Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r. cz.XI - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejny wątek będzie nosił nazwę:
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz. XII 0 0%
Rodzić juz nadchodzi czas - przerażenie jest wśród nas! 1 2,04%
JEDNE TULĄ JUŻ MALUSZKI, DRUGIE JESZCZE MAJĄ BRZUSZKI 19 38,78%
1,2,3 do rozpakowanych dołącz TY! 0 0%
Dzieci w brzuchu, dzieci w wózkach - poczekalni to końcówka! 7 14,29%
RĘCE SKŁADAM, MODŁY WZNOSZĘ - CHCĘ MIEĆ PORÓD JAK NEMOSEK 22 44,90%
Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-27, 06:46   #1441
lineczka1989
Zakorzenienie

Dot.: Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r.

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
Lineczko- najgorzej jest iść do szpitala na weekend- wg mnie. Bo w sumie ani wiekszych badań ani nic nie robią.. no ale trzymaj sie dziołszka tam Może Nela nie będzie chciała czekać i wyskoczy skoro czop odszedł to wieksze nadzieje
Tez uwazam ze to najgorsze co noze byc ale co poradzic
Watpie bo zadnych skurczy ani nic wiec raczej wyjsc nie chce..

Wiecie tak sie teraz zastanawiam ze ten "czop" to on wcale zielony nie byl tylko tak wygladal przy zimnych ledach w lazience i sama sie w ten szpital wkopalam

Noc byla straszna.. Budzilam sie co chwile jedna gadala przez sen druga chrapala a trzecia sie wiercila na skrzypiacym lozku.. Na dodatek jeszcze tu jest tak goraco ze nie wiem..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 06:52   #1442
ryba91
Zakorzenienie

Dot.: Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r.

współczuję Ci tego pobytu... ale moze jutro sie wyjasni;p

acelinka dzis tez idzie, nie? ;p
Stary 2013-10-27, 07:11   #1443
acelinka
Zakorzenienie

lineczkaa rodzimy?

na 9 jedziemy do tegospzitala, dam potem na penwo znac co i jak ktora dziś dostępna i moge ją nekąć sms'ami ?
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 07:16   #1444
basiula19
Zadomowienie

hej

Ja juz myślałam ze rodze. Obudził mnie o 5:10 silny bol krzyża i brzucha. Z czasem robiły się coraz mocniejsze i były co 10 minut nawet tz nie pojechał do pracy bo myślał ze trzeba będzie jechać i w końcu po skurczu o 5:50 poszłam się umyć wróciłam to jeszcze tylko jeden był i cisza. Teraz znowu mnie łapią ale pojedyncze do tego jestem obolala po tych rannych. Nie wiem co mam myśleć czyżby coś się dzis świeci?

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 07:17   #1445
ryba91
Zakorzenienie

ja do 11 dzisiaj tylko;p
Stary 2013-10-27, 07:29   #1446
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
lineczkaa rodzimy?

na 9 jedziemy do tegospzitala, dam potem na penwo znac co i jak ktora dziś dostępna i moge ją nekąć sms'ami ?
Acelinka, ja nie rodze :P mi mozesz dsc znac bo i tak bezczynnie leze wiec wiesz :P

"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
Stary 2013-10-27, 07:33   #1447
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez basiula19 Pokaż wiadomość
hej

Ja juz myślałam ze rodze. Obudził mnie o 5:10 silny bol krzyża i brzucha. Z czasem robiły się coraz mocniejsze i były co 10 minut nawet tz nie pojechał do pracy bo myślał ze trzeba będzie jechać i w końcu po skurczu o 5:50 poszłam się umyć wróciłam to jeszcze tylko jeden był i cisza. Teraz znowu mnie łapią ale pojedyncze do tego jestem obolala po tych rannych. Nie wiem co mam myśleć czyżby coś się dzis świeci?
możlliiiiiwe

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
Acelinka, ja nie rodze :P mi mozesz dsc znac bo i tak bezczynnie leze wiec wiesz :P

okej okej

a Ty juz w szpitalu?
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-27, 07:34   #1448
ryba91
Zakorzenienie

basiula- to uważaj godzina 0 nadciąga jak cos to daj znać!! :P
Stary 2013-10-27, 07:42   #1449
Kabriela
Zadomowienie

No i będzie poród...fajnie....trzymam y kciuki.
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 07:53   #1450
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Mam fotki tez od razu po porodzie, z pepowina i przy cycku, caly umazany krwia Wiecie co-choc ten porod byl podobny niestety do poprzedniego,to mi lzy leca na mysl o nim.Bylo totalnie bez znieczulenia ale zakonczyl sie super, bo sama urodzilam, parte trwaly 45 min a nie 2,5 godziny i nie bylam cieta, tylko troche peklam.Ale minimalnie, potrzebny byl tylko krotki szew wewnetrzny. Nie uzywano proznociagu, urodzilam sama, z jedna polozna a nie z 10 osobami jak z Danielem. Jak chcecie moge wam opisac:

O 8 bylam w szpitalu na wywolanie. Zbadano mnie i okazalo sie ze jest 2 cm rozwarcie, jednak szyjka miekka ale nie zgladzona i dluga. Dostalam zel na wywolanie, skurczy zero. O 14 czulam juz juz pierwsze skurcze, coraz bolesniejsze, przechodzace w pachwiny, do krzyza. O 16 30 badanie- zadnego postepu porodu, oprocz lekkiego zgladzenia szyjki. Skurcze na 60-70 % (choc to zalezy od ustawienia maszyny). Nie dawali mi nadziei ze cos sie rozwinie, raczej mowili, ze nastepne wywolanie nastepnego dnia o 8, z kroplowka. Swietnie, tylko ciekawe jak z takimi bolami i skurczami przetrwac noc, kazali mi sie wyspac.Bardzo smieszne Ja sie tu juz zwijalam z bolu. Ale tym razem duzo sie ruszalam, krecilam na pilce, wieczorem nie mogac juz wytrzymac, skorzystalam z wanny i to przynioslo mi ulge. Skurcze byly co 2 minuty. Maz byl przy mnie caly dzien do 22. Potem pojechal do domu sie przespac. Wygladalo na to, ze w nocy nie urodze. Mieli mi dac tabletke na sen i cos przeciwbolowego. Tabletka nie zadzialala. Zasnac nie zasnelam. Srodek przeciwbolowy nie pomogl wogole, skurcze byly nadal i coraz bolesniejsze, jak przy Danielu skakaly na 100 % i zostawaly na tym poziomie, spadaly na 20 sekund by wzrosnac znow do 100 %.Praktycznie zadnych wiec przerw. Wrocilam do pokoju bo nie bylo nadal postepow w rozwarciu. Chodzilam potem po korytarzach, znow weszlam do wanny, kucalam. Zadnego postepu.Puls malego ok. Przyszla inna zmiana i stwierdzila z przerazeniem ze to wyglada na porod, a ja sama chodze w te i we te. Polozna mnie zbadala i niby rozwarcie za male na PDA. Znow do wanny na 2 godziny. W miedzyczasie juz blagalam o znieczulenie. Prosilam by zadzwonili po meza byla 3 15. O 3 30 przyszla lekarka, dala mi srodek hamujacy skurcze na doslownie 2 minuty by mogla mnie zbadac a tam pelne rozwarcie i zaczynaja sie parte. Maz przyszedl o 3 40. Jak juz lezalam na lezance i parlam. Na znieczulenie za pozno. O 4 09 urodzilam malego. Potem lozysko. Cudowne uczucie, gdy czuc ze maly z ciebie wychlusnal i bol sie zmniejsza. Lzy mi leca na sama mysl. Takiego mokrego dali mi na piers, maly nie plakal.Patrzal sie na mnie wielkimi oczami Do tej pory nie wiem, czy sie nade mna polozna znecala i mi nie chciala dac znieczulenia czy rozwarcie nagle sie zrobilo..Ale teraz nie zaluje ze tak wyszlo.Pomimo szycia bylam od razu sprawna. Teraz czasami dopada mnie baby blues, od 5 nocy w sumie nie spalam wiecej niz godzine dziennie. Dzis w nocy nie wiedzialam do kogo isc-Daniel plakal i chcial tylko mnie i jednoczesnie Christian rowniez.

Rusalka-przytulam....
Dzielna kobietka z Ciebie

Cytat:
Heja odzywam sie ze szpitala i powiem Wam ze lwze tu bez sensu ale od poczatku...
Poszlam do rejestracji wypelnili papiery potem zaprowadzily mnie na oddzial ze mnie zostawia juz do porodu bo to koniec ciazy, ja juz zalamka bo o tak przeryczalam pol dnia no ale nic...
Zaprowadzily mnie na KTG lezalam 40 minut zadnych skurczy piekny zapis... No to polozyli mnie na sali za kawalek przyszla doktorka i na badanie to zrobila wywiad potem na fotel cos tam sie dzieje ale ona tu porodu to nie widzi, rozwarcie na jakies 1,5 cm nic wiecej a zielona wydzielina to... Czop gdybym wiedziala to bym wcale nie przyjechala powiedziala ze jestem trudnym przypadkiem bo nie wiedza nawet kiedy mi wywolywac porod bo mialam nieregularne miesiaczki i mam zle wyliczony termin i na usg wczesniejszych nie mialam rozmiaru dziecka wiec ciezko jest okreslic potem zrobila mi usg mala wazy 3200 g i wychodzi tak mniej wiecej 38 tydzien..
Powiedziala ze woleliby zebym sama zaczela rodzic i zostawiaja mnie na obserwacje do poniedzialku a potem zobacza co dalej... Jak mi nie beda chcieli wywolac to aie wypisuje ze szpitala i przyjade jak zacznie sie cos dziac..

Ogolnie jest do bani...

Sent from my GT-I9100 using Wizaz Forum mobile app
Jeśli nie podejmą żadnych działań to faktycznie nie ma sensu żebu Cię trzymali... wiem co czujesz, bo ja miałam mega doła jak musiałam leżeć w tym szpitalu i nie wiedziałam co z mną będzie i jak długo tam posiedzę...

za te co w szpitalach... Basia, czyżby porodzik się szykował?

Dzień Dobry

Faktycznie tu spokój i cisza Nawet daję radę nadrabiać

U Nas dziś nocka spokojna,mały obudził się o 1,4 i o 7, teraz sobie dalej śpi
Popołudniu śmigamy na spacerek.
Przez tą zmianę czasu podejrzewam,że wszystko będzie się dziś starsznie dłużyło

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 08:12   #1451
NEWTREND
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Co mnie tym razem zdziwilo- obskurczanie sie macicy po porodzie Podczas kazdego karmienia skurcze jak podczas porodu.

Maly ma nadal zator. Chodzimy na kontrole, nastepna za tydzien. Niedlugo bedziemy skierowani do Regensburga do kliniki dzieciecej.
Dobrze ze w miarę ci poszło i nie przechodziłaś traumy, będziesz dobrze wspominać poród. A co do obkurczania to boli za drugim razem jak cholera, ja jak zaczynałam karmić to tak bolało że zaczynałam wymiotować, i musiałam małego odstawić i biec do toalety, na druga dobę przyszedł lekarz w szpitalu bo już byłam wykończona bólem wymiotami i zlecił badania krwi, później dostałam dwie kroplówki bo się odwodniłam i zastrzyk przeciwwymiotny. Dopiero po tym zastrzyku przeszło i mogłam normalnie zacząć jeść. Lekarz powiedział że to była taka reakcja organizmu na ból czyli to obkurczanie macicy.

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Cytat:
Tez uwazam ze to najgorsze co noze byc ale co poradzic
Watpie bo zadnych skurczy ani nic wiec raczej wyjsc nie chce..

Wiecie tak sie teraz zastanawiam ze ten "czop" to on wcale zielony nie byl tylko tak wygladal przy zimnych ledach w lazience i sama sie w ten szpital wkopalam

Noc byla straszna.. Budzilam sie co chwile jedna gadala przez sen druga chrapala a trzecia sie wiercila na skrzypiacym lozku.. Na dodatek jeszcze tu jest tak goraco ze nie wiem..

biedactwo współczuję wiem co to szpital, przed poprzednim porodem też leżałam na patologii kilka dni bo mi wywoływali poród. Upłakałam się tam jak nie wiem co, a jak urodziłam to mały miał żółtaczkę i znowu nasz pobyt się przeciągnął, W efekcie prawie 2 tyg w szpitalu nabawiłam się już niezłej depresji bo ostatnie dwa dni tylko płakałam.
Obawiam się że i tym razem będzie u mnie podobnie jak u ciebie bo mój termin też jest trudny do wyliczenia.

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Lineczka tobie by się tam sala gimnastyczna przydała a nie łóżko bo jak tu ma się coś zacząć skoro człowiek tylko leży.
NEWTREND jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-27, 08:26   #1452
89Beatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Beatko dziękuję.

nie daje rady... chyba w dzień bede ino spać do przyjazdu gości..
widzę że bezsenna noc za tobą, kup to mleko, jeśli nię będzie w aptece to widziałam w rossmanie i naturze, pokarm go tym, w miedzyczasie ściągaj swoje, może on łapczywie je i z tąd te ulewania twoim mlekiem.

I nie denerwuj się, wiem że to frustrujące, ja jednak zrezygnowałam z kp i tylko mm podaje, i jestem ździwiona że takie łądne kupy są, bezproblemowe, prawie na każdej pieluszce.
Nie sądziłam że kupami bedę się zachwycać
Stary 2013-10-27, 08:33   #1453
Olenka_24
Zadomowienie

Dzien dobry

Wspolczuje Ci Lineczka tego pobytu w szpitalu. Ale moze faktycznie to Nele zmotywuje do wyjscia wzielas ze soba torbe do porodu?

Ktosiula, tort Ci wyszedl rewelacyjny. I na pewno tez tak smakuje

Dziewczyny ktore maja doswiadczenie z wizazem na tel. Jak sie robi zeby sie wiecej emotek wyswietlalo? Heh nie wiem jak to sie robi

Olenka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 08:45   #1454
Antibia86
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Olenka_24 Pokaż wiadomość
Dzien dobry

Wspolczuje Ci Lineczka tego pobytu w szpitalu. Ale moze faktycznie to Nele zmotywuje do wyjscia wzielas ze soba torbe do porodu?

Ktosiula, tort Ci wyszedl rewelacyjny. I na pewno tez tak smakuje

Dziewczyny ktore maja doswiadczenie z wizazem na tel. Jak sie robi zeby sie wiecej emotek wyswietlalo? Heh nie wiem jak to sie robi

Witam się z rana.współczuję nie przespanych nocy.ja nawet nawet ale obudziłam się z nogami i rękami spuchnietymi jak balony...

Wogóle wczoraj zmolestowalam tz i potem właśnie nie wiem czy to czop by byl czy po takim celibacie gdzieś mnie lekko uszkodził bo miałam takie nitki krwi ale sluzu nie jakoś ekstra dużo...tak ni się zresztą wydaje...
Antibia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 08:53   #1455
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
okej okej

a Ty juz w szpitalu?
Od wczoraj :P ale nie rodze bo dalej sie skurcze sie nie pisza :P

Cytat:
Napisane przez NEWTREND Pokaż wiadomość
biedactwo współczuję wiem co to szpital, przed poprzednim porodem też leżałam na patologii kilka dni bo mi wywoływali poród. Upłakałam się tam jak nie wiem co, a jak urodziłam to mały miał żółtaczkę i znowu nasz pobyt się przeciągnął, W efekcie prawie 2 tyg w szpitalu nabawiłam się już niezłej depresji bo ostatnie dwa dni tylko płakałam.
Obawiam się że i tym razem będzie u mnie podobnie jak u ciebie bo mój termin też jest trudny do wyliczenia.

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Lineczka tobie by się tam sala gimnastyczna przydała a nie łóżko bo jak tu ma się coś zacząć skoro człowiek tylko leży.

Tez przeryczalam pol nocy ranek dzisiejszy i wczoraj tak samo

Cytat:
Dzien dobry

W samochodzie TZ wozi torby :P nie motywuje sie

Jest juz po obchodzie pan doktor powiedzial ze prawdopodobniej jutro wyjde bo nic sie nie dzieje a tez dlatego ze mam drugi termin ale ostateczna decyzje podejma jutro rano na obchodzie

Zapomnialam napisac ze Acelinka wraca do domu i nie rodzi

Nela 5/11/13

Edytowane przez lineczka1989
Czas edycji: 2013-10-27 o 08:59
Stary 2013-10-27, 09:01   #1456
coralady
Wtajemniczenie

De28GRATULACJE!Witamy Christiana na świecie!Fajmny opis porodu,ciesze się,że tak ładnie wam poszlo!d
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski

Edytowane przez coralady
Czas edycji: 2013-10-27 o 09:04
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 09:05   #1457
89Beatka
Wtajemniczenie

Lineczka, acelinka szkoda że nic się nie dziejeeeeeeeeeee

Trzeba zcekać, coś dzieciakom w brzuszkach dobrze
Stary 2013-10-27, 09:06   #1458
Olenka_24
Zadomowienie

Cytat:
Od wczoraj :P ale nie rodze bo dalej sie skurcze sie nie pisza :P

Tez przeryczalam pol nocy ranek dzisiejszy i wczoraj tak samo

W samochodzie TZ wozi torby :P nie motywuje sie

Jest juz po obchodzie pan doktor powiedzial ze prawdopodobniej jutro wyjde bo nic sie nie dzieje a tez dlatego ze mam drugi termin ale ostateczna decyzje podejma jutro rano na obchodzie

Zapomnialam napisac ze Acelinka wraca do domu i nie rodzi
Jednak jej nie zatrzymali w szpitalu ?

Olenka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 09:06   #1459
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antibia86 Pokaż wiadomość
Witam się z rana.współczuję nie przespanych nocy.ja nawet nawet ale obudziłam się z nogami i rękami spuchnietymi jak balony...

Wogóle wczoraj zmolestowalam tz i potem właśnie nie wiem czy to czop by byl czy po takim celibacie gdzieś mnie lekko uszkodził bo miałam takie nitki krwi ale sluzu nie jakoś ekstra dużo...tak ni się zresztą wydaje...
Skoro nitki krwi to pewnie czop

Nela 5/11/13

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-27, 09:09   #1460
coralady
Wtajemniczenie

Jutro nasz wielki dzień!Narazie się nie stresuje,jestem podekscytowana na samą myśl,że jutro poznam i przytulę mojego synkaSzukamy pary! Ktoś chętny?

Fiodor Dostojewski
Stary 2013-10-27, 09:13   #1461
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
widzę że bezsenna noc za tobą, kup to mleko, jeśli nię będzie w aptece to widziałam w rossmanie i naturze, pokarm go tym, w miedzyczasie ściągaj swoje, może on łapczywie je i z tąd te ulewania twoim mlekiem.

I nie denerwuj się, wiem że to frustrujące, ja jednak zrezygnowałam z kp i tylko mm podaje, i jestem ździwiona że takie łądne kupy są, bezproblemowe, prawie na każdej pieluszce.
Nie sądziłam że kupami bedę się zachwycać
musze kupic, jutro koniecznie podejde do ross.
a my wczoraj tylko mm i nie ma tylu kupek.. byly moze ze 2 ? to norm,alne czy mam sie martwic...?

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Jutro nasz wielki dzień!Narazie się nie stresuje,jestem podekscytowana na samą myśl,że jutro poznam i przytulę mojego synkaSzukamy pary! Ktoś chętny?
Tszanta tez jutro
Stary 2013-10-27, 09:13   #1462
kyte
Wtajemniczenie

Witam się w niedziele
Smutno mi męża nie ma obudziłam się w niedziele w pustym łóżku
A w nocy obudziła mnie mucha z ADHD
Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Najlepsze w tym wszystkim jest to że odstawiła całą tą szopkę, wybiegła na polę wyła jakby ją zarzynali a teraz przyszła jak gdyby nigdy nic oglądać naszą sypialnię

Słyszałam tylko jak mówiła do teściowej coś takiego podczas całej tej szopki " ja tak bardzo pragnę dziecka a oni je mają i jeszcze się kłócą" bo kilka chwil wcześniej mój TŻ jej powiedział że się trochę poprztykaliśmy... Ale o co jej dokładnie chodziło to nie wiem
Czy się kłócicie czy też nie to Wasza sprawa, nie rozumiem co ma piernik do wiatraka..

Cytat:

ja już nie daje rady z tym jego jedzeniem. Od początku są jakieś problemy. Najpierw mało mleka, potem nie umiał złapać, potem zasypial, później sie nie najadał, ulewał mega ilości i tracił na wadze, a ostatecznie odstawił sie od niego całkowicie. Jak ja mam mu dawać swoje jak i tak te mm musze zrobić:/ bo on albo wypluje, albo nie je/ nie najada sie :/ bez sensu.. trace siły normalnie.
Bardzo mi przykto..ale też pierwsze co mi się nasunęło to to żebyś zaczęła więcej jeść.Pisałaś że nie czujesz głodu, ale to może z przemęczenia?Odpręż się dziś u mamy najedz się porządnie i może jakość mleka będzie lepsza?Trzymam mocno za to
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 09:15   #1463
Anoula
Zakorzenienie

Dzień dobry niedzielnie

Noce zaczynają być co raz bardziej dokuczliwe nie wysypiam się i wcześnie chce mi się spać

Chętnych do porodu na jutro pewnie dużo, ale której się to uda?

Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 09:16   #1464
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Jednak jej nie zatrzymali w szpitalu ?

Jednak nie

Nela 5/11/13
Stary 2013-10-27, 09:16   #1465
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Jaaaaa już jutro!!
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 09:16   #1466
89Beatka
Wtajemniczenie

Cytat:
musze kupic, jutro koniecznie podejde do ross.
a my wczoraj tylko mm i nie ma tylu kupek.. byly moze ze 2 ? to norm,alne czy mam sie martwic...?

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Tszanta tez jutro
po mm 2 to ok, jeszcxze zależy czy twarde czy miekkie?
Stary 2013-10-27, 09:24   #1467
coralady
Wtajemniczenie

rybko to ja przegapiłam,że mamy już parę na jutro!Super!

Fiodor Dostojewski

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-27, 09:40   #1468
lineczka1989
Zakorzenienie

Acelinka napisala ze szyjka zgladzila sie jej do konca, rozwarcie powiekszylo wiec ma sie teraz stawic we wtorek do szpitala

Nela 5/11/13
Stary 2013-10-27, 09:55   #1469
kyte
Wtajemniczenie

Dziewczyny teraz na tvn kobieta na krańcu świata i tym jak się odbywają porody w biednym kraju.Sama nie wiem czy bede oglądać widziałam urywek i jest jak dla mnie mocny.

Stary 2013-10-27, 09:58   #1470
89Beatka
Wtajemniczenie

Taszanta jak samopoczucie przed jutrem

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości