|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł kolejnego wątku! | |||
Czas na zupę i banana - tak przynajmniej mówi mama. Mamy VII-VIII 2013 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 7,81% |
Piąstka w buzi, nawet dwie, daj banana włożę też. Mamy VII-VIII 2013 |
6 | 9,38% |
Marchew, jabłko i ziemniaki - poznajemy nowe smaki. Mamy VII-VIII 2013 |
20 | 31,25% |
Chociaż mleko nadal lubię, to marchewki nie odmówię. Mamy VII-VIII 2013 |
7 | 10,94% |
Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 |
19 | 29,69% |
Dziób rozgadany, bańki ze śliny, czas na ząbkowanie chłopcy i dziewczyny. Mamy VII-VIII 2013 |
5 | 7,81% |
Nasze dzieci to gagatki, są gotowe do odsiadki. Mamy VII-VIII 2013 |
1 | 1,56% |
Pierwszy ząbek, drugi leci, mamy nie śpią dzień juz trzeci. Mamy VII-VIII 2013 |
1 | 1,56% |
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2041 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3
W nocy spuchla szyja Adasia, linia centralna przestała działać. Za kilka godzin jedzie na salę operacyjną, beda zakładać cewniki Hickmana. Problem w tym, że Adaś jest juz bardzo słaby i lekarze boją sie czy Adaś da radę przetrwać narkoze. Ale założyć mu musza bo antybiotyk trzeba podawać. Bez antybiotyku Adas nie da rady. Tak czy siak Młodego przenoszą po tym zakładaniu cewnika na intensywną terapię.
Do tego dochodzą wymioty i biegunka. Mam pustkę w głowie. Ja juz nawet nie wiem co Wam pisać. Odezwę sie jak będziemy mieli lepsze wieści. Pozdrawiamy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2042 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3
Cytat:
Cynamonku kachany musicie myslec pozytywnie mu tu caly czas trzymamy kciuki za Adasia! Da rade! Przetrwa operacje i wyjdzie z tego! Ten koszmar musi sie niedlugo skonczyc! MUSI!!! ADASIU WALCZ SLONECZKO WALCZ!!!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2043 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9300
![]() ![]() |
![]() |
#2044 |
Zadomowienie
|
Cynamonku brak mi słów, łzy ciekną, serce się ściska jednak wierzę mocno wierzę w Adasia Kochanego
![]() ![]() ![]() ![]() Boże błagam, proszę Cię dodaj sił Adasiowi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2045 |
Zakorzenienie
|
Cynamonku nawet nie wiem co napisać, żeby dodać wam otuchy, wspomóc ciepłym słowem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2046 |
Zakorzenienie
|
cynamonowa
![]() tule ściskam i nie wiem co jeszcze napisać, bo mi łzy do oczu napływają ![]() nie sposób myśleć w tym momencie o własnym dziecku i przeklinać siebie, że czasami marudzę na brak snu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2047 |
Zadomowienie
|
Adasiu, słoneczko malutkie, walcz...!
![]()
![]() |
#2048 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Adasiuuuu WALCZ kochanie!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! Dziś modliłam się za Was, MUSI SIĘ POPRAWIĆ ADASIOWI muuusiii!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2049 |
Zakorzenienie
|
Adasiu , wierzymy, że musi być poprawa. Modlimy się za ciebie z mezem. Walcz słoneczko z całych sił...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2050 |
Zakorzenienie
|
Cynamonka, a Ty nam pisz kochana, będziemy Cię wspierać jak możemy!!!
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Kurcze miałam coś pisać, odpisywać ale myślę o Cynamonkach i skupić się nie moge ![]() Mój mały ma ostatnio zielone kupy...cholercia odstawiłam już jajka, żelaza staram sie juz nie brac...nie wiem czy czekać do 7 bo mamy bilans i szczepienia czy panikować i isc wczesniej do pediatry? W sumie nie marudzi przy kupach ani nic...czy to normalne? Wasze kupy(tzn maluchów) sa zawsze zółciutkie?: PS. Karolajn a też jestem d.upa bo sie nie przywitałam z nową..Sylwia hej... no i nie powiedziałam DZIEN dobry dzisiaj... DZIEN dobry! Edytowane przez madi82 Czas edycji: 2013-10-27 o 12:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2051 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
byliscie na zajeciach dla maluchów czy ot tak popluskac sie?? Cytat:
a na obiad indyk i kluski śląskie, do tego surówka z czerwonej kapusty i jabłka Cytat:
![]() nie zebym była nieżyczliwa ![]() Cytat:
![]() Cynamonku wiem z trudno wierzyc w Boga w takiej chwili, ale co innego pozostaje?? Adasiu niech Twoje serduszko zacznie mocno bić dla mamy i taty!!! Chciej pooglądać ten świat!! |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2052 |
Zakorzenienie
|
Madi- zdarzają się zielone i to nie tak rzadko. Pytałam o to polozna kiedy u nas była i powiedziała nam, że mogą się zdarzać.
![]() ![]() |
![]() |
#2053 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2054 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Margo, ale Wam fajnie na tym basenie było ![]() Neni jak Kindziorek? Enlevee..jak chrzciny się udały?Tomaszko był grzeczny? Misiaczka, ale masz fajnie z tym snem Mai ![]() Elaine, co tam u Was??? Rocky jak w szkole? i jak Kłapcio? Eveeve...czy miałaś juz to weselicho? Jak było, pokaz jak się wystroiłas ![]() Małaczarna, Czarowniczka, jak tam kupki Waszych małych? co komu jeszcze co komu hmmm |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2055 | |
Zakorzenienie
|
żółte, zielonkawe, musztardowe
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2056 |
Wtajemniczenie
|
ITA na szczęście nic się nie stało
![]() MAGOLINA no to smacznego! DZOAN skąd to znam. Wszyscy wiedzą najlepiej, a matka na pewno się mylib ![]() SURKA jak szaleje ![]() ONA tak samo u mnie. Każdy dzień był nie pewny. Cieszę się, że to za mną ![]() ADASIU WALCZ! !!! Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app
#2057 |
Zakorzenienie
|
Cynamonku Adasiu walcz dzielnie
![]() ![]() U mnie noc masakra. O 6 rano maly sie przebudzil, a spal ze mna na ramueniu i zaczal ostrzej kwekac, ale ja musialam isc siku bo pecherz mi pekal, a on sie tak rozwyl ze masakra. W konsekwencji nie chcial cycka zalapac. Dostalam z piesci w buzie. Nienawidze tego. On tak wyl ze az sie zakrztusil, ale to go uspokoilo. Moze se uswiadomil ze ta histeria nie ma sensu. Bo co innego to bylo jak nie histeria ![]() Potem zjadl z obu cyckow mu dalam. Licze ze dluzej pospi. 1,5h od 6 do 7:30 nie spal. Po karmieniu lezal 40min.w lozeczku i robil dokladnie to co Surki piekna Lilcia ![]() ![]() No i ziomek padl teraz wiec i ja lece dospiochac. Ufff.... Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
#2058 |
Zakorzenienie
|
właśnie..
![]() u nas na obiad dzis rosół i ziemniaczki z pulpecikami i sosem pomidorowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2059 |
Zakorzenienie
|
Ita- ale Ci synus zafundowal chwile zgrozy. Mojej ciotki syn kiedys z samochodu wyjal malego mojego z fotelikiem , ale wczesniej go odpial z pasow. Nic by nie bylo gdyby nie to ze nie trzymal go za raczke tylko za spod, a mnie jest ciezko ten fotelik dzwignac
![]() Gowniaz ma 11 lat. mialam ochote go udusic za to ![]() Od tamtej pory nie spuszczam go z oczu. Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
![]() |
#2060 |
Zadomowienie
|
Adasiu walcz kruszynko. Życie Ci wynagrodzi te wszystkie okropieństwa zobaczysz. Już niedķugo będziesz biegał po podwórku i szalał na rowerze. Tylko się nie poddawaj!
![]() My od rana na wsi. Pogoda cudna. Nazbieralismy grzybów i kolorowych liści do sesji. Margo super wygladacie z Piterem. Madi mój ma zawsze zielone kupy ale to po żelazie. Też pije comfort (on tez jest z pronutra). Surka a jakie macie mleczko? Ponoć Nan Pro ma dużo żelaza i po nim są zielone kupki. Misiaczka mój też odkąd skończył miesiac odroznia dzien od nocy ![]() Perse to może niech tż robi zdjęcia dziecka we mgle? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2061 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przykryjesz Ptysiowi nimi co nieco i zrobisz fotke? ![]() Wysłane z mojego GT-I9300
![]() ![]() |
![]() |
#2062 |
Zakorzenienie
|
madi: a nic, czytam wieści od cynamonkowej i wszystkiego mi się odechciewa
![]() Margosia: cudne zabawy na basenie SUrka: gimnastyka poranna niezla
Zawsze i na wieczność uczyńmy z życia święto https://instagram.com/rudymspojrzeniem http://www.rudymspojrzeniem.pl Galeria pazurkowa: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692 Edytowane przez elaine-blath Czas edycji: 2013-10-27 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2064 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale dzisiaj pięknie...kocham taką jesień! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2065 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem co dzisiaj z moim dzieckiem
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2067 |
Zakorzenienie
|
Lemurki: jak Jasiu?
---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cynamonkowa: jak Adaś po cewnikowaniu?
![]() |
#2068 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, Młody wypadł TŻowi, na szczęście upadł na tapczan, z wysokości może 15-20 cm (jakoś niefortunnie go podniósł, Mały się wygiął i spadł, ale na tapczan, niestety również poleciał główką :/), mam się martwić o coś?
![]() Chyba nie muszę mówić, jaka jestem wściekła na TŻa. Mały nie wykazuje jakichś zmian... Nawet nie zapłakał. Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 Czas edycji: 2013-10-27 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2069 |
Zakorzenienie
|
Perse- uf, jak dobrze, że na tapczan.
Zapewne nic mu się nie stało, ale rozumiem że się martwisz. Sama pewnie bym Michasia po milion razy oglądała po czymś takim. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2070 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43451819]Dziewczyny, Młody wypadł TŻowi, na szczęście upadł na tapczan, z wysokości może 15-20 cm (jakoś niefortunnie go podniósł, Mały się wygiął i spadł, ale na tapczan, niestety również poleciał główką :/), mam się martwić o coś?
![]() Chyba nie muszę mówić, jaka jestem wściekła na TŻa. Mały nie wykazuje jakichś zmian... Nawet nie zapłakał.[/QUOTE] Dobrze, że tylko z takiej wysokości. Nie złość się na Tż...w sumie tego specjalnie nie zrobił...dobrze, ze to był tapczan będzie miał nauczkę, coby Małego bardziej trzymać. Ciekawe jak Adasio....? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.