większości kobiet cukrzyca mija i tylko naprawdę paru % ujawni się ona na starość (ale może ujawnić się i tym, które w ciąży nie chorowały). Jedynym wyjątkiem jest, jeśli cukrzyca wychodzi już na początku ciąży, z glukozy na czczo - wówczas istnieje prawdopodobieństwo, że kobieta chorowała już wcześniej i cukrzyca jest wtedy groźniejsza i być może po ciąży zostanie. Jednak u nas na wątku słodkich mam nie było chyba ani jednej dziewczyny, której po ciąży test obciążenia glukozą wyszedłby źle. Tari już się nie mogę doczekać tego plucia ![]() Artur też miał czkawkę kilka razy na dzień, to było straszne, bo zawsze oczy jak 5zł i czkawka go strasznie wybudzała. Teraz miewa jak Twój Ptyś. Artuś wykąpany, pojedzony, śpi. Ja też zaraz idę. Dziś kąpałam Małego zupełnie sama, TŻa znowu coś boli, tym razem ząb (dziwię się serio, jak ten gatunek jeszcze funkcjonuje) i polazł spać. Nic trudnego, wszystko mam ogarnięte.[/QUOTE] Perse ja to mam wrażenie że Ty jesteś moją zaginioną siostrą bliźniaczką ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1954 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co im to tak przeszkadza??? jejkuś co oni tak chcą Sare brac do siebie?? przeciez dziecku jest potrzebna w 1 r.z wyłacznie mamusia (tatus też ale bez niego sobie poradzi) dziadki są zbędni. [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43442144]Idzia nie zgadzam się odnośnie cukrzycy. W ciąży po prostu u niektórych kobiet trzustka nie daje rady, jednak nie oszukujmy się - ciąża jest olbrzymim obciążeniem dla organizmu (tak samo jest np. z tarczycą, często u kobiet ujawnia się jakaś niedoczynność właśnie w ciąży, mimo, że wcześniej było ok). Znakomitej większości kobiet cukrzyca mija i tylko naprawdę paru % ujawni się ona na starość (ale może ujawnić się i tym, które w ciąży nie chorowały). Jedynym wyjątkiem jest, jeśli cukrzyca wychodzi już na początku ciąży, z glukozy na czczo - wówczas istnieje prawdopodobieństwo, że kobieta chorowała już wcześniej i cukrzyca jest wtedy groźniejsza i być może po ciąży zostanie. Jednak u nas na wątku słodkich mam nie było chyba ani jednej dziewczyny, której po ciąży test obciążenia glukozą wyszedłby źle. Tari już się nie mogę doczekać tego plucia ![]() Artur też miał czkawkę kilka razy na dzień, to było straszne, bo zawsze oczy jak 5zł i czkawka go strasznie wybudzała. Teraz miewa jak Twój Ptyś. Artuś wykąpany, pojedzony, śpi. Ja też zaraz idę. Dziś kąpałam Małego zupełnie sama, TŻa znowu coś boli, tym razem ząb (dziwię się serio, jak ten gatunek jeszcze funkcjonuje) i polazł spać. Nic trudnego, wszystko mam ogarnięte.[/QUOTE] Twojego też ciągle coś boli?? u mnie bardzo podobnie: brzuszek, główka, paluszek, dupka ![]() ![]() i powiem Ci Tzt pomaga mi bardzo przy kapieli, ogarnia nalewanie wody i sprzatanie, ale mimo to wole kapac sama dlatego uwielbiam jak ma na popołudniókei jestem sama ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1955 | ||||
Zakorzenienie
|
nie nie, rozstęp mięśni brzucha..
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A jest jakiś ostateczny termin na pneumokoki? Wiem, że na rotawirusy pierwsza dawka do ukończenia 12. tż.. pneumokoki można robić w drugim półroczu życia i wtedy tylko 2 dawki. Wiesz co do szczepień to tak naprawdę dla mnie to jakaś loteria jak dziecko zareaguje.. czy i w jakim stopniu zostaną przerwane połączenia nerwowe i jaki będzie tego skutek.. Staram się podchodzić do szczepień spokojnie..lepiej nastawić się pozytywnie..tak myślę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1956 |
Zadomowienie
|
Iwona- ciężko to opisać hmmm przypomina beczkę. Doroślejsze niemowlaki już mają podobne kształtem do nas. Studiowałam filologię słowiańską
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1957 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cynamonowa wierzę w Adasia, wierzę że da radę!! ![]() Dzoan biedna jesteś z tym kręgosłupem ![]() Rocky trzymam kciuki za Piesia ![]() ![]() Lachryma jak się czujesz? Enlevee trzymam kciuki za chrzciny ![]() Perse współczuję bolącego okresu ![]() ----- A ja mam humor do bani ![]() Kiciuś markotnieje nam coraz bardziej. Dziś otworzyłam mu już saszetki we wszystkich smakach jakie miałam żeby zjadł choć trochę, ale nic ![]() Ale i tak nie tracę nadziei ![]() Za to Mały daje mi same powody do śmiechu-dosłownie. To dziecko non stop się śmieje ![]() Zawsze był pogodny, ale po ostatnim skoku to już przechodzi sam siebie, a ja codziennie ryczę ze wzruszenia ![]() Próby przesunięcia kąpieli dziecka nic nie dały zatem od jutra kąpiel o 17 ![]() ![]() Idę nadrabiać dalej. |
![]() ![]() |
![]() |
#1958 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wyznaję zasadę- czysty dom oznaką zmarnowanego życia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1959 | ||
Zakorzenienie
|
Jakoś spokojnie tu dzisiaj było..
![]() Ja miałam całkiem fajny dzień. Po 13 wyszłam z Małym na spacer..po 14 dowiedziałam się, że odwiedzi nas przyjaciółka z moją chrześnicą Idką.. po 15 doszły do mnie razem z moim mężem i przeszliśmy się razem.. Kiedy dzieciaki zgłodniały, wróciliśmy i obie karmiłyśmy z cyców ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na jutro mąż wprosił nas na obiad do swoich rodziców.. i kto go prosił? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() Biedny kiciorek.. dobrze, że nie tracisz nadziei ![]() Mały chyba próbuje wynagrodzić Ci smutek z powodu choroby Kindziorka.. słodko się zachowuje ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1960 |
Zakorzenienie
|
A ja właśnie uspilam moją bube i ide spac.
Żeby chociaż 3 godziny pospala. Proszę Także do nocy dziewczyny Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1961 |
Zakorzenienie
|
Domciątko nie dziwię się, że się wkurzyłaś
![]() Malaczarnakejt śliczny Fi ![]() Taribari padłam z opisu Twojej czkwaki ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Dzoan no oby, ale może masz jakiś stan zapalny? Mnie też boli kręgosłup, ale nie jest to AŻ tak uciążliwe. |
![]() ![]() |
![]() |
#1962 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43442144]Idzia nie zgadzam się odnośnie cukrzycy.
W ciąży po prostu u niektórych kobiet trzustka nie daje rady, jednak nie oszukujmy się - ciąża jest olbrzymim obciążeniem dla organizmu (tak samo jest np. z tarczycą, często u kobiet ujawnia się jakaś niedoczynność właśnie w ciąży, mimo, że wcześniej było ok). Znakomitej większości kobiet cukrzyca mija i tylko naprawdę paru % ujawni się ona na starość (ale może ujawnić się i tym, które w ciąży nie chorowały). Jedynym wyjątkiem jest, jeśli cukrzyca wychodzi już na początku ciąży, z glukozy na czczo - wówczas istnieje prawdopodobieństwo, że kobieta chorowała już wcześniej i cukrzyca jest wtedy groźniejsza i być może po ciąży zostanie. Jednak u nas na wątku słodkich mam nie było chyba ani jednej dziewczyny, której po ciąży test obciążenia glukozą wyszedłby źle. Tari już się nie mogę doczekać tego plucia ![]() Artur też miał czkawkę kilka razy na dzień, to było straszne, bo zawsze oczy jak 5zł i czkawka go strasznie wybudzała. Teraz miewa jak Twój Ptyś. Artuś wykąpany, pojedzony, śpi. Ja też zaraz idę. Dziś kąpałam Małego zupełnie sama, TŻa znowu coś boli, tym razem ząb (dziwię się serio, jak ten gatunek jeszcze funkcjonuje) i polazł spać. Nic trudnego, wszystko mam ogarnięte.[/QUOTE] Zgadza się, tez to napisałam że jest to obciążenie, ale nie nadarmo mówią, że po cukrzycy ciążowej trzeba szczególnie zwracać uwagę na regularne badanie cukru. Jest jakieś zwiększone prawdopodobieństwo, ze taka kobieta moze zachorowac. Nie wiem czy wiesz, ze są ludzie którzy maja dobre cukry na czczo, natomiast po posiłku już nie. A poniewaz ogolnie lekarze daja na badania na czczo- mowie o badaniach nie ciazowych, to czasami można miec cukrzyce a nie wiedziec o tym przez wiele lat. Moja kolezanka choruje na cukrzyce, w ciąży pierwszy raz sie ujawniła. A było to w 25 tc, wczesniejsze badania, na czczo miała książkowe. Lekarze podejrzewają, że miała już wczesniej cukrzyce. Są tez badania, o ktorych ona mi mówiła, że przyczyną cukrzycy ciężarnych jest m.in ogólna słabsza praca trzustki. Dodam, ze na czczo ma cukry do 90, co nawet dla osoby ciężarnej jest ok. - a ona juz w ciazy nie jest. Natomiast po posiłku ma cukier 240 nawet. Jedynie ścisła dieta i insulina dają radę. |
![]() ![]() |
![]() |
#1963 | |
Zadomowienie
|
masz za dużo wolnego czasu?
![]() Cytat:
![]() Ale zrobiłam przed chwilą męża ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1964 |
Zakorzenienie
|
Spadam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1965 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mój Ptyś też non stop zaciesza. Takie dzieci są przesłodkie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zapomniałam jeszcze dodać co do dzisiejszego fajnego dnia, że mąż wysprzątał całe mieszkanie ![]() ![]() Czekam aż mi się dziecko obudzi na pierwsze karmienie i też się kładę.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1967 |
Zakorzenienie
|
dzoan zdrówka kochana, oby Ci szybko przeszło, ale żeby tż nadal sprzątał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1968 |
Zadomowienie
|
Dzoan Ty to jednak miałaś dzień jak z bajki dzisiaj
![]() Domcia oby mała pozwoliła dłużej pospać. Wypiłam Desperadosa a następnie połknęłam tabletkę na katar. Dziś już na bank będe widzieć smoki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lecę się myć, bo zaraz mija 4h snu Fi i niedługo karmienie. Paaa ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1970 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1971 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie mieszaj więcej alkoholu z lekami, bardzo Cię proszę ![]() Wiecie co, moje dziecię śpi już prawie 3,5h ![]() ![]() No ale dobrze niech śpi ![]() To ja się zmywam, bo od dłuższego siedzenia trudniej mi się później wyprostować ![]() ![]() ![]() Miłej nocki dla Was wszystkich ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cynamonki niech ta noc przyniesie Adasiowi dużo dobrego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1972 |
Rozeznanie
|
PERSE brawo za samodzielna kapiel. Co do facetow,jest takie powiedzenie,ze jak chlop chory,to nawet sciany w domu bola
![]() ARABIATA dziekuje za odpowiedz. Co do posprzatanego domu,pamietaj,ze kiedys jeszcze bedzie lsnil czystoscia,a Twoje dziecko tylko teraz ma 9 tyg I trzeba to przezyc kazda chwilka,bo sie nie powtorzy :beer: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- DZOAN brawo za super dzien,oby jutrzejszy nie byl taki zly jak przewidujesz. NANI oby sie kici polepszylo ! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1973 |
Zakorzenienie
|
Karmienie nr 1 Eh
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1974 |
Rozeznanie
|
DOMCIATKO zycze dobrej nocy,oby Sara grzecznie I duzo spala!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Szybciorem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1975 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43442144]Artur też miał czkawkę kilka razy na dzień, to było straszne, bo zawsze oczy jak 5zł i czkawka go strasznie wybudzała. Teraz miewa jak Twój Ptyś. Dziś kąpałam Małego zupełnie sama, TŻa znowu coś boli, tym razem ząb (dziwię się serio, jak ten gatunek jeszcze funkcjonuje) i polazł spać. Nic trudnego, wszystko mam ogarnięte.[/QUOTE] ja chyba też sobie zacznę coś wkręcać - Weronika wogóle nie miwea czkawki... zapewne COŚ SIĘ DZIEJE ![]() ja kąpię Weronikę zawsze sama Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() MELA - dopiszesz??? Weronika skończyła właśnie w czwartek 3 miesiące i ma 63 cm, 5400, głowa i klatka po 40 cm, skoków u nas nie było... Weroniczka dziś spała w sumie do 9:40 (od ok 20,30)... z 3 karmieniami ![]() Edytowane przez roxi1980 Czas edycji: 2013-10-26 o 22:18 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1977 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1978 |
Wtajemniczenie
|
Hej ho my dzis mielismy goscia naszla dobre znajoma Leo przespal razie caly jej pobyt....wlasnie zjadl i dalej spi...dzis cos malo moja kluseczka je czyzby sie chcial pozzbyc miana kluseczki ...
No i zrobilam dzis 14 obiadkow z dyni dla Leo...bede jak znalezc po nowym roku Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Ide space...do drugiego Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2
Xawery mały zbój ale mój - 24.03.2010 Leon kochany klusek - 22.08.2013 Edytowane przez ita83 Czas edycji: 2013-10-26 o 22:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1979 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43440646]Nie nadrabiam bo ńie mam czasu, przejrzalam tylko na szybko ze wzgledu na Cynamkonki.. Kochana Cynamonko - nie poddawaj sie, dzieciaki sa mega silne!!! Dam ci przyklad... Niedawno znajomym mojej siostry urodzil sie synek... W szóstym miesiacu ciazy... Wazyl 600 gram!!!??? Lekarze od razu mowili ze nie daja mu zadnych szans.. Za wczesnie, nic jeszcze do konca nie rozwiniete... No koszmar.... Ale mijaja dni i powoli powoli idzie ku dobremu... Malemu zaczely same dzialac nerki !! ![]() Wiec nie trac nadziei, nie poddawaj sie, Adas tez ma wieeelka wole zycia, walczy od samego poczatku, lekarze tez nie sa cudotworcami i nie zawsze wiedza co moze na 100%pomoc i jaka dawka, wiec dobrze to mowia szczerze... I probuja, probuja mu pomoc.. Katoliczka nie jestem, do kosciola nie chodze bo ńie jest mi potrzebny posrednik, ale wierze, mocno wierze w sile naszych mysli, uczuc i energii!!! Tak wiele ludzi wysyla w Waszym kierunku mysli, trzyma kciuki i modli sie !!! Musi byc dobrze!!! Musi!!![/QUOTE] 600gram??? Boze jakie malenstwo! Dobrze ze wszystko idzie w dobrym kierunku. Oby tak dalej! ![]() Cytat:
![]() Ale super dzien! Zazdroszcze ![]() No i super zebjuz się lepiej czujesz! ![]() Wy tak narzekacie na spanie waszych maluchów w ciagu dnia a moha Antosia w dzien wiecej spi niz nie spi. Zastanawiam sie czy to normalne bo jak byla mniejsza to spala o wiele mniej ![]() Jestem w miare na bieżąco wiec moge isc spac ![]() Tz chrapie mala sie kreci- ciezka noc przede mna ![]() Dobranoc Słoneczk ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- A nobi zapomnislam się pochwalić ![]() ![]() ![]() Edytowane przez strawberry162 Czas edycji: 2013-10-26 o 22:43 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1980 |
Wtajemniczenie
|
Cieszę się że mało pisałyście dzisiaj bo nie miałabym siły doczytać wszystkiego a tak mi się udało
![]() Dzoan współczuje bólu kręgosłupa. Mimo to fajny dzień miałaś dzisiaj i mężu się spisał. Poklaszcz mu ode mnie ![]() Neni kurcze miałam nadzieje że lepiej z koteczkiem...ile ma lat kindziorek? Jest jeszcze mama? ![]() No i pustka w głowie ![]() Aaaaa pisałyście o sprzątaniu. Ja nawet sekundy bym się nie zastanawiała żeby wziąć kogoś do sprzątania. Wolałabym ograniczyć swoje wydatki a mieć w końcu błysk. Ale....nie ma takiej opcji żebym wpuścila kogoś do domu jak mam syf, musiałabym najpierw sama posprzątać. Tylko po co mi wtedy sprzątaczka ![]() ![]() Kilka ogłoszeń: - Majka wrzeszczy mi na spacerze i nie mam ochoty nigdzie z nią chodzić. Dzisiaj z TZ przeszliśmy z nią 7 km z czego połowa przepłakana ![]() Skończyło się na tym że karmiłam ją ciemną nocą w parku ![]() - czy objawy poszczepienne mogą pojawić sie jeszcze? Maja dostała szczepionkę 3 dni temu. Nie miała gorączki, miejsce wkłucia niewidoczne, apetyt ma, humor dopisuje, spi ładnie, nie była nawet marudna. Powinnam się cieszyć a ciagle żyje w stresie że sie zacznie.... Czy u was po szczepionce 6 w 1 wystąpiły jakies dolegliwości? - tęsknie za butami na obcasie. Wracalam ostatnio ze szkolenia i czułam się mega kobieco w szpilkach a dzis standardowo najacze na nogi i wio kobyło ![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Acha. Wrzaskun w klubie z dzisiaj. Wczoraj skończyła 9 tyg a matka dzisiaj sobie przypomniała ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.