My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20 - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-26, 23:09   #3841
ijaa
Zakorzenienie

Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
gdybys byla w naszej sytuacji inaczej bys do tego podeszla.
uwierz ze tz jest jedna z bardziej pdpowiedzialnuch osob jakie znam.
a jakby mial nie pic, nie wychodzic wtedy kiedy ma prace to nigdzie i nigdy nie wychodzilibusmy, bo on pracuje codziennie. wlaczajac oczywiscie swieta, bo wtedy pracy najwiecej.
czasem to ja go ciagne zebysmy fgdzies wyszli. wiec krzyczec niebede. spokojnie ma 8 h snu wiec mu minie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
tego nie wiesz.
ale.. jesteśmy dorośli, każdy robi i postępuje jak uważa i ponosi tego postępowania konsekwencje.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-26, 23:59   #3842
mmona24
Zakorzenienie

GG do mmona24

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
śpimy dziś o godzinę dłużej
Kto spi to spi... a ja w pracy godzine dłuzej musze siedziec

Wymieniam się

Bloguje
mmona24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 06:04   #3843
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmona24 Pokaż wiadomość
dopiero zawożąc tż do pracy sobie to uświadomiłam
Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
tego nie wiesz.
ale.. jesteśmy dorośli, każdy robi i postępuje jak uważa i ponosi tego postępowania konsekwencje.
nie będę się z Tobą spierać, bo nie na tym rzecz polega, ale niestety nie każdy ma tak że pracuje poniedziałek- piątek i cały weekend może balować,tyle w temacie.
i tak widzę że jestem z tż w Twoich oczach nieodpowiedzialna
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 06:32   #3844
enzunio
BAN stały

I co Alloffkowa, dotarł do pracy? Nie martw się, babcie i tak go kochają
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 06:38   #3845
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
I co Alloffkowa, dotarł do pracy? Nie martw się, babcie i tak go kochają
dotarł dobra żonka go zawiozła wiem że go kochają tego nie zmieni nawet beczka wódki
teraz tylko chodzę i do niego gadam- a Ty chciałeś krupnik na wesele
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-10-27, 06:55   #3846
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Z

mnie też i nie mam pojęcia czemu
Znalazłam coś dla Ciebie... może jednak się skusisz na jakąś dekorację za stołem http://www.extrawesela.com/foto/wese...kaniowa-03.JPG
edit: tż'owi też wysłałam i prawie zawału dostał muszę uważać co mu wysyłam bo musi dotrwać do ślubu
hah ale cudo ja mam więcej takich inspiracji, tylko muszę posuzkac, bo nie pamiętam gdzie znalazłam

Cytat:
Ja uważam, że to, że nieraz nie dwa było ok nie zmienia faktu, że można poczuć się źle i picie w takiej ilości gdy ma się perspektywę porannej pobudki jest średnio odpowiedzialne.

Co, kto lubi jednak. Ja osobiście 'nie pochwalam' takiego postępowania.
podpisuję się pod tym. No wypić można i to rozumiem, ale wódkę przed pracą? Chociaż sama raz tak zrobiłam, urżnęłam się z teściową i nigdy więcej jeszcze okres dostałam w pracy i pół dnia przesiedziałam w kiblu, teraz jak idę do roboty następnego dnia to nic nie tykam albo jedno piwko ewentualnie. Ale myślę, że mój chłop by z powodzeniem obalił tyle co TŻ alloffkowej i wstał rano świeżutki i bez kaca No ale nie może na szczęście, bo codziennie prowadzi ;]
No a z drugiej strony ja się tak kiedyś potrułam białą żubrówką - z moją siostrą i chłopem zrobiliśmy litra czy 0,7 i byliśmy tak chorzy, że nie doszłam na zajęcia, bo porzygałam się pod kioskiem koło przystanku przez dwa dni nic jeść nie mogłam, tak mnie brzuch bolał ;/

Edytowane przez velika
Czas edycji: 2013-10-27 o 06:57
velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 08:20   #3847
enzunio
BAN stały

Velika, proszę nie starszyć mnie, bo u mnie 5 kartonów BŻ stoi Noooo ...... wczoraj uczknęłam jedną małą półlitrową buteleczkę i ją na spółkę z mamą wypiłam TŻ "jak możesz cichaczem weselną wynosić???"

Ale koniec picia urodzinowego. Teraz dopiero napiję się na Sylwka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-27, 08:24   #3848
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Faktycznie, wybacz.
Już poprawiłam.

Kochana, jak tam przygotowania u Ciebie? Bo mnie dzisiaj naszła myśl, że chyba musze się ogarnąć i zaplanować kilka rzeczy, bo pół roku to serio zleci, a my na prawdę niewiele poza podstawy mamy wybrane.

Przy okazji, o której ślubujecie?
No u mnie teraz coraz więcej rzeczy załatwionych ale jednak teraz wchodzą w grę większe szczegóły

W tamtym tygodniu mieliśmy mieliśmy mieć sesje ale będzie jednak w tym nadchodzącym, obrączki już są tylko grawer mamy podać i mierzyć czy pasują za tydzień też się chce spotkać z florystka i omówić wizje dekoracji w połowie listopada dopinam listę gości i zamawiamy zaproszenia

Jedyne co mi teraz spędza sen z powiek to buty bo mam 22.11 przymiarke sukni i buty i bieliznę muszę mieć więc to jest moja misja na najbliższe tygodnie

Poza tym wszystko mamy zgodnie z planem jeszcze bransoletke muszę zamówić bo kolczyki już mam

No a w święta Bożego Narodzenia zapraszamy gości i

A u Was jak?
Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
hah ale cudo ja mam więcej takich inspiracji, tylko muszę posuzkac, bo nie pamiętam gdzie znalazłam

podpisuję się pod tym. No wypić można i to rozumiem, ale wódkę przed pracą? Chociaż sama raz tak zrobiłam, urżnęłam się z teściową i nigdy więcej jeszcze okres dostałam w pracy i pół dnia przesiedziałam w kiblu, teraz jak idę do roboty następnego dnia to nic nie tykam albo jedno piwko ewentualnie. Ale myślę, że mój chłop by z powodzeniem obalił tyle co TŻ alloffkowej i wstał rano świeżutki i bez kaca No ale nie może na szczęście, bo codziennie prowadzi ;]
No a z drugiej strony ja się tak kiedyś potrułam białą żubrówką - z moją siostrą i chłopem zrobiliśmy litra czy 0,7 i byliśmy tak chorzy, że nie doszłam na zajęcia, bo porzygałam się pod kioskiem koło przystanku przez dwa dni nic jeść nie mogłam, tak mnie brzuch bolał ;/
I patrz jaki człowiek jest głupi.... nie raz się tak zrobił jak wpisujesz wyżej a mimo to dalej wóde chleje po imprezach

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 08:29   #3849
alloffkowa
Zakorzenienie

widzę że nie tylko mój mądry takie ekscesy przechodził

My przez miesiąc spokój, potem andrzejki a potem sylwester, a potem dopiero nasze wesele
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-10-27, 08:39   #3850
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
u u u właśnie rozmawialiśmy wczoraj ze znajomymi pomstując jaka to niesprawiedliwość dla tych, którzy nockę mieli dzisiaj :P

Cytat:
TŻ "jak możesz cichaczem weselną wynosić???"
hahahahahaha dobry tekst
dobrze, że my naszą kupujemy bez pośpiechu w przyszłym roku bo nie wiem czy by dotrwała :P

dzisiaj zostaje nam równe 11 miesięcy

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 08:39   #3851
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Cześć znów mam nadrabiania...

antonina_bielska
takie wesele tylko 3 dni? znam takie na wsiach co trwają tydzień
ale suknia mi się podoba ale to na górze dobrze powiedziane enzunio- serweta

mimi_77
wiesz... oni woleliby swojego człowieka dać... kapitalizm. Dlatego tak wypowiadają się na temat innych w branży. Nie wiem czy bym go brała, zastanów się jeszcze, zobacz czy w umowie możesz zrezygnować bez utraty zaliczki w razie czego.

mojakaren
gratulacje, że tanio załatwiliście )

alloffkowa
mam nadzieję, że TŻ dobrze się czuje kacyk pewnie pomęczy cóż...

Dziewczyny!!! TŻ zgodził się na kamerzyste!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-27, 08:41   #3852
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Dziewczyny!!! TŻ zgodził się na kamerzyste!
super!! podzielam Twoją radość - na pewno będziecie zadowoleni z tej decyzji

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
Stary 2013-10-27, 08:45   #3853
velika
Winter is coming

Cytat:
Velika, proszę nie starszyć mnie, bo u mnie 5 kartonów BŻ stoi Noooo ...... wczoraj uczknęłam jedną małą półlitrową buteleczkę i ją na spółkę z mamą wypiłam TŻ "jak możesz cichaczem weselną wynosić???"
No toć pisałam już kiedyś, że ja tej wódki nie tykam. Mam taki uraz, że jak kiedyś na nią trafię na imprezie, to chyba zadzwonię po taryfę, żeby przyjechała z inną Tak samo Krupnik mi nie podchodzi i nie kupuję :/ A ja generalnie jestem człowiek, co niejedną flaszkę obalił, ba zdarzało się w czasach młodości chlać dzbanki wiśniowe czy komandosy, więc jestem zahartowana i byle flaszka mnie z nóg nie zwali. A ta żubrówka to chyba jakaś z przemytu była, chociaż kupowana w Tesco, bo piłam ją przy innych okazjach i zawsze było ok

Edytowane przez velika
Czas edycji: 2013-10-27 o 08:52
Stary 2013-10-27, 08:50   #3854
ysia
Zadomowienie

[QUOTE=mala_czarna_21;4344 6117 bo kolczyki już mam

:[/QUOTE]
Pokaz ! Ja mam cierpienia młodego wertera bo nie mam żadnej słownie żadnej koncepcji na moja suknie , nie wiem czy welon, czy dwa welony , czy bez welonu jakie buty , czy jakieś bolerko czy w ogóle nie iść... Nie mówiąc już o fryzurze bo tu już w ogóle nie mam pomysłu .... A co do spożywania alkoholu w nadmiernej ilości to uważam ze każdy powinien się raz w życiu spic w trupa i do nieprzytomności bo to jest rewelacyjna nauczka na całe życie . Ja sto lat temu uznałam ze szampan i whisky swietnie się razem komponuje , koniec był o wiele mniej świetny: reanimował mnie agencyjny model który przyjechał prosto z mediolanu (chwała chłopu bo Bóg jeden wie jak by się sytuacja rozwinęła gdybym trafiła na kogoś o nieco mniej dobrych zamiarach, koleżanki mnie nienawidzą do tej pory, bo niedość ze ja nie zrobiłam najlepszego wrażenia, to jeszcze słabo był otwarty na podryw bo miał zajęte ręce trzymaniem telefonu żeby ewentualnie zadzwonić na pogotowie) Wstyd nie z tej ziemi, smierć w butach i kac morderca. Do dziś nie pije, historie opowiadam wszystkim dzieciom w wieku gimnazjalnym skłonnym do eksperymentów jakie znam. U nas na weselu nie bedzie wódki, bo złe mi się kojarzy.

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 08:52   #3855
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
No toć pisałam, że ja tej wódki nie tykam. Mam taki uraz, że jak kiedyś na nią trafię na imprezie, to chyba zadzwonię po taryfę, żeby przyjechała z inną Tak samo Krupnik mi nie podchodzi i nie kupuję :/ A ja generalnie jestem człowiek, co niejedną flaszkę obalił, ba zdarzało się w czasach młodości chlać dzbanki wiśniowe czy komandosy, więc jestem zahartowana i byle flaszka mnie z nóg nie zwali. A ta żubrówka to chyba jakaś z przemytu była, chociaż kupowana w Tesco, bo piłam ją przy innych okazjach i zawsze było ok
Z wódką to różnie bywa, zawsze komuś będzie pasowała mniej lub bardziej. MY jak jedziemy do rodziców TŻ i wychodzimy wieczorem gdzieś na piwko/wódkę to zawsze chłopaki znoszą Żołądkową de Luxe. A nam ta wódka kompletnie nie podchodzi...

Velika Komandos to było świetne winko, dla mnie smakowało jak guma balonowa Ja to w młodości piłam na imprezach Absolwenta, bo był jednym z tańszych teraz musiałabym być już dobrze trafiona żeby go wlać do buzi.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-27, 08:53   #3856
asia1206
Raczkowanie

My ostatnio rozmawialiśmy z Tż na temat kamerzysty i równo uznaliśmy,że nie chcemy bo nie lubimy siebie później oglądać-ja robie głupie miny
Moje chłopaki pojechali na plac zabaw pograć w piłkę a później na zakupy-dziś moje kochanie gotuje-czyli na obiad pizza lub kebab
Ze spraw ślubnych nic nie robie-może jutro dostane kopa bo kumpela ma mi przynieść suknię do przymiarki
Ciesze się,że w tym tyg.pracuję tylko do czwartku-jakoś chyba przeżyje bo ostatnio coś mi nerki nawalają , a podobno od jutra mam mieć więcej pacjentów
Miłego dnia PM-ki

Nasze kochane serduszko
asia1206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 08:55   #3857
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

mojakaren

Stary 2013-10-27, 08:59   #3858
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Z wódką to różnie bywa, zawsze komuś będzie pasowała mniej lub bardziej. MY jak jedziemy do rodziców TŻ i wychodzimy wieczorem gdzieś na piwko/wódkę to zawsze chłopaki znoszą Żołądkową de Luxe. A nam ta wódka kompletnie nie podchodzi...

Velika Komandos to było świetne winko, dla mnie smakowało jak guma balonowa Ja to w młodości piłam na imprezach Absolwenta, bo był jednym z tańszych teraz musiałabym być już dobrze trafiona żeby go wlać do buzi.
za żołądkową de luxe też nie przepadam. Jak już mam pić czystą to kupuję soplicę, bolsa, stocka - to są spoko wódki i krzywdy mi nigdy nie zrobiły. Chociaż rzadko mi się zdarza, bo wolę owocowe (pigwówka ) albo rum czy whisky. Absolwenta chyba raz piłam bleeeee
Komandos to smak młodości, szkoda, że już go nie ma Na studiach z butelki mieliśmy świecznik zrobiony

Stary 2013-10-27, 10:03   #3859
rabbitka
Rozeznanie

Cześć Dziewczyny, ale miałam wczoraj dzień-calutki w pracy Dobrze, że dziś wolne o ekstra godzina spania
Pysia pochwal się suknią

Kate_Noir pierwsze mi się bardziej podoba

Opiumalfa można prosić zdjęcie z przymiarki na prov, bo nie jestem w klubie.

Enzunio gratulacje barmana!

Mimi_77 ja bym tego fotografa olała, podejście masakra! Szukałabym innego. Nasza fotografka jest świetna, super się z nią dogadujemy.

Ja też nie lubię tych wszelkich dekoracji sercowych za Parą Młodą, to co Kate wkleiła okropność

Alloffkow biedny Twój chłop, dobtze, że się ogarbął do pracy! co do upicia się, ja miałam epizod z tequilą, prawie całą butelke sama wypiłam na jednym sylwetrze... Od tej pory nie tykam bo nam sam zapach mi się niedobrze robi.. wódki nie lubię, za to białe wino mogę pić litrami (i to planuje pić na swoim weselu) i drinki, te zdradliwe, w których nie czuć alkoholu mniam!

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-27, 10:04   #3860
moooniaaaa
Zakorzenienie

A ja dzisiaj mam przerażenie w oczach i jakieś sentymentalne bzdury gadam do tż

Że zaraz święta, wyprawa po choinkę (ja kupno choinki zawsze bardzo przeżywam), potem sylwester i zapraszanie gości. Do końca roku trzeba kupić alkohol i zaproszenia. I w ogóle jakoś ten czas przyśpieszył
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 10:10   #3861
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

Że zaraz święta, wyprawa po choinkę (ja kupno choinki zawsze bardzo przeżywam), potem sylwester i zapraszanie gości. Do końca roku trzeba kupić alkohol i zaproszenia. I w ogóle jakoś ten czas przyśpieszył
też mam takie wrażenie, że po zakończeniu wakacji i wraz z nadejściem jesieni jakoś czas szybciej sunie. Zwłaszcza jak zostaje mniej niż rok - ten rok to jeszcze taka magiczna granica była, a teraz czas się sprężać

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
Stary 2013-10-27, 10:14   #3862
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:

też tak czasami mam

tż za to zawsze ma tak że mówi: oo, teraz ostatnia wigilia u rodziców, następna będzie u nas, ble ble ble xd

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

i mi czas też starsznie zapierdziela już, masakra jakaś...
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-10-27, 10:16   #3863
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
też mam takie wrażenie, że po zakończeniu wakacji i wraz z nadejściem jesieni jakoś czas szybciej sunie. Zwłaszcza jak zostaje mniej niż rok - ten rok to jeszcze taka magiczna granica była, a teraz czas się sprężać
ja myślę że to kwestia tego że sporo się teraz dzieje i żyje się od święta do święta trochę bo teraz wszystkich świętych i już listopad w grudniu żyje się świętami potem sylwester i już rok 2014 trochę spokoju i zaraz wielkanoc i poleci z górki każda będzie dopinać szczegóły wtedy

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 10:33   #3864
moooniaaaa
Zakorzenienie

Właśnie zaktualizowałam naszą ślubną listę. Pogrubiłam to co załatwione. Przy innych pozycjach dopisałam miesiące,w których trzeba to załatwić. Robię listę dla dj. Ale złapałam fazę :P

Dziewczyny, które zamawiały buty taneczne w jakim kolorze brałyście obcas Szykuję meila z zamówieniem do akcesu2 i mam problem
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 10:33   #3865
enzunio
BAN stały

Tylko mi się dłuży...

A wina to chyba teraz mniej kupię niż wcześniej chciałam, bo pewnie mało kto będzie chciał pić wino jak będą drinki... Nie wiem, znowu jestem w kropce...

Wczoraj wypróbowałam to wino musujące (kupione w Niemczech) http://en.rotkaeppchen.de/#/sortiment/sekt/halbtrocken/

I powiem Wam, że już Michaelo czy jakoś tak z Biedronki jest lepsze
Stary 2013-10-27, 10:36   #3866
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko mi się dłuży...

A wina to chyba teraz mniej kupię niż wcześniej chciałam, bo pewnie mało kto będzie chciał pić wino jak będą drinki... Nie wiem, znowu jestem w kropce...

Wczoraj wypróbowałam to wino musujące (kupione w Niemczech) http://en.rotkaeppchen.de/#/sortiment/sekt/halbtrocken/

Wiesz co, wino podobno ostatnio ma wielkie wzięcia na weselach. Znajomy, który załatwia nam alko powiedział, że pasuje liczyć butelkę wina na parę i tak zrobimy zwłaszcza, że wino będziemy rozdawać.

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
Stary 2013-10-27, 10:40   #3867
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Wiesz co, wino podobno ostatnio ma wielkie wzięcia na weselach. Znajomy, który załatwia nam alko powiedział, że pasuje liczyć butelkę wina na parę i tak zrobimy zwłaszcza, że wino będziemy rozdawać.
Nawet przy barmanie? To ja wcześniej zakładałam jedno na 10 osób, a teraz chciałam jeszcze zmniejszyć To chyba jednak zostanę przy tej pierwszej opcji, nie chcę żeby zabrakło
Stary 2013-10-27, 10:49   #3868
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
A u Was jak?
U nas tak:
Mamy: sala, foto, DJ, suknię, umówioną makijażystkę, zaprojektowane zaproszenia, wybrane buty i kolczyki (moja jedyna biżu) oraz chodzimy na kurs tańca.

W najbliższym czasie w planach (w tym roku):
- za tydzień idziemy zaklepać termin i godzinę, wiec jak to załatwimy drukujemy zaproszenia i niewiele później (pewnie początek grudnia) zaczynamy je rozdawać
- w listopadzie planuje zamówić: buty oraz drewniane litery na nasz stół
- zaczynamy rozglądać się za alko i chcemy go kupić w tym roku
- planuję też wybrać się do mojego salonu i poprosić o próbkę materiału z sukni bym mogła zacząć szukać sweterka lub innego okrycia i ozdoby do włosów.

Obrączki planujemy załatwiać w styczniu - mniej więcej wiemy czego chcemy, wiec to kwestia ostatecznej decyzji i zamówienia (mamy swoje złoto).
Styczeń/luty planujemy też cały strój dla TŻa, bo on wcześniej nie chce (bo się odchudza ).

Pozostaje na kwestia auta i kwiatów (bukietu dla mnie i kwiatów na salę), ale tu musimy.. uruchomić kontakty i coś postanowić.

Cytat:
Dziewczyny, które zamawiały buty taneczne w jakim kolorze brałyście obcas Szykuję meila z zamówieniem do akcesu2 i mam problem
Ja co prawda jeszcze nie zamówiłam, ale mam wybrany model z akces i biorę obcas taki jak kolor buta (fioletowy).

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2013-10-27 o 10:52
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 10:55   #3869
KaMilka4891
Zadomowienie

ana909 Była w pierwszym kartonie jaki otworzylismy i juz sie balam ze bedzie ich wiecej... na szczescie tylko jedna ale to i tak o jedną za duzo.
Moim znajomym kiedyś wódka zamarzła…
docik10 Jak to ja leżący kartonik mnie kusił, żeby coś z nim zrobić . No i wymyśliłam jak go zapakuje. Mam nadzieję, że teściowej się spodoba bo nawet nie pytałam czy mogę zapakować prezent od niej

A nie myślałaś, żeby pudełko zrobić w bardzo prosty sposób? Może ktoś z rodziny lub znajomych pracuje w jakimś biurze? Tam zazwyczaj kupuje się cały karton papieru. Ten kartonik można ładnie obkleić papierem i udekorować gotowymi ozdobami. Posiada wieczko które można podkleić taśmą dwustronną aby się trzymało pudełka

Kobieto jesteś wielka!!! Jak masz jeszcze jakieś inspiracje to biorę wszystko

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość

mnie też i nie mam pojęcia czemu
Znalazłam coś dla Ciebie... może jednak się skusisz na jakąś dekorację za stołem http://www.extrawesela.com/foto/wese...kaniowa-03.JPG
edit: tż'owi też wysłałam i prawie zawału dostał muszę uważać co mu wysyłam bo musi dotrwać do ślubu
Och jakie śliczności
Cytat:
o jezu ale masakre meam z tz!! bylismy u znajomych na imirninach, we dwoje wypili troche ponad 1,5 butelki Krypnoka, i mi sie narzeczony zatrul.... jade do domu 40 na godzine a on czemu ja tak szybko jade!! przyjechalismy a ona do domu po scianie idzie.... a teraz siedzi i wymiotuje
woda z miodem i cytryną ale najpierw musi się tego nie przeskoczysz
Cytat:
a ja godzinkę później do pracy
Cytat:
My przez miesiąc spokój, potem andrzejki a potem sylwester, a potem dopiero nasze wesele
już bo od sylwestra do wesela ani kropelki

Cytat:
No toć pisałam już kiedyś, że ja tej wódki nie tykam. Mam taki uraz, że jak kiedyś na nią trafię na imprezie, to chyba zadzwonię po taryfę, żeby przyjechała z inną Tak samo Krupnik mi nie podchodzi i nie kupuję :/ A ja generalnie jestem człowiek, co niejedną flaszkę obalił, ba zdarzało się w czasach młodości chlać dzbanki wiśniowe czy komandosy, więc jestem zahartowana i byle flaszka mnie z nóg nie zwali. A ta żubrówka to chyba jakaś z przemytu była, chociaż kupowana w Tesco, bo piłam ją przy innych okazjach i zawsze było ok
pjona ja też za kołnierz nie wylewam, tęsknię za leśnym dzbankiem ponoć już nie produkują a co do urazy do wódki to ja miałam tak z bolsem a żubrówki nie tykam w żadnej postaci, zielonej od lat nie piłam, nawet raz próbowałam, czy może uraz mi przeszedł, ale nie, a co czystej uraz przyszedł po jednym z ostatnich wesel
Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość

absolwent musiał byc na każdej imprezie w liceum a co do de Luxa to ja lubię i mi nie szkodzi
Cytat:

u nas kupno choinki i jej ubieranie wiąże się z kilkudniową depresją w moim wykonaniu, nie znoszę tego robić a TŻ jak sam po choinkę pojedzie to zawsze jakiegoś drapaka przywozi
Cytat:
Tylko mi się dłuży...

nie tylko Tobie mi zostało aż 10 miesięcy i 1 dzień
Stary 2013-10-27, 11:04   #3870
paular409
Raczkowanie

Ja już po ale trafiłam tutaj u moge służyć rada. Wesele było na 140 osób , był drink bar, poszły nam 2 butelki wina, dosłownie.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
paular409 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości